hayırlısıyla kucagına alıp koklar kuzusunu inşallah.
Sağol Burcu .Kurtulmuşlar ikiside şükür iyiymişler. eve gidince arıycam bende annemden alıyorum şimdilik haberleriHATIRA dualarımız kuzeninle!!
PERVİN üzülme, denedin işte. Ben Doruk'u uyutmak için harcadığım yarım saati -bazen 1 saati- çok da kayıp olarak görmüyorum. Napalım, bitki yetiştirmiyoruz.
evriimm nerdesin, gel seni bi opucem, suan biberiye cayi iciyorum ve sen aklima geldiinn, bunun tadi igrenc be annem(
Sağol Burcu .Kurtulmuşlar ikiside şükür iyiymişler. eve gidince arıycam bende annemden alıyorum şimdilik haberleri
ben sevıyorum senı deryam Şenizpervin yusuf iyi ama yine burnu tıkandı dün çok iyiydi...kafamçokkarıştı:1no2:
recimlere igrilmiş ben bir aydır recimdeyim..olumunekankayizsmile.ama öyle aç gezmiyorum..:lepi:kaydirigubbakcemile2
birileri birilerini sevmiş beni seven yokmu...:dilcikar:
Sağol Burcu .Kurtulmuşlar ikiside şükür iyiymişler. eve gidince arıycam bende annemden alıyorum şimdilik haberleri
ben sevıyorum senı deryam Şeniz
ohh cok şükür,Rabbım tüm hamılelerımıze hayırlı dogum saglıklı bebk nasip etsın inşallah.
buket arada okuyup cıkıyo sanırsam.benım buket bu buket ben kımı buket sanmıstım gecenlerde :))
yusuf uyumadı bağırıp duruyor şu an kucağımda..burnumuz tıkalı yafrumnun...ben bi 1 saat sallayıp geleyim of demeden tabi....sırnaşık şey
hoşgeldin......herkese merhaba güzel anneler
bir hafta oldu sanırım buralara uğramayalı ikince kez bu kadar ayrı kaldım topikten birincisi doğumdu ikinciside üzerime yapışıp kalan ağır bir girip ve ardından nişan telaşı vs oldu
ne kadar şanslıyım ne kadar muhteşem bağlarımız var ne arayanlarım ne msj atanlarım bitmedi Allahım okadar mutlu oldumki götüm kalktı kendimi bi bok sandım resmen delikafadulden
hepiniz çok ama çok sağolun sizleri çok ama çok seviyorum inann tüm samimiyetimle arayanlara ve msj atanlaratek tek döneceğim çünkü birkaç gündür insan sesine kavuştum daha doğrusu bir sese kavuştum kaydirigubbakcemile3
bu geçmiş okunurmu okunursa nasıl okunur atlanarakmıı zplanarakmı bakalım artık
çokçok geçmiş olsun..Çok mutsuzum bugün..
Sabah kızımı bırakıp işe gelmek bugün ayrı bir koydu niyeyse.
Dün gece bir karar verdim, asla ikinci cocuğu doğurmayacağım. Önümüzdeki hafta gidip spiral taktıracağım.
Bir çocuğun daha tüm sorumluluğunu - maddi,manevi,psikolojik,sosyolojik,fizyolojik- kaldırmaya gücüm yok.
Dün akşam saatlerinde, evde bayıldım durup dururken. Allah'tan evdeydim ve Allah'tan Deva kucağımda değildi. Gündüz hafif hafif başım dönüyordu ve bir kaç gündür çok midem ağrıyordu zaten. Annemle bir arkadaşım vardı yanımda. Bir dakika falan öyle kalmışım sonra gözlerimi açmışım ama bu süreyi hiç hatırlamıyorum. Ayılıp bişeyler söylemeye çalışmışım ama bunları da hatırlamıyorum. Sonra biraz kustum. Kusarken azıcık kan geldi. Apar topar hastaneye gittik, tahliller, tomografi falan.
