evrişim bende gündüzleri üşüyorum geceleri boynumdan akan terle uyanıorum başka birilerindede var mı bizim durumumuz bilmiom valla:uhm:
ya evet DİDE bayadir ugramiyo.numasi olan biri bi msj atsin.belki pc si falan bozulmustur.
ayynı beeeeen..:) ama hala yelekle durmaya direniyorum ayagımda çorap ve patik var. çünkü ben üşütürsem oglumda üşür diye beynime kazıdılarresmen . herşey evlat için olunca çekiliyormuş yoksa bu sıcaklıgı çekmek imkansızdı..Ben hala cok terlıyorum.. gunde üç-beş tane tişört degıstırdıgım oluyor.. bıktım terlemekten, resmen gına geldı artık.. hala bu durumda olan var mı?? Yoksa hayatım boyunca yazın bıle koltuk altımın terledıgını hatırlamayan bende mı bı problem var??? ÇILDIRICİĞİMMMMM YAFFF :bbo:
ayy canm saol ya verdiğin bilgiş için deneyelim. gülsuyu pişk içinde iyi geliyormuş:)canım bak tam konunun üstüne değinmişsin sana yardımcı olabilirim.... dün biz dr. a gittik ya selinin yüzündede çok minik minik sivilce tarzı şeyler var sivilce demeyelimde pütürlük ama öyle kızarma falan yok ... dr. baktı.... yağ bezelerinden kaynaklanıyormuş... bana şey dedi.... ılık bir bezle yüzünü önce bir sil sonra gülsuyu dök beze öyle sür yüzüne gözenekler açılsın dedi.... eğer geçmezse kızarırsa falan gelin krem veririz dedi.... umarım yardımcı olabilmişimdir.... daha denemedim ama denicem bakalım gülsuyu iyi gelecekmi....
heee anlaşıldı sizin tükkan açıldıkdan sonra misafir çok sık geliyo herhalde.kaydirigubbakcemile3buarada yine agrı oldu taa en ilerdeyken oluyo agrı sanki ilk evlendigim gunlere dondum hiç hos deil ya.. nezaman gecer bilmiorum
oofff kızımı babasıyla babaannesi aşıya götürdüler şuan nasıl ağlıyor telefondan sesi geliyor bende tam iğne yaparlarken aramışım tesadüfe bak.... içim çok kötü oldu.... yavrum nasıl ağlıyor.... inşallah ateş falan yapmaz.... karma aşımızı olduk bakalım.....offff ne kadar zor evladına çok yakınsın bir okadarda uzaksın evle işin arası otobüsle 10 dk. ama gidemiyorum........işlerim yoğun izin alamıyorum bide dün izin aldım dr. a götürdük bugünde alsam olmayacak......
geçmiş olsun canım
2 aylık oldu demek maşallah
çalışmak çok zor vallahi ilk 6 ay en azından
borcumuz olmasaydı ücretsiz izne kesin çıkardım kızım rahat beslensin diye
Sonunda göbeğimiz düştühihoyyytStres yapmaya başlamıştım. Kuzumu da doktora götürdük, çok şükür herşey yolunda. Doktor multivitamin yazdı.
Multivitamin kullanan var mı ?
Ben de doktora gittim. İlk dört ay devam ettiğim özel hastaneye gittim. Doktor dikişlerimi görünce, "off çok yırtılmış, ben olsam sezeran yapardım" dedimafoldumbenÇok kafam bozuldu. 9 Eylül gibi bir hastane yanlış yapmış olabilir mi yoksa kadın para kazanamadı diye mi böyle söyledi diye içim içimi yedi. Ne yapalım, iş işten geçti. Ben de kuzu da sağlıklıyız ya önemli olan o.
Kızım gece yine huzursuzdu. Klasik müzik dinlettik. Çarpılmış gibi kalakaldıkaydirigubbakcemile3Dinledi, dinledi, sonra deriiiin bir uykuya daldı. Tuttum bu yöntemi. Saah da arabada huysuzlandı, ağladı ama arabada kucağıma almak istemediğimden yine müzik açtım. Anında sustu:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?