hadi ins hem acılır hem uyur
susmayın eprucum yazın.ben de doluyum.çok sinirleniyorum yazdıkça
Maşallah bıcırığa :) bir de annesini üzmeyip yemeğini yese.. Canan'cım senin veya eşinin küçükken iştah durumunuz nasılmış? iştahsızlık da genetik olabiliyor.. bazen sorunu çok uzakta aramamak gerek..
Birşey soracağım, dişlerimden birine kanal tedavisi yapıldı ve geçici dolgu konulmuştu. Geçen hafta gidip asıl dolguyu yaptırmam gerekiyordu ama vakit bulupta gidemedim.
Geçici dolgunun yarısı düştü bugün. Dişim acıyor şimdi, birşey olurmu acaba pazartesiyi beklesem?
Geçmiş olsun Derya. Dilerim çabucak iyileşir kuzun..günaydın..topiğin milli hastalığı gribe bizde yakalanmış bulunuyoruz..minik zuzum grip burnumuz seller sular..ve yememe rekorumuz doğal olarak ikiye katlandık tıkalı burunla beslenemiyor yavru burun spreyide açıyor ama genzimiz dolu yutamıyor zuzum..
mamayı yiyemediğimiz için aç kalmasın diye sabah sabah irmikli tavuk suyu çorba içirdim ...üstünede vitaminimizi verdim.şimdilik sessiz sessiz duryor ....ablası oynatıyor..
onbeş tatilde ben de alayım o zaman mama sandalyesi. tavsiye edeceğiniz bir marka model var mı kızlar?
ohh afiyet olsun Ecoş'a.. yarasın o elma suları.. öperim nanaklarından, gıdışından..
bizim easy de bozulmuştu son günlerde. esya olmuştu :) yani meme emip uyumak istedi. ben de zorlamadım. bazı günler easy düzeninde bazen kendi istediği gibi.. haftasonları illaki düzenimiz bozulur zaten. evden dışarı çıkınca herşey şaşıyor.easy ye devam edıomusunuz?? ek gıdadan sonra pek easy fılan kalmadı bızde.. cunku ılla her dongude mm emmek ıstıo ya uyku bastırınca ya uyanınca vs bende oldugu kadar verıorum esırgemıorum ama sonu uykuyla bıtıo her dongunun ...
yüzüme saldırınca sapık diyorum ben oğluma :)) benimde çok hoşuma gidiyor
geçmiş olsun annene
NESRİN, sen uykum var diye çık şeyden, bize yalan söyle, böyle olur işte! biraz daha üsturuplu sevişin derim ohaoldumsmile
.
Birşey soracağım, dişlerimden birine kanal tedavisi yapıldı ve geçici dolgu konulmuştu. Geçen hafta gidip asıl dolguyu yaptırmam gerekiyordu ama vakit bulupta gidemedim.
Geçici dolgunun yarısı düştü bugün. Dişim acıyor şimdi, birşey olurmu acaba pazartesiyi beklesem?
günaydın..topiğin milli hastalığı gribe bizde yakalanmış bulunuyoruz..minik zuzum grip burnumuz seller sular..ve yememe rekorumuz doğal olarak ikiye katlandık tıkalı burunla beslenemiyor yavru burun spreyide açıyor ama genzimiz dolu yutamıyor zuzum..
mamayı yiyemediğimiz için aç kalmasın diye sabah sabah irmikli tavuk suyu çorba içirdim ...üstünede vitaminimizi verdim.şimdilik sessiz sessiz duryor ....ablası oynatıyor..
selam arkadaşlar bişey soracağım oğlumun popişinde6 7 tane küçük küçük sivilce tarzı şeyler çıkmış pişik değil ama poposu gayet normal çünkü ve sivilcelerin başı beyaz böyle bişey yaşayan varmı varsa ne yaptınız bana yardımcı olurmusunuz tşk
:kedi: kaydirigubbakcemile3NESRİN, sen uykum var diye çık şeyden, bize yalan söyle, böyle olur işte! biraz daha üsturuplu sevişin derim ohaoldumsmile
Ciddi değilim tabi ki bu üsttekini yazarken. Valla ben riske atmak istemedim. Pervin haklı. Sen bilirsin.
canan sabah aksam 1 cay kasıgı pekmez versen belki acılır istahı ne dersin ??? bide o kitapta istahsız cocuklarla ilgili bisiler yazıodu detaylı okuyup bılgılendırırım seni canım ..bugun biara soyle bi baktım detaylı okuyamadım tabikiside
Canan, kolay gelsin kuzum. Dnden beri okuyorum maceralarınızı. Bu arada Ece'nin saçlarını mı kestirddiniz? Ona rağmen güzelliğinden bişi kaybetmemiş fıstık kızın :)
O zaman sorunun asıl kaynağı anlaşıldı... Canan'ın anasına ettiklerini Ece de annesine iade ediyor.. şaka bir yana, bu gibi durumlar için doktorların veya çocuk gelişim uzmanlarının yorumlarını araştırdın mı? benim görümcemin oğlunun da yemeyle arası yok. o kadar çok doktor dolaştı ki bununla ilgili (ki görümcem de çocukken aynı şekilde yorarmış annesini) en sonunda bir tanesi "bu onun yapısı, sağlığıyla ilgili bir problem yok. her çocuk iştahlı olacak diye bir kural da yok. yemek yemesi konusunda çok ısrarcı olmayın, onun sizden talep etmesini bekleyin" demiş. tabii bu doktorun yaklaşımı ne kadar doğru bilemem. bu gibi durumlarda annenin kendi içgüdüsü önemli. en önemlisi Ece'nin sağlıklı olması.. umarım zamanla biraz daha ısınır yemek yeme işine..İyi akşamlar
Ece dün ve bugün biraz daha yiyo gibi - yani yine naz yapıyo yine şarkılar söyliyoz oyuncakla aldanıyoz ama yiyoruz sonuçta - zor da olsa biraz daha kolay oluyo galiba - ya da ben mi alıştım bu duruma -tatlicadiarzu- bilmiyorum
Ebruşkam sorunu uzaklarda ramamak lazım çok haklısın - bende öyleymişim annemi maymun edermişim küçüklüğümde - geçen gün babama ağlanıyodum telefonda ece yemiyo bıktım artık diye - o da - hak olsun o sana sende anneni böyle inletiyodun dedi - işte döndü dolandı başıma geldi
Bu akşam regl oldum pfffffff yine sancılar yine uykusuz geceler - e hani doğum yapınca azalıyodu sancılar - spiral taktıran arkadaşlara sesleniyorum - taktırmak için hangi gün uygun oluyo - annem 3. gün takılıyo dedi ama o unutmuştur kaç sene önceden - sizin daha taze bilgileriniz beni de aydınlatın lütfen
Percincim Eenin resmine bayıldım ya - yerim ben onun elmalı dudaklarını - bizde de resim aynı meyvemizi yerken - önlük eceden fazla yiyo :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?