2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pervin çok çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir ayağın
elifim canım arkadaşım tebrik ederim canım çok çok sevindim kaygana kaynata ve arkadaslarına başta salifoya oh adiyorum çatlasınlar nasıl farkı yokmuş teyzemin eşi fen lisesinde daha önce anadolu lisesi ve normal okullarda da çalıştı çok çok farklı tabiki gönlüne göre olsun hersey
esram geçmiş olsun tatlım

kedileirn çılgını zehraaaaaaaaaaaa

hayırlı olsun ilk diş
ayy ne kadar mutluluk verici .

bakalım devamını kimler takip edecek..

Korkunun ecele faydası yok yafrum.. yaşayarak göreceksin :)) göreceğiz :)) göreceksinis :))
öyle olacak bacım. basladılar baslıycaz baslatıcaklar...... :))
Mamaya mı basladın?

yok be yafrum ya,gecen aksam babasıyla fazla tepiştiler cok terledı bende az su verim didim,yavrum okadar susamıskı,önceden hıc içmedıgı kadar su içti.çegrek cay bardagından bıraz daha az işte.2 gundur aksamları verıyom,neladar isterse.az önce yıne verdım az içti busefer

amin bütün bebişlerin başına

herkese iyi geceler

bana dua edin hasta olmıyayayım. midemi üşütmüşüm
ishalim
midem bulanıyor
üşüyorum
ateşim yok ama fenalardayım

arz ettim..

Iyı de annem sen bu cocugu emzırrıyorsun zaten, nıe su verıosun kı o kadar cok, senın sutun su demek.. hadı mama versen eywallah ta.. daha mamaya gecmeden su verme bence. senı ıstahla emmek ıstemez o zaman,su emen bebegı tıkar.

Az önce bir sürü şey yazdım ama yanlış bir tuşa basınca gitti hepsi sinirlendim ya 2sayfa dousu olmuştu halbuki... Küstüm oynamıyorum... :umursamaz:

Nasıllll, Özde diş mi çıkardı? Hem de azı dişi mi?

evet cnm annem yıllar öncesine gidip benim diş çıkarma maceramı anlattı kaşıkla birşey verince birşey çıt yapıyormuş ağzıma bir bakmış ki azı dişim çıkmış emin olmak için! doktora götürmüş ve doktorda şaşırmış ilk defa böyle birşey gördüm demiş ve yıllar sonra dejavu kaydirigubbakcemile3 Özdenin sağ alt en arka dişi çıktı önce inanmadım anneme sonra denize gösterip onay aldım ters işte anası gibi ohaoldumsmile

Trt de evlilik boşanma olaylarını konuşuyorlar en çok egede boşananlar varmış :)) Bizde kardeş gibi olduk uyumaya gitti uyuz alsanaalsanasmile

Çok enteresan! Aslında en zor işlerden biri olmuş, atlatmışsınız =))

Yavru sen geldin, ama ben gidiyom artık! Kızlarrrr, ben gidiyorum iyi geceleeeerrrrr!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…