Sonuç erken teşhis edilen mide kanaması ve ona eşlik eden ileri seviyede kansızlık.Kan tahlili sonuçlarını görünce inanamadım, bütün değerler alt üst olmuş. 1,5 sene önce kardeşim vefat ettiğinde de yine böyle bir mide kanaması geçirmiştim. O zamanda çabucak müdahale edilmişti ve daha kötü şeyler olmadan atlatmıştım. Bu seferdede doktor iyi ki bayılmışsın dedi.Yoksa geç kalabilirmişiz. Hastaneye yatmam gerekiyordu ama bebeğim olduğunu söyledim. Bir sürü nasihat ve ilaç reçetesi ile çıktım hastaneden. Yoğun bir tedavi dönemi bekliyor beni..
Bugün işe gelecek halde değildim ama biraz düşünmeye- kendimi dinlemeye ihtiyacım var, evdeyken böyle bir şansım olmuyor. Allah hakkımızda hayırlısını versin..
aferin ördekimize....edecek merak etme..olumunekankayizsmilekresimizi aradim, oglumun dualari kabul olmus, allah akil fikir vermis:))mamasini yemis, 1 saat uyumus, simdi parkta oyun oynuyormus:)) allahim nasil mutlu oldum..insallah devam eder boyle:))annem almaya gidicek 1 saate kadar, ondanda ogrenirim
kocaman maşalah yahomageçmiş olsun dilekleri iletenlere tekrar tekrar teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden
yahoya geçmedi mucize gibi birşey ama mamiyle ikimiz gece uyurken bile maske ile uyuduk düşünün artık iğrenç birşey bu maske ve aksilik gibi yaho illa yanımızda yatmak istedi ortamızda o mikropların içinde yattı resmen bebeğim ama başka çarem yoktu mamide grip bende ve yahoya bulaştırmadan atlattık maşallah diyeyim..
içim cız etti dedin üzdün beni .....okadar çok ağlatmazlar alışması ve kuralalrı öğrenmesi için böyle davranıyorlardır....annem aradi kresten almis teomani, ama annem gittigi sirada agliyormus anakucaginda, yaninda bakici varmis, ama kucaga almiyormus, yanindan ilgileniyormus..annemi gorunce gulmeye baslamis, boynuna sarilmis annemin eve gelene kadar, kadinlar bile sasirmis..off bunu duyunca icim cizz etti ya..
pervincim ayakta sallamiyorlar, yatakta uyutuyorlar uykusu gelince, biraz yatagini salliyorlar okadar, ama bu teknik evde ise yaramiyor(
vereliniortak:roflol:elif seni araığımda salifo çıktı dedim rezil olduk ses tam travesti modunda ismim falan kayıtlıdı iiki adam yanlış anlıcak karım nasıl tiplerle görüşüyor diye ama sen bana dönüş yapmadım tüpürecem suratına
birde kayınvalidene söyle esrada sana uygun kaşıklar varmış kargo ile yollasınmı diye özel ebat kaşıklar itina ile monte ediliyor bilmem anlatabildimmi
geçmiş olsun....furkan hastalandı 2 gün önce ya
ağlaya ağlaya havale geçirdi ateşide 39 buçuktu
çok kötüydü ilk gittiğim doktor bişeyi yok dedi.2ci doktorada gece 3te götürdük idrarında iltihap varmış
bir sürü ilaç aldık.bide sünnet olması gerekiyomuş
hepicüğünü bekliyoruk...yazacağım o kadar şey varki
diyetisyene gittim bir liste verdi tam bize göre eyvahedigeldismile
bissürü ikonlar gelmiş ne güzel
yahoyu götürdüm doktora onuda anlatacağım
nişanı anlatacağım
geçmişi okudum kısmen onlar hakkında yorumlar yapacağım
artık 3-5 gün beni dinlersiniz pardon okursunuz bilmiyorumkismile
amanın ne misafiri.....-tatlicadiarzu-delikafaduldenyirim siziiii
misafir geliyormuş hayırlı işler bol güneşler ben kaçar kıl oldum
maşallah M.Akife..ek besin iyi etmişsin yavrucak daha uzun uyuyarak sanada bunu göstremiş..bebeklerin yemek kadar uykuyada ihtiyacı var..kaydirigubbakcemile3aşıdan geldik ayy çok şükr çabuk sakinleşen bi bebeğim var. çok fazla aglamadı..
