2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

uyurkem dr.brawn alıyo - memeye benzeyeni ise daha dudağına değidirdiğim an ağlamaya başlıyo - ne var bukadar nefret edilecek meme ucunda anlamadım gitti

aklıma bişey geldi acaba senin yokuluğunda bebeğe başka birisi memesini mi verdi? yapanlar var bunu.

çok geçmiş olsun (( kıyamam yavruya - pekmez veriyo kızlar sende hemen dene iyi gelir kuzuya
acil şifalar diliyorum

buhar makinasına rağmen burnu tıkanıyosa çok ilginç - demek ki tamamen çocukla alakalı - bizim hiç burnumuz tıkanmadı bende hep çalıştırıyorum buhar makinasını - ama burnumuzda pislikler oluyo ara sıra
Diş konusunda bu belirtilere diş çıkartıyo diyolar ama belli olmuyo - komşumun çocuğu 2 aylıktan itibaren hep ağızının suyu akıyodu kız helak oldu üst değiştirmekten sürekli önlükle duruyodu çocuk anca şimdi 7 aylık oldu dişleri patladı - seninde bebişin ellerini ağızına soktuğu için ağızının suyu akıyodur - bana sorarsan öyle ateşi olmadan calpol verme - ne de olsa ilaç
Mama sandalyesi için erken değil - epey kişi aldık arka koltuğu yatan cinsinden - yani tam dik otutturmuyruz meleklerimizi - benim bildiğim kızlarda 5.5 ay erkeklerde 6.5 aydan sonra dik oturtuluyo - ben şahsen mama sandalyesi olmasa asla doyuramam eceyi birkaç defa denedim kucakta gözümüz burnumuz çorba yoğurt muhallebi oldu

aklıma bişey geldi acaba senin yokuluğunda bebeğe başka birisi memesini mi verdi? yapanlar var bunu.

yok hayatım - bebeğimi 3-5 defa bırakmışımdır o da dedeme - yani başkasının memesini alması imkansız naniknanik

yok hayatım - bebeğimi 3-5 defa bırakmışımdır o da dedeme - yani başkasının memesini alması imkansız naniknanik

öyle şeyler yapan kadınlar varmış da o yüzden söyledim. bilmiyorumkismile benimki de bazen almamak için uğraşıyor ne oluyorsa hiçbir fikrim yok. benim annemde hamileysen sütün acımıştır diyorkafamçokkarıştı böyle bişey imkansız tabi

birsürü alıntı yapmıştım sayfa kapandı inanamıyorum ya...delikafadulden
aklımda kalanlar..yeni arkadaşalar gelmiş hoş gelmişler..a.s.
birileri birilerine eflenme teklif etmiş azdınız ha kocalarınızı aldtamaya başlattı bu toipk..lmaz:
mama konusu olmuş kedici gerekli açıklamyı yapmış...vereliniortak
yeni gelen arkadaşın bebekinin dişi çıkmış maşallah diyorum...
eftelyya bir sözüm varrrrrrrrrrrrr kız bisle dalgamı geçiyorsun sen.kaydirigubbakcemile........seni topiğn doğum sonrasıda manken gibim olan annesi ilan ediyorum..hatırladığı kadarıyla hamileykende inceciktin...alsanaalsanasmile
dnzyıldız yanlış değilse dolabın tamir olmuş iyi ama donduruyormuşmuş ne..nasıl tamir oldu bu bacım ...laelaelaelaelae
yanlız hatırladıklarım yazıyorum ama çoğundan emin değilim nasıl hatırlamaksa.....:roflol::roflol:
bu arada bende hap 50 kiloydum bayanssulusmileama hayal oldu.mafoldumben..kararlıyım hedefim 57 :lepi:
50 artık hortlak gibi olur...:1ninca:-tatlicadiarzu-

kadriye hoş geldin nerelerdesin...inşallah problemlerin çözülmüştür..geçmişi okuyorsan bırak da azcık haber ver burçin ve sen nasılsınız..

