şimdi bunu sormak için çok erken ama hastanede anne için neler lazım..
Gecelik uzun kollu mu olmalı kısa kollu mu, yada pijamamı?
Şimdi bunu sormak için çok erken ama hastanede anne için neler lazım..
Canım benim oğlumda emiyordu ama zorlanıyordu. Yenidoğan sarılığıda geçirince emerken çok zorlanıyordu. Bende her emzirmeden sonra sağıp kaşıkla verdim oğluma. Böylece hiç mama vermedim. Sarılık geçti biraz daha güzel emdi dil bağına rağmen ama ben hep az emmiştir korkusyla sağıp vermeye devam edim.
Benim oğlumunda dili dışarı pek çıkmıyordu. Çocuk doktoru birşey olmaz emiyorsa dedi. Ama biz cocuk cerrahına gittik. O iyki gelmişsiniz dedi. Peltek konuşurdu, konuşma sıkıntısı çok yaşardı dedi.
Dilbağıda kiminde tam kiminde daha az oluyormuş. Bizimkisi tammış. Biz 2 aylık kestirdik doktor taze olduğu için hemen orda bir dakikada kesiverdi. Beni dışarı çıkardı. Sonra ağlaması beş dakika sürdü. 10 dakika sonra emzirdim ve bitti.
Ama bize o zaman daha geç gelseydiniz aneztezi yapmak zorundaydık filan dedi. Bence vakit geçirmeden cocuk cerrahına gidin. Az bir dil bağı varsa zamanla kendi kendinede düzelebiliyormuş. Bu konuda cocuk doktorlarına pek güvenme. Onların bilgisi yetersiz kalıyor cerraha gidin canım.
kahverengi kısmın tamamına canım ama çok erken başlamayın çünkü göğüs ucu fazla yumuşarsa bebek emmekte zorlanıyo.canım evet onu başka bir arkadaş daha söylede gunde birkez sadece gögüs ucuna süreceğiz değil mi yoksa kahverengi kısmının tamamına mı ?????
kahverengi kısmın tamamına canım ama çok erken başlamayın çünkü göğüs ucu fazla yumuşarsa bebek emmekte zorlanıyo.
kızlar çok saolun valla.
bende henüz bişiler almaya başlamadım biraz daha zaman geçsin diye bekliyoruz.
Nisacığım topiğimiz hayırlı olsun,ellerine emeğine sağlık.
Tecrübeli annelerede yardımları için çok teşekkür ederiz,hepsini tek tek okuyorum;ayakkabı,patik,kanguru ve tulumlar,fazla kıyafet ve ilk aydan sonrası için kıyafet almak doğru değilmiş elimizde kalabilirmiş onları öğrendim,süt pompası içinde memnun olanlardan marka alıp ondan almak gerekiyormuşaklinialirimsmile
tatlım benim 40 gün göğüs uçlarım iyileşmedi kaan çok sık emiyodu hatta biz ek gıdaya lansinohla başladık diye geyik yapıyodum. 3 tüp küçük lansinoha 70 tl civarında para verdim. denediğim diğer kremler de cabası. ve çok pişman oldum büyüğünü almadığıma çünkü büyüğü 30 küsür tl idi.kızlar lansiosh kremi en küçük boy alın yetiyo sakın en büyüğünü almayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?