genel kontrolleri güzel çok şükr.
4.5 aylık takibiz;
700 gr alarak toplamda 7200 olmuş boyumuz 2 cm uzamış 64 vebaşçevremizde 42geçen ayki ölçüm yanlışmış gecen ay 43 demişlerdi zaten anlamıştım bi yanlışlık oldugunu. tamam koca kafafda o kadarda değil dimiiiii
kan ilacını 6ci ay sonrası yapılacak kan tahlil sonucuna göre başlıcas.
ek besin verme dedi.kilosu gayet iyi dedi.halbuki ben başladım 5 gundur elma püresi veriyorum geceleride yatmadan önce yarım ölçek mama veriyorum ve gece uykusu resmen gelişti yavrum çok sık uyanıyordu.ama şimdi yatmadan önce emzirip mama besliyorum ve gayet uzun süre uyuyor
maşallah sizide ....çok gzüelsiniz...
gitmez inşallah dengeli beslenince kaliteli süt olur bence..kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3Tşk Dilekcim. İnşallah kilolarla birlikte sütüm de gitmez!
yanlız değilsin...olumunekankayizsmilebuaralar bunalımdayım ben hem gripti hem ayagımdı hem siskoluktu vs hepten serdim.. emrahlada nerdeyse 1 haftadır ayrı yatıos hastalıktan dolayı ondanda soguklugumda var gibi ona karsi.. yine kecilerim geldi buaralar. yani canım o koltukta otururken bileggece yanına sokulmak istemio obur koltukta uzanasım nefes alasım gelio bunların sebebide ecenin beni cok yorması esir almasi.. bilmiorum nasıl toparlıycam
:roflol::roflol:naniknanikece makjay yapıo benim topuklularımı giyio saclarını tarıo sarkı soyluo dans edio cikolata yiyo simdilik bunları yapabilio :)
Şenizdun ogluma oyuncak aldim, cok ciic bisi ya cok sevdi eve gidince sanki kenidimi affettirmek ister gibi(bugunde babasina sarilarak agladi krese verirlen, resmen tibetin yuzunu seviyordu, dudaklarini buze buze ( bakalim bugun nasil gecmis aricam birazdan, bugun tisortumu biraktim koklasin diye..
olumunekankayizsmileyaa varya tam ben yazcaktım.bızde bı kac gece ayrı yatmıstık hakanla.hafıf burnu falan akıyodu grıp baslagıcıdır dıe yanasmadım neyse düngece yattık yıne beraber ama nedense gece 3 de uyandım şevval uyandırdı yanı.emzırdım uyttum ama benım uykum dagıldı ve aglama krizim tuttu kafamçokkarıştı aa hala şaşkınım nerden geldı dolup dolup taştımmı anlamadım. abartısız 1 saat boyunca durdum durdum agladım.yorgunluk bi yandan bıde psikolajık yorgunluk stres derken sabah 5.5da zor uyudum suan zombı gıbıyım.ama sabah hakanla baya güldük halıme.o aglam neyın nesıydı nerden geldı,bıde aglarken hakan kızıyporum hep ben yoruluyorum sen sadece cocukla oyun oynuyon aglayınca bana satıyon falan.daha hatırlamadıgım bırsürü şey sölemeşim -tatlicadiarzu- ama uykusuzluk dısında cook hafıflemıs olarak uyandım,asglamak bı nebze ıyı geldı
a.sbisede oldu derisini geri itekleyim derken .....aklinialirimsmileBenim oğlum çükünü kaldırıyo! SÖylemiş miydim?
