2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bebeklerinizi sıcızlatmak istiosanız portakal suyu icin emzirin ogun arzında sıcızlar yani C vitamini alın hem sutu artırıo hem bebişe yarıo. 2gundur tecrubeyle sabittir

arkadaşlar merhaba sanırım ilk biziz ve çok mutlyuz dişimiz çıktı zaten çabalıyordu huzursuzluk vardı dışarı çıkmış diş görünüyor bembeyaz sağ altta ve bayağa dışarı çıkmış mutluyuz yupppiii

hatıra kuzenin inşallah sagsalim kavuşur bebeğine..dualarımızla yanındayız..

ELıF ELıF ELıf

tebrikler bebeeeeem opuyorumnanaktan valla kendim kazanmış gibin sevindim. ayrıca iyi kapak olur 20 puandan süppersin ya maşallah sana NEVA nın şans şimdiden hayatınıza yansımış görünüyor umarım hep böyle mutlu haberler alırsınız..

ayrıcaa yaff bu NEVA hepden kopyala yapıştır SALıFO olmuş abovvvvvvv

Doruk'a muhallebi yaptım az önce, bayağı koyu oldu, yiyebilecek mi diye verdim. Şapır şupur götürdü. Yalnız içine şeker koydum kızlar. Pekmezle tatlandırdıklarımı yemedi pek. Şekeri koydum, deli gibi yedi. Kaseye aldığım miktar yetmedi, devamını da verdim. Bakalım kaç saat uyuyacak!

allah allah? dün de böyle idi burası! Noliyi??
şeydemisiniz nerdesınız bilmemm :umursamaz:
miniş sevvalede gecmiş olsun icirmiomusun sıcak biseylerr
henüz hasta falan değiliz ama olmaktan korkuyoruz.burnu tıkalıydı dünaksamda sabahta.şimdi uyuyo 8 den berı,gece asker etmez inşallah bizi.hala dınlenemedı vücudum kırgınlık var bendede.ama hasta olmak istemıyorumm yaaaeyvahedigeldismile
ıhlamur içircektım uyansaydı.pekmezımızı unuttuk yengemde :mymeka: onu içeremedım henüz.ıhamur verıcem baska öneri beklıyorum ne verebıleremm :uhm:

hadı hayırlı olsun,

delıksız uykulu gece diliyorum size.şevvalde ilk kez bu saatte bukadar uyuyor.8de uyudu hala uyuyo,bıara agladı gözlerı kapalı,pışpışladım tekrar daldı.gece benı asker etmesınden korkuyorum

güllü maşalalh afike.kcaman adam olmus,bakalım bizimde persembe gunu randevumuz emzırmeye devammı yoksa ekgıdaya gecıs varmı görcez.ama bende sen gıbı aksamları ek bıseelr vermeyı dusunuyorum doktor gerek görmesede.gec delıksız uyuması açısından.yarım ölçek muhallebı mesela

Son düzenleme:
Öncelıkle o şahsiyet seni öpsün ELİF e mi? laelaelaelaelae

evriimm nerdesin, gel seni bi opucem, suan biberiye cayi iciyorum ve sen aklima geldiinn, bunun tadi igrenc be annem(

Celdum.. buyrun. Hangi işe yarar şeyin tadı güzeldir, bi deyiver hele kurben?

Ooo.. hayırlı ugurlu olsun. Darısı agrısız sızısız bızım,cümlemizin de basımıza.

nıyese yıne aglayarak uyandı,hatta uyanmadı gözlerı kapalı agladı bı müddet.hiç böle yapmazdı halbüse.bugun 3 ettı,inşallah böle devam etmez,yavrum korkmus gıbı agladı.bıde ben artık su vermeye basladım.heraksam cegrek cay bardagı kadar

Korkunun ecele faydası yok yafrum.. yaşayarak göreceksin :)) göreceğiz :)) göreceksinis :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…