yazmıssın zaten,demek psikolajık baskı9 yaptın kendıne kaydirigubbakcemile3 işe yaramış amaolumunekankayizsmile
ayy çokdadlusun sen yaaaa..topiğimizin bakım abidesi...bayanssulusmilebi termiye olsada yesek
vereliniortakmeltem bugun nasılsın yıne keyıfsızsın gıbı sankı yazmıs olmak ıcın yazıosun vakıt gecsin die .. oyle hissettim iimisin canım
isin kotusu eskiden kendi kendine konusarak uyanırdı agular filan simdi zırlayarak uyanıo..
arkidişler yürüteç hakkındakı fikirlerinizi alabilermiyim.daha erken bılıyorum ama önümüzdekı aylarda almayı düşünen varmı?ben bu konuda ufak çaplı bi arastırma yaptım zararlı diyende var bebek asırı kılolu degılse ve gunde 2 saattenm fazla yürütece koyulmazsa zararı yok diyende.ben almayı düşünmüyorum aslında kararsızım,şu ilk arabam tarzında bıse daha iyi die düşünüyom ama oda 10.aydan sonra kullanılıyo sanırım.henüz kafam karısık,ayakları çarpık olur diolar bıde ondan sonra daha cok sogudum aslında
:kedi:termiyenin anlamını öğrendim. Elifim çok güzel açıklamışsın katılıyorum sanakaydirigubbakcemile3
ya geçer değil mi damla? çok direniyorum koyvermemek için kendimi.hep motive etmeye çalışıyorum.Bir de neva da huysuz iki gündür.dün gündüz uyumamış.yani 1 saat falan uyumuş gece de zar zor uykuya daldı.dua ediyorum bol bol.galiba nevanın mişde büyüdü süt yetmiyor.doktora sorup ek gıdaya geçeceğim.ama hemen değil bu haftasonuna kadar bekleyeceğim.didom bakıcıyla yeni bir döneme girip sütünle daha fazla ilgilenirsin umarımmmm .
bende o kabusla 3 hafta kadar yaşamıştım. benimde azaldı. kabus gittikten sonra hem emzirdim hem sağdım hemde bol yiyecek içecek derken eski günlere döndük. hala bazen rüyalarıma giriyor kadın.. salonda oturmuş ben yine geldim diyo o yüsden adını kabus koydum kendinin...
geçecek bacım geçecek:)))))
:)))termiye nin yanıtına bittim ELİF))))
aynen boyle deniyor :)
iyi ollmana sevindim.benim tanımımın üstüne tanım haaa seni TERMİYESİZ seni!!!öncelikleeen sabaha turp gibin kalktım çok şükür. çünkü gecden vücüduma piskolojik baskı yaptım ben anneyim bana muhtaç bir bebeğim var. iyi olmalıyım nanelimon içtim fALAN çok şükür iyiyim saolun arkidişlerim hepiniz..opuyorumnanaktan
gelelim diğer bir konu
ÖZLEEEEEEEEEEEEM
diş olayında ciddimisin yoksa tzemin kek sorularına verdiğin bi cevapmıdır bu? yani ilk azı dişinn çıkması :bbo:
DERYACIM ayy kıyamam ya demek yusuf paşa alınganlık yaptı ahh yavrum ya. biz onlar daha küçük anlamaz diye bilsekde valla duygusal olarak herşeyi anlıyorlar.
bende bi kere sebepsiz mızırdayan ogluma ama ben sana küstüm dedim ve oglum dakikalarca yüüzüme baktı gözlerini hiç ayırmadanneyvahedigeldismile
allah iyiliğini versin yaaklinialirimsmile demek baka baka yaptın..
ben pek göremediydim aydını o an..eyvahedigeldismile ama bana benzemiyor bu AFİK
şimdii gelelim şu TERMİYE olayına.
termiye içanadolu bölgesinde yani konyada yenen bişeydir. böyle sarı taneli bişey mısır gibi
tuzlu suda bekletirsiiniz bu termiyeyi ve afiyetle tek tek çekirdek yer gibi kabuklarını çıkarark yersiniz. asıl mana olarak bunu içersede ben ELİF in tanımlamasına bayıldım...
dünden beri neva da öyle.o neşeli fıstığım gitti mızmız bir kız geldi yerine.doymuyor olabilir mi?isin kotusu eskiden kendi kendine konusarak uyanırdı agular filan simdi zırlayarak uyanıo..
termiye: bodoslama muhabbettin ortasına dalan,selam sabah vermeyen,sorusuna cevap alınca bir daha ortalarda görünmeyen ve çoğunlukla bunu alışkanlık haline getiren kişilere diyoruz biz.
