deniz birkaç gündür uyuduktan yaklaşık 1 saat sonra ağladığında ki genelde ağlıyor, yüzüstü yatırıyorum ve susuyor. sonrada çok keyifli görünüyor. yüzüstü yatırmak hala sakıncalımı? bilen varmıdır?
deniz birkaç gündür uyuduktan yaklaşık 1 saat sonra ağladığında ki genelde ağlıyor, yüzüstü yatırıyorum ve susuyor. sonrada çok keyifli görünüyor. yüzüstü yatırmak hala sakıncalımı? bilen varmıdır?
ben buna benzer bişey yaşadım ve Ruzy'yi neredeyse 1 aydan fazladır yüzüstü yatırıyorum. hatta gece uykusunda bile öyle uyuyor..ilk başlarda çok endişelendim ama öyle mutlu ki yüzüstü..hatta sırtüstü yatırınca uykusunda yüzüstü dönüyor...
bowling setinden de aldınız mı o da çok güzel...yaşasın KK..ben de burdan okuyunca aldımm sevdi Rüzgar..bimdeki egitim setini millet kapış kapış etmiş.. 10bucukta gitti babam kalmamıs , kardesimin esi 3 bim gezdi yok ama nasip işte tesadufen baska yerde işi varken babamın ordan gecerken bi bakayım demiş almıs yigenimle ecise pembe mavi:) ece deli oldu ya cok sevdii
ayca cocukla tasınmak cok zor ya bende yasadım Allah yardımcın olsun canım ..ins esinde istedigi gibi bir işe girer tez vakitte
bowling setinden de aldınız mı o da çok güzel...yaşasın KK..ben de burdan okuyunca aldımm sevdi Rüzgar..
hıhı..geçen düşündüm Pervin sıyırmadan nasıl başardı diye..annem yardıma gelcek sanırım ama çok zor..bakalım netcez..
yok almadık hastane seti aldık yigenime ama steteskop hortumlu oldugundan ecenin en kanka oyuncagı oldu :) Hortum ve kablo delisiyizde azcık
ya ayşin hep facete yorumlar vs yapıyor buraya niçin gelmiyor??atladığımız bir durummu var acaba birşeye falan kızmış olabilirmi bilen varmı
dinare necesen aygız :) balacan neterdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?