park sefanız iyi olmuş ..kız sen hamilemisin yoksa ....sempatiksalakcinniŞenizbizde dışarı çıktık parkta biraz gezdik ordan pazara uğradık görmelısınız karpuz çıkmış çilek, yenidünya, çağla.. tabi almadım.zamanı değil diye ama içimi bir heyeecan kapladı anlatamam 1-2 ay sonra sevdiğim herşey çıkmaya başlayacak tadı damağında.beklıyorum..birde canım çok fena kızartma cekıyor.karışık kızartma üstünede bol domaateslı sos.ohh yemede yanında yat.
bir saat olduk doktordan geleli.. aklımdayken hemen yazayım kızlar söylediklerini.
boğazına baktı çubukla.. bu arada yiğit çok ağladı hiç sevmedi. kulaklarına baktı. burnuna baktı. kalbini ve ciğerlerini dinledi. bıngıldağına baktı. öksürük konusunda şurup yazdı. bi de nezle grip ilacı yazdım dedi. şu bahsettiğimiz süt vardı ya onu sordum önermiyorum dedi. hele anne sütü alıyorsa az çok hiç gerek yok bir yaşına kadar dedi. üst dişleri çıkacak, dişetlerine baksana beyazlamış kabarmış dedi. huysuzluğu ondan olabilir. ateşlenirse calpol ver, diş jeli de az az sürebilirsin eğer çok ağlarsa dedi. santafer 5+5 şeklinde devam. devit günde 3 damla devam dedi bir yaşına kadar. minadeks vereyim mi dedim bir yaşından sonra tavsiye ediyoruz multivitaminleri dedi. kasık ve popuşundaki pişikleri geçiremiyorum dedim. baktı. kullandığım üç çeşit krem var onları söyledim. o konuda nivea tavsiye ederim. hepsini kes bir de onu dene dedi. 300 gr almış iyi normal dedi. hiç almadığı zamanlar da olacak. çünkü ay içinde verecek sonra alacak. yani almamış gibi görünecek o zaman telaşlanma bu aylarda böyle olur dedi. artık sizin yediğiniz herşeyden yiyebilir dedi.
canim bende duydum ama malesef kurutmna icin ayri yerim yok..buranin banyolari cok dar..camasir makinesi bile mutfakta benim..o yüzden ikisi bir olanla idare ederim diyordum..:1no2:ozgulcum kurutmali camasır makinalarından kimse memnun degil hiç te tavsiye etmiyorlar
ben bu sene hamile iken ece nin camasırlrı amaclı birde camasır odası ece ye oda olacagından asmaya yer kalmadıgından kurutma mak aldım çok rahat ettim aylık elk faturasına yaklasık 10-15 tl eklendi ama buyuk rahatlık yıkıyorsun iki saat sonra ccamasırlar tekrar utulenip kullanıma hazırhatta utusuz kullancakların varsa anında al kullan sıcacik ve mis gibi kokuluç ıkıyorlar kokuları uçmuyor dis mekanlarda
hadi gecmis olsun canim..herseyin yolunda olmasina sevindim..benim doktorda demistio sizin yediklerinizden yesin diye...a.sbir saat olduk doktordan geleli.. aklımdayken hemen yazayım kızlar söylediklerini.
boğazına baktı çubukla.. bu arada yiğit çok ağladı hiç sevmedi. kulaklarına baktı. burnuna baktı. kalbini ve ciğerlerini dinledi. bıngıldağına baktı. öksürük konusunda şurup yazdı. bi de nezle grip ilacı yazdım dedi. şu bahsettiğimiz süt vardı ya onu sordum önermiyorum dedi. hele anne sütü alıyorsa az çok hiç gerek yok bir yaşına kadar dedi. üst dişleri çıkacak, dişetlerine baksana beyazlamış kabarmış dedi. huysuzluğu ondan olabilir. ateşlenirse calpol ver, diş jeli de az az sürebilirsin eğer çok ağlarsa dedi. santafer 5+5 şeklinde devam. devit günde 3 damla devam dedi bir yaşına kadar. minadeks vereyim mi dedim bir yaşından sonra tavsiye ediyoruz multivitaminleri dedi. kasık ve popuşundaki pişikleri geçiremiyorum dedim. baktı. kullandığım üç çeşit krem var onları söyledim. o konuda nivea tavsiye ederim. hepsini kes bir de onu dene dedi. 300 gr almış iyi normal dedi. hiç almadığı zamanlar da olacak. çünkü ay içinde verecek sonra alacak. yani almamış gibi görünecek o zaman telaşlanma bu aylarda böyle olur dedi. artık sizin yediğiniz herşeyden yiyebilir dedi.
oh oh!!! gözünüz aydin...hihoyyytsabah tam siteye girdim birşeyler yazdım gönderemeden internet gitmiş...
