sagol tatlim:))nurdaann evet ya çok şeker olurlar ayyy
allah hepimize göstersin o gunleri
bu arada dütdütün hayırlı olsun dedimmi hatırlamıyorum ama
hayırlı olsun kazasız belasız inşallah.
Meltem bende koçum ama yukselenim başak
agır basan yönum başaktır.
bende sabır diz boyu..
yoksa 2 koç asla evli kalamz herhaldeç
mesela aydın çok acelecidir yani istediği bişey hemen olmalı
mesela konusurus yarın şuraya gidelim diye bu bir avmde olabilir yada arkadasa evgesmeside herkeden önce biz gideris yada tüm işleri yapar hadi hadi hadi diye beni sıkıştırı gidelim diye off offf
uyus eder insanı
en kısa zamnda havlar azcık ısınsın bi pazrtesi görüşelim..
meltem birde iki gundur sokaklardayım sutu sagamadım 7-8 saatte bir emzirdim ara çok girdi anındna etktileniyor e sokaklarda çok su da içemedim aksam gelip içtim ama yetmedi sanırım ondan
yani eminim iki gun bol su humana ve sıkı sagmakla artacak çunku hep boyle oluyorbu tarz tatil gunleri sonrasında insallah oyele umud ediyorum enazından
polarise bosuna gitme canım 4-5 cift vardı 3 tane ben aldım. geriye çok kuçukler kaldı 20 numara falana ama tabi sen bilirsin baska olmadıgını soyledi ordaki çocuk.
valla ilk adım ayakkabıları yani aguustos itibari ile 18-20 arası bir ayakabı giyerler çok tombul ayaklı olmayanlar tabi. sonra hızla buyuyor bu donemelred çokyazık oluyor ayakkabılara sonbahara dogru 21-22 falan olabilir ama hepsi afaki her çocuk farklı gelisiyor her ayak farklı oluyor cirtli ustu ayarlı olursa tombulda olsa giydirme imkanı olur
balık kesin diyorsunuz yani kizlar dadanayım balıga napalım
acaba balık hapları da aynı etkiyi yaparmı ??
bu arada ece hasta etti dun aksam mama veriyoruz yok kıyametler kopardı
ya sinir ediyor bu durum bizihiç içmese derim istemiyor sevmiyor kadın veriyor ninni okuyarakb irde bize sesleniyor gelin bakınnnn nasılda içiyorrr ninniii seklinde:) catlıyoruz ortamızdan
aksam mama içirmek için kırk talkla attık yokk sonunda kasıkmaması yaptım neyse ona agzını actı hanım bu ara reklamları bariz izliyor reklam bulduk allahtan artık kanal çok ogulm zamanında iki saat reklambeklerdim kanal bu kadar çok degildi:)
ay ama ridvanın çıktıgı bir reklam var çocuk onu anlamıyor oç ıktı habire kanal degistik B)))
hayirli olsun, bir biz mi kaldik dissiz, disimiz yok ama cukumuz kalkiyo masallah:)))
QUOTE]
bizde de diş yok
salı gunu hava harikaydı is guç olmadan sokaklarda gezmek alısveris yapmak gunes altında oturup cay içmek falan ne harika seylerr
yine evde otursam hislerim kabardı:) evde ikende çalıssam modundaydım :) ben yazlakı evde kısları iste geçirecek bir isbulmalıyım :))
salı gunu hava harikaydı is guç olmadan sokaklarda gezmek alısveris yapmak gunes altında oturup cay içmek falan ne harika seylerr
yine evde otursam hislerim kabardı:) evde ikende çalıssam modundaydım :) ben yazlakı evde kısları iste geçirecek bir isbulmalıyım :))
aynen pervin gibi bir bucuk sene bekleyip ustuneameliyat geçirip hamile kaldıgım için kan tahlili sonucunda herkesleri aradım hevesle,
ama nebilimbelki basından bir tatsız gebelik geçmistir daha evel falan obakımdananlayıs gostermek gerek ama bir bakımada insan sinir oluyorhakda veriyorum sana
