- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #2.241
zeynep kııııııııız... bu rep nasıl gönderiliyor ben sana gönderdim ama 1 tane geldi sanırım sayı nasıl çoğalıyor anlat bakem birde bu rep ne anlama geliyor ne olcak bu puanlar...
kızlar günaydın herkese :sm_cool::sm_cool::sm_cool: zeyzebim oğlun nasıl tatlım dün denk gelemedikkyerimseniben
ne rep i tatlım banada anlatın konuyu ya çatlicam şimdi
ne rep i tatlım banada anlatın konuyu ya çatlicam şimdi
zeynep kııııııııız... bu rep nasıl gönderiliyor ben sana gönderdim ama 1 tane geldi sanırım sayı nasıl çoğalıyor anlat bakem birde bu rep ne anlama geliyor ne olcak bu puanlar...
zeynepçim iki gün önce yapmıştım negatifti...o yüzden bekliyorum birkaç gün daha geçsin tekrar yapacağım.... çoğu arkadaşımızın hep beklediği adet gününde varsa çıkıyor ben beklediğim günü 3 gün geçe yapmıştım çıkmadı.... bakalım ne zaman çıkacak varsa... inşallah adet olmam ama ateşim düştü ona üzülüyorum acaba ateşi düşüpte hamiş çıkan varmıdır...
canım bende oğluma hamile kaldığımda adet ünü yapmıştım çıkmıştı...moralini bozmak istemem ama olsa çıkıyo..inşallah bi dahaki aya olur canım
hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ooo funda hanım teşriff ettilerrr.
nerdesin sen kııı???? unuttun dimi bizi....yazdım bunu ben biyere...
canımmmmm fundam nasılsın nerelerdesin kız sen.... nasıl gidiyor bakalım hamişlik ağrıların devam ediyormu bak yorma sakın kendini
ben hala adet olmadım fundam yaaaaaa......
bende sana mesaj yazıp soracaktım.demek olmadın.kıs sen bence git bi tahlil yaptırt.meraktan çatlıycam ha :roflol:
ay sorma bende çatlıycam yakında hem meraktan hem sıkınıtdan...ama birkaç gün daha bekleyeyim diyorum canım ya 2 gün önce negatifi gördümya cesaret edemiyom tekrar görmeye belki adet olurum hafta sonu geçsin hele yaparım...
ya kıslar bilgisayara fazla bakınca midem bulanmaya başlıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?