2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sedef ben yillardır ar zumun 444 modeli sanırım komple mutfak robotu kullanıyorum çok memnunum ama daha iyib ir marka ve model iyimidir bilmem evlendigimden beri ki 13 sene oluyor aynı robot mevcut hala duzgun calısıyor

sedef ben yazmadım sana ama robot kullanmıyorum. hepsi ayrı benim blender, rondo, mikser..

sedef
braun kullanıyorum 3 lü çok memnunum arzum da var şu komple robot olanlardan dolapta yatıyor
annemde philips var rendeli hemde benim favorim braun ve philips rendeli diyebilirim

gerci mutfakta en nefret ettigim sey havuc rendelemektir hep tibete kakalarim ki havuc salatasin hergun yada gunasirir vardir bizde:))cok severim ama rende isini hiccc..sirf bu yuzden keske demistim, rendeliyicide alsamiydim diye(ama tikicak yer kalmadi dolapta;essek kdarada bisi..

fatmacım ece ler karıstı sanırım bizim ece allaha sukur hasta degil

esracım deli etti demişsin ya ben o da hasta sandım. diğer eceyi ayrıca belirttim zaten geçmiş olsun diye.. aman hasta olmasın... rabbim korusun hepsini.

pınarın sitesine baktım bende.. verebiliyorsak neden olmasın?? bizim yiğit biberon mamalarını asla içmiyor çünkü.. bende sorayım bugün doktora. sizde sorun. ayrı ayrı. ne cevap verecekler bakalım paylaşalım..

yok fatmacım mama içmedigi için deli etti hatlar karıstı:) yoksa aksine bu ara pek uslandı ece oturmaya basladıgından beri daha çok vakit geçiriyor kendi yerlerde emekleme cabalıranda vs

telefon acıp mı soracaksın fatma buun demissin yanıtını merakla bekliyorum ben acıp sormayacagım kontrol var on gun sonra o zaman sorarım dedim simdilik gun içinde mama içiyor çunku hafta içi bende 3 den sonra sutu sagmıyorum biriktiryorum aksama yetiyor o yuzden on gun beklerim dedim

sedef ben yillardır ar zumun 444 modeli sanırım komple mutfak robotu kullanıyorum çok memnunum ama daha iyib ir marka ve model iyimidir bilmem evlendigimden beri ki 13 sene oluyor aynı robot mevcut hala duzgun calısıyor

çok sağol canım bende 444 modeli kullanıyorum ama bilmiyorum eşim bile sen bunu kaçkere kullandın ki diyo valla hiç doğru dürüst kullanmadım hiç aşırı bişey koyupda yani litresini bile geçirmem hep yarısına kadar çalıştırırım ama anlamadım acaba kopyasımı diye düşündüm 2 kere tamirciye verdim yaptı daha bi hafta olmadan yine bozuldu bıktım ya bende yenisini alıcam ama işte en iyisi hangisi bilmiyorum:çok üzgünüm:

esrako hadi hayırlı olsun dişiniz biz hala çıkaramadık.ama huysuzluğumuz var bu ara iştahımızda şükür sorun yok ama dudakları kızarıyor sık sık ve sankı nnezle gibi değil gibi de.hep kucağımda işimizide kucaktayken hallediyorum yemek ev derken düşün yani huyssuzluğunu odadan cıkıncaa peşimden aağlıyor çalışan anne değilim hani bırakıp gidecek korkusu olsun anlamadım bende düzelir umarım.bir çıkssada rahatlasak bizde.

esracım ben iş çıkışı doktora götüreceğim yiğiti öksürüyor diye. sorularımı hazırladım zaten. bunu da sorarım yani. cevabı da akşama yazarım.

bizim asıl takip ettiğimiz doktor yozgat merkezde bi özel hastanede ama o kontrol için 9 ay bitince gel demişti. yani ona gitmeyeceğiz ama burdaki devlet hastenesinin doktoruna gideceğiz. daha öncede bu gibi durumlarda gitmiştim iki kez. iyi anlıyor gibiydi ama bakalım.. başka sorunuz varsa sorayım kızlar gitmişken.

bu arada şu aloynaver var ya ona baktım linkten ama sanki bir ay için fiyatlar baya fazla geldi bana kızlar.. 50 liraya yakın 4 oyuncak. gerçi oyuncaklar marka ve güzel duruyor yani ama yine de çok değil mi?

ayyyyyyy resmen dün mıçımdan soludum.bensiz durmuyor k.validemde atik biri değil.yağız kucağımda mutfakta iş yaptım eh o saatte gelen akşam yemeğe kalır.neyse efendim akşam çayları içiliyor falan k.valıdeciim demezmi eşine kalk gidelim yoruldum diye.saf saf suratına baktım naptın diye sordu adam "hiiiiçççç oturmaktan yoruldum"demesin mi?üzerinede eşim evde napacaksın diye sordu yanıt:"hiçç oturacağım" çıldırdım yahu.bir kalk dolan ayaklarıdamı uyuşmaz bir insanın.gecen sene konuşulmuştu bir kız oturmaktan öldü diye aklıma o geldi hemen.kan dolaşımımı durmuştu ne??

ayy sabiha keskinin videolar çok güzel yaaa izliyorum bayıldım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…