2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

meltem bugun nasılsın yıne keyıfsızsın gıbı sankı yazmıs olmak ıcın yazıosun vakıt gecsin die .. oyle hissettim iimisin canım

yazmıssın zaten,demek psikolajık baskı9 yaptın kendıne kaydirigubbakcemile3 işe yaramış amaolumunekankayizsmile

işin aslı şu. gece karnıma sıcak su torbasını koydum ayagımdaçorapla yattım yatmadan nane limon içtim ve psikolojik baskıynaln çok şükr ayakdayım..:lepi:

arkidişler yürüteç hakkındakı fikirlerinizi alabilermiyim.daha erken bılıyorum ama önümüzdekı aylarda almayı düşünen varmı?ben bu konuda ufak çaplı bi arastırma yaptım zararlı diyende var bebek asırı kılolu degılse ve gunde 2 saattenm fazla yürütece koyulmazsa zararı yok diyende.ben almayı düşünmüyorum aslında kararsızım,şu ilk arabam tarzında bıse daha iyi die düşünüyom ama oda 10.aydan sonra kullanılıyo sanırım.henüz kafam karısık,ayakları çarpık olur diolar bıde ondan sonra daha cok sogudum aslında

bi termiye olsada yesek
ayy çokdadlusun sen yaaaa..topiğimizin bakım abidesi...bayanssulusmile

meltem bugun nasılsın yıne keyıfsızsın gıbı sankı yazmıs olmak ıcın yazıosun vakıt gecsin die .. oyle hissettim iimisin canım
vereliniortak
kesinlikle bende de aynı his oluştu sinerji diyorum ve korkuyorum bu sinerjideeeeeennndelikafadulden

isin kotusu eskiden kendi kendine konusarak uyanırdı agular filan simdi zırlayarak uyanıo..

şevvalde uyanınca agular konusur ellerını ıncelerdi cok mutlu oluyodum enazından aglayarak uyanmıyo dıe.ama 2 gundur hem uykusunda aglıyo hem aglayarak uyanıyo.inşallah huy edınmez.zor bı bebek degıl cok şükür ama düzenıo aşınca böle oluyo.ecede inşallah senı daha fazla üzmez.bu sıralar hepten daha bı zorluyo senı sanırsam

yürteç hediye gelmişti bize. ama ben playskool un ilk arabamı çok begendim fiyatda uçuk değil 80 tl ondan almayı düşünüyorum. yürüteç erkek bebekler için çokönerilmiyor yani saatlerce durması önerilmiyor

pinkym suanki halimi gorsen surunuyorum ... harika avcının sarkısını kendime hedaye ediorum :)))

miniş aynı seyi yazacaktım :)) ben dusunuodum sonra vazgectim ona binen cocuklar gec yuruyomus ondn almıycam yani. mama sandalyeside almadım daha

azcık ortalıgı topliimm de geliim köle izavra modeli. bugun kadın madın yok zaten varya nezaman kadın gelse ev pırıl pırıl olsa aynı aksam dagılır bende sererim kendimi ertesi gunse hepten ev göçer :)

MıNıKıM ben yürüteç kullanmayı düşünmüyorum...arada bi geliyor aslında alsakmı diyorum komşumuzun oğlunun var onu öyle yürüteçte görünce hoşuma gidiyor eşime diyorum alalım ama oda olmaz diyor kullanmayalım diyor.... ben kaç kere düşmüşüm yürüteçten diyor....

TERMıYE için ELıFıN yazdığı yazıyı aradım aradım bulamadım bilen biri bana kaçıncı sayfada söyleyebilirmi.....

BABYbim bebekler gittikçe huy değiştiriyor o huysuzluk genel olarak bizdede mevcut..düzelecekler zamanla .....ama allahtan ayrı yatıyor selin birtek maşallah ona huysuzluk çıkartmıyor....gün geliyor gülerek uyanıyorlar gün geliyor ağlıyorlar sağları solları hiç belli olmuyor... öyle olduğu zaman ben çok üzülüyorum kayınvalidem bana destek oluyor sağolsun çocuk o diyor olacak o kadar diyor günü gününe bir olurmu diyor....

termiyenin anlamını öğrendim. Elifim çok güzel açıklamışsın katılıyorum sanakaydirigubbakcemile3
:kedi:
ya geçer değil mi damla? çok direniyorum koyvermemek için kendimi.hep motive etmeye çalışıyorum.Bir de neva da huysuz iki gündür.dün gündüz uyumamış.yani 1 saat falan uyumuş gece de zar zor uykuya daldı.dua ediyorum bol bol.galiba nevanın mişde büyüdü süt yetmiyor.doktora sorup ek gıdaya geçeceğim.ama hemen değil bu haftasonuna kadar bekleyeceğim.
termiye nin yanıtına bittim ELİF ))))
aynen boyle deniyor :)
:)))
iyi ollmana sevindim.benim tanımımın üstüne tanım haaa seni TERMİYESİZ seni!!!
isin kotusu eskiden kendi kendine konusarak uyanırdı agular filan simdi zırlayarak uyanıo..
dünden beri neva da öyle.o neşeli fıstığım gitti mızmız bir kız geldi yerine.doymuyor olabilir mi?

