2009 A Kadar Hamiş Kalmak Isteyenler

OOOOOOOOOOO TANIMAZMIYIM ANNENLE ACEMİBİRİGİNDE BABANLA USTA BİRLİGİNDE TANIŞTIK:roflol::roflol:

OHHHHHMİLLET BİRER BİRER DÖKÜLÜYOR SIRA BENDE ŞİNCİK BİRDAHA PROGRAM DEGİŞMEZSE BEN GİDİCEM:lepi:

HOŞGELDİN GIZZZ ÖLEDİK NERELERE GİTTİN ELER YAPTIN:teytey::teytey:

hoşgeldin canım ohhh ne güzel tatilinide yaptın geldin olsun bidahaki aya umutlar devam ediyo

göz açıp kapayıncaya kadar geçti valla ama olsun yinede güzeldi...inşallah bidahaki ay artık görmem bu kırmızıları...senin kız nasıl bakalım....

HOŞGELDİN GIZZZ ÖLEDİK NERELERE GİTTİN ELER YAPTIN:teytey::teytey:

sorma canım deniz güneş havuz hepsi harikaydı...önce antalya sonra fethiyeye gittim ikiside güzeldi ama antalyanın sıcağı cehennem gibi valla...allah orda yaşayanlara yardım etsin....yani gezdim dinlendim geldim sende git gel bakalım....sırayı sana veriyorum....:1hug:

Zeyneppp canım hoşgeldinnn tekrar aramızaa özeledik kızz senii hehehe gurup tamamlandı :dance::dance:

ohh keyfine diyecek yoktu yani iyi yapmışsın:teytey: sagol artıkın sıra bize gelsin dimi inş ama ben regli oldum :çok üzgünüm:bakalım tampon alayım dedim ama doktorum sakın girme ne havuz nede denize dedi pikrop ve iltihap kapma olasılıgın yüksek dedi ben garipte gidip ayaklarını sokacak:çok üzgünüm: ama olsun oda bişiydir degişiklik nede olsaa.s bide şöyle spa masajı yaptırıyım diyom ohhh olmazmı olur dimi onu bari yapayım şitres atayım :dancerdanda kayınvalidenin yanına gidecem ordan sonrası tatil olmyacaka.s:roflol: hayırlısı inş :asigim::hooray:şu kırmızılarını bitir de güzel haberler :bekliyoruz inş

delü zeynebim hoşgeldin .. gözümüz yollarda kaldı ..özledik seni ..hergün burnumda tüttün .naniknanik
be bende zeynep şimdi tatilden hamiş gelir diodum ..hem hani bursadan geçecektiniz dönüşte hani bana urayacaktın .:mymeka:

hosgeldin sefalar getirdin dünür :dance:
yedigin ictigin senin olsun, gördügün yerleri anlat :teytey:
benim damat napiyo.. de bakim hele
:icecream:

bende sizleri çok özledim valla...hamişlik kim ben kim kırmızılardan ayrılamıyoz bi türlü....sana uğramaya niyetim vardı ama gece 10 da geçtik oradan saat geçti yani...inşallah bidahaki sefere canım...
naber kızlar zeynebim giznurum hoş geldiniz

hoşbulduk yoncacım nasılsın bakalım....

hosgeldin sefalar getirdin dünür :dance:
yedigin ictigin senin olsun, gördügün yerleri anlat :teytey:
benim damat napiyo.. de bakim hele
:icecream:

saolasın dünüşüm...damat keyif yaptı valla hiç havuzdan çıkmadı yüzdü durdu...bende bol bol güneşlendim....

arkadaşlar merhaba...belirti aramaktan bıkan ve yorulan varmı benim gibi.akışına bırakmak istiyorum düşünmemek istiyorum ama engel olamıyorum.yokmu çaresiiiiiii.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…