eh gazanız mübarek olmuş bak :)bu gece eldivensiz 3, yaralanmadan atlattığımız ilk gecemizzz...delikafadulden
Herkese merhaba
doktordan geliyoruz - 5. ay kontrolü ve ben çok mutluyum tutmayın beni- Eceyi dana gibi beslememin sonucu - 950 gr almış kızım bu ay - muaene çok güzeldi çok sağlıklı olduğunu söyledi doktor - annem 10 gün önce istanbulda da tahlil yapmıştı eceye - değerlerini çok beğendi doktor -gnlük yemek planımızı anlattım - aynı şekilde devam et çok güzel besleniyo dedi Kaşık ile verdiğim hiç bir şey için zorlama istediği zaman istediği miktarı yesin ama süte önem göster günde 500 cc içmesi şart dedi - 500 içerse üstü kardır dedi- ece 600 civarı içiyo - yüreğime su serpildi
Şimdi de geçmişe bi bakayım kaç gündür pc açık ama okumak nasip olmadı
benimki henüz dönemiyorbebişler dönebiliyorlarmı tek başlarına arkadaşlar yoksa sadece benim hımbıl mı yapamıyoo ??
geçmiş olsun Derya, yusuf'un kanepe kazasını ucuz atlatmışsınız. kenyalı zenci doktor baya ilginç olmuş. az kilo almış demişsin ama kilo ve boyu iyiymiş. tabii gönlümüz ister ki seni üzmeden yesin, güzel güzel kilo alsın.. yine de önemli olan sağlıklı olması.. bu arada, bizim kızın da kafası aydaşlarına göre geriden geliyor. 25. persantilde. ama bizim doktor bunun Defne'nin anatomik yapısıyla ilgili olduğunu söyledi. benim kafam da küçüktür mesela. önemli olan her ay düzenli büyüme gösteriyor olmasıdır dedi. yani büyüme eğrisi düzgünse kaçıncı persantilde olduğuna takılmayın dedi bana.. bilmiyorum sizin doktor bu konuda nasıl yaklaşacak ama paylaşmak istedim..bizde doktordan geldik....yusuf bey sadece 350 gr almış....çok üzüldüm..zaten ek gıda alımıda zayıflamıştı en son mamayı yine gece 1 de içti ve daha biraz önce yoğurt ve bisküvi karışımı yaptım 5 -6 çay kaşığı yedi sadece ..oda yetmiyormuş gibi kanapeden yere düştü yavrucak..çok şükürki oturur pozisyonda düşmüş...
gelelim dr kontrolüne...dr rumuzu değiştik kenyalı zenci bir doktorumuz var artık..çok sevimli çocuk gibi türkçe konuşuyor...en önemlisi ne sorsam güzelce açıklayıp cevap veriyor...iştahsızlığın sebebinin kansızlık olabileceğini söyledi..kan verdik henüz sonucu belli değil 3 te belli olacak ..kilo ve boyu iyi ama kafa ölçümüzü beğenmedi devit-3 veriyormusunuz dedi...yok dedim başı ayına göre küçükmüş onu takibe alıcakmış...beslenmede ön plana artık ek gıdaların çıkması gerektiğini sütün de günlük 600ml yeterli olacağını söyledi...yusuf uyurken besleniyor uyanikken sütünü içmiyor dedim bebekler genelde uyurken süt içmeyi seçerler ve severler dedi..oda problem değilmiş yani..minadexi sordum verilebilir ama şart değil dedi..asıl bilgiler kan sonucu sonrası..
DERYA sonuçların iyi çıkmasına sevindim kuzu! Kıskanma bizi nolur, çalış senin de olur -tatlicadiarzu-
EPRUCUM bebeem ben seni anladım. Takıldığını anladım yane. Olay büyümesin diye müdahale etmek durumunda hissettim. olumunekankayizsmile
DAMLA arada kaynadı, Deniz'in bakışlara bittim yaf! Ne tatlı bi sıpa o!
ESRAKO, 2010 takviminiz çok güzel. Binbir surat Ece’yi tuttum ben  bu arada, bakıcınızın maşallahı var. Gayet bakımlı bir bayan. Allah muhabettinizi bozmasın canım imageschak’i kurdum bilgisayara, senin tarifin üzerine.. bir foto eklerim artık 
DEFNEDAMLA, muzur kızına maşallah. Çok tatlı bakmış o fotoda.. yanaklarını da ısırmak geldi içimden
MAVİŞ, Kıvanç’ın çok güzel gözleri var. Allah nazardan saklasın.
eh gazanız mübarek olmuş bak :)
Canan çok sevindim senin için. bir annenin emeklerine karşılık en güzel mükafat bebeğinin sağlıklı bir şekilde büyüdüğünü görmesi olsa gerek.. kuş gibi hafiflemişsindir şimdi, ohh ne güzel valla..
