2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada şu aloynaver var ya ona baktım linkten ama sanki bir ay için fiyatlar baya fazla geldi bana kızlar.. 50 liraya yakın 4 oyuncak. gerçi oyuncaklar marka ve güzel duruyor yani ama yine de çok değil mi?

her ay değiştirilecekse ayda 2 oyuncak yeter bence

sen anlattıkça ben yoruldum ve sinir oldum

ayy sabiha keskinin videolar çok güzel yaaa izliyorum bayıldım teşekkürler

evet çok yararlı

ay iki gündür mustafa gece uyumuyor.10-da yatırıyorum 1-de kalkıyo ve sabaha kadar uyumuyor.iki dişimizde çıkdı.her hal üst dişlerimiz çıkıyor iştahı yerinde.şimdi zar zor uytdum bende uyuyucam.bir arkadaşım süt atdırmak için birkaç şey söyledi.paylaşmak istedim.1 hatfa sabah akşam yemekden önce dereotu.2 hafta 5-6 kuru inciri yarım litre suylla kaynatıcaz sabah akşam içicev.3 hafta günde 2 bardak ısırgan otu çayı içicez.bu gün aldım bende kuru incir felan deniycem.

valla her ev isi benim icin ayri dertte su camasir isi ayri...biktim valla camasir yikayip,kurutup ütülemekten..havalarda soguk..disarida asamiyorum..camasirin bütün tozu eve dökülüyor..hadi sil bastan evi temizliyorum.-tatlicadiarzu-.mehmet kaan ´inki ayri,hayatinki ayri,esimin ayri...kafamçokkarıştı offf! su makineyi alirken kurutmali olanini neden almadim ki sanki..o an aklima hic gelmedi..salak kafam iste..:çok üzgünüm:

paldır küldür konuya giriyorum ama acil fikirlerinize ihtiyacım var....

TARıHı GEÇMıŞ KAŞIK MAMASI.... her açtığım kutunun üstüne tarih atarım genelde 1 ayı geçmeden tüketin dedikleri için süreyi kaçırmamak adına yazarım... ama geçenlerde bebelac pişirilen lezzetler aldım seline acaba yermi diye yemedi beğenmedi paketin yarısı kalmıştı bende bir daha yedirdem diye kutunun üstüne tarih atmadım..... ama bugün babaannemiz seline o mamadan yapıp yedirmiş.. üstüne yazmadığım için tam tarih bilmiorum ama sanırım 1 ayı geçti 2 ay olmamıştır ama 1,5 ay olmuştur en fazla....birşey olurmu korktum yaaaa......

bu konuda hıc bı fikrim yok ama devam sütlerı oluyo onların içinde sanırım.bişe olmaz inşalah.bebelac ın ücretsız danısma hattı vardır onuda arayıp sorabılırsın.yada bı doktorun numarası varsa bı sor istersen

sagol tatlim:))
tibet ben surusunu gormeden trafige cikarmam dedi, haftasonunu bekliyoruz 3 gun alistirma yapicakmisiz oyle cikicam trafige, poff, kapinin onunde duruyor ben yine metro otobus..birde sofor kiralasaydi bari..mafoldumben
aman erkeklerle araba sürmek mi?asla..afedersin ama hepsi sacma sapan araba sürer ama sana gelince her fokuna karisirlar..bu yüzden elin ayagin birbirine dolasir..ilk birkac defa tamam ama sonra kendi kendine kullan ve kendine güvenin gelsin..böylece daha cabuk alisirsin..
http://www.sabihakeskin.com/
videolar kısmını izleyin bencee
sagol canim..bu videolar cok güzelmis..özelliklede kardes kiskancligi bizde de 6 aydan sonra yavas yavas basladi..ilk 6 ay gercekten problem yoktu..:1no2:
canim bende tek bir robot kullanmiyorum..bosch,braun ve tefalin güzel ürünleri var..ama takim olarak braun cok iyi bence..bu arada kendinden ve bebisinden bahsetsene biraz..bak birsürü konu yaziyoruz..hicmi dikkatini ceken yada ilgilendigin olmadi..onlarla ilgili görüs bildirebilerek baslayabilirsin mesela..a.s
ayni ben..kaydirigubbakcemile5havuc salatasina bayilirim..ama rendeye hayiiirrrr...hep elimi rendelerim zaten..:kedi:
öfff...ne sinir bozucu..klava:
aynisi hayattada var..belki de dis cikaracaklardir..ilki 6.ayindaydi..simdi tam zamani..a.s

bu hangi mama oluyorki..su toz mamalardansa birsey olmaz bence..ama baska bir mamaysa bilemeyecegim canim..