SİBEL in isteği üzerine tekrar yayımlanmıştır....
termiye: bodoslama muhabbettin ortasına dalan,selam sabah vermeyen,sorusuna cevap alınca bir daha ortalarda görünmeyen ve çoğunlukla bunu alışkanlık haline getiren kişilere diyoruz biz.

kayganadan yeni inciler.
1.tv'de bir doktor çocuk annenin odasında yatmalı,anne onun elini tutmalı demiş.
bizdeki durum ise neva odasında yatar gak dese yanındayızdır.elini tutarız,ninni söyleriz.sakinleşmezse yatağımıza götürürüz.uyuyunca yatağına koyarız
eve gittiğimde 1 saat kadar bizim yatağımızda nevayla uyuyorum.kaygananın yorumu o yatağa alışıyor kendi yatağında uyumuyor..enterasan değil mi*
2. Kı BU ÇOK AĞIR OLDU.TEV DE ıZLEMıŞ BıR KADIN DEMıŞKı BEN ÇALIŞAN BıR ANNEYDıM ÇOCUĞUM 4 YAŞINA KADAR BANA ANNE DEMEDı.ıŞı BIRAKTIM ANCA 1 YILDA DÜZELDı

merhaba arkadaşlar
üçüncü gün bugün çok hastayım iki kez acile gittik. ateş, halsizlik hat safada. hapşuruk, boğaz acısı, burnum akıyor.. bebişime de geçer diye öyle korkuyorum ki. dünden beri biraz hapşuruyor o da. dün mememi ısrarla almak istemedi zorla verdik çok zor oldu. ilaçların mı etkisi bilemedim ki.. bir de sağ göğsüm öyle ağrıyor ki hani sanki içinde çıban filen varmış gibi el değdirmiyor. aslında o memeyi de emiyor bebişim ama noluyor anlamadım

ozlemm ozdeyede masallah gecmiş olsun canım
teşekkür ederim cnm opuyorumnanaktan

Kıyamam kuzuma :teselli: Sen bunu anlatınca aklıma şey geldi bir gün oynuyorduk gülüşerek ben acaba kızsam anlar mı dedim? Neşeli gülen bebğime bağırdım hemen dudak büzdü anlıyormuş demek ki! deliyim ben yaa :gitme:

İnşallah en az hasarla atlatırsınız ateş cnm bizde hiç ateş olmadı hiçbir aşıda...
özlemdisk error error

sen çok tatlısın yaa opuyorumnanaktan

Kenidimi yerine koydum cidden korkudan bayılırdım herhalde .... Özde bu aralar yanlarına sıkıştırdığım battaniyeleri nasıl çıkarıp tekmeleyerek üstünden indirbiliyor şaşırıyorum uyku tulumuna dönüş yapıcam galiba birde sırıtıyor pislik kaydirigubbakcemile3 büyüdüler galiba kaydirigubbakcemile3 Bu arada sen Esra diiyete başlayacakmışsınız çok ayıp tek mi kalacağım yani ? lmaz:

Ben kullanacağım geçen arkadaş gelmişti yürüteç kullanmışlar 9 aylıkken yürümüş bebeği başka bir arkadaşınki 1 yaşına gelmeden yürüdü... Ayrıca bende çok araştırdım görüşler ikiye bölünmüş ama bende küçükken kullanmışım ne bacaklarda bir anormallik var ne ayaklarda... Kısacası ben kullanacağım hediye gelecek bekliyoruz.. kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
azcık ortalıgı topliimm de geliim köle izavra modeli. bugun kadın madın yok zaten varya nezaman kadın gelse ev pırıl pırıl olsa aynı aksam dagılır bende sererim kendimi ertesi gunse hepten ev göçer :)

Ben evimi tekettim geldim yine annemlerdeyim azıcık toparladım yeter .... :sinifsinif:
Gülistan yok cnm ciddi söyledim dalga geçmedim çıkmış dişi gerçekten bu arada hepinize teşekkürler ilk dişimiz kutlayan opuyorumnanaktan Hepinize ağrısız, acısız, ateşsiz diş çıkarmalar hatta hepimize :Saruboceq: zemuszemus

Yardıma ihtiyacın var mı? Topikcek hakkından geliriz o cadının olumunekankayizsmile
Sen fazla geliyorsun onlara başarılarını hazmedemediklerinden daha neler çıkaracak sana bakalım.. Bu arada tebrik ederim cnm opuyorumnanaktan dün 2 sayfa yazmıştım uzun uzun ama gitti küstüm daha yazmadım :sinifsinif:

Çok geçmiş olsun doktoruna bir danışsan .. O ğöğsünü sağmayı denesen.. Bendeki de laf el değmiyor diyorsun sağ diyorum ... :sinifsinif:

ösleeeeeeem össsssssssssleeem demek çıktı dişiniz ayy hemide azı dişi. gözunuz aydın darsıı başımıza. üst damak çok çok sertleşmiş bizimde hemide bembeyaz pammık gibin umarım çok huysuzlanmadan çıkar yavrumun dişi...

EVet beende ondan almayı düşünüyorum,encokta yürütecten düşer die korkuyorum.halıya falan takılır tekerı Allah korusun.o işlk arabamıda kullanırken hep yanında olmalıyız snaırım.neyse daha erken
miniş aynı seyi yazacaktım :)) ben dusunuodum sonra vazgectim ona binen cocuklar gec yuruyomus ondn almıycam yani. mama sandalyeside almadım daha
sinercii bacım sinercii kaydirigubbakcemile3 bende cok olumsuz yanlarını duydum oyüzden düşünmüyorum almayı.
en kokrtugum seylerden bırı,ya düşerse.neyse şimdilik bende düşünmüyorum almayı,olumsuz yönlerı pek bı fazla
gecmıs olsun muhtemelen içtiğin ilaclar sütün tadını degıstırmıstır.iyi olana kadar biberon maması versen.
göğsündekı agrı süt düğümlenmesı dedıklerı seyden olabılır.makınan yada süt sagma şeysinden varsa bol bol sag bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…