SİBEL in isteği üzerine tekrar yayımlanmıştır....
teşekkür ederim cnm opuyorumnanaktanozlemm ozdeyede masallah gecmiş olsun canım
günaydın..zor bir gece geçirdik yine hemde benim açımdan üzücü...paylaşamk istedim sizlerle..
dün akşam yusuf herzamanki satinde yatırdım salamaya başaldım yani azcık uykuya dalıncada biberonu veridm emsin diye...25 ml emdi sonra uyandı....en son mamayıda akşam 6 da yemişti...tekrar salladım uyumuyor az su verdim yok yine uymuyor....salla salla uyumuyor...sonra ağlamay başladı şşşşşşşşşşi tuysana oğlşum artık dedim ama şşşşşşşşşşşşşitttttt sesinden bir irkildiyse anlamadımda ansıl ağlamaya başladı ..yok öyleböyle ağlama değil sinir krizi geçiryor çocuk kucağıma alıyorum yok gezdiriyorum yok....az sakinleşti aç olduğu için ağlıyordur diye bu sefer kaşık mamaı yaptım 2 veya 3 kaşaık çay kaşığı anca yedi of oğlumya yemiyorsunda uyumuyorsunda dedim senmisin bunu diyen b tekrara bir başaldıysa çığlık çığlığa nasıl ağlıyor ilk defa böyle ağladı yusuf eşimde işte yanlızım evdede ..sinir iyice hopladı susumuyo ya ağrısı var heralde diye paranox yarım fitil verdim çocuğa boşuna eziyet olmasın diye..yok anam ..zorla sakinleştirdim yokl yüzüme bakmıyor adını sesleniyorum yok yüzmü yakaştırınca yakalardı suratını çeviriyor .. bana küstü şaklabanlık yapıyorum yok...yüzüne eğilip bakıyorum suratını çeviriyor...yüzüme bakıp dudak büzüyor ağlamaya başlıyor ..öyle kızma filanda yok yani birşey de demedim uysana oğlum hem yemiyorsun hem uyumuyorsun ağlamaya başlayıncada şşşşşşşşşşiiiiiiiit dedim daha doğrusu tepniyordu ...canım sıkıldı aldım odaya geçtim tabi kızımda uyandı yanı koydum yusufsu biberonları filan alıp gelicem amanın yine bastı yaygarayı bu sfer daha beter ağlıyor neyse uzatmayayım sora ayağımda sallaya sallaya sakinleşti ama nasıl iç çekiyor çok üzüldüm çokmu nazlı olacak bu sıpa niye bukadar korktu ne oldu anlamadım..saat 2 ye çeyrek kala uyudu yatağına koydum bende uyuydum 4 .35 te uyandı sakince mamasını yapıp yedirim tekrar uyudu 10 saat de öyle aç durdu ya ..çok üzüldüm nasıl tepki veriyor azcık gerginliğe ya ...daha tam olark ifadede edemedim aslında öyle işte ya ne bileyim ..doğdu doğalı böyle ağlamadı..dişimi çıkıyor diye ağlarken baktım yok....
Bizimde bugün aşımız var... offffffffffffff çok korkuyorum... zaten işteyim ben götüremiyorum dedemizle babaannemiz götürüyor.... ateşi olmaz inşallah aşılar gittikçe daha etkili olduklarından ateş yapıyorlar... huysuzlukta cabası... şu 3-4 günü bi atlatsak hayırlısıyla bir daha yaşına kadar bi 6 ay aşı yok allahın izniyle.....bu gece sabaha kadar uyku yok bize....
özlemdisk error error
dun gece omrumden omur gitti arkadaslar
ece saat 22,30 da uyudu yatagına herzamanki gibi koydum battaniyesini yatagınkenarlarına iyice sıkıstırıyorum tekmeleyip ustunu acmasın diye uyandıgında ayaklarını uste çıkarmayı basarıyor ama uyurken tepismiyor hiç
zaten uyanıp tekemelemeler basladımı aglıyor yada sesler çıkarıyor kalkıp emziriyorum gece, buarada odasında yatıyor artık neyse
bu sabah 5,30 da bir uyandım evde çık çıkmıyor ece hiç uyanmamıs telasla firladım gittim odasına allahım bittigim andır o an uyanmıs belliki tepinmis battaniyeden çıkmıs yatagın en tepesine kadar kafayı sokmus hani baslık boluumu orda koruycu ped gibi sey vraya kenar koruyucuları onun altına kafasını sokmus oylece hareketsiz duruyor los ısıkta onu oyle gordum allahım neler hissettigimi anlatmam mumkun degil,,
uyanıp kendi kendine uyuması tarihte olmusbirsey degill
ve olmus heyecanla sarstım ben bunu elledim hemen kımıldadı of dedim off yaniii gitti omrumden birkaç yıl resmen
tabi nasıl bukadar uzun uyudu neden aglamadı uyandı tekrar hayret verici birsey nasıl olud uyudu o kısımlara sevinmeye firsatım bile olmadı panikten,
arkidişler yürüteç hakkındakı fikirlerinizi alabilermiyim.daha erken bılıyorum ama önümüzdekı aylarda almayı düşünen varmı?ben bu konuda ufak çaplı bi arastırma yaptım zararlı diyende var bebek asırı kılolu degılse ve gunde 2 saattenm fazla yürütece koyulmazsa zararı yok diyende.ben almayı düşünmüyorum aslında kararsızım,şu ilk arabam tarzında bıse daha iyi die düşünüyom ama oda 10.aydan sonra kullanılıyo sanırım.henüz kafam karısık,ayakları çarpık olur diolar bıde ondan sonra daha cok sogudum aslında
azcık ortalıgı topliimm de geliim köle izavra modeli. bugun kadın madın yok zaten varya nezaman kadın gelse ev pırıl pırıl olsa aynı aksam dagılır bende sererim kendimi ertesi gunse hepten ev göçer :)
kayganadan yeni inciler.
