PERVİN, valla gönlüm güreşmelerinden ya da gülüşmelerinden yana! Öpüşmelerinden değil :)))
EBRU Kuzy daha bi müsait yenmeye, habarın olaaaa :))))
Ebruu :) çok tatlı bu sıpa lem! Valla ben arada dayanamıyorum Doruk'un yanaklardan alıyorum bir ısırık :)
defneye bak yaa ne guzell.. ebru o tulum gibi seyden bendede var ama hic yatırmadım icine nasıl rahat uyuyomu ?? birkez dısarı cıkarken pusetin icine koymustum, denemeye degermi??
Gecmis olsun dileklerini ileten herkese cok tesekkurler, allah razi olsun,insallah iyilsicez, bugun fisyoterapist geldi, yarim saat sekresyonlari cikarmaya ugrasti ve teoman yarim saat durmadan agladi, gerci adam uyardi, dayanamiycaksaniz baska odaya gecin, biz ucumuz karsi koltukta yavrum karsi koltukta kurtarin beni der gibi agladi bize bakip, 4 seans daha gelicek, nasil dayanicaz bilmem..ama iyi olucak..kresten bu kadar cabuk bu kadar agir hastalanmak, pess(
bildin mi bari haddini? nerdeeeeeyaff heline nolmuş birileri biz şikayet etmişde oda bize haddimizizmi bildirmeye gelmiş. heyyyyy allahım ya uleyyn burası sanal bir platform
duygularımız yazdıgıız hafrlerde gizli ve bu harfleri karşındaki nasıl okuyorsa öyle anlıyor...çok takılmamak lazım. ben burda olmakdan mutluyummutlu oldugum sürece varım kendimi mutsuz hissettiğimde zaten burda olmaaaaaaaam
sormadık helin nerede,aman helin buralar sensiz olmuyor gel lütfen demedik.ona bozuldu herhal.oysa kendi gitmişti.bir de fotoğraf ekle falan diye ısrar eden olmadı vakt-i zamanında.helin yine yapacagını yapmıs yani hala sindirememis bisileri ...isteyen girer isteyen girmez isteyen istedigini yazar.. kim kiminle nerede ne yapacaksa serbesttirrr
hadi gözünaydınahanda ben geldim ne olcek şimdi kim kızcak geldim diye hehehehe....tahlil sonuçlarımız iyi çıkmış ..yafrum grip helak ediyormuş aslınd ağır bir gribi yok ama ...
öncelikle güzel teoma çok geçmiş olsun nurdan o resmi koymayaydın be kuzum görünce üzüldüm minik ördekimize...allah acil şifa versin...
defnenin denizine bayıldım kara kuzuya maşallah....
maviş oğlun tam maviş yerim onun kırmızı dudaklarını ..
esrako bakıcınız pozitif elektirk yayıyor çok iyi ecede burda bi ayrı güzel çıkmış....
fasulyekonun eceside diğer kara kızımız esmer güzelleri onada maşallah...
dodoyla kuzy i buseferde güreş yapıyorlar..kıskanıyorum sisleri efrim ve tazeeeeeeeeeeee...
belki de yok öyle birikız resmen yazan kisiyi ispionlamak icin girmis ve aklı sıra belaltı vuruo , kıl oldum
Salih dxe bizimle takılır büyük çoğunlukla.ve hep git odana otur orada takılver neva'ya bkaım dinlen der sağolsun.Ayça çok sağol canım, bunu okur okumaz hemen sipariş verdim ben de..
Bu arada, Rüzgar hepten esir aldı seni. öp onu benim için annesi :
Eliiif, bişi merak ettim. şimdi sen kayganadan haz etmeyip kızınla başka odada takılıyon ya, Salih buna bişi demiyor anladığım kadarıyla. bizde olsa, bizimki hemen gelir yanıma annesine ayıp ettiğimi söyleyerek psikolojik baskı kurar üstümde. hani bu açıdan şanslısın tadlum :)
yasık teoşa.iyileşsin bir an önce.Gecmis olsun dileklerini ileten herkese cok tesekkurler, allah razi olsun,insallah iyilsicez, bugun fisyoterapist geldi, yarim saat sekresyonlari cikarmaya ugrasti ve teoman yarim saat durmadan agladi, gerci adam uyardi, dayanamiycaksaniz baska odaya gecin, biz ucumuz karsi koltukta yavrum karsi koltukta kurtarin beni der gibi agladi bize bakip, 4 seans daha gelicek, nasil dayanicaz bilmem..ama iyi olucak..kresten bu kadar cabuk bu kadar agir hastalanmak, pess(
Nurdan, sekresyon nedir? I donno beybe!
Duşa giriyorum, Doruk uyanmasın, bana şans dileyin, Onur da çok ağır uyuyo!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?