2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

park sefanız iyi olmuş ..kız sen hamilemisin yoksa ....sempatiksalakcinniŞeniz

bilgiler paylaştığın için teşekkürler..Şeniz.Yiğit beyede maşallah..ah şu süt işi ah...:1no2:

canim bende duydum ama malesef kurutmna icin ayri yerim yok..buranin banyolari cok dar..camasir makinesi bile mutfakta benim..o yüzden ikisi bir olanla idare ederim diyordum..:1no2:
hadi gecmis olsun canim..herseyin yolunda olmasina sevindim..benim doktorda demistio sizin yediklerinizden yesin diye...a.s
sabah tam siteye girdim birşeyler yazdım gönderemeden internet gitmiş...
Teyzeleri yusufun üçüncü dişi çıktı...alttan üstlerde felaket durumda..
oh oh!!! gözünüz aydin...hihoyyyt

atlaya atlaya bi geçmiş yaptım 2. dişimize hayırlı olsun diyenlere teşekkür ederim..

Eceninde dişi çıkmışş hayırlı olsunn..

teşekkür ederizz.. diş demekki sonradan mızırdanıyo bizim oğlanda.. bakalım bu gece napcak..

disiniz hayirli olsun canim..hihoyyytara ara girde kendini özletme..lmaz:

:
teşekkür ederizzz

PIT PIT ET OLSUN LOP LOP YAĞ OLSUN delikafadulden şaka şaka uygun oldu die yasdımm.. yerimseniben

geçmiş olsun...kafama takıldı sizin yiyeceğiniz herşeyden yesi demişya tuzla ilgili bişiy dedimi tussuz az tuzlu falan die.. ben tuz atmıyorum ilkenin yediklerine ama bazen kendi yemeğimden çorba falan azıcık veriyorum tuz atılmış , daha lezzetli şapur şupur yiyo ben bi sonraki c.tesi gitcem doktora sorcamda sizin doktor bişiy dedimi die merak ettim ????bilmiyorumkismile

:roflol: bide donsuz geceler demişti bi amca vardı hava durumundan, sonra işten atmışlardıı onudadelikafadulden

afikkime banziyor sizce?
hangisinn ben , hangsiinn aydın oldugunu yazmama gerek yok herhalde

[/URL][/IMG]

üçüncü diş hayırlı olsun.. başı çekiyorsunuz heralde maşallah :) bizim altta iki tane. üstler ama söylediğin gibi çıktı çıkacak..

ayyy sorma benim de acayip istiyor canım kızartmaları.. daha geçen diyordum eşime yaz gelse de kızartmalar meyveler şöyle yesek diye..

tuz konusunda ayrıca birşey söylemedi. ben de sormadım. ama söylediğin gibi ben de veriyorum kendimize yaptıklarımızdan ama az az. ona yaptıklarıma katmıyorum. hatta kendimize çorba yaparken tuzunu azcık koyuyorum yiğitede yedireceğim herkes tabağına katsın diyorum :)

derya gözunuz aydın 3 cü diş
hey maşallah..

derya yusuf emekliyormu?
son dönemlerde iştahsızlıgndan bahsettin hep merak ettim nasıl sert bakışlı küçük imirzali:)

hadı gecmıs olsun ,fazla bıseyı yokmus kucuk beyın.birde bu santafer dedıgınız sey ne damlası.hep sorucam unutuyorum
afikkime banziyor sizce?
hangisinn ben , hangsiinn aydın oldugunu yazmama gerek yok herhalde

[/URL][/IMG]

şu yan yana oturur pozısyonda bı resım varya babasımı;? ozaman eşine benzıyor.göz kısmı özellıkle

aspirin sizn dişinizde hayırlı olsun...
pinky emeklemiyoruz tutunup kalkmakla meşgulüz..yuvarlanoyoruz..sert bakışlı aynı sert adam resim ekleyeceğim yakın zamanda..
esra parlamış paklanmışsın güle güle kullan(kıllan)
nurdan bu adamlarla araba kullanılmaz ama sen bilirsin ...
özgül diştir büyük ihtimal...
pınarın devam sütünü bir ara yazmıştım aldım ama onuda içmedi...
dün gece 1.5 saat uğraşla 125 ml mama yedirdim ..artık büyüyüd istemeyince uyanıyor uyutup uykuya dalınca tıkıyorum birdaha ama olmayacak böyle ..gündüz kaşıkla yine vermeye başaldım en azından sabah kahvaltısına ekliyorum..bakalım böyle böyle büyüyecek sıpam..
selin hanımda durmuş durmuş yemeyeceğinimi yemiş ..umarım birşeyi yoktur ..eğer küflenme topaklanma yada kokusunda farklılık yoksa birşey olmaz korkma...

oo hayirli olsunnn...

hadi gecmis olsun, trdeki doktorlar oksuruk icin ne surubu veriyor, burda oksuruk surubu verilmiyor,ki bende oyle biliyorum, sadece balgam sokturucu veriliyor eger balgami varsa cigerlerde??

nurdan bu adamlarla araba kullanılmaz ama sen bilirsin ...
...

tatlim sadece hafta sonu, birde zaten sigortadan bekledigim bi iki kagit var, onlar gelmeden cikamam trafige, onlar gelene kadarda egzersiz yapicam haftasonu..

gülistan sanada benziyor ama sanki bakislari gözleri baba..bosver..benimkinin hicbir yani bana benzemiyor malesef..mafoldumbenpardon benimkilerin demeliydim...kaydirigubbakcemile3

ayy özgül çok hoşşun ya
sennkiler babayamı benziyor..opuyorumnanaktan

minik tubaa nurdan ve özgül evet zaten eşimin küçüklüğünü bilen herkes tıpkı aydın diyorlar. bana sadec göz kapaklarındaki damarlı görunum ve kiprikleri benziyor..

ayy özgül çok hoşşun ya
sennkiler babayamı benziyor..opuyorumnanaktan
canim oglumu zaten cok benzetiyorlardi..birazda benim abime..dedim kiz benim kopyam olacak o daha da cok benziyor babaya..akannehir yani ben dogurdukca bebeklerin babaya benzeme orani artiyor..bak o yüzden daha dogurmuyorum..kaydirigubbakcemile3 canim bende diyorum eli ayagi bana benziyor diye..kendimi böyle avutuyorum..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…