2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nurdaann evet ya çok şeker olurlar ayyy
allah hepimize göstersin o gunleri

bu arada dütdütün hayırlı olsun dedimmi hatırlamıyorum ama
hayırlı olsun kazasız belasız inşallah.
sagol tatlim:))
tibet ben surusunu gormeden trafige cikarmam dedi, haftasonunu bekliyoruz 3 gun alistirma yapicakmisiz oyle cikicam trafige, poff, kapinin onunde duruyor ben yine metro otobus..birde sofor kiralasaydi bari..mafoldumben

okey bana gelirsin artık
bu arada doğum günün ne zaman

evet hafta sonu ece az emerse salı günleri süt az oluyor
ayrıca süt sağma makinaları dibine kadar çektiği için süt üretimi daha fazla oluyor sanırım bebekler ek gıda aldıkları için eskisi kadar istekli emmiyorlar
ece canı istemezse memeyi itiyor bağırıyor

anasına naz yapıyor vallahi

hayirli olsun, bir biz mi kaldik dissiz, disimiz yok ama cukumuz kalkiyo masallah:)))

QUOTE]

bizde de diş yok

bugun gunes var burda ama hava serin, benimse icim kipir kipir, hic iste kalasim yok(

NURDAN senin kipirdak oğluna ayakkabı durmayacak anlasılan bilekten ipler kalıyor ayakkabı çıkıyorsa anlamı yok tabi :) yurudumu sıraladımı falan ayaklarını birakır amaustune basınca ayakkabı ile ugrasmaz

bu arada disiniz yok ama cukunuz kalkıyor a bayıldım :))))

salı gunu hava harikaydı is guç olmadan sokaklarda gezmek alısveris yapmak gunes altında oturup cay içmek falan ne harika seylerr
yine evde otursam hislerim kabardı:) evde ikende çalıssam modundaydım :) ben yazlakı evde kısları iste geçirecek bir isbulmalıyım :))

süper fikir bana da o işten bulalımmı

hepimizin hayali tatlim o bende yazin hep evde free olsam modundayim, gunes basladimi ben direk tatil moduna bagliyorum..tipik akdeniz insani..burdakilere habire calis modunda, gunes gormeyen soguk insanlar..

haklısınız ama ben sizden önerebilceğiniz bişey sormuştum bi danışayım dedim sağolsun bir arkadaş yanıtlamıştı yani şu marka iyi ondan al demenizi bekledim neyse zaten her soruma ya da bişey söylediğimde cevap veren yok belirli kişiler arkadaşsınız zaten burda neyse benimle konuşmak zorunda değilsiniz herkese iyigünler teşekkürlerbenneyaptımki:gitme::a015:

yapma böyle Nurcum ya,inşallah hayırlısıyla gıdıp gelcek.e azından sayılı gun,ve evlı cocuklu oldugu için ev izni die bişe var onuda kullanabılıyo bellı ayların haftasonları.bebişlerini düşün kendını düşün.dertleşmek istedıgındede hepimiz burdayız canın sıkıldıgı an dök içini ama kendını üzme :1hug:
ayy cok sevdım kızıma ögretmem lazım
bızım grubumuz var yanı liseden arkadaslarla hala görüşüyoruz.10 kısı kadarız ve 5 tanemizin hemen hemen aynı zamanda bebişleri oldu.her ay görüşüyoruz bıraz buyusunler bızde bıseler düşünüyoduk ,verdıgın örnekler cok iyi oldu :))
ohhh ne güzel gezmıssın öyle,ben kızmı bırakıp 2 saatten fazla bıyere gıtmedıgımden anca onla gezmeyı planlıyorum.hoş burda gezılcek buyuk alısverıs merkezlerı yok ama olsun.havalar ısınsa atıcam kendımı alısverıse .bişe degıl indirimlerı kacırdım.
saol Damla hocam.bılgıler süper.bende bellı baslı seylere cıss dıyorum ama bunun sınırlandırılma fıkrı cok mantıklı geldı.
hımmmm cevap veren yok neyse boşverin:a015:
hemen alınma bence.daha aramıza yenı katıldın.muhabbetlere sende katıl,bırı bıse anlatıyosa sende fıkrını söle.sadece soru sorup cvp bekleme cvp gelmeyıncede alınma.burası sanal platform,azcık bırbırımızı tanıyalım sonra geroıso gelır zaten a.s :1hug:

