2009-2010 Anneleri 2011 Annelerine Alışveriş Önerileri

Şimdi bunu sormak için çok erken ama hastanede anne için neler lazım..
Gecelik uzun kollu mu olmalı kısa kollu mu, yada pijamamı?

gecelikte olsun bir takım pijamada ben ilk gün gecelik sonra pijama giydim normal doğum oldu kısa kollu olsun serum falan takılırsa rahat olur sabahlık aldım hiç giymedim almayın boşa çok abartmayın ben ayyıldızda indiirmden aldım hala giyiyorum mutlaka önü düğmeli olsun loğusa pijaması geceliği die boşuna kazıklanmayın düğmelide işi görür, terlik aldım ama giyemedim ayaklarımın şişi birkaç gün de anca indi ped lazım kilot büyük ve pamuklu olsun toka diş fırçası makyaj malzemesi roll-on bunlar yeterli

sevgili nisan anneleri veriğiniz bilgiler için çok tşk ediyorum ben kendi adıma daha dün annemle telefonda konsutuk 20 li br hastane cıkısımı alsak napsk diye demek 1 lular yeterli bende cok almayı düşünmüyorum zaten yaz geldiğinde inirimlerde başlamıs olacak kuzucuklarımıza alır alır giydiriirz

anladım canım çok sağol..

Ohoooooooooo.. Canım benim dur bakalım bu kadar acele etme daha ona çok var. Onun için ayrı topic ler açılacak telaşlar, alışveişler yapılacak o zaman boooool bol konuşur anlatırız.Hele şu 6. ayınız bitsin başlarsınız 6 diyorum çünkü yanlış hatırlamıyorsam bizim 2010 nisan annelerinden umudumsun bebeğim 7 aylık doğmuştu. Yanlış hatırlıyorsam düzeltin kızlar.

2 takım 10'lu hastane çıkışı almıştım ben ama takım olarak götürmedim 2 sinden de sadece eldiven patikli alt, üst kilot ve zıbın şapka battaniye koymuştum. göbek düşene adar çıtçıtlı giyemiyolar zaten! sadec 1 ini kullandım hastanede. 24 saat kaldığımız için yetti, normal olmuştu.

Bunun dışında bolca 0-3 ay uzun koll çıtçıtlı body alın derim temmuza kaar kullandım kısa kollu hiç almamıştım nereyse onları yazın almaya başladım ii ki öyle yapmışım çünkü toplu bi bebekti zeynep hala 9 ay 1 yaş ürünlri giyiyo mesela. Yaza kadar düşünün ve kısa vadede giyebileceklerine önem verin yaz alışverişini yaza bırakın bence. Ama benim kıyafet sıkıntım oldu yaza kadar günlük üst değiştirmeye kalkınca yetiştirmek de zorlandım her ne kada abartmayın bebekler çabuk büyüyo desek de günlük değişime yetecek kadar kıyafet lazım .
Patikli tulumları pek tercih etmeyin derim çok çabuk küçülüyo ben 2 tane almıştım sadece.
Eldiven takımların dışında da almanızı öneririm bazı ikili takımlarda olmuyo yedek bulundurmak rahatlık oluyo.
Patikli altlar çok kullanışlı bi de biz patik giydiriyodukbi de üstüne sıcacık uyuyodu kuzum. Malum nisangeçiş dönemi.

aaaa birde şimdiden rezene depolayın eve gazlı uykusuz geceler için.kaydirigubbakcemile3 birde çoğumuz çok ciddi göğüs ucu ağrısı çektik doğumdan 1 ay önce lansinoh sürmeye başlamınızı tavsiye ederim:)

canım evet onu başka bir arkadaş daha söylede gunde birkez sadece gögüs ucuna süreceğiz değil mi yoksa kahverengi kısmının tamamına mı ?????

