günaydın.....
geçmiş epey birikmiş bugün işlerim çok yoğun okuyamadım....
cumartesi günü dr. a gitmiştik...dr. kan tahlili yaptı şükürler olsun kan durumu iyiymiş demir ilacını kullanma zaten tadıda kötü dedi....
eskişehire gitmişken biraz çarşıda gezindik seline bebek arabası aldık biz hala almamıştık biraz geç kaldık ama olsun ne yapalım....
sonra eve dönerken istanbuldan bi akrabamız gelmiş bizi çağırdılar onlara gittik eve gelmemiz 22,30 u buldu selin ilk defa bi kalabalıkta ses çıkarmadı herkese gülücükler saçtı... hastanedede hiç ağlamadı muayene sırasında dr. karnını bastırınca ağlamaya başladı sadece....
ama gecemiz zehir oldu... selin yarım saatte bi kalkıp ağlamaya başladı sebepsiz... ağlıor yanına gidip sallıyoruz uyuyor sabaha kadar hiç uyuyamadık ne derdi vardı anlamayadık..... dünde o huysuzluk devam etti zaten cumartesi gününün yorğunluğu ve uykusuzluğu vardı birde misafirler geldi üstüne tam oldu... sanırım nazar değdi seline hiç öyle yapmazdı hastanede çok seven oldu oturmaya gittiğimiz evdede öyle... dün akşam komşumuz yaşlı bi teyze var ona okutmaya götürdük sanırım birazda o iyi geldi bu gece de yine mızırdadı ama önceki geceki gibi değildi....
bizden hafta sonu özeti haberleri böyle... işlere dönmem lazım canım her ne kadar istemesede zaten yorğun olarak yeni bi haftaya başladım allah sonumuzu hayır eyleye....
bence de kuzuşa nazar değmiş canım. kıyamam.. zaten evde ağlarlar başkalarının yanında gülücük saçarlar yaramazlar nazar değsin diye. bende eskişehirde olmayı isterdim şu an.. neyse. hangi bebek arabasını aldınız. biz de almadık henüz. onbeş tatilde almayı düşünüyorum da. hem bebek arabası hem mama sandalyesi..
sibelcim bence hastane ve kalabalık ortam onu asırı yormus o sebeptende oyle yapmıs duzenı bozuldu ya ondan...gecmis olsun.
sanırım canım gerçi hastanede çok beklemedik girişimizi yaptıkdık hemen bizi aldılar sonra alt kata kan vermeye indik en fazla yarım saate çıktık.... ama kuzum sabah 9 da evden bi çıktı ta gece 10.30 da eve girdi yavrucağın dışarı çıktığı yoktu bi çıktı tam çıktı feleği şaştı valla....
dunde ece hanfendusu 40dk da 1 mızırdadı. mesela 2de uyandı 2.40da bıdaha 3.te yatırdım 3.40 4-440 boyle gecti vakit sabah enson 6da yattı bende bıttım ama sukurki gribim iilesmis.
bugunde tırnagım ıcın gıttım bu seferde lazeri yedim hemde batan yerin altına ilaçlı gazlı bez koydu yarında gidicem 2kere daha gitmem gerekiomus cok ilerlemis icerdeki iltihap ondan ameliyata gerek kalmadan halletmeye calısıolar...iilessinde giderim sorun deil
dun eceye yemek hazılıorum dıe kıskandı onu cok ıhmal ediomusum cocuga habire biseyler hazırlarken hasta deilmisim :) saat 12 olmus kahvaltı yapmamısmıs sakayla karısık gulerek soyluo ama ıcındekini dısa vuruo:)
mumy pekmez oksuruge ıı gelıo ben kızıma verıorum sabah aksam 1 kasık .kayısı receli bendede hazırı var ondan denıycem yazarım sonucu
sen opmeden ben opimmmŞeniznurdan harikasın.şu saate güldürdün beni.zabah olsun öpecem seni
günaydın arkadaşlar
geçmişi okudum da rahatsız olan arkadaşlarına ve bebişlere çok geçmiş olsun diyorum.benim de bugün biraz burnum akıyor. dün de çok halsizdim. korkuyorum hasta olurum diyebebişte ufak ufak arada öhö diyor ama tam anlayamıyorum öksürük mü yoksa gıcık filan mı yapıyor bilemedim..
spiral konusunu bende düşündüm bi ara ama vazgeçtim. adet düzenini acayip bozuyor ve ağrı yapıyor dediler.sizin fikirleriniz ne bu konuda kızlar, kullanan var mı aramızda?
