2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim de başım çok ağıryor.yattım geçmedi,ağrı kesici içtim nafile.uykusuzluk da var tabii

ben sekresyonun mümük olduğunu biliyordum.bir arkadaşım burundan estetik olmuştu.kontrole gitmiştik doktor burnun içine bakıp fazla sekresyon var demişti

Selamlar, nasılsınız herkes iyimi ?
salı gününden beri diş ağrısı çekiyorum 20 lik dişim çektirdim kurtuldum ama ağrısı devam ediyor malesef
ayrıca Çağan dan fırsat bulup gelemiyorum topiğe çok huysuz du buhafta ağlayarak uyuyor malesef
neler kaçırdım biri özet geçebilirmi : )) ?

GELGIT gecmis olsun canim ya o tirnaklar cok fena malesef.
SECILIM sanada gecmis olsun kuzum, egzama strese bagli surekli tekrarlar, kendini stresten uzak tuutmaya calis..

ben sekresyonun mümük olduğunu biliyordum.bir arkadaşım burundan estetik olmuştu.kontrole gitmiştik doktor burnun içine bakıp fazla sekresyon var demişti

aslinda seresyonun tam karsiti salgi demek; yani mumukte bicesit salgi..aliskanlikla cikti agzimdan:kedi:
Evrimede sanada gecmis olsun, nerden cikti bu bas agrisi..aman grip falan olmayin..

nurdan benim sekresyonda had safaya ulaştı gripten sonra nefes alamıyorum nerdeyse sekresyon çözücü ne içebilirim dohtorummm

Nurdan, tamam bebeem, utanma, sıkılma! Bılmiyordum sordum! Kıyamam Teoşa neden, çekilmesi mi gerekiyor illa? Ama ciğerlerden bahsediyorsun değil mi? Hay allam yaa..Belki diğer seferler çok acımaz?

mavişş bu kıvanç varya behlül kıvançıda solluyacak ama onun gibi ahlaksız olmasın amcasının karıyı götürüyo adam delikafadulden

binbirsurat ece süper olmuş adaş verdiğin link içinde çok tenkyu benden kaçmaz bilirsn yakalarım sazanım benim :lepi:

meltem eceyede maşallah büyümüş

kuzy altta dodo üstte
dodo üstte kuzy altta
tam tersinide yapsaydınızzz yaa hııı zemuszemus
gıcık karılar kocamı terkedip izmire yerleşeceğim karar verdim

bebişleri kontrolden gelenler hepsine maşallah rabbim hep böyle sağlık sıhhat versin bebeklerimize

sadece yakın geçmişe bakabildim

PERVİN Çağan'da geceleri 1,5 - 2 saatte bir uyanıyor muhallebi yedirsemde aynı
ama iyi yanı bol bol alıyor anne sütünü gündüzleri çok zor emiyor sıpa

TUĞBA yürüteç bebeklerin geç yürümesine sebep oluyor diye bilyorum
bi arkadaşımın bebeği yürüteç yüzünden halen banu alkan gibi yürüyor tam basamıyor ayağı onun için kullanmayacağız...

,ÖZLEM maşallah ilk inciniz gelmiş , erken gelmiş hemde arka diş :) öperim ÖZDE yi

NURDAN geçmiş olsun kıyamam Teo'ya

ELİF tebrikler canım..sınavı kazanmışsın..

DİLEK maşallah Kıvanç'a gözleri ne kadar güzel deniz mavisi

DEFNEDAMLA maşallah kuzuna ne kadar güzel anlamlı başmış öyle

EBRU Defne'ye maşallah öperim o tombik yanaklarından

bu topiği çok seviyorum niye???
buradaki paylaşımlarımız bağlarımız öyle güzel ve başka ki
fesatlık yapan ve art niyetli yaklaşan insanlara meydan verilmemesi
ortalık karıştırmayada çabalansa mikserlik dahi yapılsa bizim bağlarımız öyle kuvvetliki ve bu kişiler sadece havlıyor..havlayan köpek ısırmaz misali..
maalesef ki iyi bir eğitim almak insanın kişiliğini karakterini geliştirmeye yetmiyor..özü ne ise sözüde o oluyor..
dua etsinlerki misafirperver bir topiğiz yoksa halleri nice olurdu değil mi?
bu kişilere benden bir kitap tavsiyesi gelsin elifim ukalalığımı mazur gör
''Kötü Ruh'tan Ruh Sağlığına'' yazarı Özcan Köknel Alfa Basım
arz ederim..

sevişmeliyim
sevişmelisin
sevişmeli
dersimiz dilbilgisi tekil şahısları inceliyoruzzz
laelaelaelaelae

nurdan benim sekresyonda had safaya ulaştı gripten sonra nefes alamıyorum nerdeyse sekresyon çözücü ne içebilirim dohtorummm
canim balgam sokturucu bi surup al, oksurugunu biraz artrrir ama temizlemene yardimci olur..

Nurdan, tamam bebeem, utanma, sıkılma! Bİlmiyordum sordum! Kıyamam Teoşa neden, çekilmesi mi gerekiyor illa? Ama ciğerlerden bahsediyorsun değil mi? Hay allam yaa..Belki diğer seferler çok acımaz?

evet cigerlerinde,cok sivi olmadigi icin balgam yapismis, adam baya zorlandi masaj yaparken cikarmak icin,hiril hiril ottu yavum ya..aslinda acitici bi islem degil yaptigi, yani cokda cani yanmiyor, yansada birazdir..daha cok sikinti aglamasi gibi, birde aglamasini istiyorlarmiski duzenli nefes alip versin, ilgincakannehir

burcu duş alabildinmi?

aldım bebeeem. az önce de mıkırdandı Doruk, gittim emzirdim uykusunda asayiş berkemal!

kuzy altta dodo üstte
dodo üstte kuzy altta
tam tersinide yapsaydınızzz yaa hııı zemuszemus
gıcık karılar kocamı terkedip izmire yerleşeceğim karar verdim

Hayret! Anası da altta olmayı sever oysa zemuszemus :kedi:

İzmir'e bekleriz her zaman! MİSAFİRPERVERLİĞİMİZİ burada da gösteririz :)

şimdi seni yaptığın bu hakaretlerden ötürü kınıyorum kınıyoruz topikçene
kıııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu arada atasözünü tam yerinde kullanmışsın teruk ediyorum seni cukk oturmuskaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…