1.tv'de bir doktor çocuk annenin odasında yatmalı,anne onun elini tutmalı demiş.
bizdeki durum ise neva odasında yatar gak dese yanındayızdır.elini tutarız,ninni söyleriz.sakinleşmezse yatağımıza götürürüz.uyuyunca yatağına koyarız
eve gittiğimde 1 saat kadar bizim yatağımızda nevayla uyuyorum.kaygananın yorumu o yatağa alışıyor kendi yatağında uyumuyor..enterasan değil mi*
2. Kİ BU ÇOK AĞIR OLDU.TEV DE İZLEMİŞ BİR KADIN DEMİŞKİ BEN ÇALIŞAN BİR ANNEYDİM ÇOCUĞUM 4 YAŞINA KADAR BANA ANNE DEMEDİ.İŞİ BIRAKTIM ANCA 1 YILDA DÜZELDİ
merhaba arkadaşlar
üçüncü gün bugün çok hastayımiki kez acile gittik. ateş, halsizlik hat safada. hapşuruk, boğaz acısı, burnum akıyor.. bebişime de geçer diye öyle korkuyorum ki. dünden beri biraz hapşuruyor o da. dün mememi ısrarla almak istemedi zorla verdik çok zor oldu. ilaçların mı etkisi bilemedim ki.. bir de sağ göğsüm öyle ağrıyor ki hani sanki içinde çıban filen varmış gibi el değdirmiyor. aslında o memeyi de emiyor bebişim ama noluyor anlamadım
EVet beende ondan almayı düşünüyorum,encokta yürütecten düşer die korkuyorum.halıya falan takılır tekerı Allah korusun.o işlk arabamıda kullanırken hep yanında olmalıyız snaırım.neyse daha erkenyürteç hediye gelmişti bize. ama ben playskool un ilk arabamı çok begendim fiyatda uçuk değil 80 tl ondan almayı düşünüyorum. yürüteç erkek bebekler için çokönerilmiyor yani saatlerce durması önerilmiyor
sinercii bacım sinercii kaydirigubbakcemile3 bende cok olumsuz yanlarını duydum oyüzden düşünmüyorum almayı.miniş aynı seyi yazacaktım :)) ben dusunuodum sonra vazgectim ona binen cocuklar gec yuruyomus ondn almıycam yani. mama sandalyeside almadım daha
en kokrtugum seylerden bırı,ya düşerse.neyse şimdilik bende düşünmüyorum almayı,olumsuz yönlerı pek bı fazlaMİNİKİM ben yürüteç kullanmayı düşünmüyorum...arada bi geliyor aslında alsakmı diyorum komşumuzun oğlunun var onu öyle yürüteçte görünce hoşuma gidiyor eşime diyorum alalım ama oda olmaz diyor kullanmayalım diyor.... ben kaç kere düşmüşüm yürüteçten diyor....
..
gecmıs olsun muhtemelen içtiğin ilaclar sütün tadını degıstırmıstır.iyi olana kadar biberon maması versen.merhaba arkadaşlar
üçüncü gün bugün çok hastayımiki kez acile gittik. ateş, halsizlik hat safada. hapşuruk, boğaz acısı, burnum akıyor.. bebişime de geçer diye öyle korkuyorum ki. dünden beri biraz hapşuruyor o da. dün mememi ısrarla almak istemedi zorla verdik çok zor oldu. ilaçların mı etkisi bilemedim ki.. bir de sağ göğsüm öyle ağrıyor ki hani sanki içinde çıban filen varmış gibi el değdirmiyor. aslında o memeyi de emiyor bebişim ama noluyor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?