2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tazemmmm kuzuş çok tşk ederim senin göözellinin yanında biz kim ama 2 kız olursa teklif ederim bu arada

Son düzenleme:
Baş agrısı raddede oldugu ıcın gecmıse bakamıyorum.. fotoları Ozy gordu Burcu, bayıldı bayıldı.. cok hoşuna gıttı. Bıze de gondersın dıoo..

Ebruska cok datlu cıkmıs yavrun yaa.. pambık gıbı..

Ebruu :) çok tatlı bu sıpa lem! Valla ben arada dayanamıyorum Doruk'un yanaklardan alıyorum bir ısırık :)

defneye bak yaa ne guzell.. ebru o tulum gibi seyden bendede var ama hic yatırmadım icine nasıl rahat uyuyomu ?? birkez dısarı cıkarken pusetin icine koymustum, denemeye degermi??

taze aynen bende ecenin yanagından boynundan artık dayanamıorum helede gozlerinin ici gulunce :)) cok sekerlesiolar ya napcaz bilmem

artık sutum doyurmuoo bugun eceye ikindi ve gece olmak uzere 120 ser cc verdim geri kalanlarda emzirdim , corbada cok icmedi meyveyide yemedi .. gezmedeydik yanımda tum nevalelerim vardı ama tasımıs oldum sadece..

Ebruu :) çok tatlı bu sıpa lem! Valla ben arada dayanamıyorum Doruk'un yanaklardan alıyorum bir ısırık :)

Teşekkür ederim canım. valla ben de çok azdığım zaman dudaklarımla ısırır gibi yapıyorum :)

defneye bak yaa ne guzell.. ebru o tulum gibi seyden bendede var ama hic yatırmadım icine nasıl rahat uyuyomu ?? birkez dısarı cıkarken pusetin icine koymustum, denemeye degermi??

Pervin, ben tulumu aldım alalı kullanıyorum. artık hareketlendikleri için hem üstünü açıyor bizimki (ayaklarını devamlı yukarı kaldırıp duruyor). bazen battaniyesini yüzüne çekiyor, kurtulamayınca ağlıyor. ama gecenin bir yarısı tepki veremez de başına bir iş gelir diye korktum hemen uyku tulumu aldım. bir de bizimki herşeyi ağzına tıkma döneminde, bazen battaniyeyi bile ağzından aldığım olmuştur. ben çok memnunum kısacası..

Gecmis olsun dileklerini ileten herkese cok tesekkurler, allah razi olsun,insallah iyilsicez, bugun fisyoterapist geldi, yarim saat sekresyonlari cikarmaya ugrasti ve teoman yarim saat durmadan agladi, gerci adam uyardi, dayanamiycaksaniz baska odaya gecin, biz ucumuz karsi koltukta yavrum karsi koltukta kurtarin beni der gibi agladi bize bakip, 4 seans daha gelicek, nasil dayanicaz bilmem..ama iyi olucak..kresten bu kadar cabuk bu kadar agir hastalanmak, pess(

Bebiklerin hangisine bakacagimi sasirdim,DEFNE,DENIZ,ECEler, KIVANC,KUZY,DORUK hepsi birbirinden guzel, MASALLAH tum bebiklerimize..

DERYAcim cok gecmis olsun,
CANAN cim gozun aydin Ece cok guzel kilo almis..

Nurdan, sekresyon nedir? I donno beybe!

Duşa giriyorum, Doruk uyanmasın, bana şans dileyin, Onur da çok ağır uyuyo!

Kıyamam ben ona..

Pervin, sütlerimiz kesinlikle doyurmuyor artık, o kesin! Söyledim ama kaçırdın mı bilmiyorum; DOruk resmen çok huzurlu bi çocuk oldu ek gıdaya başladığımızdan beri. Aman maşallah diyeyim. Sanırım açmış yavrum, şimdi doyuyor, sesi çıkmıyor pek. Bir tek saat 4 - 5 civarı, yarım saat - 45 dk uyanık kalmasına neden olan GAZ PROBLEMı ortaya çıktı, bunun dışında bi problem yok. Rezene de versem oluyor. Her gün sırayla bişileri kestim ama, gene de oluyor. Ek gıdanın cilveleri sanırım Umarım çok uzun sürmez!

bildin mi bari haddini? nerdeeeee
helin yine yapacagını yapmıs yani hala sindirememis bisileri ...isteyen girer isteyen girmez isteyen istedigini yazar.. kim kiminle nerede ne yapacaksa serbesttirrr
sormadık helin nerede,aman helin buralar sensiz olmuyor gel lütfen demedik.ona bozuldu herhal.oysa kendi gitmişti.bir de fotoğraf ekle falan diye ısrar eden olmadı vakt-i zamanında.
hadi gözünaydın
kız resmen yazan kisiyi ispionlamak icin girmis ve aklı sıra belaltı vuruo , kıl oldum
belki de yok öyle biri
Salih dxe bizimle takılır büyük çoğunlukla.ve hep git odana otur orada takılver neva'ya bkaım dinlen der sağolsun.
yasık teoşa.iyileşsin bir an önce.
olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…