kızımı babasıyl aalışverişe gönderdim..bakalım harp yapmadan gelebileceklermiiii
kayraaaaaaaaaaa bacım gönderdiğin şey gelmedi........onun içinde bişeycik diyemedim....başaksınamı yolladınkine yoksa mesaj kutusu dolu olupta anlamayacak kadar ...laelaelaelaelae:1shok:..değilim yani....de

derya cok gecmiş olsun pekmez ver ıhlamur ver rezene ver sıcak sıcak kusburnu bıle ver agzını bos tutma 1er cay kasıgı olsada olsun ins atlatır yusufumuz kıyamam ancada duzeldı beslenmesi

gece 1de yattı 2-4-5-7-9da yanı sabaha kadar mızık mızık uyandı ve hep emdı yıne buyme donemındeyız sanırım. bende cok derın dalamamakla bırlıkte cokta ıı uyuyamadım ama daha ıım sabah kotuydum onu 10da uyutup bende uyudum daha ii sayılırım ama hala halsizim. ustune ustluk emrahta demezmi hic hasta gıbı gorunmuosun yani soluk gorunmuomusum ama hastayım ıı dedım bıde solgun gorunseydım hepten bunalım olurdum. dun o evde yokken saclarımı duzlestırıcıyle yapmıstım ondan herhalde bıraz duzgun gorunuo tipim :))

eceye bır damla yumurta yedirdim yedi artık yedırırım yavas yavas sımdı oglen ne corbası yapsam dıe dusunuorum

derya cok gecmiş olsun pekmez ver ıhlamur ver rezene ver sıcak sıcak kusburnu bıle ver agzını bos tutma 1er cay kasıgı olsada olsun ins atlatır yusufumuz kıyamam ancada duzeldı beslenmesi
vereceğim şimdi uyuyor yanlız 3 aylıken yine böyle olmuştu corsal diye bir şurup vermişlerdi onu içirdim..burnuuda açtım mamayıda yedi..kalkınca pekmez ve ıhlamur içireceğim..
of of geçecek bu gece uykusuzluklar ben inanıyorum..eşinede tebrikler yani.alsanaalsanasmile.hep aynı bunlar ya...bizde gece gece atıştık çok üsütne düşp dert ediyormuşum yatıp uyuyacakmışım..saat 3.30 nasıl bebe tıkanıyor nefes alamıyor mama yiyemedi babamızda böyle dedi..-tatlicadiarzu-
bakımlı hatunsun moralde oluyor insana...
eceye bır damla yumurta yedirdim yedi artık yedırırım yavas yavas sımdı oglen ne corbası yapsam dıe dusunuorum

biz başladık..peynir yumurat ama azcuk yanlız bulamaçgibi yapınca yemiyor tek tek elimle ağzına minnacık minnacık veriyorum yiyor...
çorba dün tavuk suyu çorba yaptım yoğurtlu sarımsaklı içine şehriye yerine irmik kattaım hatta gece hiç mama yemediği için sabah azcuk o çorbadan içirdim 4-5 tatlı kaşığı kadar ..vitaminle ilacını verdim onunla kandı uyudu ..üstünede mama yedirdim..

onbeş tatilde ben de alayım o zaman mama sandalyesi. tavsiye edeceğiniz bir marka model var mı kızlar?

emrah markete gıttı evı havalandırdım domestoslu vıleda gezdırdım eceyı uyuttum bıraz kendıme geldım. sabahtan beri bunalım takılıorum ya ıcım darlanıo resmen ama sımdı daha iim

derya ikimiz varız. burda bırı bana gecen gun dediki bebegin burnu tıkalıysa azcık tereyagı sur burnuna elinde ısıt burnuna bırer dimcik koy o ıcerı gıder hepsini eritir hapsurukla acılır dedi. deniıycektim ama acık burnu bugun

ecede bir iki hapsurdu cok korkuyorum onada bulasacak die ama yapcak bisey yok dr bana maskeylede gezsen farketmez dedi .. yarın yıne laserle ayagımı yakcaklar oyy korkuyorum yaa .. bıyıklarımı bıkere yaptırmıstım ozaman daha cok acımıstı gercı ama ne bilim okadar agrı esıgım yuksektır bu sezeryandan sonra herseyden tırsar oldum

ilginç fıkır fıkır burnu ya...denesemmi akıyor burnu zaten...
bızımkı bıberonla ıcmıo kasıkla verıorum ıhlamur su vs bıde kasıkla deneseydın keske

burnumuz tıkalı kaşıkla zor yiyor..bibronla yine içti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…