2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

HİPP özür paketi bana da geldi ama asıl paket bana hiç gelmedi hehe ne komik değil mi...

güzel bi fikirmiş canım cidden ya ne yaptın çocğa böyle selinide yollayım mı selinin sık diye ağlamasını düşünemiyorum bile:)))) düşünmesi bile gülümsetmeye yetti inşallah bizde o günleri görürüz.... selin daha şişeyi görünce ağlıyor dün akşam elime aldım komidini gösteriyor oraya koymamı istiyor artık iyice mimlendi selin tarafından ne yapsam nafile selin istemez:(((

yok valla öyle düşünme, Rüzgar da görür görmez çığlığı basıyordu. Sabırla bikaç gün oynadım bu oyunu...Hiç belli olmaz Sibel bu "uşak"lardan herşey beklenir.

AYÇAM sağol geçecek dimi geçip gidecek biri böyle desin bana lütfen geçsin artık kuzum geceleri rahat rahat uyusun helak oldu yavrum:((((

Elbette geçecek Sibel, az daha sabır. Geniz akıntısı öksürtüyor tabi napsın Selincik..

3 yaş diyolar süper diyolar başka da bişey demiyolar!!!!

hafta sonu evrimle buluşamadık.hava çok soğuktu ve halada buz gibi antalya böyleyse diğer şehirler nasıldır kimbilir.
ama ben pazar günü dayanamdım çıktım dışarı alışveriş merkezine gittik nehiri tırtıla bindirdik arabaya bidirdik hiç tepki vermedi mutluda olmadı. önceden mutlu olurdu böyle şeylerden şimdi hiç sevinmiyo bile boş boş bakıyo biz nehir nehir bağrıyoruz bakmıyo bile sanki yabancı bi çocuğa sesleniyomuşum gibi hissetim. ama oyuncaklardan inince bir koşturması var. anlatam mağza mağza dolaşıyo nereye girceğni şaşırıyo bütün kıyafetlere elliyo dağıtıyo çocuk bundan zevk alıyo

demekki nehir tam kızsal seylerden hoslanıyor magaza gezmek elbiseleree dokunmak vs gibi :)

günaydın... bugün kötü bi güne başladık..

selin gece boyu öksürdü sabahı sabah ettik ne o uyudu nede biz tam sabaha doğru içimiz geçmiş yatakta selin ters yatıyordu üstünede açmış eşimde selini düzelteyim diye almasıyla selinin 1 saat annemler hastaneden geldikten sonra eşim gidebilirse işe gidecek ama tek başına selini dr. a nasıl götürecek bilemiyorum ama götürmesekte olmayacak öyle böyle değil gece çok öksürüyor.... çabucacık akşam olsun eve gitmek istiyorum:((

herkese geçmisler olsun sibelcim ya bir hepiniz tamamen iyilesseniz

kulak iltihabı hakkında okulda da konusu geçmişti. bi arkadaşım var onun da çocuğu küçükken olmuş. doktor banyoyu yanlış yaptırmışssınız ondan demiş. kulakları tıkamak lazımmış banyo yaptırırken. bizde tıkamıyoruz mesela. evyah oldum allah k orusun. eczaneden kulak tıkayacak pamuklar satılıyormuş ondan al dediler. bi bakacağım. hasta olunca iki haftadır banyo yaptırmıyorum oğluşumu. ilk kez bu kadar ara verdim.
ya tek su kacmayla olacagını hiç sanmam sonuçta enfeksiyon yerlesiyor burun tıkanıklıgından vs oluyor tamamen su kaçan herkesde orta kulak ilt mi oluor yani sanmam

bu illetten çok çekmiş biri olarak;
banyoda su kaçması değil de en büyük sebebi burnun tıkalı kalması. hiçbirzaman burun uzun süre tıkalı kalmayacak. direk orta kulak iltihabına yol açıyor. olduktan sonra banyoda su kaçmaması gerek. yoksa banyoda su kaçmasıyla oluşan bişey değil. adanın burnu tıkalı olduğunda kavga kıyamet kolu bacağı tutularak, serum fizyolojik, otri ebbe yapıyorum. umarım hiç yakalanmaz. korkunç bişey çünkü... ama ilginçtir, bi yaştan sonra geçiyor. benim uzuuuuuun yıllar sonra ilk kez hamileliğimde bi hasta olduğumda ağrıdı.
hah aynen iste burun geniz akıntısı asgı gitmeyecek gogse iniyor kulaga etki ediyor
bizde aynen ece kiyametler koparıyor otri bebeyi elimde gorunce nasıl kaçmaya çalısıyor garibim kacabileceğini sanıyor .) çok feryat figan oluyoruz ama temizliyoruz herseye ragmen
bazeno islemi yaparken disunuyorum da psikolojik bir olumsuz etkisi olurmu diye oyle bir tutup yapıyoruzki zorla

