Canım sımdılik daha erken düz yatirmak icin.ilk 2ay yan yatirmak daha güvenli,kusmalara karsi.ama artik benim kizim ceviriyo kafayi saga sola yada düz yatiyo.önceden carsafi rulo yapip arkasina koyuyodum düz yatmasin die.simdi biraktim kendi karar veriyoYAN YATIRMA MEVCUZU
Çağan hep kafasını sağa yada sola çevirerek yatıyor kafasını düz yapıp yatıramadım hiç.... çarşafı rulo yapıp başının etrafına koyuyorum düz yatsın diye ittirerek yiine sağa çeviriyor sivri kafalı olacak yavrum :bbo:
bu konuda çok inatçı ne yapıp edip sağa yada sola çeviriyor kafasını
düz yatırma yastıgı varmıdır CADIARZU
Son msjimdan sonra 1saat daha ugrastim uyudu.ama koptu bacaklarim.minikim ne yaptın uyutamadın herhalde hala kızını.....aynı sorun bizdede var ya insan uyumıcam diye ağlarmı ya....
Bende dikkat ediyim bari bundan sonra.hep dikkatle bakiyom genelde pirtik pirtik oluyo.sende o pirtiklar yokmuydu bu seferkinde?ecenin kakasında sumukumsu mukus vardı ve bugun 2 kez fıskırır vaziyette doldurdu dru aradım kan varmı die sordu yok dedim 1 kere muhim deil takip edin devam ederse tahlil yapmak gerek dedi sastım kaldım
slm canım hoşgeldinn aramızaarkadaşlar herkeze slm ben aslında eylül annesiydim ama 28 ağs ta doğum yaptım.. size yazmasamda devamlı takip ediorum.. tazefasulye doruğuna bayıldım.. kızımı alırsın dimi oğluna :) herkezin yawrusunu allah bağışlasın... hepinizin ki çok tatlı ama doruk serseri gibi maşşallah (sevdiimden böle diorum yalnış anlama) son halini çok merak ediorum varmı fotolar?
aynı sey bizdede var az akıyo kavga ediiyo co akıyo gene aynı nie yapıyo bilmem ama gaz falan değil bizimkiKızlar 4 gecedir Çağan mememle resmen kavga ediyor : ( emerken ağlıyor sağa sola çekiştiriyor
ilk 2 gece sütüm az geliyordu mama verdim ama biberonlada kavgalı az geliyor diye ağlıyordur dedim
ama dün akşam sütüm çok geliyordu yinede ağlaya ağlaya emdi neden böyle yapıyor anlamadım
emerken evin içinde geziyoruz öyle geçiyor ağlaması yinede iç geçiriyor
uyutana kadar belime ağrılar girdi evin içinde geze geze emzirdim, kambur kalıcam yakında
sizinde oluyormu emerken ağlıyormu bebişleriniz ? varmı çözümü ?
saol cnm...topuk kanı alınıyo ya zeka testi için bi değer yüksek çıkmış..tekrar alındı inşallah düişmüş olur d
arkadaşlar herkeze slm ben aslında eylül annesiydim ama 28 ağs ta doğum yaptım.. size yazmasamda devamlı takip ediorum.. tazefasulye doruğuna bayıldım.. kızımı alırsın dimi oğluna :) herkezin yawrusunu allah bağışlasın... hepinizin ki çok tatlı ama doruk serseri gibi maşşallah (sevdiimden böle diorum yalnış anlama) son halini çok merak ediorum varmı fotolar?
buarada dun yardımcı abla geldiginde ben ecenin kakasını temizliodum neyse sonra sevio eceyi dioki kıcımmm yedigin hep poha gidio yedigin hep poha gidio yapma :)) banada dondu dediki 3-4 gune bir yapsa yahsidir ozaman kökelir(sismanlar) boyle kökelemio :) gulermisin aglarmısın hic yorum yapmadım simdi ona on saat hergun hatta gunde 2-3 yapması gerektigini acıklayamazdım guldum gectim
PETRİK ben Doruk emerken ağlıyorsa anlıyorum ki; gazı var. Yoksa hayatta bırakmaz o emmeyi.
