günaydın..zor bir gece geçirdik yine hemde benim açımdan üzücü...paylaşamk istedim sizlerle..
dün akşam yusuf herzamanki satinde yatırdım salamaya başaldım yani azcık uykuya dalıncada biberonu veridm emsin diye...25 ml emdi sonra uyandı....en son mamayıda akşam 6 da yemişti...tekrar salladım uyumuyor az su verdim yok yine uymuyor....salla salla uyumuyor...sonra ağlamay başladı şşşşşşşşşşi tuysana oğlşum artık dedim ama şşşşşşşşşşşşşitttttt sesinden bir irkildiyse anlamadımda ansıl ağlamaya başladı ..yok öyleböyle ağlama değil sinir krizi geçiryor çocuk kucağıma alıyorum yok gezdiriyorum yok....az sakinleşti aç olduğu için ağlıyordur diye bu sefer kaşık mamaı yaptım 2 veya 3 kaşaık çay kaşığı anca yedi of oğlumya yemiyorsunda uyumuyorsunda dedim senmisin bunu diyen b tekrara bir başaldıysa çığlık çığlığa nasıl ağlıyor ilk defa böyle ağladı yusuf eşimde işte yanlızım evdede ..sinir iyice hopladı susumuyo ya ağrısı var heralde diye paranox yarım fitil verdim çocuğa boşuna eziyet olmasın diye..yok anam ..zorla sakinleştirdim yokl yüzüme bakmıyor adını sesleniyorum yok yüzmü yakaştırınca yakalardı suratını çeviriyor .. bana küstü şaklabanlık yapıyorum yok...yüzüne eğilip bakıyorum suratını çeviriyor...yüzüme bakıp dudak büzüyor ağlamaya başlıyor ..öyle kızma filanda yok yani birşey de demedim uysana oğlum hem yemiyorsun hem uyumuyorsun ağlamaya başlayıncada şşşşşşşşşşiiiiiiiit dedim daha doğrusu tepniyordu ...canım sıkıldı aldım odaya geçtim tabi kızımda uyandı yanı koydum yusufsu biberonları filan alıp gelicem amanın yine bastı yaygarayı bu sfer daha beter ağlıyor neyse uzatmayayım sora ayağımda sallaya sallaya sakinleşti ama nasıl iç çekiyor çok üzüldüm çokmu nazlı olacak bu sıpa niye bukadar korktu ne oldu anlamadım..saat 2 ye çeyrek kala uyudu yatağına koydum bende uyuydum 4 .35 te uyandı sakince mamasını yapıp yedirim tekrar uyudu 10 saat de öyle aç durdu ya ..çok üzüldüm nasıl tepki veriyor azcık gerginliğe ya ...daha tam olark ifadede edemedim aslında öyle işte ya ne bileyim ..doğdu doğalı böyle ağlamadı..dişimi çıkıyor diye ağlarken baktım yok....
günaydın canım nasıl oldun - moralin biraz daha iyidir umarımgünaydınn
.
Ayrıca Özdeninde benim gibi ilk azı dişi çıktı :bbo:
günaydın..zor bir gece geçirdik yine hemde benim açımdan üzücü...paylaşamk istedim sizlerle..
dün akşam yusuf herzamanki satinde yatırdım salamaya başaldım yani azcık uykuya dalıncada biberonu veridm emsin diye...25 ml emdi sonra uyandı....en son mamayıda akşam 6 da yemişti...tekrar........................
bir huzursuzluğum gerginliğim var ama anlamadım...
İnşallah canım haberleşiriz belkide Eskişehirde
Dayımın kızı hamile 8. ayına girdi tam hatırlayamıyorum şimdi doğumu ne zaman olmalıydı. dru suyun azalmış demişti .Bugün kontrole gittiler az önce aradı acil sezeryana alınıcakmış dualarınızı esirgemeyin lütfen
yanında + olunca galiba o kisiler baska yerlerede bakılar oluyo baska topiklere yani
arkadaşlar merhaba sanırım ilk biziz ve çok mutlyuz dişimiz çıktı zaten çabalıyordu huzursuzluk vardı dışarı çıkmış diş görünüyor bembeyaz sağ altta ve bayağa dışarı çıkmış mutluyuz yupppiii
kac saat uyudu burcu:) massallah ya sbizimki sekerli seyeri çok sevmiyor tuzlu seven olcak simdilik durum bunu gosteriyorDoruk'a muhallebi yaptım az önce, bayağı koyu oldu, yiyebilecek mi diye verdim. Şapır şupur götürdü. Yalnız içine şeker koydum kızlar. Pekmezle tatlandırdıklarımı yemedi pek. Şekeri koydum, deli gibi yedi. Kaseye aldığım miktar yetmedi, devamını da verdim.Bakalım kaç saat uyuyacak!