bizim sirkette bir kız vardı 6-7 aylıkkenmi ne soyledi hiçde anlaamadık çokzayf çıtı pıtı birseydi sinir kaptı herkes kıza yani herkesde onun hamilelginimi kiskanacaktı ayıp yani kendi içleri fesat bu tarz insanların
aa supersin derya guzel bilgi lazım olursa insalah gerek kalmaz keçi sutune vs bir çoksute yasına kadar ama gerekirse bilelim
basınız sagolsun evrim,
hehe buda guzel :)
yumurta falan neysede bal çok sakıncalı ben snapardım diye dusundum senin yerinde olsam
anneme yemin ettiirdim heralde benim iznim olmadan birsey vermeyeceksin yemin et falan diye ederse tabi senin annen pek edecek birine benzemiyor ama:)
bahar ask mevsimidir ilk bahar bu ya sonbahar degil neden defresifsin izin verme kendine neselenmye çalıs
ahah iste senin mustide bizim tam tersimiz bir model bizimkide sabah oglen aksam çorba yogurt ver yesin koca canak mama deme ama çocuk seytan gormus gibi iki elinle bir iteliyor
ikisde ayrı zor
ya devam sutu dedigin mama mı evrim bende bir arastırayım baska mama tarzı ne çesti sut ler var devam vs
arkadasım bu soru için yanlıs yerdesin alısveris topiklerine yaz istersen
yapma böyle Nurcum ya,inşallah hayırlısıyla gıdıp gelcek.e azından sayılı gun,ve evlı cocuklu oldugu için ev izni die bişe var onuda kullanabılıyo bellı ayların haftasonları.bebişlerini düşün kendını düşün.dertleşmek istedıgındede hepimiz burdayız canın sıkıldıgı an dök içini ama kendını üzme :1hug:ii akşamlar(((
moralim sıfır yaa çok üzgün mutsuzum son 1 haftadayız gökhan şuan karşımda ama 1 hafta sonra yanımda olmıyacak biraz önce gelecek hafta böle kös kös oturacağız filan dedii anammm 15 ay nasıl geçer yawff ne yapcam ben yaaa:gitme::çok üzgünüm:mafoldumben
ayy cok sevdım kızıma ögretmem lazımsofa duamızda şöyle ben çok begniyorum paylaşayım..
yemege başlarken,
YEMEĞİMİ YEMEDEN EL AÇTIM ALLAHIM SANA
SAGLIK SIHHAT AFİYET BOL RIZIKLAR VER BANA
KAN OLSUN CAN OLSUN
AKIL OLSUN FİKİR OLSUN
HEPİMİZE AFİYET OLSUN.
bızım grubumuz var yanı liseden arkadaslarla hala görüşüyoruz.10 kısı kadarız ve 5 tanemizin hemen hemen aynı zamanda bebişleri oldu.her ay görüşüyoruz bıraz buyusunler bızde bıseler düşünüyoduk ,verdıgın örnekler cok iyi oldu :))bu aralarçocuklu annelerin bloglarında geziniyorum dikkatimi çeken bişey var.
oyun grupları...
etraflarında çocuklarınn yaşıtı olmadıgı için gunu birlik kreşlere oyun grupların adahil oluyorlar.
çocuklarımız 1 yaşına geldiğinde yani seneye istanbullu anneler olarak biz böyle grup oluştursak.
haftada 2 gun yeter.
çalışanlarda gönderebilrise bakıcılarıyla gönderir isterlerse.
mesela bi arkadaşım var çocugu 4,5yaşında aynı yaşt cocugu olan 2 arkadaşıyla anlaşmışlar ev okulu kurmuşlar şöyleki
hafada 2 gun herhafta birinn evinde annler olmadan çocuklar ev sahibine kalıyor.
3-4 saat falan
egitim setlei almışlar
renkler kes yapıştır kitapları gibi
o evde yemek yiyorlar oyun saatleri var
hergun bir atasözu yADA GÜZEL SÖZ ÖGRENİYORLAR
her hafta iyi bir davranış var el yıkamak diş fırçalamak gibi.
mesela sofra duası var ben çok begendim afik ek gıdaya başladıgından beri bende söylüyorum.
yani bunlar 4-5 yaşındaki çocuklar için ama bizimkiler
,sadece bir araya gelip oyun oynaslar
oyuncak paylaşmayı ögrenseler o bile yeter hemde sosyalleşmiş olurlar.
