2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam arkadaşlar bişey soracağım oğlumun popişinde6 7 tane küçük küçük sivilce tarzı şeyler çıkmış pişik değil ama poposu gayet normal çünkü ve sivilcelerin başı beyaz böyle bişey yaşayan varmı varsa ne yaptınız bana yardımcı olurmusunuz tşk

hadi ins hem acılır hem uyur

yapmadım burnu açıldı ..mandık olarak uymadı bana yapmadım...ıhlamur ve pekmezini içirdim iki çay kaşığı yoğurt yedi..yine kucağımda kuzu..ilaç saati gelince içirip yatıracağım...uykudada yerse mama vereceğim..

susmayın eprucum yazın.ben de doluyum.çok sinirleniyorum yazdıkça

Bizi yönetenler için mi yazsam, yoksa karşısındakine saygı göstermeyi öğrenememiş insanlar için mi yazsam.. neresinden tutsam elimde kalır.. en kıl olduğum durumlar:
- Trafikte insanların kendini akıllı bizi aptal zannetmesi. İstanbul keşmekeşinde yaşayan biri olarak, emniyet şeridini ihlal edenlerden nefret ediyorum. Bu insanların kendini haklı gösterecek hiçbir mazareti olamaz. şayet hasta bile taşıyorum dese, hasta taşıma görevi ambulanslarındır. Yolların tüm hakimi onlarmış gibi yol ortasında duran otobüsler, minibüsler, taksiler.. insana saygıyı öğrenememiş insanlar bunlar. yaya geçidinde veya karşıya geçmeyi bekleyen yaşlı bir teyzeye yol verdiğinde arkadan sana korna çalıp taciz ederler.. neden yavaşladığının veya durduğunun farkına varamayacak kadar körler..
- Alışveriş merkezlerinde asansör kullanma önceliği olmayan insanların asansöre muhtaç olanlara saygı göstermemesi. bebek sahibi olmadan önce bir kere bile kullanmamışımdır asansörü. merdivenlerin kendisi yürürken asansör bekleyip zaman kaybetmenin ne manası olabilir ki? şimdi bebek arabasıyla asansör sırası beklerken hangisinin üstüne atlasam acaba diye diş biliyorum insanlara.. çünkü daha bugüne dek birinden "siz önden buyrun" dediğini duymadım. senden önce davranıp doldururlar sonra da arabayla girerken yer daraldı diye oflarlar.. hey ya rabbim!!
- Bilumum sıra beklenen yerlerde kendini akıllı zanneden, iki üç kişi geçti mi başı göğe erecek sanan tipler. ne kadar küçük hesaplar peşinde insanlar..

Bunların hepsi eğitimsizlikten kaynaklanıyor. Öğrenimle eğitimi ayırt edememiş eğitim sistemimizden. kaliteli insan yetiştirmek gibi bir kaygısı olmayan yöneticilerden... tüm bunların sonucunda oluşan ufku dar insanlardan medet uman insanlar topluluğu ve bu durumdan hiç rahatsız olmayan siyasiler.. daha başka ne olsun ki?

birkaç resim ekleyeyim bücürük kızımın

Maşallah bıcırığa :) bir de annesini üzmeyip yemeğini yese.. Canan'cım senin veya eşinin küçükken iştah durumunuz nasılmış? iştahsızlık da genetik olabiliyor.. bazen sorunu çok uzakta aramamak gerek..

Geçmiş olsun Ayşin. Doktorunu arayıp sorsana kıı :) bilmiyorumkismile

Geçmiş olsun Derya. Dilerim çabucak iyileşir kuzun..

onbeş tatilde ben de alayım o zaman mama sandalyesi. tavsiye edeceğiniz bir marka model var mı kızlar?

Dün ben de e-bebek mağazasında baktım mama sandalyelerine. Chicco Polly çok tutuluyormuş. burada pek çok arkadaş ondan aldı. sırt kısmı da kademeli olduğundan oturmayı öğrenmesini beklemeden kullanabiliyorsun.

elma suyu iciorus :))
ohh afiyet olsun Ecoş'a.. yarasın o elma suları.. öperim nanaklarından, gıdışından..

bizim easy de bozulmuştu son günlerde. esya olmuştu :) yani meme emip uyumak istedi. ben de zorlamadım. bazı günler easy düzeninde bazen kendi istediği gibi.. haftasonları illaki düzenimiz bozulur zaten. evden dışarı çıkınca herşey şaşıyor.

yüzüme saldırınca sapık diyorum ben oğluma :)) benimde çok hoşuma gidiyor

geçmiş olsun annene

Sağol Nesrin'cim.. İnşallah toparlanır da bu hafta gelir.. özledim anneciğimi :)

Valla gözüm, ben daha yenı yaptırmıs bır ınsan olarak, gecıcı dolgu donemınde doktorumun bana dedıgı, "aman dolgun düşerse hemen koş gel, kanallara mıkrop gırerse yaptıgımız tum tedavı bosa gıder, mıkrop kapar tukurukten dolayı.."

