2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

HATIRA dualarımız kuzeninle!!

PERVıN üzülme, denedin işte. Ben Doruk'u uyutmak için harcadığım yarım saati -bazen 1 saati- çok da kayıp olarak görmüyorum. Napalım, bitki yetiştirmiyoruz.

Son düzenleme:
pervin yusuf iyi ama yine burnu tıkandı dün çok iyiydi...kafamçokkarıştı:1no2:
recimlere igrilmiş ben bir aydır recimdeyim..olumunekankayizsmile.ama öyle aç gezmiyorum..:lepi:kaydirigubbakcemile2
birileri birilerini sevmiş beni seven yokmu...:dilcikar:

HATIRA dualarımız kuzeninle!!

PERVİN üzülme, denedin işte. Ben Doruk'u uyutmak için harcadığım yarım saati -bazen 1 saati- çok da kayıp olarak görmüyorum. Napalım, bitki yetiştirmiyoruz.
Sağol Burcu .Kurtulmuşlar ikiside şükür iyiymişler. eve gidince arıycam bende annemden alıyorum şimdilik haberleri

ben sevıyorum senı deryam Şeniz
Sağol Burcu .Kurtulmuşlar ikiside şükür iyiymişler. eve gidince arıycam bende annemden alıyorum şimdilik haberleri

ohh cok şükür,Rabbım tüm hamılelerımıze hayırlı dogum saglıklı bebk nasip etsın inşallah.

eftelya eşinle gerginliğin ayrılık endişesindendir..senin alttan almanı tavsiye ederim...bana kızma

yusuf uyumadı bağırıp duruyor şu an kucağımda..burnumuz tıkalı yafrumnun...ben bi 1 saat sallayıp geleyim of demeden tabi....sırnaşık şey

burun tıkanıklıgıda cok kötü oluyor ya,inşallah acılırda rahatlar yusufumuz.dunde şevvalım tıkalıydı bıraz,nası rahatsız ettı yavrumu anlatamam.sabah oyüzden aglayarak uyandı.inşallah nezle sogukalgınlıgı veya grip gibi bişe olmaz kuzum.songunlerde biraz fazla gezdık mikrop toplamamışızdır inşallah

hoşgeldin......
çokçok geçmiş olsun..
kresimizi aradim, oglumun dualari kabul olmus, allah akil fikir vermis:))mamasini yemis, 1 saat uyumus, simdi parkta oyun oynuyormus:)) allahim nasil mutlu oldum..insallah devam eder boyle:))annem almaya gidicek 1 saate kadar, ondanda ogrenirim
aferin ördekimize....edecek merak etme..olumunekankayizsmile
kocaman maşalah yahoma:sm_cool:
içim cız etti dedin üzdün beni .....okadar çok ağlatmazlar alışması ve kuralalrı öğrenmesi için böyle davranıyorlardır....
vereliniortak:roflol:
geçmiş olsun....
hepicüğünü bekliyoruk...
yirim siziiii

misafir geliyormuş hayırlı işler bol güneşler ben kaçar kıl oldum
amanın ne misafiri.....-tatlicadiarzu-delikafadulden

]

maşallah M.Akife..ek besin iyi etmişsin yavrucak daha uzun uyuyarak sanada bunu göstremiş..bebeklerin yemek kadar uykuyada ihtiyacı var..kaydirigubbakcemile3

babaannemizden dönerken...
maşallah sizide ....çok gzüelsiniz...
Tşk Dilekcim. İnşallah kilolarla birlikte sütüm de gitmez!
gitmez inşallah dengeli beslenince kaliteli süt olur bence..kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
yanlız değilsin...olumunekankayizsmile
ece makjay yapıo benim topuklularımı giyio saclarını tarıo sarkı soyluo dans edio cikolata yiyo simdilik bunları yapabilio :)
:roflol::roflol:naniknanik
Şeniz
olumunekankayizsmile
Benim oğlum çükünü kaldırıyo! SÖylemiş miydim?
a.sbisede oldu derisini geri itekleyim derken .....aklinialirimsmile
evet bi yazımda bahsetmiştim işte budur...kaliteli sevgi kucağından indirmek istemiyorsun değilmi..kaydirigubbakcemile3:lepi:

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy diyorum...aklinialirimsmile
evriimm nerdesin, gel seni bi opucem, suan biberiye cayi iciyorum ve sen aklima geldiinn, bunun tadi igrenc be annem(
ben seviyorumda ah birde hazırlyabilsem..:bbo:

inşallah baya terliyor şu an .. hapşuruyor ...inşallah sizde hasta olmazsınız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…