ohhh ne güzel gezmıssın öyle,ben kızmı bırakıp 2 saatten fazla bıyere gıtmedıgımden anca onla gezmeyı planlıyorum.hoş burda gezılcek buyuk alısverıs merkezlerı yok ama olsun.havalar ısınsa atıcam kendımı alısverıse .bişe degıl indirimlerı kacırdım.hmm bende dusunuyorum o bizim karısım demekki bitti diye azalmamıs benim sutum dedim son gunlerde pek bir etkisini goremidim
sen hurma yedinmi denedinmi hiç
ya biri daha demisti taze burcumu bilmiyorum balık artırıyor gibibirsey
ben geçenpazar balık yedim pazartesi acayip farklı idi sut gunluk de 80-90 cc artım oldu ama baska degisik birsey yemedim balıkmı yaptı bilmiyorum
humana stil tea de bende çok etkili olmadı ama soguk içmistim simdilerde sicak içiyorum bakalım goruslerimi ayrıca na yazarım
onun haricinde bol su içmeyince hiçbirsey fayda etmiyor bu kesin benim için.
dun gece 11 de emzirdim ece yi sabah uyanmadı emziremedim sagmayada vaktim olmadik i iyiki cabalamımısım sirkete geldim 9 da sagdım tam 10 saat uzerine 70 cc çıktı
ama bazen olsada çok uzun sagımdan sonra birden akmaya baslıyorsabredemedim isim vardı hemenmasam oturdum
ay superdi guli yaaa. çocuksuz free salına salına gezdikk
salı gunu sabah bakırkoye geldik deniz otobusu ile ordan alısveris yaptık polariste bebek botları kıslık 9,99 a dusmus ama tek tuk var zaten topladım ne varsa kız için olan çunku çocuk ayakkabıları hele kislik inanılmaz pahalı çesit cesit numaralarda aldım bu fiyata daha hayatta bulunmaz zaten oliviuum daki polarise falan baktım asla yoktu bu rakama demek bakırkoy dekinin elinde kalmıs.
ece ye kot elbise falan aldım bolero aldım ilk kez çok suslu ama dantelli gibi delik delik bizim giydigimiz merserisez kazalkalr gibi çok hevesliyim ilk firsatta onu giydireceğim .
kendime trenckot aldımm lakin kıstan beri hamileyken aldıgım erkek montunu giyiyordum çok guzel hissettim bugun kendimi onunla. :)
arabayıda birakmıstıkg iderken bostancıya arabasız gezmek de ayrı guzel ordan oraya ordan oraya takıldık aksam 7 ye geliyordu kadına zor yetistik .ben izinliyim diye erken kacmayı hayal etmistir kesin :) çunku pazartesi sabahı sordu sabah kacta geleyim diye nasıl yani diycktim normal saatinde gel tabi demedim tabi kem kum ettim 7,30 da gel dedik sonunda. ben evde olabiliri keyfi izin aldım birsuru izin hakkımo ldgu için yıllardır çalıstıgım için bu hakkım benim kendinle karıstırıyor iste boyle calısma hayatı olmayanbayanlar is hayatınını adabını bilemeyebiliiyor tabi bu bayanın annem yasında olmasıdya bunda etken
ikinci gunde baska avm lere gittik firsat bu firsat diye çok komik duna rtık market magaza gormek istemiyordum aksamustu eve geldiigimde .))
bu arada gecenlerde bir avm de burdan tanıdıgım baska topiklerden bira rkadas beni gormus emin olalamıs tamısamadıktı
bu seferde ben oliviumda bir arkadası gordum aynı zamanda face de de arkadaslarım arasındalar tabi resimlerden falan tanısıyoruz ben gordum ama kıza baktım hiç mimik yapmadı emin olamadım eve geldim baktım face yazmıs senimi gordum diye dunya ne kuçuk yaa:)
saol Damla hocam.bılgıler süper.bende bellı baslı seylere cıss dıyorum ama bunun sınırlandırılma fıkrı cok mantıklı geldı.Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin'den.....
ısı duyusu en erken gelişen duyudur. evde ısı kontrolü en güvenli
alet ütüdür. ipek derecesine ayarlanan ütünün çocuğun elinde yaratacağı his ile başlanır. bu his onun elini yanık olacak şekilde yakmaz. ancak ısının itici sıcaklığını hissetirir. ipek derecesine ayarlanan ütüyü usulca eline değdirip ya da daha iyisi yaklaştırıp hayır yada ıhh ıh ya da cız sözcüğü tekrarlanarak bu his ile sözcük eşleştirilir. böylece bu sözcük ısının sembolü olur. adına bakmaya, isteklerini işaret parmağıyla eşlemeye başlamış çocuk bu eşleme işlemini kolayca kavrayacaktır.