evet bi yazımda bahsetmiştim işte budur...kaliteli sevgi kucağından indirmek istemiyorsun değilmi..kaydirigubbakcemile3:lepi:ben bunu dogumdansonra hep içtim
yani simdilik iyyiz ec de mutlu gorunuyor aksamları uykulu oluyor ama uyumasın hemen diye gozunun içine bakıyorum yataga koyuyourm uyandıgı an hadi kalk oarada uykunu aldın yarım saat kolumda uyurken otur biraz dioyrum eskiden olsa of uyumadı diye çıldırırdım :) iste kaliteli sevgi vermek kaliteli zaman diyoralar ya bıkkın degilim artık aksamlarım hep onunla geçiyor dolu dolu
eee bilmeden ne diyebilirniz meltemcimm ucundan anlatsann
burcum
bizim ece yi anlatıyorum
10 gun evel 7240 gr 68 cm idi
arada bir donusyapıyor her dakika yapmıyor istedig ibirseye ulasmak amacında olursa daha çok yapıpyor
yani sırt ustu iken yuzu koyun oluyor kolunu kutarıp oyle duruyorama geri donemiyorhenuz
su an yattıgı yerden kafayı kaldırıp dogrulmaya calısıyor kendince kafayı omuzları haavada birkaç saniye tutuyor
eline uzatılan oyuncakları almaya cabaliyor uzanıyor falan
herkesi izliyor seslenince isminle bakıyor
aklında olsun ismini bol bol soyleyin diyor bizim dr
surekli sesleniyoruz ismiyle
aklıma gelenler bunlarbaska sorun varsa tek tek sor yanıtlarım
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy diyorum...aklinialirimsmileAmin Esra! Allah sabır versin hepimize!
Az önce misafirlikten geldim. Annemin üst kat komşusuna gittik. 20 aylık kızı var. Dedim ek gıdaya başlıyoruz yavaştan "ayyyyyyy" diyor, yüzünü ekşitiyor. Doruk 'un çorbası vardı yanımda mızıklayınca ısıtıp verdim. 5-6 kaşık sonra gene mızıkladı Doruk. "Ayyyyyy, bak inat yapıyor, ayyy !!!" Kızı uyutmaktan gına gelmiş, ayyyyyyy... dedim kaç dk sallıyorsun "5-10 dk, ama sonra tekrar uyanıyor, bi 5 dk daha sallıyorum ayyyyyy"
Ne olacaktı pardon? Marketten bitki aldık da onları mı yetiştiriyoruz? Bu ne tahammülsüzlük? Neden çocuk yaptın öyleyse? Çok kızdım. Kız sürekli su içiyor, annem de diyor "Ceylin ne güzel içiyor, DOruk daha su içmeye alışamadı" EK gıdaya başlayalı 15 gün falan oluyor, su içmeye alışamadı oğlum! akannehir Benim sabır katsayım fazla yüksek galiba! Öğretmenliğime bağlıycam ama, onlar da öğretmen!
ben seviyorumda ah birde hazırlyabilsem..:bbo:evriimm nerdesin, gel seni bi opucem, suan biberiye cayi iciyorum ve sen aklima geldiinn, bunun tadi igrenc be annem(
burun tıkanıklıgıda cok kötü oluyor ya,inşallah acılırda rahatlar yusufumuz.dunde şevvalım tıkalıydı bıraz,nası rahatsız ettı yavrumu anlatamam.sabah oyüzden aglayarak uyandı.inşallah nezle sogukalgınlıgı veya grip gibi bişe olmaz kuzum.songunlerde biraz fazla gezdık mikrop toplamamışızdır inşallah
allah allah? dün de böyle idi burası! Noliyi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?