benimki henüz dönemiyor
geçmiş olsun Derya, yusuf'un kanepe kazasını ucuz atlatmışsınız. kenyalı zenci doktor baya ilginç olmuş. az kilo almış demişsin ama kilo ve boyu iyiymiş. tabii gönlümüz ister ki seni üzmeden yesin, güzel güzel kilo alsın.. yine de önemli olan sağlıklı olması.. bu arada, bizim kızın da kafası aydaşlarına göre geriden geliyor. 25. persantilde. ama bizim doktor bunun Defne'nin anatomik yapısıyla ilgili olduğunu söyledi. benim kafam da küçüktür mesela. önemli olan her ay düzenli büyüme gösteriyor olmasıdır dedi. yani büyüme eğrisi düzgünse kaçıncı persantilde olduğuna takılmayın dedi bana.. bilmiyorum sizin doktor bu konuda nasıl yaklaşacak ama paylaşmak istedim..
Sıpa Doruk gece uyutmadı. Sabah erken kalk, okula git, eve gel temizlik yap, sonra Evrim ve Kuzy ile sürt! eve gel, Doruk'u besle uyut! Uykum var, duş almam lazım. Onur uyuyakaldı. Duşa girsem, Doruk uyanırsa kim pışpışlayacak? Sonra hepten uyanıyo çünkü. Az daha durayım ama kafam kaşınıyo. Bu eşek sıpası dalana kadar zırt pırt uyandığı için dizzi de izleyemiyom artık. Hepi topu 2-3 dizim vardı, yalan oldu.
Dün gece özellikle gözlemledim. Doruk, ben yatarken yataktan - yorgandan çıkan hışırdamalara bile uyandı. Dün gece bana yapmadığını bırakmadı eşşek sıpası! Umarım bu gece daha rahat olur.
ESRAKO link için teşekkürler!
Ayça çok sağol canım, bunu okur okumaz hemen sipariş verdim ben de..SELAM herkese,
mama sandalyesi almayı düşünenlere...
markafoni de 260'dan 180'e düşmüş chicco polly miro modeli.. tek renk seçenekli ama..haber vereyim dedim..
rüzgardan fırsat bulup giremiyorum..hepinizi çok özledim..
Geçmiş olsun canım.. başka bir doktoru dene bence de, bazen birinin bilemediğini diğeri bilebiliyor. canın cildindeki döküntülere mi sıkıldı ? başka birşey yoktur umarım.. bu arada, topiğin iki Rüzgar'ı da annesini esir almış durumda sanırsam..canım sıkkın bu ara..okuyorum ama yazmak içimden gelmiyor..zaten Rüzgar da fırsat vermiyo hep kucağımda her zamanki gibi..
geçen ay cildiyecinin döküntü dediği şeyler gene hortladı..bu sefer her bi tarafımda çıktı..geceleri kaşınıyo çok fazla..kremi sürsem nereme sürcem..her tarafta var nasılsa..başka bi dr.a gidiyim diorum.
Ayşincim geçmiş olsun tatlım..tez zamanda iyileşirsin inşallah..
Sibelim sana da geçmiş olsun...başağrısı çok zordur iyi bilirim..hiç hazettmem kendilerini.
geçmiş olsun Gelgit. benim de en korkttuğum şey korneasına zarar vermesi. bu aralar genelde burun bölgesine çalışıyor gerçi.bu arada oğlum gece 4 gibi gözünü çizdi çığlık atarakk uyandı onun sesile bende çığlık atarak uyanmısım.eşim çok korkmus ikimiz birden bağırınca! 4 den 9 a kadar gözünü aöamadı yavrum en son müzük açınca gözlerini açtı ancak gözü çok şişti ve kızardı yaşlar döküldü.görme kaybı olur diye doktora götürdüm.çok şükürki zedelenme olmuş damla kullanacağız 3-4 gün.tırnakları daha salı unu kesmiştim kesmeseydim ne olacaktı acaba?
Eliiif, bişi merak ettim. şimdi sen kayganadan haz etmeyip kızınla başka odada takılıyon ya, Salih buna bişi demiyor anladığım kadarıyla. bizde olsa, bizimki hemen gelir yanıma annesine ayıp ettiğimi söyleyerek psikolojik baskı kurar üstümde. hani bu açıdan şanslısın tadlum :)evroş evrim ben meyve püresini kaynanaın yanında vermiyorum.yatak odasında veriyorum.bakışları beni rahatsız ediyor.geriliyorum ee haliyle neva da geriliyor ve yemiyor.
ESRAKO link için teşekkürler!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?