ısı sevimsiz bir duyudur. çocuk ısıdan uzaklaşır. bir sonraki adım ona zarar vermesi olanaklı diğer objeler ile aynı sembol kelimeyi eşlemektir. yani bir elde ütü olduğu halde ütü ve örneğin priz işaret edilerek sembol kelime tekrarlanır. üç beş tekrardan sonra çocuğun sözkonusu bu objeler ile de seçilen olumsuzluk ifadesi cız ya da hayır gibi sembol sözcükleri eşleştirdiği görülür. bu sözcükler ile birlikte tehlike sinyali taşıyan objeler çocukta ısı çağrışımı byapacak ve çocuk o objeden uzaklaşacaktır.
ancak ona zarar verecek objelerin sayısı sınırlı olmalıdır. çocuğu cız yada hayır komutları ile sustalı maymuna çevirmek onun çevreyi tanımasına engel olur. esasında ona zarar verecek nesneler priz, bıçak, makas, ateş, pencere kenarı sayısı 8-10 adeti geçmez. o nedenle herşey tehlikeli sınıfına sokulmamalıdır.
PİNKİM çok yoğunum affet. opuyorumnanaktan
ben saray halının gel halısını aldım mutfağa ve koridora, almadan önce mutlaka bak.
kaymıyor , anti bakteriyel vs vs. çok güzel memnunum. ne alırsan al ama mutlaka kaymayan halı al.
hemen alınma bence.daha aramıza yenı katıldın.muhabbetlere sende katıl,bırı bıse anlatıyosa sende fıkrını söle.sadece soru sorup cvp bekleme cvp gelmeyıncede alınma.burası sanal platform,azcık bırbırımızı tanıyalım sonra geroıso gelır zaten a.s :1hug:hımmmm cevap veren yok neyse boşverin:a015:
ece nin disi çıktıı
ehh sonunda 8 ayın bitmesine gunler kala:)
naide abla hergun bakıyormus o gun bakmamıs sanırım bende hergun bakıyordum yarısa girmisiz haberim yok kim bulcak diye ben pazartesi aksamı saat 1 gibi iste yeni uyanmıstı emzirip uyutcaktım aklıma geldi bir baktımelime battıı kasıkla hemen tık tıkladım ki battı kesin çikmis ama emin olmak istedim ay allahım nasıl sevindimmm sanki ilk çocgum sanki ilkkez yasıyorum buhissi nasıl mutlu oldum kızarmıs kenarı kanamıs falan ama istahsızlık uykusuzluk vs yapmadan çıktı berkede boyle idi anlamazdık hiç insallah hepsi bu sekil çikar bakalım artık kismet,
adaş damla yazmış ya cıss olayını okumadınmı?
esrakom yazdım canım
balıkhapı aynı etkiyi yapmıyormuş.
herşeyi bilmiyorum kiii daha doğrusu burada her branştan bir doktor var bizde onlarla arkadaşız ıvır zıvır şeyleri laf arasında soruyorum ben
birde paktunayı seviyorum onu okuyorum .
dişiniz hayırlı olsun:))))
kızlar inanın alınmadım yanlış anlaşıldım ve halada yazıyorum mutfak robotu olanlara anlayanlaraydı bu sorum hani belki bildiğiniz şaşmadığınız bi marka vardır diye sormuştum yani kendi aranızda tanıdıklarınızla muhabbet edip beni kale almadığınızı düşündüm özür dilerim cevap yazmasanızda olur napim sadece sormuştum çünkü ben arzum mutfak robotunu iyi sanmıştım doğru düzgün kullunamadım mesela ben kimseye tavsiye etmem:1no2:
Braunu tek gecerim, 3lu seti hatta 4lu bile var..ben 3luyu kullaniyorum; mikseri nlendiri ezicisi var, cunku bunun haznesi daha kucuk pratik, 4 lu olanlar havuc da rendeliyor ama haznesi buyuk ve kullanisli gibi gelmedi bana..ben cok memnunum; ufakligin sebzelerini falan hepbunda hazirliyorum meyvesini vs..