Fotolar her zamanki gibi şahane. Çemkirerek baktım hepsine. :43:

Burun spreyi konusunda Rüzgar da kesinlikle yaptırmıyordu. Ben de şöyle yaptım.

Hiç zorlamadım, zaten kıyameti koparıyordu. Aldım spreyi elime Rüzgar yanımdayken onla hiç ilgilenmeden kendi burnuma sıkıyormuş gibi yaptım, kahkaha attım, spreyle oynadım falan. ay ne güzelmiş bu falan filan diye. Dikkatle izledi beni ama yanaşmadı önce. Bir iki gün üst üste bika kez yaptım böyle. Sonra kendi gelip elimden alıp oynamaya başladı. Birkaç kez oynadı bıraktı. Gel sana da yapayım mı bak ne kadar güzel dedim. Kabul etti. O gün bugün yaptırıyor. Hatta artık abarttı onu görünce ağlıyor burnuma sık diye.. Hatta burnundan geri akanları dudaklarıyla yalaması var çok komik..

saka gibisiniz ya nasıl yani aycaa ciddimi anlattıkların dusunemiyorum bile
massallah ne guzel

çok iyi ya asıl paret gelmedi ozur paketimi geldi: )))
bana ozur de gelmedi bekliyim bugun yarın gelir oz aman

haaaaaaaaahhaaaaaaaa ayça ya koptum asıl paket gelmedi dimek.
şansa bak üstelik hepimize sen habervermiştin.
ayy kıyamam.
ama burun spreyi konusunda kesinlikle katılıyorum sana çünkümee
afik kulakdan ateş ölçeri asla yanaştırmıyordu bizde bak bu biiip dedik hani lçüm bitimnde ses çıkıyorya. babasına yaptık bana yaptık sonra oda istedi.
şimdi aklına geldkçe annee biiiiiip diye kulagını gösteriyor.
tonimeride aynışekilde yaptık bak buda bipp gibi ben yaptım babası yaptı sonraoda kendi istedi.
aynendediğin gibi görunce aglıyor anne fısfıs diye.
işt böyle bu sıpalar.
maşallah ruzye akan damlalarıda boşa gitmesin dimi.
çok harika yaff..

kar sabah yagdı böbeem .geçti gittii.kısa sürdü sevincimiz..

esrako nerdesn yaff sabah beri yazmadın merak ettimdi.
mjını görunce hele şkürü didim:)

çeçiiiiiil senide merak ediyos.kimsede cep numeronda yokki arayalım.
sende bi haberver ses ver.hoş belki facede aktifsindir ama bende meraklı melahat gibn oldum bu aralar...:27:

unutmadan NT kitabevinde kampanya var3 al 2 öde kitap ve kırtasiye alışverişlerinde.28 şubata kadar..cocuklar içinde güzel kitaplar var.

slmssss nasipse cuma geliorus kızımla..hersey yolund simdilik..

nurcum cok ama cok gecmş olsun cnım okurken panikledim resmen

pervincim okuyacagın umuduyla yazıyorum,

ayy bende bi sevinç bi heycan sorma.
şansınada heryerde kar var bu hafta.ama sen burdayken yani dönüş için istanbula gediğinde dileklerdeyiz. 26 şubatta.inşallah gunede katılırsın. bide sen annelere geçmeden bi plan yaparık inşallah hava soguk olmazsa buluşuruk:)
özledim seni. ecoşu..

aynen canım bendede...cok ozledim bende.. sanırım gune katılamam cunku 7-13 ıst 13-27 adapaarı 28-6 ist seklinde planim..ilk hafta esrayla seni bize bekliyvem kvaldeme yani..misafir etme sırası bende:42: kvaldem biz gelioruz die izinli ..onu tek bırakamam ..eceye bakar ben gezerim o ayrı..ama hazır evdeyken beklerim ona gore hazır olun:21:heycan yaptım bak simdi

Pervınım yolculuk varmıs.hayrılısıyla memleketıne gelıp tadını bol bol cıkarman dileğiyle...
keske yıne görmek nasip olsa senı.

