2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben buna benzer bişey yaşadım ve Ruzy'yi neredeyse 1 aydan fazladır yüzüstü yatırıyorum. hatta gece uykusunda bile öyle uyuyor..ilk başlarda çok endişelendim ama öyle mutlu ki yüzüstü..hatta sırtüstü yatırınca uykusunda yüzüstü dönüyor...

hocam teoyu ben hep sirtustu yatiriyorum adam uyurken yuzustu donuyor ve cok mutlu uyuyor, artik biraktim oyle uyuyor, ben yatirir yatirmaz donuyor:))sanmam olsun sakincasi cunku artik donebiliyorlar..

hahaahaa aynen:))

bikaç gündür giriyorum ama bişey yazamadan çıkıyorum..ıstanbuldayız...Keyifsizim..

eşim işten ayrıldı ona canım sıkılıyo...10 gün sonra evden taşıncaz (ev sahibi inatla %15 zam istiyor kiraya..haydut) gözümde feci büyüyor bu taşınma haklı olarak.. Ruzy çok hareketli canımıza okuyor, benim depresif ruh halim falan filan...

bimdeki egitim setini millet kapış kapış etmiş.. 10bucukta gitti babam kalmamıs , kardesimin esi 3 bim gezdi yok ama nasip işte tesadufen baska yerde işi varken babamın ordan gecerken bi bakayım demiş almıs yigenimle ecise pembe mavi:) ece deli oldu ya cok sevdii

Nurdan teoşun videosunu ben de yarım izleyebildim yaa..çooooook şebelek yaaaa....ama başını nasıl yıkadınız çok merak ettim... var mıydı videoda...

2.cocuk mevzunundaki naciane fikrim eceye kardes olsun die deil kendime bir evlat olsun die istiorum yani kendim icin istiorum .ins Allah herkse istedigi vakit versin bebişlerini..

ayca cocukla tasınmak cok zor ya bende yasadım Allah yardımcın olsun canım ..ins esinde istedigi gibi bir işe girer tez vakitte

bowling setinden de aldınız mı o da çok güzel...yaşasın KK..ben de burdan okuyunca aldımm sevdi Rüzgar..

ayca cocukla tasınmak cok zor ya bende yasadım Allah yardımcın olsun canım ..ins esinde istedigi gibi bir işe girer tez vakitte

hıhı..geçen düşündüm Pervin sıyırmadan nasıl başardı diye..annem yardıma gelcek sanırım ama çok zor..bakalım netcez..

hıhı..geçen düşündüm Pervin sıyırmadan nasıl başardı diye..annem yardıma gelcek sanırım ama çok zor..bakalım netcez..

canım ya... cok zor toparlandım ama toparlandım sukur .. arkadaslar yardım ettiler ama cocuktan nefes alamıosunki yemegıydı uykusuydu obur eve tasın ona yer bul kap kabacak kolilerde..vs vs annen yanındaysa daha kolay olur canım

neyseki 58.0ı gordum bu sabah yıne.. kacgundur ye ic gez vs vs .. annem sagolsun hic zorlamıo yemek mevzuunda cunku evde herkes kendine dikkat etme cabasında..

yok almadık hastane seti aldık yigenime ama steteskop hortumlu oldugundan ecenin en kanka oyuncagı oldu :) Hortum ve kablo delisiyizde azcık

ayneeeen kablolu şeyler görünce çıldırıyor kendinden geçiyor...telefon kablosunu oyuncak yaptım ona mesela..

ya ayşin hep facete yorumlar vs yapıyor buraya niçin gelmiyor??atladığımız bir durummu var acaba birşeye falan kızmış olabilirmi bilen varmı

bence rahatsızlıgından dolayı gecmişte biriktiginden olayı giremio olabilir.. kızdıgını sanmam oyle biri deil anladıgım kadarıyla..

ama kimin kimin o... nem kaptıgınıda anlamakta zorlanıorum artık pekte umrumda olmuo acıkcası

şu buluşmaya gelemedim ya ona yanarım... havalar ısınıyor yakın zamanda yine buluşuruz umarım..

Pervin eve dönüş ne zaman?? sıkıcı bir soru oldu ama:)) kürkçü dükkanı misali, dönceksin mecbur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…