bu arada şu aloynaver var ya ona baktım linkten ama sanki bir ay için fiyatlar baya fazla geldi bana kızlar.. 50 liraya yakın 4 oyuncak. gerçi oyuncaklar marka ve güzel duruyor yani ama yine de çok değil mi?
ayyyyyyy resmen dün mıçımdan soludum.bensiz durmuyor k.validemde atik biri değil.yağız kucağımda mutfakta iş yaptım eh o saatte gelen akşam yemeğe kalır.neyse efendim akşam çayları içiliyor falan k.valıdeciim demezmi eşine kalk gidelim yoruldum diye.saf saf suratına baktım naptın diye sordu adam "hiiiiçççç oturmaktan yoruldum"demesin mi?üzerinede eşim evde napacaksın diye sordu yanıt:"hiçç oturacağım" çıldırdım yahu.bir kalk dolan ayaklarıdamı uyuşmaz bir insanın.gecen sene konuşulmuştu bir kız oturmaktan öldü diye aklıma o geldi hemen.kan dolaşımımı durmuştu ne??
ayy sabiha keskinin videolar çok güzel yaaa izliyorum bayıldım teşekkürler
pınar in sitesine baktım simdi 6-12 aylar için devam sutu diyor dr a kesinlikle soracagım en azından aksamları bizden içerse hani biz verebiliriz yoksa gunduz yine mama yer bakıcıdan mama yiyor sonuçta
http://www.pinar.com.tr/product/product_subgroup.asp?productsubgroupID=4&navID=9
ayy sabiha keskinin videolar çok güzel yaaa izliyorum bayıldım teşekkürler
bu konuda hıc bı fikrim yok ama devam sütlerı oluyo onların içinde sanırım.bişe olmaz inşalah.bebelac ın ücretsız danısma hattı vardır onuda arayıp sorabılırsın.yada bı doktorun numarası varsa bı sor istersenpaldır küldür konuya giriyorum ama acil fikirlerinize ihtiyacım var....
TARİHİ GEÇMİŞ KAŞIK MAMASI.... her açtığım kutunun üstüne tarih atarım genelde 1 ayı geçmeden tüketin dedikleri için süreyi kaçırmamak adına yazarım... ama geçenlerde bebelac pişirilen lezzetler aldım seline acaba yermi diye yemedi beğenmedi paketin yarısı kalmıştı bende bir daha yedirdem diye kutunun üstüne tarih atmadım..... ama bugün babaannemiz seline o mamadan yapıp yedirmiş.. üstüne yazmadığım için tam tarih bilmiorum ama sanırım 1 ayı geçti 2 ay olmamıştır ama 1,5 ay olmuştur en fazla....birşey olurmu korktum yaaaa......
aman erkeklerle araba sürmek mi?asla..afedersin ama hepsi sacma sapan araba sürer ama sana gelince her fokuna karisirlar..bu yüzden elin ayagin birbirine dolasir..ilk birkac defa tamam ama sonra kendi kendine kullan ve kendine güvenin gelsin..böylece daha cabuk alisirsin..sagol tatlim:))
tibet ben surusunu gormeden trafige cikarmam dedi, haftasonunu bekliyoruz 3 gun alistirma yapicakmisiz oyle cikicam trafige, poff, kapinin onunde duruyor ben yine metro otobus..birde sofor kiralasaydi bari..mafoldumben
sagol canim..bu videolar cok güzelmis..özelliklede kardes kiskancligi bizde de 6 aydan sonra yavas yavas basladi..ilk 6 ay gercekten problem yoktu..:1no2:http://www.sabihakeskin.com/
videolar kısmını izleyin bencee
canim bende tek bir robot kullanmiyorum..bosch,braun ve tefalin güzel ürünleri var..ama takim olarak braun cok iyi bence..bu arada kendinden ve bebisinden bahsetsene biraz..bak birsürü konu yaziyoruz..hicmi dikkatini ceken yada ilgilendigin olmadi..onlarla ilgili görüs bildirebilerek baslayabilirsin mesela..a.skızlar inanın alınmadım yanlış anlaşıldım ve halada yazıyorum mutfak robotu olanlara anlayanlaraydı bu sorum hani belki bildiğiniz şaşmadığınız bi marka vardır diye sormuştum yani kendi aranızda tanıdıklarınızla muhabbet edip beni kale almadığınızı düşündüm özür dilerim cevap yazmasanızda olur napim sadece sormuştum çünkü ben arzum mutfak robotunu iyi sanmıştım doğru düzgün kullunamadım mesela ben kimseye tavsiye etmem:1no2:
ayni ben..kaydirigubbakcemile5havuc salatasina bayilirim..ama rendeye hayiiirrrr...hep elimi rendelerim zaten..:kedi:gerci mutfakta en nefret ettigim sey havuc rendelemektir hep tibete kakalarim ki havuc salatasin hergun yada gunasirir vardir bizde:))cok severim ama rende isini hiccc..sirf bu yuzden keske demistim, rendeliyicide alsamiydim diye(ama tikicak yer kalmadi dolapta;essek kdarada bisi..