hadı hayırlı olsun.bızımde alt dişler sorun olmadı ama üst diş 10 gundur balon gıbı şiş.huysuzluk ates yapmadı ama canı yanı galıba zaman zaman hala patlayamadı cünkü

esrakom yazdım canım
balıkhapı aynı etkiyi yapmıyormuş.
herşeyi bilmiyorum kiii daha doğrusu burada her branştan bir doktor var bizde onlarla arkadaşız ıvır zıvır şeyleri laf arasında soruyorum ben
birde paktunayı seviyorum onu okuyorum .
dişiniz hayırlı olsun:))))

sedef bende robot var ama markasını hatırlayamadığım için yazmadım çünkü uzun süredir kullanmıyorum parçası çok tezgahta beni rahatsız ediyor kaldırıveriyorum .
bir tane de robota benzeyen bişey var teyzem yeni almış küçücük bişey tv de hep reklamları çıkıyor hatırlayınca onu yazacağım çok pratik bayıldım.
soru sorup sonra kızıp gitmene gerek yok. biz burda sorulan sorulara cevap vermek üzere hazır bulunmuyoruz. gündüz özellikle çoğumuz işyerinden evde olanaarda işin gücün arasından katılıyor. o yüzden her an hazır olamayabiliriz. bilgimizde olmayabilir benim gibi isim hatırlayamayabiliriz. ...

adaş damla yazmış ya cıss olayını okumadınmı?

aynı saniyelerde yazıp send lemisiz sanırım yazdıktan sonra baktım benimmesjın ustunde yazmıs bile

canım esrayada yazdım aynı saniyelerde yazmısız sanırım ekranı acıp yanıtlaya basıp iki saat yazamadıgımdan oluyor boyle bazen sonra okudum yazını çok sagol

kızlar inanın alınmadım yanlış anlaşıldım ve halada yazıyorum mutfak robotu olanlara anlayanlaraydı bu sorum hani belki bildiğiniz şaşmadığınız bi marka vardır diye sormuştum yani kendi aranızda tanıdıklarınızla muhabbet edip beni kale almadığınızı düşündüm özür dilerim cevap yazmasanızda olur napim sadece sormuştum çünkü ben arzum mutfak robotunu iyi sanmıştım doğru düzgün kullunamadım mesela ben kimseye tavsiye etmem:1no2:

Braunu tek gecerim, 3lu seti hatta 4lu bile var..ben 3luyu kullaniyorum; mikseri nlendiri ezicisi var, cunku bunun haznesi daha kucuk pratik, 4 lu olanlar havuc da rendeliyor ama haznesi buyuk ve kullanisli gibi gelmedi bana..ben cok memnunum; ufakligin sebzelerini falan hepbunda hazirliyorum meyvesini vs..

çoook teşekkürler yani bu çok sağolunopuyorumnanaktan

gülistancım ben inanmıyorum şu bakteri temiz olayına ama tabi kendi fikrim. halı nasıl kendisi bakteriyi yok edecek ki??

heee canım olduuuu bi de oyun grubu kurun orda siz aranızda biz burda iyice mahrum kalalımalsanaalsanasmile zaten orda toplaşıyorsunuz kıskanıyoruz alla allaaaadelikafadulden :)

ooo esra maşallah ne güzel gezmişiniz öyle özendim bende yaaaa:gitme: aldıkların eminim çok güzel yakışacaktır eceye.. zaten şu kız bebişlerin cicileri de pek tatlı oluyor canım..

çok güzel dua canım teşekkür ederim zemuszemus ben de not ettim bi yere öğreneyim hemen. sonra da öğreteyim yiğit kuşumu...
çok mantıklı ya şu sıcaklık meselesi. zaten o kadının çok güzel yöntemleri var ben bayılıyorum. sitesinin linkini de vermişsiniz bi bakayım detaylı şöyle müsait olduğum bir zamanda inşallah..

ece de hastaymış geçmiş olsun.
bu arada bize geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlara teşekkürler. bakalım iş çıkışı gideceğiz doktora..
bu arada diğer ece de hastaymış fasulyekonun ecesi. ona da çok geçmiş olsun..
noluyor yine bizim tatlı bebişlerimize kızlar yaaa??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…