2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

zeynep kııııııııız... bu rep nasıl gönderiliyor ben sana gönderdim ama 1 tane geldi sanırım sayı nasıl çoğalıyor anlat bakem birde bu rep ne anlama geliyor ne olcak bu puanlar...

ne rep i tatlım banada anlatın konuyu ya çatlicam şimdi

canım hani şu yeşil kutucuklar ve onların üstündeki puanlar varya rep o...nasıl verildiğine sıra gelince hani alıntı yap yazısının yanında terazi varya...göndermek istediğin kişinin o terazisine basıyosun rep veriyosun...sanada verdim zaten rep....rep birbirine puan vermek için kullanılıyo

zeynep kııııııııız... bu rep nasıl gönderiliyor ben sana gönderdim ama 1 tane geldi sanırım sayı nasıl çoğalıyor anlat bakem birde bu rep ne anlama geliyor ne olcak bu puanlar...

canım senin puanına göre verdiğin puanda ona göre artıyo...yani senin puanın az olduğu için bana 1 puan geldi repin...senin puanın artıkça verdiğin repinde artacak

canım bende oğluma hamile kaldığımda adet ünü yapmıştım çıkmıştı...moralini bozmak istemem ama olsa çıkıyo..inşallah bi dahaki aya olur canım

canım bende oğluma hamile kaldığımda adet ünü yapmıştım çıkmıştı...moralini bozmak istemem ama olsa çıkıyo..inşallah bi dahaki aya olur canım

zeyneppp kııı sen aslen nerelisin??trakyayla bi bağlantın varmı...söle bakem çabukkkk

canımmmmm fundam nasılsın nerelerdesin kız sen.... nasıl gidiyor bakalım hamişlik ağrıların devam ediyormu bak yorma sakın kendini

ben hala adet olmadım fundam yaaaaaa......

bende sana mesaj yazıp soracaktım.demek olmadın.kıs sen bence git bi tahlil yaptırt.meraktan çatlıycam ha :roflol:

bende sana mesaj yazıp soracaktım.demek olmadın.kıs sen bence git bi tahlil yaptırt.meraktan çatlıycam ha :roflol:

ay sorma bende çatlıycam yakında hem meraktan hem sıkınıtdan...ama birkaç gün daha bekleyeyim diyorum canım ya 2 gün önce negatifi gördümya cesaret edemiyom tekrar görmeye belki adet olurum hafta sonu geçsin hele yaparım...

oda doğru bekle o zaman.inşallah hamişsindir canım arkadaşım

ee biz senle eskisi gibi muhabbet edemice<mi şimdi funda hanımm???bu arada naptın sen doktora gittin mi??ne alemde ufaklıkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…