2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

canım öncelikle inşallah hamişsindir. sonra, eğer ateşin 1 günlüğüne düşüp yarın geri çıkarsa ihtimalin yüksek. çünkü bebek rahime yerleşirken ateş biraz düşüyor,sonra geri çıkıyor.yerimseniben hatta kanama bile gelebilir çok az. buna da yerleşme kanaması diyolar.a.s

kız evrim ne alaka trakyayla..ben karadenizliyim canımcım

şöle bi alaka oluyo canımmm........

sen bana "dünüşüm" yazmışsın ya...trakyalılar söler böle dünüşüm diyee..ondan dedim..senin karadenizli olduğunu biliyom ama belki eşinin ailesi oralımı diye düşündüm..yada trakyada da kalmış olabilirsiniz diye düşündüm......

:roflol: :roflol:..............................

ehhh funda hamile mamile demem yolarım walla kızz senii..ne gülüyon bana....bitti olayın kızım senin ...yazdım seni karakaplı defterime......:mymeka::mymeka::mymeka:klava:klava:klava:klava:

biraz önce dayanamayıp eczaneden gebelik testti aldım...yerimseniben
ikinci çizği net olmasada çıktı...:asigim:
rabbim bana bir melek layık gördü şükürler olsunki...:teytey::teytey:
darısı sizlerin başına canlarım....

canım çok sevindim yaaa...bende yazılarını takip ediyodum sonucu öğrenmek için...allah tamamına erdirsin...sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin... darısı başımıza inşallah...

sıcağı sıcağına bir haber bende yakaladım şimdi....GERÇEKTEN Mİ
bu çok yeni bir gelişme...böyle fısır fısır söylenir mi..çok sevindim...çok sevindim....

canım çok sevindim yaaa...bende yazılarını takip ediyodum sonucu öğrenmek için...allah tamamına erdirsin...sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin... darısı başımıza inşallah...

allah razı olsun canım...Şeniz
her dua edişimde sizlerede birer melek versin diye rabbime yalvarıyorum...
allah biliyor yaa sizlerdende birinin hamileyim dediğinde kendimden çok sizlere sevinirim....
rabbim gönlünüze göre versin...a.s.

sıcağı sıcağına bir haber bende yakaladım şimdi....GERÇEKTEN Mİ
bu çok yeni bir gelişme...böyle fısır fısır söylenir mi..çok sevindim...çok sevindim....

dün adet olmam gerekti aslında olmayınca buğün daha fazla dayanamayıp test aldım ve evet ikinci çizgi net olmasada vardı...
rabbim bana istediğim meleği gönderdi sizlerede nasip etsin...
dualarını esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim...:1hug:
hamilelerin duası kabul olurmuş derler..
umarım her biriniz bu güzel duyguyu tadarsınız....:1hug:
ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN...

[/SIZE][/FONT]
TATOŞŞCANIM ÇOK SEVİNDİMM.GÖZÜNAYDINNN,HAYIRLI OLSUNNN,TEBRİKLER,ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN.HOPAAAAAA BİR HAMİŞİMİZ DAHA OLDU.darısı başımıza

bayanlar acaba eşime hemen söylesemmi?
bilemiyorum yada nasıl bir süpriz hazırlasammm....bir akıl verin lütfen....

[/SIZE][/FONT]

TATOŞŞCANIM ÇOK SEVİNDİMM.GÖZÜNAYDINNN,HAYIRLI OLSUNNN,TEBRİKLER,ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN.HOPAAAAAA BİR HAMİŞİMİZ DAHA OLDU.darısı başımıza

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım darısı sizlerin başına....

ŞenizŞenizŞeniz

allah razı olsun canım sendende...:1hug:a.s.

:teytey::teytey::teytey:canım belirtilerin varmıydıııı paylaşırmısın bizimle.Ve hep merak etmişimdir bu ay hamiş olduğun içine doğmuşmuydu,birşey hissettinmi,yada rüyaların haber vedımı sana:dance:

amin canım çok sağol iyi dileklerin için...ama bundan sonra daha çok dua et bizim için hamilelerin duası kabul olurmuş...bu gün aldığım en güzel haber buydu...inşallah böyle güzel haberler almaya devam ederi...bide herkeze inşallah ikizin olur diye dua ediyodun inşallah seninkide ikizdir

bayanlar acaba eşime hemen söylesemmi?
bilemiyorum yada nasıl bir süpriz hazırlasammm....bir akıl verin lütfen....

canım tabiki hemen söyle ...biran önce bu sevinci eşinde yaşamalı...nasıl söylicen konusuna gelince aklıma ilginç bişi gelmiyo...eminim sen daha iyi bilirsin....a.s.

balsuratım:1hug:
evet buay hamile kaldığım içime doğmuştu..rüyalarımda bile hep hamile görüyordum kendimi...ne yaparsam yapayım hep içimden birşey dikkat et diyordu..
rabbimde gönlüme göre verdi çok şükür...:teytey::teytey:
darısı sizlerin başına canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…