2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

deryam denizde yapıyor bazen yalnız olmak zor o yüzden zorlanmışsındır. eşinin olamdığı güne denk gelmesi kötü olmuş. benimde o anlarda elim ayağım kilitleniyor yanıma gelen olursa hemen ona devrediyorum. ama merak ettiğim neden oluyor??? sanki birini canını acıtmış gibi rüyamı görüyor gaz sancısımı geliyor çok merak ediyorum.

didom bakıcıyla yeni bir döneme girip sütünle daha fazla ilgilenirsin umarımmmm .

bende o kabusla 3 hafta kadar yaşamıştım. benimde azaldı. kabus gittikten sonra hem emzirdim hem sağdım hemde bol yiyecek içecek derken eski günlere döndük. hala bazen rüyalarıma giriyor kadın.. salonda oturmuş ben yine geldim diyo o yüsden adını kabus koydum kendinin...
geçecek bacım geçecek:)))))

yusuf a geçmiş olsun
onlarda hissediyor gerçekten ama bizim de bazen sinirlerimiz yıpranmış oluyor
öyle durumlarda Ece canım kızım deyip gülümsüyorum suratına

deryacım üzüldüm ya noldu ki yavruya öyle - belkide uykusunda korkmuştur bişeyden sonradan dışa vurmuştur - umarım tekrarlamaz - geçmiş olsun
nasıl okadar saat açlığa dayanıyolar hala anlamış değilim - biz bile daha sık yiyoruz bebiklerden - ama onlar yok inatları inat neyseki sabaha karşı içmiş sütünü

günaydın canım nasıl oldun - moralin biraz daha iyidir umarım

Ayrıca Özdeninde benim gibi ilk azı dişi çıktı :bbo:

Masallahh...

Kıyamam, oluyor demek kı bole donemlerı.. ıyıce yıprandın sen, ıkı cocuk aynı anda, bır de sen tek basına.. kolay degıl halıyle.

bir huzursuzluğum gerginliğim var ama anlamadım...

Hayırlara cıksın ınsallah.

hatıra sagılıkla kucagına almıstır insallah su anda bir gunluk oldu bile dimi

yanında + olunca galiba o kisiler baska yerlerede bakılar oluyo baska topiklere yani

yok yanında + olanlar senin listende olanlardı diyehatırlıroum ben birileri soylemisti daha evel

hayırlı olsun allah tum mutlu anlarını yasatsın

kac saat uyudu burcu:) massallah ya sbizimki sekerli seyeri çok sevmiyor tuzlu seven olcak simdilik durum bunu gosteriyor

herkese iyi geceler

bana dua edin hasta olmıyayayım. midemi üşütmüşüm
ishalim
midem bulanıyor
üşüyorum
ateşim yok ama fenalardayım

arz ettim..

insallah olmazsın canım nasılsın bugun

yok be canım ya,bu zamana kadar ıhlamur bılr vermedımdı zaten.ama su denemıstım bı kac cay kasıgı içmemişti.bende anne sütü alıyo dıe vermedım bıdaha.ama artık hem hareketlerı arttı hem daha cok terlıyo oyuzden verım dedım.cok degıl be yaa,cegrek caybardagından daha az.siz ıhlamuru falan nekadar verıyonuz.ben hıc ne ıhlamur ne papatya nede rezene vermedım.onlarda bı nevı su sayılır.faslaa deil fasla deil içgüdülerle accuk verıyom işte yerimseniben
Ayrıca Özdeninde benim gibi ilk azı dişi çıktı :bbo:
:1shok: hadı hayırlı olsun,enteresanmıs.anneye benzemişş özde kuzumuz.belkıde huysuzlukları hep ondandı
kizlar termiyenin ne oldugunu bilen varmi lutfen acilll cevap
buraya yazana kadar google gırıp yazsaydın daha cabuk cvp alırdınyerimseniben
bak sen yusuf beyımıze.bazen oluyo galıba bu bebeklerde,öle böle büyüycekler.bazen cok aglayarak bazen kıkır kıkır gülerek.yeterkı anlayamadıgımız sıkıntıları olmasın inşalah.Rabbım korusun yavrularımızı,saglık versın inşallah

termiye: bodoslama muhabbettin ortasına dalan,selam sabah vermeyen,sorusuna cevap alınca bir daha ortalarda görünmeyen ve çoğunlukla bunu alışkanlık haline getiren kişilere diyoruz biz..
:lepi: :roflol: :roflol: :roflol:
termiyeyii bende ilk duydum ne ara kullandınıss kızzzz :))

canım termiye ne ben ilk kez duydum:kedi:

sizi sazanlar sizi delikafadulden

herkese iyi geceler

bana dua edin hasta olmıyayayım. midemi üşütmüşüm
ishalim
midem bulanıyor
üşüyorum
ateşim yok ama fenalardayım

arz ettim..

inşallah hasta olmassın güllü.sıcak sıcak tutu kendını,mideyede bol sıcak caylar indir.gercı mıde üşütünce ne edılır bılmıyom ama sıcak tutmak iyi gelır heralde

gunaydınlarr

sibelcim insallah asınız bu sefer sorunsuz olur
bizimsimdiye kadar ates huysuzluk vs olmadı
ası mi farklı acaba ?