2009 ağustos bebeklerinin enleri - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU BURUN KIZLARBEBEKLERİN ENLER BÖLÜMÜ
Kızlar 4 gecedir Çağan mememle resmen kavga ediyor : ( emerken ağlıyor sağa sola çekiştiriyor
ilk 2 gece sütüm az geliyordu mama verdim ama biberonlada kavgalı az geliyor diye ağlıyordur dedim
ama dün akşam sütüm çok geliyordu yinede ağlaya ağlaya emdi neden böyle yapıyor anlamadım
emerken evin içinde geziyoruz öyle geçiyor ağlaması yinede iç geçiriyor
uyutana kadar belime ağrılar girdi evin içinde geze geze emzirdim, kambur kalıcam yakında
sizinde oluyormu emerken ağlıyormu bebişleriniz ? varmı çözümü ?
miniş içinde pırtıklar var demin baktım bezine onlarda yesilimsi gibi yani kaka rengi normal ama pırtıklar yesil giibi . yarın filan daha dikkat edicem olmazsa hemen gotururum.
anca uyudu yine omzumda sızdı yatırdım yanına yattım kalkmadım bisure sonra kalktım o devam edio ama yelek var sırtında cıkarmam lazım ins uyanmaz cıkarırken
evrişim hemen bir topik daha açıorum bakalım onu beğenecekmisiniz tabi uğraşacak vaktimiz olursa:)):hulya:Ellerıne saglık Eftelyam.. harıkasın.
Bızde de oluyor.. ben cozumunu kendımce buldum.. emerken hava yutuyor.. o da ona o an sancı yapıyor ve ondan dolayı ememıyor.. hemen omzuma koyup o havayı cıkartıyorum ve rahat rahat emmeye devam edıyoruz.. bızdekı cozum bu dur. Umarım sızde de ıse yarar.
Çok ok gecmıs olsun.. umarım cıddı bısı degıldır.
Fotograflarımıza yaptıgınız guzel yorumlar ıcın hepınıze tek tek tesekkur ederım..
Ellerine saglik canim yerimseniben2009 ağustos bebeklerinin bugün ne giydiler - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU buyrun size bir topik dahaakannehir
kızlar benim kurs olayı çıktı ayın 28 inde ankaraya gidiyorum malesef 5 gün kalacağım orada ihtiyaç halinde 6 günede çıkabilirmiş..... ne yapıcam ben ya...... gözüm arkada değil allah razı olsun kayınvalidem benden iyi bakıyor ama zaten işe başladım akşama kadar kayınvalidem bakıyor ama en azından burdayken öğle arası ve akşam kızımı görebiliyordum ama şimdi 5-6 gün görememek çok uzun.... birde mama yerken tıkanıyor arada hızlı çekiyor işte ondan korkuyorum allah korusun..... 2 kere kızardı boğulma tehlikesi atlattık allah korusun onun korkusunu hala atlatamadım......offff offff..... ne kadar şanslısınız 1- şuan çalışmıyorsunuz yada işe başlamadınız 2- işe başlasanız dahi şehir dışına çıkıp bebeğinizden ayrı kalmayacaksınız......
Ya kızlar dün akşamdan beri kızım bir türlü derin uykuya geçemiyor:gitme:Tavşan uykusunda sürekli, çıt çıksa uyanıyor. Akşam yemeğinde kola içmiştim. :gitme:Uykusunu kaçırmış olabilir mi sizce:uhm:
YAN YATIRMA MEVCUZU
Çağan hep kafasını sağa yada sola çevirerek yatıyor kafasını düz yapıp yatıramadım hiç.... çarşafı rulo yapıp başının etrafına koyuyorum düz yatsın diye ittirerek yiine sağa çeviriyor sivri kafalı olacak yavrum :bbo:
bu konuda çok inatçı ne yapıp edip sağa yada sola çeviriyor kafasını
düz yatırma yastıgı varmıdır CADIARZU
ecenin kakasında sumukumsu mukus vardı ve bugun 2 kez fıskırır vaziyette doldurdu dru aradım kan varmı die sordu yok dedim 1 kere muhim deil takip edin devam ederse tahlil yapmak gerek dedi sastım kaldım
Bizim uyku düzenimiz resmen alt üst oldu saolsun etrafımızdakiler ayıp olacak ama ağzımıza ettiler uyuyan kuzumu gelip uyandırdırlar sevelim die daha 40 çıkmamış bebek size ne yapabilirkiklava: diorum anlamadılar şimdide uyuyor ama birazdan uyanır ve akşam saat 10 kaday uyutamıorum hem memede durmak istio emmesi bitince ölece duruum istio gecede deliksiz uyuyor bi gece 3 te uyanıyor bide sabah 6 da ama gündüz uykularımız çok düzensiz sabah uyudu zaman döşümden çekmem lazım yoksa uyanıo hay ben uyku düzenini bozanlarımkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
bebeişle beraber yatma konusu
ayy siz nasıl yanyana yatıyorsunuz benm aklım gidyor valla uyku halimle zarar veririm bebişime diye. uyuruyumza beşiğine yatırıyorum yavrumu.. annemde bu konuda beni çok korkuttu ve eşime sıkı sıkı tembihledi giderken yani şimdi ben istesemde yanımd aytaıramam oglumu eşim hemen yerine yatır uykuya dalarsın bişey olur diye endişeleniyor.
ersakonun yöntemini çözemedim hakkaten ya bi resme döksen şu pozisyonudabizde denesek. mışıl mışıl uyuyup ruya görmke falan kulaga çok hoş geldiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?