2008 Temmuz Anneleri 2. Bebeği Ne Zaman Düşünüyorsunuz?

ben de düşünüyorum estetik ama olabiliyosa doğumda mesela merve sezeryan malum 2. de sezeryan olucak .. benim karnımda yağ var .. bakalım konuşucam o günlere gelelim de hayırlısıyla ..

kızlar ne diyim inş. hamişsinizdir herşeyi paylaşırız büyük bebişlerin durumunu küçükleri birbirleriyle olan durumları .. walla o kadar sevinirim ki.. çok mutlu olurum dua edicem sonuçlarınız pozitif olur inş. bu ay olmazsa bi dahaki ay inş. :1rolleyes:

hayırlısı olsun diye dua et feridecim ben öyle diyorum çünki...
bugün erken yatıcaktım güyaa:) neyse bu haber için değerdi doğrusu..
hepinize iyi geceler kızlar.. yarın test yaparsam hemen yazıcam merak etmeyin... çok öpüyorum hepinizii...

feridem bende çok isterım ama lütfen bana hamıle olmam için değil erenın sağlığı için dua ett olurmuu..özleme bırkez daha fazla dua et benım yerıme senın kalbın temız hamıle olmam için dua edersın kabul olur şuan olmamalı lütfenn.olmamam için dua edın bana mujuksssssss.

ikiniz için de hayırlısı öptüm sizleri iyi geceler ..

sonuç ne olursa olsun iki türlüsü de güzel olur bence .. hayırlısı diyim tekrar ..

eren e de diğer hasta bebişlere de Rabbim şifasını versin inş. cnm ..

febicim çok güzel bir haber Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah.evet deneyimlisin en azından çok daha kolay olur çok sevindim hayırlı hamilelikler zemuszemus

banamı dedin nalancım meralin aşağıda ismini görmüştüm ona merhaba demiştim tatlım isimleri karıştırmadım yanii:)) ben daha emin değilim canım test yapmadım henüz..

ayy feride inanmıyorummmmmmkaydirigubbakcemile3

hahaha ben biliyodum zaten:icecream:

ama birde burdan söyliyeyim güzel arkadaşım benim allah hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.:1hug:

feridecim canım yaaa hayırlı olsun
isteyen diğer arkadaşlara da rabbim nasip eder inş

saol cnm benimm opuyorumnanaktan

Neyse ferıdem ben bu sefer senınle yoldaŞlık edemıyecemm :))
adet oldummm :)) canımmm ...
Yazdıklarımı okuyp merak edenler varsa onlarada duyrulurrr:)

hayırlısı cnm zaten istemiyodun şimdilik.. eren bey e iyi bak sen .. mucuuxxx...

ne güzel febicim ya süper bişi buu...
bende çok isterdim ama yaş geçti . urası bile 5 yılda zor yaptık.
çok sevindim...

mayacım yaş geçti derken görende 50 sanacak yani daha çok gençsin birde olur ikide.bak feridede merveyi 1 sene bekledi ama bu sürpriz oldu.ayrıca benim çok tanıdığım var olmuyo deyipte ilkini tüp bebek yapan ama ikincide sürpriz yaşayan.
urasa bi kardeş lazıma.s

feride nasıl gidiyo lobi çalışmalarımmm:roflol:

aysegul sen de ne bekliyon daha,Ben Damlayi istiyorum aaaaaaa soz vermistin bana.kaydirigubbakcemile5

ya yaa benden sözü aldın ama milletin kızlarınada göz diktin sen :dilcikar:

şaka bi yana şimdilik düşünmüyorum fikriyecim accuk daha bekliceksinizz:smiley-cool:

HEHEHE sen beni cok bekletirsen tabiki baskasina bakmaya baslariz biz ,oglucum bekar mi kalsin haaaaaaaa,lmaz: Tamma canim beklerim ne demek ne yapalim kader iste ,ama fazla bekletme tamam mi?zemuszemuskaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…