2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hic bir bozulma belirtisi yoksa, yani nemlenme, topak topak olma, kotu koku, kuf bence bisi olmaz, hic korkma, bunlarin bazilari tivari amaclida bence..yani tabiki 1 yil degil ama 1-2 haftadan hic bisi olmaz..

bugun 1 Nisandi saka yapamadim, keske hamileyim falan yazsaydim topige(

ESRACIM öncelikle çok teşekker ederim hakikaten tecbübeli anne farkı....

çok güzel soru sormuşsun.... hazırı varken niye pişirilen mama alınır diye... selin iştahsız olduğu için bebelacın sitesine bakıyordum iştahsız bebekler için bu pişirilen lezzetleri öneriyorlar denemek için 1 kere aldım ama hiç beğenmedim yarısını ozaman yapmıştım ve döktüm işte 1 ayı geçkin süredirde kutu öylece duruyodu senin süt gibi benimde bu kutuyu atmak aklıma gelmedi annemde bugün almış pişirmiş yedirmiş seline yani olay bu..... yani insan yemeyen bi bebekle uğraşınca acaba yermi diye ne bulsa alıyor... uğraşmayı flan düşünmüyor yeterki yesin diyor ama yemeyincede yemiyor.... bugünde sıpanın o mamadan yiyesi tutmuş işte....

evet EBRUSKA bide AFTABRU söylemişti yine benim başıma gelmişti... ozaman o açıklamayı yapmışlardı.....çünkü ben hamileyken dikkat etmeyip tarihi geçmiş folik asit içmiştim o yüzden sağolsunlar ozaman yardımcı olmuşlardı....

ayyy nedir benim bu başıma gelenler....gülermisin ağlarmısın misali.....

tşeekkür ederim seviyorum sizleri valla iyiki burası var... desteğiniz için çok sağolun...

NURDAN o şakayı ben yaptım bugünbi arkadaşıma hamileyim dedim ama inanmadı kekleyemedim ya... nedense ben her 1 nisanda kekleniyorum ama ben kekleyince kimse inanmıyor... çokmu safım ne.....

Demam, tesekkurler.. başa geldıkce ogrenecegız.. estagfurullah.

bu aralarçocuklu annelerin bloglarında geziniyorum dikkatimi çeken bişey var.

oyun grupları...
etraflarında çocukla..........................olurlar.

Guzel dusunce.. tebrıkler Gulı.

Agzına saglık..

Nefis bir bilgi paylasımı, hıc keserek alıntı yapmadım, gozden kacıran varsa bır daha okusun dıye.

Ay cok guldum Esra.. çatladınız haaa kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 noldu sana bılmıorum ama bu Teo cok ıyı geldı sana, orası kesın.

Ya ben bu sütleri goruyordum ama devam sutu nıtelıgınde oldugunu dusunmemıstım. Inek sutu degıl mı yanı sımdı bu?? sasırdım. Devam sutunden benım kastım, bıberon sütü Esrako.. annenin sutu yetmedıgı zamanlarda verılmesı gereken süt var ya.. ondan kastım.

Evrim Burcu'dan haber aldin mi bugun nasilmis iyi miymis:))

Hatun bendeydı bugun, sabah plates ten cıktı bana geldı, diyetistene gıdene kadar bırlıkte oturduk, ıyı ya, yaramaz bı durum yok, keyfı yerınde, aksama damlar, hali kalırsa tabıı kosusturmacadan :))

Hatun bendeydı bugun, sabah plates ten cıktı bana geldı, diyetistene gıdene kadar bırlıkte oturduk, ıyı ya, yaramaz bı durum yok, keyfı yerınde, aksama damlar, hali kalırsa tabıı kosusturmacadan :))

hmm gorduysen selam soyleseydin dicektim..:))
ooo diyetisyende ha, 4 gozle bekliycem haberlerini...

hmm gorduysen selam soyleseydin dicektim..:))
ooo diyetisyende ha, 4 gozle bekliycem haberlerini...