gülistancım ben inanmıyorum şu bakteri temiz olayına ama tabi kendi fikrim. halı nasıl kendisi bakteriyi yok edecek ki??bizde salondaki tüylü halıyı değiştirces mecburen artık afik yerlerde battaniye kaplamak yetmiyor.
valla ne alsak bilmedim.royal bakteri temiz diye bi seri çıkarmış ama sadec reklama kanarak almak istemiyorum
aynı hatayı kaşmirde yaptım bi daha yamam.
royal kullanan varmı?[/B][/U][/COLOR]
heee canım olduuuu bi de oyun grubu kurun orda siz aranızda biz burda iyice mahrum kalalımalsanaalsanasmile zaten orda toplaşıyorsunuz kıskanıyoruz alla allaaaadelikafadulden :)bu aralarçocuklu annelerin bloglarında geziniyorum dikkatimi çeken bişey var.
oyun grupları...
etraflarında çocuklarınn yaşıtı olmadıgı için gunu birlik kreşlere oyun grupların adahil oluyorlar.
çocuklarımız 1 yaşına geldiğinde yani seneye istanbullu anneler olarak biz böyle grup oluştursak.
haftada 2 gun yeter.
çalışanlarda gönderebilrise bakıcılarıyla gönderir isterlerse.
mesela bi arkadaşım var çocugu 4,5yaşında aynı yaşt cocugu olan 2 arkadaşıyla anlaşmışlar ev okulu kurmuşlar şöyleki
hafada 2 gun herhafta birinn evinde annler olmadan çocuklar ev sahibine kalıyor.
3-4 saat falan
egitim setlei almışlar
renkler kes yapıştır kitapları gibi
o evde yemek yiyorlar oyun saatleri var
hergun bir atasözu yADA GÜZEL SÖZ ÖGRENİYORLAR
her hafta iyi bir davranış var el yıkamak diş fırçalamak gibi.
mesela sofra duası var ben çok begendim afik ek gıdaya başladıgından beri bende söylüyorum.
yani bunlar 4-5 yaşındaki çocuklar için ama bizimkiler
,sadece bir araya gelip oyun oynaslar
oyuncak paylaşmayı ögrenseler o bile yeter hemde sosyalleşmiş olurlar.
ooo esra maşallah ne güzel gezmişiniz öyle özendim bende yaaaa:gitme: aldıkların eminim çok güzel yakışacaktır eceye.. zaten şu kız bebişlerin cicileri de pek tatlı oluyor canım..h
ay superdi guli yaaa. çocuksuz free salına salına gezdikk
salı gunu sabah bakırkoye geldik deniz otobusu ile ordan alısveris yaptık polariste bebek botları kıslık 9,99 a dusmus ama tek tuk var zaten topladım ne varsa kız için olan çunku çocuk ayakkabıları hele kislik inanılmaz pahalı çesit cesit numaralarda aldım bu fiyata daha hayatta bulunmaz zaten oliviuum daki polarise falan baktım asla yoktu bu rakama demek bakırkoy dekinin elinde kalmıs.
ece ye kot elbise falan aldım bolero aldım ilk kez çok suslu ama dantelli gibi delik delik bizim giydigimiz merserisez kazalkalr gibi çok hevesliyim ilk firsatta onu giydireceğim .
kendime trenckot aldımm lakin kıstan beri hamileyken aldıgım erkek montunu giyiyordum çok guzel hissettim bugun kendimi onunla. :)
arabayıda birakmıstıkg iderken bostancıya arabasız gezmek de ayrı guzel ordan oraya ordan oraya takıldık aksam 7 ye geliyordu kadına zor yetistik .ben izinliyim diye erken kacmayı hayal etmistir kesin :) çunku pazartesi sabahı sordu sabah kacta geleyim diye nasıl yani diycktim normal saatinde gel tabi demedim tabi kem kum ettim 7,30 da gel dedik sonunda. ben evde olabiliri keyfi izin aldım birsuru izin hakkımo ldgu için yıllardır çalıstıgım için bu hakkım benim kendinle karıstırıyor iste boyle calısma hayatı olmayanbayanlar is hayatınını adabını bilemeyebiliiyor tabi bu bayanın annem yasında olmasıdya bunda etken
ikinci gunde baska avm lere gittik firsat bu firsat diye çok komik duna rtık market magaza gormek istemiyordum aksamustu eve geldiigimde .))
