Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel bi fikirmiş canım cidden ya ne yaptın çocğa böyle selinide yollayım mı selinin sık diye ağlamasını düşünemiyorum bile:)))) düşünmesi bile gülümsetmeye yetti inşallah bizde o günleri görürüz.... selin daha şişeyi görünce ağlıyor dün akşam elime aldım komidini gösteriyor oraya koymamı istiyor artık iyice mimlendi selin tarafından ne yapsam nafile selin istemez((
AYÇAM sağol geçecek dimi geçip gidecek biri böyle desin bana lütfen geçsin artık kuzum geceleri rahat rahat uyusun helak oldu yavrum(((
hafta sonu evrimle buluşamadık.hava çok soğuktu ve halada buz gibi antalya böyleyse diğer şehirler nasıldır kimbilir.
ama ben pazar günü dayanamdım çıktım dışarı alışveriş merkezine gittik nehiri tırtıla bindirdik arabaya bidirdik hiç tepki vermedi mutluda olmadı. önceden mutlu olurdu böyle şeylerden şimdi hiç sevinmiyo bile boş boş bakıyo biz nehir nehir bağrıyoruz bakmıyo bile sanki yabancı bi çocuğa sesleniyomuşum gibi hissetim. ama oyuncaklardan inince bir koşturması var. anlatam mağza mağza dolaşıyo nereye girceğni şaşırıyo bütün kıyafetlere elliyo dağıtıyo çocuk bundan zevk alıyo
günaydın... bugün kötü bi güne başladık..
selin gece boyu öksürdü sabahı sabah ettik ne o uyudu nede biz tam sabaha doğru içimiz geçmiş yatakta selin ters yatıyordu üstünede açmış eşimde selini düzelteyim diye almasıyla selinin 1 saat annemler hastaneden geldikten sonra eşim gidebilirse işe gidecek ama tek başına selini dr. a nasıl götürecek bilemiyorum ama götürmesekte olmayacak öyle böyle değil gece çok öksürüyor.... çabucacık akşam olsun eve gitmek istiyorum(
ya tek su kacmayla olacagını hiç sanmam sonuçta enfeksiyon yerlesiyor burun tıkanıklıgından vs oluyor tamamen su kaçan herkesde orta kulak ilt mi oluor yani sanmamkulak iltihabı hakkında okulda da konusu geçmişti. bi arkadaşım var onun da çocuğu küçükken olmuş. doktor banyoyu yanlış yaptırmışssınız ondan demiş. kulakları tıkamak lazımmış banyo yaptırırken. bizde tıkamıyoruz mesela. evyah oldum allah k orusun. eczaneden kulak tıkayacak pamuklar satılıyormuş ondan al dediler. bi bakacağım. hasta olunca iki haftadır banyo yaptırmıyorum oğluşumu. ilk kez bu kadar ara verdim.
hah aynen iste burun geniz akıntısı asgı gitmeyecek gogse iniyor kulaga etki ediyorbu illetten çok çekmiş biri olarak;
banyoda su kaçması değil de en büyük sebebi burnun tıkalı kalması. hiçbirzaman burun uzun süre tıkalı kalmayacak. direk orta kulak iltihabına yol açıyor. olduktan sonra banyoda su kaçmaması gerek. yoksa banyoda su kaçmasıyla oluşan bişey değil. adanın burnu tıkalı olduğunda kavga kıyamet kolu bacağı tutularak, serum fizyolojik, otri ebbe yapıyorum. umarım hiç yakalanmaz. korkunç bişey çünkü... ama ilginçtir, bi yaştan sonra geçiyor. benim uzuuuuuun yıllar sonra ilk kez hamileliğimde bi hasta olduğumda ağrıdı.
Fotolar her zamanki gibi şahane. Çemkirerek baktım hepsine.
Burun spreyi konusunda Rüzgar da kesinlikle yaptırmıyordu. Ben de şöyle yaptım.
Hiç zorlamadım, zaten kıyameti koparıyordu. Aldım spreyi elime Rüzgar yanımdayken onla hiç ilgilenmeden kendi burnuma sıkıyormuş gibi yaptım, kahkaha attım, spreyle oynadım falan. ay ne güzelmiş bu falan filan diye. Dikkatle izledi beni ama yanaşmadı önce. Bir iki gün üst üste bika kez yaptım böyle. Sonra kendi gelip elimden alıp oynamaya başladı. Birkaç kez oynadı bıraktı. Gel sana da yapayım mı bak ne kadar güzel dedim. Kabul etti. O gün bugün yaptırıyor. Hatta artık abarttı onu görünce ağlıyor burnuma sık diye.. Hatta burnundan geri akanları dudaklarıyla yalaması var çok komik..
pervincim okuyacagın umuduyla yazıyorum,
ayy bende bi sevinç bi heycan sorma.
şansınada heryerde kar var bu hafta.ama sen burdayken yani dönüş için istanbula gediğinde dileklerdeyiz. 26 şubatta.inşallah gunede katılırsın. bide sen annelere geçmeden bi plan yaparık inşallah hava soguk olmazsa buluşuruk:)
özledim seni. ecoşu..
şok oldum sabah sabah hala da şoku atlatamadım... DEFNE JOY FOSTER vefat etmiş... allah rahmet eylesin... Haziran 2009 doğumlu oğlu varmış en çok onun için üzüldüm daha çok küçük((
aaa bakalım ayarlıyalım bişeyler:)aynen canım bendede...cok ozledim bende.. sanırım gune katılamam cunku 7-13 ıst 13-27 adapaarı 28-6 ist seklinde planim..ilk hafta esrayla seni bize bekliyvem kvaldeme yani..misafir etme sırası bendekvaldem biz gelioruz die izinli ..onu tek bırakamam ..eceye bakar ben gezerim o ayrı..ama hazır evdeyken beklerim ona gore hazır olun
heycan yaptım bak simdi
ayy hadi gözun aydın.ama varya çarşambadan beri antibiotik kullandınız hiç bi faydası olmamıştı ya bu şurup iyi gelmiş demekki.günaydın arkadaşlar. malum selin 2 gündür gece öksürükten uyuyamıyordu yavrum helak olmuştu... dün dr. amcamız lordes diye bi şurup vermişti sadece gece yarım ölçek verin demiş neyse akşam içirdik yatmadan öncede binbir zorlukla tonimer baby sıktık ve gece selin öksürmedi gibi birşey tek tük öksürdü... resmen bi mucize yaşadık birinden duysam inanmazdım bi şurubun bi kere hemen içilince etki edeceğini... şükür atlattık...
şok oldum sabah sabah hala da şoku atlatamadım... DEFNE JOY FOSTER vefat etmiş... allah rahmet eylesin... Haziran 2009 doğumlu oğlu varmış en çok onun için üzüldüm daha çok küçük((