Gıtmeden once domates soslu sebzelı makarnadan yedırdım.. bekle bakalım, neler olacak kaydirigubbakcemile3 fazla yemedı ama.. yıne de yedırdım, pogaca da tıktım agzına,kaçmaz benden aklinialirimsmile

yahoyla parka gittik ordan kuaföre kaş bıyık işlermlerini hallettim hava süper
ama yarın yağışlıymış cumartesi hem yağışlı hem açık pazar bulutlu
havalar nasıl olursa olsun sizin havanız güzel olsunnn
bööğğğğğğ
öyle bir kadın vardı hava durumunu sunardı hatırlarmsınız!!

ben eczacıya sormuştum. o da ben ticari amaçlı olduğunu düşünüyorum. neden bir ayda bitsin ki. yenisi alınsın diye demişti. benim de var öyle mamalarım. kaşık mamaları. iki ay oldum alalı. veriyorum hala.. bişi olacağını da sanmıyorum. güzelce kapatıyorum ağızlarını hava almayacak biçimde. bi de bakıyorum yani anormal bişi yok. genede bu defa en ufak boylarından aldım hemencim bitsin o tarih geçmeden diye..

kurutma makinesi bende istiyorum ama eşimin pek gönlü yok gibi. bi de nereye koyacağım o var.

bende aldım bi kere belki onu yer diye. hiçbirşeye ağzını açmadığı zamanlar. ama ona da açmadı. geçende yine değişiklik olsun diye aldım ama iğrenç tadı. kendim bile beğenmedim. o yüzden yiğite de vermek istemedim..
2 gün sonra 8 ayları bitecek Ece lerin Esracım
ne güzel
benim yiğit kuzumun da bitecek teyzeleri :)

hic bir bozulma belirtisi yoksa, yani nemlenme, topak topak olma, kotu koku, kuf bence bisi olmaz, hic korkma, bunlarin bazilari tivari amaclida bence..yani tabiki 1 yil degil ama 1-2 haftadan hic bisi olmaz..
nurdandan da duyunca daha bi rahat etti içim şimdi.

bir saat olduk doktordan geleli.. aklımdayken hemen yazayım kızlar söylediklerini.
boğazına baktı çubukla.. bu arada yiğit çok ağladı hiç sevmedi. kulaklarına baktı. burnuna baktı. kalbini ve ciğerlerini dinledi. bıngıldağına baktı. öksürük konusunda şurup yazdı. bi de nezle grip ilacı yazdım dedi. şu bahsettiğimiz süt vardı ya onu sordum önermiyorum dedi. hele anne sütü alıyorsa az çok hiç gerek yok bir yaşına kadar dedi. üst dişleri çıkacak, dişetlerine baksana beyazlamış kabarmış dedi. huysuzluğu ondan olabilir. ateşlenirse calpol ver, diş jeli de az az sürebilirsin eğer çok ağlarsa dedi. santafer 5+5 şeklinde devam. devit günde 3 damla devam dedi bir yaşına kadar. minadeks vereyim mi dedim bir yaşından sonra tavsiye ediyoruz multivitaminleri dedi. kasık ve popuşundaki pişikleri geçiremiyorum dedim. baktı. kullandığım üç çeşit krem var onları söyledim. o konuda nivea tavsiye ederim. hepsini kes bir de onu dene dedi. 300 gr almış iyi normal dedi. hiç almadığı zamanlar da olacak. çünkü ay içinde verecek sonra alacak. yani almamış gibi görünecek o zaman telaşlanma bu aylarda böyle olur dedi. artık sizin yediğiniz herşeyden yiyebilir dedi.

bizde dışarı çıktık parkta biraz gezdik ordan pazara uğradık görmelısınız karpuz çıkmış çilek, yenidünya, çağla.. tabi almadım.zamanı değil diye ama içimi bir heyeecan kapladı anlatamam 1-2 ay sonra sevdiğim herşey çıkmaya başlayacak tadı damağında.beklıyorum..birde canım çok fena kızartma cekıyor.karışık kızartma üstünede bol domaateslı sos.ohh yemede yanında yat.

sabah tam siteye girdim birşeyler yazdım gönderemeden internet gitmiş...
Teyzeleri yusufun üçüncü dişi çıktı...alttan üstlerde felaket durumda..

hadi geçmiş olsun bende haftaya gidecğim yani biz diyeyim karışıklık olmasın değilmi
süt olayını bende soracağım malum anne sütü almıyoruz artık.ne diyecek bakalım.zaten evriminde yazdığı şu lesiitiniden sonra iyice sinir oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…