öfff...ne sinir bozucu..ayyyyyyy resmen dün mıçımdan soludum.bensiz durmuyor k.validemde atik biri değil.yağız kucağımda mutfakta iş yaptım eh o saatte gelen akşam yemeğe kalır.neyse efendim akşam çayları içiliyor falan k.valıdeciim demezmi eşine kalk gidelim yoruldum diye.saf saf suratına baktım naptın diye sordu adam "hiiiiçççç oturmaktan yoruldum"demesin mi?üzerinede eşim evde napacaksın diye sordu yanıt:"hiçç oturacağım" çıldırdım yahu.bir kalk dolan ayaklarıdamı uyuşmaz bir insanın.gecen sene konuşulmuştu bir kız oturmaktan öldü diye aklıma o geldi hemen.kan dolaşımımı durmuştu ne??
aynisi hayattada var..belki de dis cikaracaklardir..ilki 6.ayindaydi..simdi tam zamani..a.say iki gündür mustafa gece uyumuyor.10-da yatırıyorum 1-de kalkıyo ve sabaha kadar uyumuyor.iki dişimizde çıkdı.her hal üst dişlerimiz çıkıyor iştahı yerinde.şimdi zar zor uytdum bende uyuyucam.bir arkadaşım süt atdırmak için birkaç şey söyledi.paylaşmak istedim.1 hatfa sabah akşam yemekden önce dereotu.2 hafta 5-6 kuru inciri yarım litre suylla kaynatıcaz sabah akşam içicev.3 hafta günde 2 bardak ısırgan otu çayı içicez.bu gün aldım bende kuru incir felan deniycem.
bu hangi mama oluyorki..su toz mamalardansa birsey olmaz bence..ama baska bir mamaysa bilemeyecegim canim..paldır küldür konuya giriyorum ama acil fikirlerinize ihtiyacım var....
TARİHİ GEÇMİŞ KAŞIK MAMASI.... her açtığım kutunun üstüne tarih atarım genelde 1 ayı geçmeden tüketin dedikleri için süreyi kaçırmamak adına yazarım... ama geçenlerde bebelac pişirilen lezzetler aldım seline acaba yermi diye yemedi beğenmedi paketin yarısı kalmıştı bende bir daha yedirdem diye kutunun üstüne tarih atmadım..... ama bugün babaannemiz seline o mamadan yapıp yedirmiş.. üstüne yazmadığım için tam tarih bilmiorum ama sanırım 1 ayı geçti 2 ay olmamıştır ama 1,5 ay olmuştur en fazla....birşey olurmu korktum yaaaa......
bu hangi mama oluyorki..su toz mamalardansa birsey olmaz bence..ama baska bir mamaysa bilemeyecegim canim..
sibel birşey olmaz herhalde
en kötü çıkarır yediklerini herhalde
ya sadece çıkartmasıyla kalsa amenna... ama zehirlenme falan olmasında allah korusunakannehir işin tuhaf yanı işteyim evime gitmeme daha 2 saat var ve ben ne yapıcam bilmiyorum...
Allah korusun
yoğurt falan verseniz üstüne işe yarar mı
sibel telas yapma hiç birsey olmazzz o kadar gun asımından
sonuçta alakasız birsey yemedi yabancı bir cisim vs madde degil
mamanın tarihi geçmis olsa olsa midesi bozulur kusar vs . agrı yapar belki. ciddi birsey olmaz yani . tavuk et vs gib iseylerin bozuk olanı çok etkiler insanı
bak berke normal inek sutunu bozuk kesilmis olarak içti bir kere
tatildeydik 2 yasında biberonla sut hazırladım aksam içmedi biborun yanında bırakıyorum gece uyanınca içiyordu sabah 6 gibi bir uyandım uyanmamıs içmemis sut kesilmis parca parca ama kalkıp onu ordan alıp dokmedim yattım donup aa bir uyandık sonra berke kalkmıs ve onu içmiss
nası sok oldum kendime kizdim ama hiç birsey olmadı mide bulanması kusma vs dahil .
dedigim gibi et urunlerinin bozuk olanı insanı alt ust eden sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?