2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dualarımız onunla yavrucağını sağsağlim kucağına alır inşallah.rahat geçer ameliyatıda..şimdiden çok geçmiş olsun..gözünüz aydın olsun...

5dk sallamakla işi baglamıs ne istio...

sabah dru beklerken cok uykum var dedim emraha oda hani gece uyumustu dedi gece uyudu ama salladım biara oyle uyudu dedim esir aldı seni pes ettirdi kendi dedigini yaptırıo dedi ...cok aglıo obur turlu kendi kendine uyurken napıyım dedim odaya gırer gırmez aglıodu klucagımda bez almaya gıtcez diyelim odaya girince aglıodu cocuk dayanamdım artık ... ama bunları soylerken ben basladım aglamaya..

Nurdan maşallah teoya
Dide tebrikler kıskanılmışmısın azcuk ne ama senin için çok iyi olmuştur...gerisini boşver..

evriimm nerdesin, gel seni bi opucem, suan biberiye cayi iciyorum ve sen aklima geldiinn, bunun tadi igrenc be annem(

+ ELİF + EVRİM

Sizi seviyorum yaaa! Valla!
sevgi kelebeği ben de seni seviyrum kendi adıma.diğer şahsiyeti bilmem
Benim oğlum çükünü kaldırıyo! SÖylemiş miydim?
aaaa öyle mi? çok enterasanyerimseniben
Selam kızlaaaar, gene beeeennnnn =) boshayallersmile

Pervin şaka yaptım canım benim. Anlamışsındır sen yerimseniben Yoksa hepimizin sıpaları 3 aşağı 5 yukarı aynı! Kimi elini iyi oynatıyo, kimi bacağını!

ben gidiyorum kızlar iyi akşamlar!

Yok yok burdayım, gitmemişim -tatlicadiarzu-
lülülülülülü böyle geldim gittim tamam da.spekülasyon,yeni bir haber,ilginç sorular falan yok mu? beceremiyorsun bu işi sen.
tazem bende seni seviyom..
elif benimde tuzum biberim yok(
ben sana tuz sen bana biber ol be nurdanım.
kresi aradim mamasini yemis, meyce puresinin hepsini yememis, cunku bugun armut vari elmayla, teo armut sevmez(cok daha az uyumus dune gore..bakalim anneme nasil tepki vercek yine, cok ozledim pamigimi...
neva da armutçu tam tersine.herşey güzel olsun nurdan herbişey.
bu kalabalıktan sıyrılıp monolog gibi bi hedefim yok ama unutmuşum pardon

didommmm sütün niye azaldı ???????
bilmiyorum defne.ama tahminlerim var
teşekkür ederim çok sağol.diyetin başarılı olsun arkadaşım.
sıkılmadım Nevinim, bi sanat yapıyom ama adı aklıma gelmiyi. tecahül-i arif mi desem, teşbih-i beliğ mi? Anla beni Nevinim, anla :)
ironi mi yoksa..beliğ neydi nevin hojam?
böyleleri benim sinir katsayımı yükseltiyor.ama neyse bunları görünce kendimi daha çok seviyorum.komşundan bahsediyorum.
Allah yardımcısı olsun.Eskişehir'in neresinden möhterm eşiniz beyefendi?
eceni onlugundekiler gecmişten kalan cımayan lekee :ecrin_bebek:

cımayan??:jeyyar:

+ ELıF + EVRıM

Sizi seviyorum yaaa! Valla!
bende senı sevıyorum sölemişmiydim,nedense kanım fokurduyor size karşı :jeyyar:
allahım bitirdim tum geçmisi bitirdim gunu yakaladım yarın 8,30 itibari ile herseye anında cevap yazabilcek duruma gueldim yupppiiiii
kaydirigubbakcemile3

akannehir maalesef böyle insanlar var yapılacakta bişey yok.bende kıl oluyorum bı tiplere :umursamaz: (annenden bahsetmıyorum komşudan kaydirigubbakcemile3) gecen yengem hastanede yatmıstı 3 gun.22 yasında bı bağyann 8 aylık kızı varmıstı,hasta olan bebek tabı.onlarda yatıyolarmıstı hastanede.neyse kadın okadar ilgisiz o kadar vurdumduymazmıskı yengemın yolası gelmıs.cocugunu serumla odada yanlızzz!!!!!!!! bırakıp dolasmaya, hava almaya, tüttürmeye falan cıkıyomus.yengemde kızın cıktıgını görünce bi cocuga bakim die girmiş odaya,yavrum serumu kaparmamısmı cekerken.tabı sonu feryat fıgan aglamıs yavrucak hemen hemsıreler falan müdahale etmısler,anne nerde,hastane bahcesınde:mymeka:

hayırlısıyla kucagına alıp koklar kuzusunu inşallah.

Ayyyyyyy 5-10 dk mı sinir şey!
hatıra Allah yardımcınız olsun

dualarımız onunla yavrucağını sağsağlim kucağına alır inşallah.rahat geçer ameliyatıda..şimdiden çok geçmiş olsun..gözünüz aydın olsun...

HATIRA,sağ salim gelsin minik kuzucuğunuz,taze anneciğin de Allah yardımcısı olsun.

Allah yardımcısı olsun.Eskişehir'in neresinden möhterm eşiniz beyefendi?

Sağolun canlarım.Hayırlısıyla bebekte kuzenimde kurtulur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…