QUOTE]
spiral taktirdim ben 1.5 ay oldu, memnunum simdilik, ilk bi iki gun agri ypti regl agrisi gibi, birde ilk adetim 10 gun surdu spiralden sonra ama doktor bikac adet sonra duzene girir dedi..memnunum.
hayırlı olsun cancazım.niye geç kalmış olasınız.kış zaten.yaza güzelce kullanırsınız. sanırım çok uyarılma oldu selin de.kıyamam ben ona.günaydın.....
geçmiş epey birikmiş bugün işlerim çok yoğun okuyamadım....
cumartesi günü dr. a gitmiştik...dr. kan tahlili yaptı şükürler olsun kan durumu iyiymiş demir ilacını kullanma zaten tadıda kötü dedi....
eskişehire gitmişken biraz çarşıda gezindik seline bebek arabası aldık biz hala almamıştık biraz geç kaldık ama olsun ne yapalım....
sonra eve dönerken istanbuldan bi akrabamız gelmiş bizi çağırdılar onlara gittik eve gelmemiz 22,30 u buldu selin ilk defa bi kalabalıkta ses çıkarmadı herkese gülücükler saçtı... hastanedede hiç ağlamadı muayene sırasında dr. karnını bastırınca ağlamaya başladı sadece....
ama gecemiz zehir oldu... selin yarım saatte bi kalkıp ağlamaya başladı sebepsiz... ağlıor yanına gidip sallıyoruz uyuyor sabaha kadar hiç uyuyamadık ne derdi vardı anlamayadık..... dünde o huysuzluk devam etti zaten cumartesi gününün yorğunluğu ve uykusuzluğu vardı birde misafirler geldi üstüne tam oldu... sanırım nazar değdi seline hiç öyle yapmazdı hastanede çok seven oldu oturmaya gittiğimiz evdede öyle... dün akşam komşumuz yaşlı bi teyze var ona okutmaya götürdük sanırım birazda o iyi geldi bu gece de yine mızırdadı ama önceki geceki gibi değildi....
bizden hafta sonu özeti haberleri böyle... işlere dönmem lazım canım her ne kadar istemesede zaten yorğun olarak yeni bi haftaya başladım allah sonumuzu hayır eyleye....
geçmiş olsun.pekmezi kendin de iç.gerçekten çok işe yarıyor.evrim sağolsun.duacıyım kendilerine.günaydın arkadaşlar
geçmişi okudum da rahatsız olan arkadaşlarına ve bebişlere çok geçmiş olsun diyorum.benim de bugün biraz burnum akıyor. dün de çok halsizdim. korkuyorum hasta olurum diyebebişte ufak ufak arada öhö diyor ama tam anlayamıyorum öksürük mü yoksa gıcık filan mı yapıyor bilemedim..
spiral konusunu bende düşündüm bi ara ama vazgeçtim. adet düzenini acayip bozuyor ve ağrı yapıyor dediler.sizin fikirleriniz ne bu konuda kızlar, kullanan var mı aramızda?
bir de benim bebişte büyüğünü yapamıyor yine üç gündür. üç gün önce de fitille boşalttım. bu konuda kayısı reçeli tavsiye etmişsiniz de evde yok benim. hazır alsam versem olur mu bir kaşık demişsiniz heralde?
bi de pekmez demişsiniz dün onu da aldım ama marketten daha vermedim yani. öksürük için iyi gelir mi ki??
Allah kurtarsın yavrum tez zamanda.bugunde tırnagım ıcın gıttım bu seferde lazeri yedim hemde batan yerin altına ilaçlı gazlı bez koydu yarında gidicem 2kere daha gitmem gerekiomus cok ilerlemis icerdeki iltihap ondan ameliyata gerek kalmadan halletmeye calısıolar...iilessinde giderim sorun deil
sen opmeden ben opimmmŞeniz
zemuszemus
ESRAAA nasil oldun kusum??bi ses ver gari..osledim seni..
araıyorum şimdi
evrim naper tadlum?
ESRAAA nasil oldun kusum??bi ses ver gari..osledim seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?