Teyzeleri yusufun üçüncü dişi çıktı...alttan üstlerde felaket durumda..
ikinci dişiniz hayırlı olsun.. bizim de baya huysuzlanmıştı dişleri çıkarken. gerçi normalde de mızmız ama. o ara daha fena olmuştu. emmek istememişti filan. normal yani. üç gün kadar sürdü bizim..
disiniz hayirli olsun canim..hihoyyytara ara girde kendini özletme..lmaz:
:
sofa duamızda şöyle ben çok begniyorum paylaşayım..
yemege başlarken,
YEMEĞİMİ YEMEDEN EL AÇTIM ALLAHIM SANA
SAGLIK SIHHAT AFİYET BOL RIZIKLAR VER BANA
KAN OLSUN CAN OLSUN
AKIL OLSUN FİKİR OLSUN
HEPİMİZE AFİYET OLSUN.
bir saat olduk doktordan geleli.. aklımdayken hemen yazayım kızlar söylediklerini.
yahoyla parka gittik ordan kuaföre kaş bıyık işlermlerini hallettim hava süper
ama yarın yağışlıymış cumartesi hem yağışlı hem açık pazar bulutlu
havalar nasıl olursa olsun sizin havanız güzel olsunnn
bööğğğğğğ
öyle bir kadın vardı hava durumunu sunardı hatırlarmsınız!!
üçüncü diş hayırlı olsun.. başı çekiyorsunuz heralde maşallah :) bizim altta iki tane. üstler ama söylediğin gibi çıktı çıkacak..sabah tam siteye girdim birşeyler yazdım gönderemeden internet gitmiş...
ayyy sorma benim de acayip istiyor canım kızartmaları.. daha geçen diyordum eşime yaz gelse de kızartmalar meyveler şöyle yesek diye..bizde dışarı çıktık parkta biraz gezdik ordan pazara uğradık görmelısınız karpuz çıkmış çilek, yenidünya, çağla.. tabi almadım.zamanı değil diye ama içimi bir heyeecan kapladı anlatamam 1-2 ay sonra sevdiğim herşey çıkmaya başlayacak tadı damağında.beklıyorum..birde canım çok fena kızartma cekıyor.karışık kızartma üstünede bol domaateslı sos.ohh yemede yanında yat.
tuz konusunda ayrıca birşey söylemedi. ben de sormadım. ama söylediğin gibi ben de veriyorum kendimize yaptıklarımızdan ama az az. ona yaptıklarıma katmıyorum. hatta kendimize çorba yaparken tuzunu azcık koyuyorum yiğitede yedireceğim herkes tabağına katsın diyorum :)geçmiş olsun...kafama takıldı sizin yiyeceğiniz herşeyden yesi demişya tuzla ilgili bişiy dedimi tussuz az tuzlu falan die.. ben tuz atmıyorum ilkenin yediklerine ama bazen kendi yemeğimden çorba falan azıcık veriyorum tuz atılmış , daha lezzetli şapur şupur yiyo ben bi sonraki c.tesi gitcem doktora sorcamda sizin doktor bişiy dedimi die merak ettim ????bilmiyorumkismile
hadı gecmıs olsun ,fazla bıseyı yokmus kucuk beyın.birde bu santafer dedıgınız sey ne damlası.hep sorucam unutuyorumbir saat olduk doktordan geleli.. aklımdayken hemen yazayım kızlar söylediklerini.
afikkime banziyor sizce?
hangisinn ben , hangsiinn aydın oldugunu yazmama gerek yok herhalde
[/URL][/IMG]
oo hayirli olsunnn...sabah tam siteye girdim birşeyler yazdım gönderemeden internet gitmiş...
hadi gecmis olsun, trdeki doktorlar oksuruk icin ne surubu veriyor, burda oksuruk surubu verilmiyor,ki bende oyle biliyorum, sadece balgam sokturucu veriliyor eger balgami varsa cigerlerde??bir saat olduk doktordan geleli.. aklımdayken hemen yazayım kızlar söylediklerini.
nurdan bu adamlarla araba kullanılmaz ama sen bilirsin ...
...
canim oglumu zaten cok benzetiyorlardi..birazda benim abime..dedim kiz benim kopyam olacak o daha da cok benziyor babaya..akannehir yani ben dogurdukca bebeklerin babaya benzeme orani artiyor..bak o yüzden daha dogurmuyorum..kaydirigubbakcemile3 canim bende diyorum eli ayagi bana benziyor diye..kendimi böyle avutuyorum..kaydirigubbakcemile3ayy özgül çok hoşşun ya
sennkiler babayamı benziyor..opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?