ecede bir iki hapsurdu cok korkuyorum onada bulasacak die ama yapcak bisey yok dr bana maskeylede gezsen farketmez dedi .. yarın yıne laserle ayagımı yakcaklar oyy korkuyorum yaa .. bıyıklarımı bıkere yaptırmıstım ozaman daha cok acımıstı gercı ama ne bilim okadar agrı esıgım yuksektır bu sezeryandan sonra herseyden tırsar oldum
kaç kaşığı yuttu bu ya hepsi üstüne dökülmüş...yarasın yarasın..
cok minik bir parca sur ıstersen tek tarafa eger acılırsa digerinede surersın
ben artık rendelemıorum meyve sıkacagımda sıkıorum ufak kucuk bi elma sıktım nekadar ıcerse die oda sansımdan ıctı bayagı bı artık doke ufleye pufleye ne denk gelırse sokuyorum agzına
iyi iyiyi pütürlü yedirmek daha iyi posasınıda yer..
paşa kızıyor uyutmayı deneyeyim..birde tereyağını...
Defne de bazen ısırmak ister gibi yanağıma yapışır. sanki beni yemek istiiyormuş gibi. benim çok hoşuma gidiyor bu :)
ohh ne güzel.. benim de çok ihtiyacım var buna.. annem gelecekti ne güzel, ben de evde yalnızlıktan kurtulacağım diye seviniyordum kiii, annem nezle olmuuşş..
birkaç resim ekleyeyim bücürük kızımınRL]
çok güzel bir bilgi...kızımda mama sandalyemiz vardı hep onda besledim ..iki düşükten sonra bebek yapmama kararı aldığmızda sandalyemizi vermiştik...yusuf beye mama sandalyesi almadık ya kucağımda yada maxicosinin tam oturma pozisyonuda besliyorum..birkere bebek yemiyor diye ellerini bağlamak ne demek geçen bir topikte bayanın birisi ellerini bağlayıp beslediğini yazmış baya bir kızmıştım alsanaalsanasmile..
yemek bu işkence değilya acıkınca yer elbet eziyete ne gerek var....olumunekankayizsmile
Çok sağol Nesrin
baby bu pekmez ishal yapmaz dimi ?derya cok gecmiş olsun pekmez ver ıhlamur ver rezene ver sıcak sıcak kusburnu bıle ver agzını bos tutma 1er cay kasıgı olsada olsun ins atlatır yusufumuz kıyamam ancada duzeldı beslenmesi
gece 1de yattı 2-4-5-7-9da yanı sabaha kadar mızık mızık uyandı ve hep emdı yıne buyme donemındeyız sanırım. bende cok derın dalamamakla bırlıkte cokta ıı uyuyamadım ama daha ıım sabah kotuydum onu 10da uyutup bende uyudum daha ii sayılırım ama hala halsizim. ustune ustluk emrahta demezmi hic hasta gıbı gorunmuosun yani soluk gorunmuomusum ama hastayım ıı dedım bıde solgun gorunseydım hepten bunalım olurdum. dun o evde yokken saclarımı duzlestırıcıyle yapmıstım ondan herhalde bıraz duzgun gorunuo tipim :))
maşallah Ecoşa yarasın elmalar : ))
şemsiye mağduru 2
kızlar lahusa döneminden sonra hiç regl olmadım
dünde şemsiyemiz yırtılmış !! korkmalımıyım ?? biraz araştırdım anne sütü ilk 6 ay % 98 korurmuş
Taze nedir bu şemsiyelerden çektigimiz : (
Maşallah elma sulu eceye:)
Amanın inşallah bi kaza olmazşemsiye mağduru 2
kızlar lahusa döneminden sonra hiç regl olmadım
dünde şemsiyemiz yırtılmış !! korkmalımıyım ?? biraz araştırdım anne sütü ilk 6 ay % 98 korurmuş
Taze nedir bu şemsiyelerden çektigimiz : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?