2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

niye sıkılıyordun hayırmı .gel öpeyim geçsinŞeniz.şimdi iyiymişsin ama..:lepi:Şeniz

şu anda tek el yazıyorum..paşa kucağımda..mızıklanıyor..burnu tıkalı uyuyamadı...

cok minik bir parca sur ıstersen tek tarafa eger acılırsa digerinede surersın

şimdi deneyeyim açılırsa uyur ya belki.senağlamamirmirmirmir.hiç araştırmadan bişeyde yapmamya tereyağı sonuçta zararı olmaz...sümüklü sümüklü vitamin olur..:roflol:

ben artık rendelemıorum meyve sıkacagımda sıkıorum ufak kucuk bi elma sıktım nekadar ıcerse die oda sansımdan ıctı bayagı bı artık doke ufleye pufleye ne denk gelırse sokuyorum agzına

iyi iyiyi pütürlü yedirmek daha iyi posasınıda yer..
paşa kızıyor uyutmayı deneyeyim..birde tereyağını...

easy ye devam edıomusunuz?? ek gıdadan sonra pek easy fılan kalmadı bızde.. cunku ılla her dongude mm emmek ıstıo ya uyku bastırınca ya uyanınca vs bende oldugu kadar verıorum esırgemıorum ama sonu uykuyla bıtıo her dongunun ...

yüzüme saldırınca sapık diyorum ben oğluma :)) benimde çok hoşuma gidiyor

geçmiş olsun annene

birkaç resim ekleyeyim bücürük kızımınRL]

maşallah Ece'ye çok tatlı bücürük

evetçok saçma çocuk yemek yemeyi eziyet sanacak
geçmiş olsun Yusuf'a kıyamam

Çok sağol Nesrin

reca ederim

derya cok gecmiş olsun pekmez ver ıhlamur ver rezene ver sıcak sıcak kusburnu bıle ver agzını bos tutma 1er cay kasıgı olsada olsun ins atlatır yusufumuz kıyamam ancada duzeldı beslenmesi
baby bu pekmez ishal yapmaz dimi ?
Çağan cuma gününden beri ishal ek gıdaya 1 hafta ara verdiğim dönemde oldu sadece pekmez yalatmıştım acaba diyorum

bu erkekler uykusuzlugun ne demek oldugunu bilmiyorlar
Seo da ne zman uykusuzum desem ama sen annesin diyor ya uyus ediyor

elma suyu iciorus :))
maşallah Ecoşa yarasın elmalar : ))
bizimde tüm önlükleriiz bu halde geçmiyor elma lekesi bilsem elma yedirirken tek önlük kullanırdım

şemsiye mağduru 2
kızlar lahusa döneminden sonra hiç regl olmadım
dünde şemsiyemiz yırtılmış !! korkmalımıyım ?? biraz araştırdım anne sütü ilk 6 ay % 98 korurmuş
Taze nedir bu şemsiyelerden çektigimiz : (

adet olmadığına göre yumurta üretimin başlamamış. ama garanti olsun dersen ertesi gün hapı kullanmalısın.

PERVıN, yerim ben o elmalı ecoşu! biraz da tarçın, mmmhhhhhh ! :icecream:

NESRıN, sen uykum var diye çık şeyden, bize yalan söyle, böyle olur işte! biraz daha üsturuplu sevişin derim ohaoldumsmile

Ciddi değilim tabi ki bu üsttekini yazarken. Valla ben riske atmak istemedim. Pervin haklı. Sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…