Benim oğlum çükünü kaldırıyo! SÖylemiş miydim?
İnşallah canım haberleşiriz belkide Eskişehirde
Dayımın kızı hamile 8. ayına girdi tam hatırlayamıyorum şimdi doğumu ne zaman olmalıydı. dru suyun azalmış demişti .Bugün kontrole gittiler az önce aradı acil sezeryana alınıcakmış dualarınızı esirgemeyin lütfen
bugun bi dimcik cikolata bile yemedim hani bana alkışş
Benim oğlum çükünü kaldırıyo! SÖylemiş miydim?
sevgi kelebeği ben de seni seviyrum kendi adıma.diğer şahsiyeti bilmem+ ELİF + EVRİM
Sizi seviyorum yaaa! Valla!
aaaa öyle mi? çok enterasanyerimsenibenBenim oğlum çükünü kaldırıyo! SÖylemiş miydim?
Selam kızlaaaar, gene beeeennnnn =) boshayallersmile
Pervin şaka yaptım canım benim. Anlamışsındır sen yerimseniben Yoksa hepimizin sıpaları 3 aşağı 5 yukarı aynı! Kimi elini iyi oynatıyo, kimi bacağını!
ben gidiyorum kızlar iyi akşamlar!
lülülülülülü böyle geldim gittim tamam da.spekülasyon,yeni bir haber,ilginç sorular falan yok mu? beceremiyorsun bu işi sen.Yok yok burdayım, gitmemişim -tatlicadiarzu-
ben sana tuz sen bana biber ol be nurdanım.tazem bende seni seviyom..
elif benimde tuzum biberim yok(
neva da armutçu tam tersine.herşey güzel olsun nurdan herbişey.kresi aradim mamasini yemis, meyce puresinin hepsini yememis, cunku bugun armut vari elmayla, teo armut sevmez(cok daha az uyumus dune gore..bakalim anneme nasil tepki vercek yine, cok ozledim pamigimi...
bilmiyorum defne.ama tahminlerim varbu kalabalıktan sıyrılıp monolog gibi bi hedefim yok ama unutmuşum pardon
didommmm sütün niye azaldı ???????
teşekkür ederim çok sağol.diyetin başarılı olsun arkadaşım.tebrik ederimmmm bravo buyounlukta bu yorgun kafa ile dogum sonrası sınav kazanmak super gelmistir sana birilerinedecidden kapak olmustur :)
anadolu lisesined ogretmen iki arkadasım var çok farklı olduklarını soyluyorlar insallah sende memnun kalırsın orda daha mutlu olursun
ironi mi yoksa..beliğ neydi nevin hojam?sıkılmadım Nevinim, bi sanat yapıyom ama adı aklıma gelmiyi. tecahül-i arif mi desem, teşbih-i beliğ mi? Anla beni Nevinim, anla :)
böyleleri benim sinir katsayımı yükseltiyor.ama neyse bunları görünce kendimi daha çok seviyorum.komşundan bahsediyorum.Amin Esra! Allah sabır versin hepimize!
Az önce misafirlikten geldim. Annemin üst kat komşusuna gittik. 20 aylık kızı var. Dedim ek gıdaya başlıyoruz yavaştan "ayyyyyyy" diyor, yüzünü ekşitiyor. Doruk 'un çorbası vardı yanımda mızıklayınca ısıtıp verdim. 5-6 kaşık sonra gene mızıkladı Doruk. "Ayyyyyy, bak inat yapıyor, ayyy !!!" Kızı uyutmaktan gına gelmiş, ayyyyyyy... dedim kaç dk sallıyorsun "5-10 dk, ama sonra tekrar uyanıyor, bi 5 dk daha sallıyorum ayyyyyy"
Ne olacaktı pardon? Marketten bitki aldık da onları mı yetiştiriyoruz? Bu ne tahammülsüzlük? Neden çocuk yaptın öyleyse? Çok kızdım. Kız sürekli su içiyor, annem de diyor "Ceylin ne güzel içiyor, DOruk daha su içmeye alışamadı" EK gıdaya başlayalı 15 gün falan oluyor, su içmeye alışamadı oğlum! akannehir Benim sabır katsayım fazla yüksek galiba! Öğretmenliğime bağlıycam ama, onlar da öğretmen!
Allah yardımcısı olsun.Eskişehir'in neresinden möhterm eşiniz beyefendi?İnşallah canım haberleşiriz belkide Eskişehirde
Dayımın kızı hamile 8. ayına girdi tam hatırlayamıyorum şimdi doğumu ne zaman olmalıydı. dru suyun azalmış demişti .Bugün kontrole gittiler az önce aradı acil sezeryana alınıcakmış dualarınızı esirgemeyin lütfen
eceni onlugundekiler gecmişten kalan cımayan lekee :ecrin_bebek:
pervin bende recimdeyim gecen pztesiden beri(cuku osledim..
bende senı sevıyorum sölemişmiydim,nedense kanım fokurduyor size karşı :jeyyar:+ ELıF + EVRıM
Sizi seviyorum yaaa! Valla!
kaydirigubbakcemile3allahım bitirdim tum geçmisi bitirdim gunu yakaladım yarın 8,30 itibari ile herseye anında cevap yazabilcek duruma gueldim yupppiiiii
Amin Esra! Allah sabır versin hepimize!
Az önce misafirlikten geldim. Annemin üst kat komşusuna gittik. 20 aylık kızı var. Dedim ek gıdaya başlıyoruz yavaştan "ayyyyyyy" diyor, yüzünü ekşitiyor. Doruk 'un çorbası vardı yanımda mızıklayınca ısıtıp verdim. 5-6 kaşık sonra gene mızıkladı Doruk. "Ayyyyyy, bak inat yapıyor, ayyy !!!" Kızı uyutmaktan gına gelmiş, ayyyyyyy... dedim kaç dk sallıyorsun "5-10 dk, ama sonra tekrar uyanıyor, bi 5 dk daha sallıyorum ayyyyyy"
Ne olacaktı pardon? Marketten bitki aldık da onları mı yetiştiriyoruz? Bu ne tahammülsüzlük? Neden çocuk yaptın öyleyse? Çok kızdım. Kız sürekli su içiyor, annem de diyor "Ceylin ne güzel içiyor, DOruk daha su içmeye alışamadı" EK gıdaya başlayalı 15 gün falan oluyor, su içmeye alışamadı oğlum! akannehir Benim sabır katsayım fazla yüksek galiba! Öğretmenliğime bağlıycam ama, onlar da öğretmen!
İnşallah canım haberleşiriz belkide Eskişehirde
Ayyyyyyy 5-10 dk mı sinir şey!Amin Esra! Allah sabır versin hepimize!
hatıra Allah yardımcınız olsun
dualarımız onunla yavrucağını sağsağlim kucağına alır inşallah.rahat geçer ameliyatıda..şimdiden çok geçmiş olsun..gözünüz aydın olsun...
HATIRA,sağ salim gelsin minik kuzucuğunuz,taze anneciğin de Allah yardımcısı olsun.
Allah yardımcısı olsun.Eskişehir'in neresinden möhterm eşiniz beyefendi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?