2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

off,o domatesler pörsümüştür şimdi (hem bu mevsimde ne domatesi bakayım o lmaz: )
yumurtalar da yapışır,çıkarırken iyice kırılır,lekeleri de çok zor çıkar...
tamam tamam,sustum

Dide'cim, kaynana sendromonu çok iyi anlıyorum. Bence bu konuya en güzel yorumu Ayşin getirmiş. Jumbo dururken kendilerine Karaca'yı layık görüyorlarsa bırak öyle kalsınlar.. başka da bişi demiyorum.. hörmetler..

bir grupta dolapçılar şeklinde saflarını belli etmişler.taşşş domatesler,haşlanmış kıvamındai yumurtalar:) seviyorum sisleri
bende seviyorum opuyorumnanaktan ya herkesin derdi başka ben tüm gruplara dahilim aslında :kedi:
off,o domatesler pörsümüştür şimdi (hem bu mevsimde ne domatesi bakayım o lmaz: )
yumurtalar da yapışır,çıkarırken iyice kırılır,lekeleri de çok zor çıkar...
tamam tamam,sustum

bu mevsimde domates :kedi: ama ne yapayım tadı tuzu olmasada mevsimi olmasa bile kopamıyoruz ondan yakamı bırakmıyor eyvahedigeldismile

Ben o bücürük kızını yerim ve hatta o işi ayarlarsam kurtuluşu yok zemuszemus emzik zincirimiz aynısının tıpkısı dikkatimi çekti zemuszemus kızın elinde kaşık asker giibi birde şikayet ediyorsun kuzumu opuyorumnanaktan

Birşey soracağım, dişlerimden birine kanal tedavisi yapıldı ve geçici dolgu konulmuştu. Geçen hafta gidip asıl dolguyu yaptırmam gerekiyordu ama vakit bulupta gidemedim.
Geçici dolgunun yarısı düştü bugün. Dişim acıyor şimdi, birşey olurmu acaba pazartesiyi beklesem?

ağırı dışında bişey olmaz sanırım - geçmiş olsun
bende çarşamba diş çektirdim - çok ağırı yapıyodu rahatladım

Bencede birşey olmaz cnm geçmiş olsun... Esrayı bende merak ediyorum...
Aşağıda herkes ismen var cismen yok taze çaldı hepsini şeye kaçtılar :umursamaz:

günaydın..topiğin milli hastalığı gribe bizde yakalanmış bulunuyoruz..minik zuzum grip burnumuz seller sular..ve yememe rekorumuz doğal olarak ikiye katlandık tıkalı burunla beslenemiyor yavru burun spreyide açıyor ama genzimiz dolu yutamıyor zuzum..
mamayı yiyemediğimiz için aç kalmasın diye sabah sabah irmikli tavuk suyu çorba içirdim ...üstünede vitaminimizi verdim.şimdilik sessiz sessiz duryor ....ablası oynatıyor..

çok güzel bir bilgi...kızımda mama sandalyemiz vardı hep onda besledim ..iki düşükten sonra bebek yapmama kararı aldığmızda sandalyemizi vermiştik...yusuf beye mama sandalyesi almadık ya kucağımda yada maxicosinin tam oturma pozisyonuda besliyorum..birkere bebek yemiyor diye ellerini bağlamak ne demek geçen bir topikte bayanın birisi ellerini bağlayıp beslediğini yazmış baya bir kızmıştım alsanaalsanasmile..
yemek bu işkence değilya acıkınca yer elbet eziyete ne gerek var....olumunekankayizsmile

geçmiş olsun..bekletmeden git derim....
dün akşam banada geçici dolgu konuldu iki hafta sonra gidecem..ozaman kanal tedavisimi yoksa sadece dolgumu yapılacak belli olacak..şu anda az ağrım var ...

gözün aydın Elifcim. Esradan ne haber ya?
Çok sağol Nesrin
birkaç resim ekleyeyim bücürük kızımın

Ah bide o kaşık doluyken ham yapsan:)Maşallah sana
Çok geçmiş olsun.Şükürki burnu akıyomuş.AH o geniz tıkanıklığı varya bizimde boynumuzu büküyor
AYŞıN sanada çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar
hemen hemen aynı sorun bizde de var. buhar makinesini sürekli çalıştırmama rağmen burnu tıkanıyor kuzuşumun dünden beri cok huzursuz hep ağlıyor. ellerimizi ağzına götürmek için saldırıyor. acaba diyorum diş mi çıkartacak.. ağzının suyu da akıyor cünkü. dün akşam bir kaşık calpol verdim sakinleşti ama acaba bi yeri mi ağrıyor bilemedim yaa...
biberonun bin çeşidini bende denedim. en son dün nukun damaklı kauçuk olanını aldım ama sonuç yine aynı ne yazık ki kaşıkta istemiyor. dün koyu bir mama yapıp parmağımla verdim birkaç defa öyle yedi ama öğüre öğüre. muzu parmağımla ezip verdim birkaç kez onu severek yedi ama o da kabız yapar dedi annem vermeye korkuyorum..
bu arada mama sandalyesi için erken değil mi arkadaşlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…