Pöff.. cok cok gecmıs olsun kuzum ya. ne gerekıyorsa yapmıssın zaten.. Allah yardımcın olsun, acil sifalar versın.

elma suyu iciorus :))

Kim kimi içmiş burada :))) cok datlu yaa bu foto :))

Valla basımıza gelmedı, bı bılgım yok arkadasım.

:kedi: kaydirigubbakcemile3
öpüyorum seni Tazeee

canan sabah aksam 1 cay kasıgı pekmez versen belki acılır istahı ne dersin ??? bide o kitapta istahsız cocuklarla ilgili bisiler yazıodu detaylı okuyup bılgılendırırım seni canım ..bugun biara soyle bi baktım detaylı okuyamadım tabikiside

sağolun teyzeleri ..ilacını içirip 100ml de mama yedirdim uyudu ama nasıl bir gece geçiririz bilemiyorum..rabbim acil şifa versin ya hay diyorum kuzalarım için....

benide benide...belki işe yarar...pekmez işe yarıyor doğru içirdiğim gün baya fark ediyor..
kızlar emziren hatunlar bebikleriniz neden kabız oluyorki..birkaçınızda var bu şikayet doktor ne diyor.. anne sütü alan bebekte ishal ve kabızlık olmaz deniliyor...:uhm:

dişim ağrıyor ağrı kesici aldım yatacağım birazdan yusuf ilacın etkisiyle uyuyor bugün gündüz doğru düzgün uyumadı..o uyurken yatsam iyi olacak...

benim eşim hep yorgun oluyorsun ama bu kadılar kulübüne girmekten vazgeçmiyorsun yat dinlen madem burda harcayacağın zamana diye hep kızıyor ve yorgunum deyince bilgisayara bak desek yorgun olmazsın diye takılıyor. sizde de bu durum sözkonusumu?

İyi akşamlar
Ece dün ve bugün biraz daha yiyo gibi - yani yine naz yapıyo yine şarkılar söyliyoz oyuncakla aldanıyoz ama yiyoruz sonuçta - zor da olsa biraz daha kolay oluyo galiba - ya da ben mi alıştım bu duruma -tatlicadiarzu- bilmiyorum
Ebruşkam sorunu uzaklarda ramamak lazım çok haklısın - bende öyleymişim annemi maymun edermişim küçüklüğümde - geçen gün babama ağlanıyodum telefonda ece yemiyo bıktım artık diye - o da - hak olsun o sana sende anneni böyle inletiyodun dedi - işte döndü dolandı başıma geldi
Bu akşam regl oldum pfffffff yine sancılar yine uykusuz geceler - e hani doğum yapınca azalıyodu sancılar - spiral taktıran arkadaşlara sesleniyorum - taktırmak için hangi gün uygun oluyo - annem 3. gün takılıyo dedi ama o unutmuştur kaç sene önceden - sizin daha taze bilgileriniz beni de aydınlatın lütfen
Percincim Eenin resmine bayıldım ya - yerim ben onun elmalı dudaklarını - bizde de resim aynı meyvemizi yerken - önlük eceden fazla yiyo :)))

Canan, kolay gelsin kuzum. Dnden beri okuyorum maceralarınızı. Bu arada Ece'nin saçlarını mı kestirddiniz? Ona rağmen güzelliğinden bişi kaybetmemiş fıstık kızın :)

deryacim gecmis olsun..
pervin ecosa bayildim,masallah..
canan 3.-7. gunler arasi takiliyor spiral..
nesrin insallah bisi olmaz, gecmis olsun...

O zaman sorunun asıl kaynağı anlaşıldı... Canan'ın anasına ettiklerini Ece de annesine iade ediyor.. şaka bir yana, bu gibi durumlar için doktorların veya çocuk gelişim uzmanlarının yorumlarını araştırdın mı? benim görümcemin oğlunun da yemeyle arası yok. o kadar çok doktor dolaştı ki bununla ilgili (ki görümcem de çocukken aynı şekilde yorarmış annesini) en sonunda bir tanesi "bu onun yapısı, sağlığıyla ilgili bir problem yok. her çocuk iştahlı olacak diye bir kural da yok. yemek yemesi konusunda çok ısrarcı olmayın, onun sizden talep etmesini bekleyin" demiş. tabii bu doktorun yaklaşımı ne kadar doğru bilemem. bu gibi durumlarda annenin kendi içgüdüsü önemli. en önemlisi Ece'nin sağlıklı olması.. umarım zamanla biraz daha ısınır yemek yeme işine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…