bu arada gecenlerde bir avm de burdan tanıdıgım baska topiklerden bira rkadas beni gormus emin olalamıs tamısamadıktı
bu seferde ben oliviumda bir arkadası gordum aynı zamanda face de de arkadaslarım arasındalar tabi resimlerden falan tanısıyoruz ben gordum ama kıza baktım hiç mimik yapmadı emin olamadım eve geldim baktım face yazmıs senimi gordum diye dunya ne kuçuk yaa:)
çok güzel dua canım teşekkür ederim zemuszemus ben de not ettim bi yere öğreneyim hemen. sonra da öğreteyim yiğit kuşumu...sofa duamızda şöyle ben çok begniyorum paylaşayım..
yemege başlarken,
YEMEĞİMİ YEMEDEN EL AÇTIM ALLAHIM SANA
SAGLIK SIHHAT AFİYET BOL RIZIKLAR VER BANA
KAN OLSUN CAN OLSUN
AKIL OLSUN FİKİR OLSUN
HEPİMİZE AFİYET OLSUN.
çok mantıklı ya şu sıcaklık meselesi. zaten o kadının çok güzel yöntemleri var ben bayılıyorum. sitesinin linkini de vermişsiniz bi bakayım detaylı şöyle müsait olduğum bir zamanda inşallah..Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin'den.....
ısı duyusu en erken gelişen duyudur. evde ısı kontrolü en güvenli
alet ütüdür. ipek derecesine ayarlanan ütünün çocuğun elinde yaratacağı his ile başlanır. bu his onun elini yanık olacak şekilde yakmaz. ancak ısının itici sıcaklığını hissetirir. ipek derecesine ayarlanan ütüyü usulca eline değdirip ya da daha iyisi yaklaştırıp hayır yada ıhh ıh ya da cız sözcüğü tekrarlanarak bu his ile sözcük eşleştirilir. böylece bu sözcük ısının sembolü olur. adına bakmaya, isteklerini işaret parmağıyla eşlemeye başlamış çocuk bu eşleme işlemini kolayca kavrayacaktır.
ısı sevimsiz bir duyudur. çocuk ısıdan uzaklaşır. bir sonraki adım ona zarar vermesi olanaklı diğer objeler ile aynı sembol kelimeyi eşlemektir. yani bir elde ütü olduğu halde ütü ve örneğin priz işaret edilerek sembol kelime tekrarlanır. üç beş tekrardan sonra çocuğun sözkonusu bu objeler ile de seçilen olumsuzluk ifadesi cız ya da hayır gibi sembol sözcükleri eşleştirdiği görülür. bu sözcükler ile birlikte tehlike sinyali taşıyan objeler çocukta ısı çağrışımı byapacak ve çocuk o objeden uzaklaşacaktır.
ancak ona zarar verecek objelerin sayısı sınırlı olmalıdır. çocuğu cız yada hayır komutları ile sustalı maymuna çevirmek onun çevreyi tanımasına engel olur. esasında ona zarar verecek nesneler priz, bıçak, makas, ateş, pencere kenarı sayısı 8-10 adeti geçmez. o nedenle herşey tehlikeli sınıfına sokulmamalıdır.
PİNKİM çok yoğunum affet. opuyorumnanaktan
ben saray halının gel halısını aldım mutfağa ve koridora, almadan önce mutlaka bak.
kaymıyor , anti bakteriyel vs vs. çok güzel memnunum. ne alırsan al ama mutlaka kaymayan halı al.
ece de hastaymış geçmiş olsun.balık kesin diyorsunuz yani kizlar dadanayım balıga napalım
acaba balık hapları da aynı etkiyi yaparmı ??
bu arada ece hasta etti dun aksam mama veriyoruz yok kıyametler kopardı
ya sinir ediyor bu durum bizihiç içmese derim istemiyor sevmiyor kadın veriyor ninni okuyarakb irde bize sesleniyor gelin bakınnnn nasılda içiyorrr ninniii seklinde:) catlıyoruz ortamızdan
aksam mama içirmek için kırk talkla attık yokk sonunda kasıkmaması yaptım neyse ona agzını actı hanım bu ara reklamları bariz izliyor reklam bulduk allahtan artık kanal çok ogulm zamanında iki saat reklambeklerdim kanal bu kadar çok degildi:)
ay ama ridvanın çıktıgı bir reklam var çocuk onu anlamıyor oç ıktı habire kanal degistik B)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?