canım evet onu başka bir arkadaş daha söylede gunde birkez sadece gögüs ucuna süreceğiz değil mi yoksa kahverengi kısmının tamamına mı ?????
kahverengi kısmın tamamına canım ama çok erken başlamayın çünkü göğüs ucu fazla yumuşarsa bebek emmekte zorlanıyo.

kızlar çok saolun valla.
bende henüz bişiler almaya başlamadım biraz daha zaman geçsin diye bekliyoruz.

kahverengi kısmın tamamına canım ama çok erken başlamayın çünkü göğüs ucu fazla yumuşarsa bebek emmekte zorlanıyo.

tamam cnm bu bilgi çok iyi oldu yavrumu emzirmek istiyorum acırsa baya zor olur tabii hep dua ediyorum bunun için allahın izniyle inşallah hepimizden şakır şakır sütler gelicek yavrularımıza

kızlar çok saolun valla.
bende henüz bişiler almaya başlamadım biraz daha zaman geçsin diye bekliyoruz.

bende başlamadım canım bayramdan sonra başlarız yavaş yavaş :icecream:

Nisacığım topiğimiz hayırlı olsun,ellerine emeğine sağlık.
Tecrübeli annelerede yardımları için çok teşekkür ederiz,hepsini tek tek okuyorum;ayakkabı,patik,kanguru ve tulumlar,fazla kıyafet ve ilk aydan sonrası için kıyafet almak doğru değilmiş elimizde kalabilirmiş onları öğrendim,süt pompası içinde memnun olanlardan marka alıp ondan almak gerekiyormuşaklinialirimsmile

sağol bitanem benim gibi not almışsın valla bende 03 değildebazı kıyafetleri 3 6 ay alcam çok eşya almıcam gerekenleri alcam canbebe alt açma seti ilk zamanlar çok iyi kremler vs vs. tecrübeli anneneler gözümüz yazdıklarınızdaolumunekankayizsmile

canım pijama rahat oluyor 2 takım bulundur derim hatta 3 bile olabilir.ben 2 takım aldım yetti ama insanlık hali leke filan olabiliyor kanama çok olunca aklında bulunsun..yada bebeğin kusan bi bebk olursa mahvolabiliyor..rabbim inş kusmayan bebek nasip etsin..

hastaneden çıkarkende pijama istemezsen eşofman takımı rahat oluyor.benim ilk doğumum şubattı ve şakır şakır yağmurlu olduğundan pijamanın üstüne geçirdim montumu kapıdan atladık taksiye üst bile değişmedim..sen bilirsin..bence uzun kollu al çünkü nisan ayı tam mevsim geçişi üşütme ..çünkü lahusayken insan bi üşüyor bi terliyor..

kızlar lansiosh kremi en küçük boy alın yetiyo sakın en büyüğünü almayın
tatlım benim 40 gün göğüs uçlarım iyileşmedi kaan çok sık emiyodu hatta biz ek gıdaya lansinohla başladık diye geyik yapıyodum. 3 tüp küçük lansinoha 70 tl civarında para verdim. denediğim diğer kremler de cabası. ve çok pişman oldum büyüğünü almadığıma çünkü büyüğü 30 küsür tl idi.

bide arkadaşlar asla kadife ürünler almayın çok ilgi çekici albenili oluyorlar
ama sağlıksız ben oğluma iki tane tulum almıştım giyemedik attık çünkü su emmiyor hava almıyor penyeden şaşmayın derim ben yumuşacık en sağlıkllısı pamuklu ürünler

kızlar okudum çoğunu not aldım.... bişeyi yazmamışsınız yada ben görmedim...yada ihtiyaç duyulmadı....alt değiştirmek için bez.. bebeğin altına seriyosun.. altı muşamma oluyo üstü pamuk.. sizce gereksiz bişeymi ben alıcam kesinlikle çünkü bebişin poposu koltuklara değmesin en azından gittiğim yerlerde ev sahibide huzursuz olmasın..çok teşekkürler çok aydınlandım vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…