- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.101
tanıyom bacım .. sen beni tanıyonmu..anamı tanıyonmu
babamı tanyonmu .babamın babasını onun anasını
anasının da dayısını ve amcasını, amcasının yeğenini onun kızkardeşini .
.öfffffffff baya kalabalıkmışız yahu tanıyonmu de bakem meraklım ..:roflol:
GÜNAYDIIIIIIIII NNNNNNNNNNN BEN GELDİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMM.............nasılsınız bakem özledinizmi beni .....tatilimi yaptım geldim....malesef tatilde adet oldum.....ama tamponla idare ettim yani çok engellemedi....sizler nasılsınız
GÜNAYDIIIIIIIII NNNNNNNNNNN BEN GELDİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMM.............nasılsınız bakem özledinizmi beni .....tatilimi yaptım geldim....malesef tatilde adet oldum.....ama tamponla idare ettim yani çok engellemedi....sizler nasılsınız
hoşgeldin canım ohhh ne güzel tatilinide yaptın geldin olsun bidahaki aya umutlar devam ediyo
HOŞGELDİN GIZZZ ÖLEDİK NERELERE GİTTİN ELER YAPTIN:teytey::teytey:
göz açıp kapayıncaya kadar geçti valla ama olsun yinede güzeldi...inşallah bidahaki ay artık görmem bu kırmızıları...senin kız nasıl bakalım....
benim kız iyi teyzesi tembel birazcık seni özlemiş oda çok gezdi diyo:roflol::roflol:
göz açıp kapayıncaya kadar geçti valla ama olsun yinede güzeldi...inşallah bidahaki ay artık görmem bu kırmızıları...senin kız nasıl bakalım....
sorma canım deniz güneş havuz hepsi harikaydı...önce antalya sonra fethiyeye gittim ikiside güzeldi ama antalyanın sıcağı cehennem gibi valla...allah orda yaşayanlara yardım etsin....yani gezdim dinlendim geldim sende git gel bakalım....sırayı sana veriyorum....:1hug:
delü zeynebim hoşgeldin .. gözümüz yollarda kaldı ..özledik seni ..hergün burnumda tüttün .naniknanik
be bende zeynep şimdi tatilden hamiş gelir diodum ..hem hani bursadan geçecektiniz dönüşte hani bana urayacaktın .:mymeka:
naber kızlar zeynebim giznurum hoş geldiniz
hosgeldin sefalar getirdin dünür :dance:
yedigin ictigin senin olsun, gördügün yerleri anlat :teytey:
benim damat napiyo.. de bakim hele :icecream:
Zeyneppp canım hoşgeldinnn tekrar aramızaa özeledik kızz senii hehehe gurup tamamlandı :dance::dance:
ben kaçıyorum ağrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?