uyurkem dr.brawn alıyo - memeye benzeyeni ise daha dudağına değidirdiğim an ağlamaya başlıyo - ne var bukadar nefret edilecek meme ucunda anlamadım gitti
çok geçmiş olsungünaydın..topiğin milli hastalığı gribe bizde yakalanmış bulunuyoruz..minik zuzum grip burnumuz seller sular..ve yememe rekorumuz doğal olarak ikiye katlandık tıkalı burunla beslenemiyor yavru burun spreyide açıyor ama genzimiz dolu yutamıyor zuzum..
mamayı yiyemediğimiz için aç kalmasın diye sabah sabah irmikli tavuk suyu çorba içirdim ...üstünede vitaminimizi verdim.şimdilik sessiz sessiz duryor ....ablası oynatıyor..
günaydın arkadaşlar
hemen hemen aynı sorun bizde de var. buhar makinesini sürekli çalıştırmama rağmen burnu tıkanıyor kuzuşumundünden beri cok huzursuz hep ağlıyor. ellerimizi ağzına götürmek için saldırıyor. acaba diyorum diş mi çıkartacak.. ağzının suyu da akıyor cünkü. dün akşam bir kaşık calpol verdim sakinleşti ama acaba bi yeri mi ağrıyor bilemedim yaa...
biberonun bin çeşidini bende denedim. en son dün nukun damaklı kauçuk olanını aldım ama sonuç yine aynı ne yazık kikaşıkta istemiyor. dün koyu bir mama yapıp parmağımla verdim birkaç defa öyle yedi ama öğüre öğüre. muzu parmağımla ezip verdim birkaç kez onu severek yedi ama o da kabız yapar dedi annem vermeye korkuyorum..
bu arada mama sandalyesi için erken değil mi arkadaşlar ?
aklıma bişey geldi acaba senin yokuluğunda bebeğe başka birisi memesini mi verdi? yapanlar var bunu.
yok hayatım - bebeğimi 3-5 defa bırakmışımdır o da dedeme - yani başkasının memesini alması imkansız naniknanik
vereceğim şimdi uyuyor yanlız 3 aylıken yine böyle olmuştu corsal diye bir şurup vermişlerdi onu içirdim..burnuuda açtım mamayıda yedi..kalkınca pekmez ve ıhlamur içireceğim..derya cok gecmiş olsun pekmez ver ıhlamur ver rezene ver sıcak sıcak kusburnu bıle ver agzını bos tutma 1er cay kasıgı olsada olsun ins atlatır yusufumuz kıyamam ancada duzeldı beslenmesi
of of geçecek bu gece uykusuzluklar ben inanıyorum..eşinede tebrikler yani.alsanaalsanasmile.hep aynı bunlar ya...bizde gece gece atıştık çok üsütne düşp dert ediyormuşum yatıp uyuyacakmışım..saat 3.30 nasıl bebe tıkanıyor nefes alamıyor mama yiyemedi babamızda böyle dedi..-tatlicadiarzu-gece 1de yattı 2-4-5-7-9da yanı sabaha kadar mızık mızık uyandı ve hep emdı yıne buyme donemındeyız sanırım. bende cok derın dalamamakla bırlıkte cokta ıı uyuyamadım ama daha ıım sabah kotuydum onu 10da uyutup bende uyudum daha ii sayılırım ama hala halsizim. ustune ustluk emrahta demezmi hic hasta gıbı gorunmuosun yani soluk gorunmuomusum ama hastayım ıı dedım bıde solgun gorunseydım hepten bunalım olurdum. dun o evde yokken saclarımı duzlestırıcıyle yapmıstım ondan herhalde bıraz duzgun gorunuo tipim :))
eceye bır damla yumurta yedirdim yedi artık yedırırım yavas yavas sımdı oglen ne corbası yapsam dıe dusunuorum
ilginç fıkır fıkır burnu ya...denesemmi akıyor burnu zaten...derya ikimiz varız. burda bırı bana gecen gun dediki bebegin burnu tıkalıysa azcık tereyagı sur burnuna elinde ısıt burnuna bırer dimcik koy o ıcerı gıder hepsini eritir hapsurukla acılır dedi. deniıycektim ama acık burnu bugun
bızımkı bıberonla ıcmıo kasıkla verıorum ıhlamur su vs bıde kasıkla deneseydın keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?