derya
canım insallah boyel anlar birdaha yasanmaz insan çaresizkalıyor yanlızken susmamacaına aglamaya basladıkları zaman iste benbu anlar için annemi hiç yollamak istemedim yanımdanacayip panik yapıyordum noldu diye

düngece tahmın ettıgım üzre,şevval cok gec uyudu.ee 8de uyuyup 10.30 a dogru uyandı,gecede 1demı ne uyudu.ama şükür sabaha kadar sadece 5de uyandıdı emmeyede,telafı ettık,9.30dada uyandık.

sibel siz atlatıyonuz asıyı bugun inşalah,6ay daha yok aşı.bizimde önümüzdekı ay aşı var,gecenkı ateslı gecmıstı bakalım 6 ay aşısı nasıl gececek bizde.ama buseferde vermıycem gıtmeden ates düşürücü,siz verıyomusunuz

öncelikleeen sabaha turp gibin kalktım çok şükür. çünkü gecden vücüduma piskolojik baskı yaptım ben anneyim bana muhtaç bir bebeğim var. iyi olmalıyım nanelimon içtim fALAN çok şükür iyiyim saolun arkidişlerim hepiniz..opuyorumnanaktan

gelelim diğer bir konu
ÖZLEEEEEEEEEEEEM

diş olayında ciddimisin yoksa tzemin kek sorularına verdiğin bi cevapmıdır bu? yani ilk azı dişinn çıkması :bbo:

DERYACIM ayy kıyamam ya demek yusuf paşa alınganlık yaptı ahh yavrum ya. biz onlar daha küçük anlamaz diye bilsekde valla duygusal olarak herşeyi anlıyorlar.
bende bi kere sebepsiz mızırdayan ogluma ama ben sana küstüm dedim ve oglum dakikalarca yüüzüme baktı gözlerini hiç ayırmadanneyvahedigeldismile

neva'yı ben salihe baka baka yaptıydım.

ben buna çok güldüm finky bacıkaydirigubbakcemile3

nane-limon öneriyorum sana.geçmiş olsun.çok iğrençtir mide üşütmesi.
allah iyiliğini versin yaaklinialirimsmile demek baka baka yaptın..
ben pek göremediydim aydını o an..eyvahedigeldismile ama bana benzemiyor bu AFıK

termiyeyii bende ilk duydum ne ara kullandınıss kızzzz :))

canım termiye ne ben ilk kez duydum:kedi:

termiyebilmiyorumkismile:uhm:
şimdii gelelim şu TERMıYE olayına.
termiye içanadolu bölgesinde yani konyada yenen bişeydir. böyle sarı taneli bişey mısır gibi
tuzlu suda bekletirsiiniz bu termiyeyi ve afiyetle tek tek çekirdek yer gibi kabuklarını çıkarark yersiniz. asıl mana olarak bunu içersede ben ELıF in tanımlamasına bayıldım...

Son düzenleme:
dun gece omrumden omur gitti arkadaslar

ece saat 22,30 da uyudu yatagına herzamanki gibi koydum battaniyesini yatagınkenarlarına iyice sıkıstırıyorum tekmeleyip ustunu acmasın diye uyandıgında ayaklarını uste çıkarmayı basarıyor ama uyurken tepismiyor hiç
zaten uyanıp tekemelemeler basladımı aglıyor yada sesler çıkarıyor kalkıp emziriyorum gece, buarada odasında yatıyor artık neyse

bu sabah 5,30 da bir uyandım evde çık çıkmıyor ece hiç uyanmamıs telasla firladım gittim odasına allahım bittigim andır o an uyanmıs belliki tepinmis battaniyeden çıkmıs yatagın en tepesine kadar kafayı sokmus hani baslık boluumu orda koruycu ped gibi sey vraya kenar koruyucuları onun altına kafasını sokmus oylece hareketsiz duruyor los ısıkta onu oyle gordum allahım neler hissettigimi anlatmam mumkun degil,,
uyanıp kendi kendine uyuması tarihte olmusbirsey degill
ve olmus heyecanla sarstım ben bunu elledim hemen kımıldadı of dedim off yaniii gitti omrumden birkaç yıl resmen

tabi nasıl bukadar uzun uyudu neden aglamadı uyandı tekrar hayret verici birsey nasıl olud uyudu o kısımlara sevinmeye firsatım bile olmadı panikten,

ece hanım annesını şaşırtmaya devam edıyor.(kendısı uyuyarakk)
ama nasıl korktugunu tahmın edebılıyorum,bende eger kendılıgımden uyandımsa sevvalın yanına ışınlanıyorum resmen.bu saat oldu nıye uyanmamıs dıe.

defnem damlam avatarındaki resime bayıldım süpper olmuş :lepi:

eceyi yıkadım uyuttum cokkk yoruldum cokk.. ne guzel sizin bebisler artık uzun uyuyo benimkiyse tum uykusunu sasırdı gece 2 kee kalkardı simdi kackez bilmiorum. ben odasını ayırmayı dusundukce o yanıma musallat oldu dipsiz kuyulardayım :))

bi termiye olsada yesek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…