bu hangi mama oluyorki..su toz mamalardansa birsey olmaz bence..ama baska bir mamaysa bilemeyecegim canim..

sagol canım... evet toz ama su katılıp pişiriliyor pirinç unu gibirşey oluyor....

MİNİKİM müşteki hizmetelrine ulaşamadım... dr. umda cvp vermiyor... kaldım ortada inşalah birşey olmaz....:gitme:

Allah korusun
yoğurt falan verseniz üstüne işe yarar mı

bilmemki.... yoğurt yemiş ama öncemi sonramı bilmiyorum.... anneme dedim ama önemsemedi birşey olmaz diyor.. ama gel bide bana sor.... diken üstünde duruyorum şuan.... gözümle görsem iyi olduğunu içim gam yemeyecek....:sinifsinif:

ozgulcum kurutmali camasır makinalarından kimse memnun degil hiç te tavsiye etmiyorlar
ben bu sene hamile iken ece nin camasırlrı amaclı birde camasır odası ece ye oda olacagından asmaya yer kalmadıgından kurutma mak aldım çok rahat ettim aylık elk faturasına yaklasık 10-15 tl eklendi ama buyuk rahatlık yıkıyorsun iki saat sonra ccamasırlar tekrar utulenip kullanıma hazırhatta utusuz kullancakların varsa anında al kullan sıcacik ve mis gibi kokuluç ıkıyorlar kokuları uçmuyor dis mekanlarda

hiç birsey olmaz sibelcim bir yerde konusu olmustu bir gıda muhendisi arkadas yazmıstı burda idi sanırım ? ama kimdi o ? hatırlamıyroum
galiba ebruska idi
o gıda da çalısıyor
neyse skt leri hep geriden yazılırmıs yani insanların unutma atlama payı olarak .
dolayısıyla bir ay deneni birbucuk ayda kullandı isen bence hiç birsey olmaz

ya sibel geçen markette gordum toz pisirilen mama diye kim niye alıp pisirmekle ugrasırki dedim sen alıyormussun meger
ne amacla bunu alıyorsun karıstırıp hazır hemen yedirilenlere gore tadımı farklı fiyatımı degisik ona dikkat etmedim cunku niye pisirilenle ugrasıyorsun yani ozetle bunu merak ettim ?

sibel telas yapma hiç birsey olmazzz o kadar gun asımından
sonuçta alakasız birsey yemedi yabancı bir cisim vs madde degil
mamanın tarihi geçmis olsa olsa midesi bozulur kusar vs . agrı yapar belki. ciddi birsey olmaz yani . tavuk et vs gib iseylerin bozuk olanı çok etkiler insanı
bak berke normal inek sutunu bozuk kesilmis olarak içti bir kere
tatildeydik 2 yasında biberonla sut hazırladım aksam içmedi biborun yanında bırakıyorum gece uyanınca içiyordu sabah 6 gibi bir uyandım uyanmamıs içmemis sut kesilmis parca parca ama kalkıp onu ordan alıp dokmedim yattım donup aa bir uyandık sonra berke kalkmıs ve onu içmiss
nası sok oldum kendime kizdim ama hiç birsey olmadı mide bulanması kusma vs dahil .
dedigim gibi et urunlerinin bozuk olanı insanı alt ust eden sey

işte tecrübeli anne farkı

SIBel SANMAMA BISI OLSUN BOZMA MORALINI.15 gunden bisi olmaz, bak ben bebekler icin pirincunu var ya ondan almistim actiktan sonra 1 ay icinde tuketin diyor, kavanoza koymustum 2 ay oldu alali, hala katiyorum meyvesine sebzesine , biside olmadi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…