Sprey konusunda bızde bıara sıkıntı yasadık ama oyun yöntemıyle çözdük.bı ıkı üç diyip önce bana sonra babamızın burnuna sıktık.kendısı uzanana kadar hıc zorlamadık Şevvalı.arada elıne verdım hadı bebegının burnuna sıkalım,pisipisi ye sıkalım vs dıe dıe enson hadı Şevvale sıkalım oldu.şimdi zorlamıyor cok şükür...

günaydın arkadaşlar. malum selin 2 gündür gece öksürükten uyuyamıyordu yavrum helak olmuştu... dün dr. amcamız lordes diye bi şurup vermişti sadece gece yarım ölçek verin demiş neyse akşam içirdik yatmadan öncede binbir zorlukla tonimer baby sıktık ve gece selin öksürmedi gibi birşey tek tük öksürdü... resmen bi mucize yaşadık birinden duysam inanmazdım bi şurubun bi kere hemen içilince etki edeceğini... şükür atlattık...

PERVİNİM sagolasın canım.. demek geliyorsun cuma günü senin adına çok sevindim bunalmıştın dediğişklik olacak ecoşada sanada.... keşke havalar güzel olsaydıda görüşebilseydik özledim seni şöyle bi gün boyunca oturup sohbet etmek isterdim seninle geldiğinde 1 saat bile görüşemedik.....

GÜLİ demek NT lerde indirim var tühhh güzel şeler var çocuklar için evet.)) eskişehirde var nt ama kar kışta biz gidemeyiz oraya başka indirimi yakalamak lazım....

şok oldum sabah sabah hala da şoku atlatamadım... DEFNE JOY FOSTER vefat etmiş... allah rahmet eylesin... Haziran 2009 doğumlu oğlu varmış en çok onun için üzüldüm daha çok küçük:(((

şok oldum sabah sabah hala da şoku atlatamadım... DEFNE JOY FOSTER vefat etmiş... allah rahmet eylesin... Haziran 2009 doğumlu oğlu varmış en çok onun için üzüldüm daha çok küçük:(((

bende çok üzüldüm ya evet oğlu vardı assos da otel işletiyorlardı
Allah rahmet eylesin neşe dolu bir kadındı

bu arada arkadaşlar lens takmaya başladım bende
geçen pazar eşimin kardeşinin sözü vardı
ona gittik size ordan bir ece fotosu
p1010631wr.jpg
[/URL][/IMG]

şaçlarımı da boyattım

aynen canım bendede...cok ozledim bende.. sanırım gune katılamam cunku 7-13 ıst 13-27 adapaarı 28-6 ist seklinde planim..ilk hafta esrayla seni bize bekliyvem kvaldeme yani..misafir etme sırası bende:42: kvaldem biz gelioruz die izinli ..onu tek bırakamam ..eceye bakar ben gezerim o ayrı..ama hazır evdeyken beklerim ona gore hazır olun:21:heycan yaptım bak simdi
aaa bakalım ayarlıyalım bişeyler:)

günaydın arkadaşlar. malum selin 2 gündür gece öksürükten uyuyamıyordu yavrum helak olmuştu... dün dr. amcamız lordes diye bi şurup vermişti sadece gece yarım ölçek verin demiş neyse akşam içirdik yatmadan öncede binbir zorlukla tonimer baby sıktık ve gece selin öksürmedi gibi birşey tek tük öksürdü... resmen bi mucize yaşadık birinden duysam inanmazdım bi şurubun bi kere hemen içilince etki edeceğini... şükür atlattık...
ayy hadi gözun aydın.ama varya çarşambadan beri antibiotik kullandınız hiç bi faydası olmamıştı ya bu şurup iyi gelmiş demekki.

aaaaaa Allah rahmet eylesin diyelim daha pazar gunu izldeim dans programında.ecel işte nerde nezaman nasıl can verices bilmiyoruz ama Rabbim aklı saglıgımızla imanımızla ölmeyi nasip etsin. defne astım hastasıymış astım krizinden ölmüş. ama öncesinde eglenceye gitmişler falan filan..
offf şok oldum yaff insan gençlere yakıştıramıyor önce ama genci yaşlısı yok işte..

Back
X