herkese iyi geceler
bana dua edin hasta olmıyayayım. midemi üşütmüşüm
ishalim
midem bulanıyor
üşüyorum
ateşim yok ama fenalardayım
arz ettim..
yok be canım ya,bu zamana kadar ıhlamur bılr vermedımdı zaten.ama su denemıstım bı kac cay kasıgı içmemişti.bende anne sütü alıyo dıe vermedım bıdaha.ama artık hem hareketlerı arttı hem daha cok terlıyo oyuzden verım dedım.cok degıl be yaa,cegrek caybardagından daha az.siz ıhlamuru falan nekadar verıyonuz.ben hıc ne ıhlamur ne papatya nede rezene vermedım.onlarda bı nevı su sayılır.faslaa deil fasla deil içgüdülerle accuk verıyom işte yerimsenibenIyı de annem sen bu cocugu emzırrıyorsun zaten, nıe su verıosun kı o kadar cok, senın sutun su demek.. hadı mama versen eywallah ta.. daha mamaya gecmeden su verme bence. senı ıstahla emmek ıstemez o zaman,su emen bebegı tıkar.
:1shok: hadı hayırlı olsun,enteresanmıs.anneye benzemişş özde kuzumuz.belkıde huysuzlukları hep ondandıAyrıca Özdeninde benim gibi ilk azı dişi çıktı :bbo:
buraya yazana kadar google gırıp yazsaydın daha cabuk cvp alırdınyerimsenibenkizlar termiyenin ne oldugunu bilen varmi lutfen acilll cevap
bak sen yusuf beyımıze.bazen oluyo galıba bu bebeklerde,öle böle büyüycekler.bazen cok aglayarak bazen kıkır kıkır gülerek.yeterkı anlayamadıgımız sıkıntıları olmasın inşalah.Rabbım korusun yavrularımızı,saglık versın inşallahgünaydın..zor bir gece geçirdik yine hemde benim açımdan üzücü...paylaşamk istedim sizlerle..
dün akşam yusuf herzamanki satinde yatırdım salamaya başaldım yani azcık uykuya dalıncada biberonu veridm emsin diye...25 ml emdi sonra uyandı....en son mamayıda akşam 6 da yemişti...tekrar salladım uyumuyor az su verdim yok yine uymuyor....salla salla uyumuyor...sonra ağlamay başladı şşşşşşşşşşi tuysana oğlşum artık dedim ama şşşşşşşşşşşşşitttttt sesinden bir irkildiyse anlamadımda ansıl ağlamaya başladı ..yok öyleböyle ağlama değil sinir krizi geçiryor çocuk kucağıma alıyorum yok gezdiriyorum yok....az sakinleşti aç olduğu için ağlıyordur diye bu sefer kaşık mamaı yaptım 2 veya 3 kaşaık çay kaşığı anca yedi of oğlumya yemiyorsunda uyumuyorsunda dedim senmisin bunu diyen b tekrara bir başaldıysa çığlık çığlığa nasıl ağlıyor ilk defa böyle ağladı yusuf eşimde işte yanlızım evdede ..sinir iyice hopladı susumuyo ya ağrısı var heralde diye paranox yarım fitil verdim çocuğa boşuna eziyet olmasın diye..yok anam ..zorla sakinleştirdim yokl ..............
:lepi: :roflol: :roflol: :roflol:termiye: bodoslama muhabbettin ortasına dalan,selam sabah vermeyen,sorusuna cevap alınca bir daha ortalarda görünmeyen ve çoğunlukla bunu alışkanlık haline getiren kişilere diyoruz biz..
termiyeyii bende ilk duydum ne ara kullandınıss kızzzz :))
canım termiye ne ben ilk kez duydum:kedi:
herkese iyi geceler
bana dua edin hasta olmıyayayım. midemi üşütmüşüm
ishalim
midem bulanıyor
üşüyorum
ateşim yok ama fenalardayım
arz ettim..
allah iyiliğini versin yaaklinialirimsmile demek baka baka yaptın..neva'yı ben salihe baka baka yaptıydım.
ben buna çok güldüm finky bacıkaydirigubbakcemile3
nane-limon öneriyorum sana.geçmiş olsun.çok iğrençtir mide üşütmesi.
termiyeyii bende ilk duydum ne ara kullandınıss kızzzz :))
canım termiye ne ben ilk kez duydum:kedi:
şimdii gelelim şu TERMıYE olayına.termiyebilmiyorumkismile:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?