zaten bu topikte bebisini kendine benzetenlerde nurdanin üzerine tanimam..iki numarada da ise biraz kivanc anneye benziyor...birazda kuzy...ama topigimizin gururu,kadinlarin gruru nurdannn!!bakinda örnek alin..kaydirigubbakcemile3
ozgul seni seviyorum biliyun muu:))ama teo da bazen babaya mi donucek acaba diyorum..buarada adam babasina asik resmen yaa, cok kiskaniyorum, hani erkekler anneye duskun olurduzaten bu topikte bebisini kendine benzetenlerde nurdanin üzerine tanimam..iki numarada da ise biraz kivanc anneye benziyor...birazda kuzy...ama topigimizin gururu,kadinlarin gruru nurdannn!!bakinda örnek alin..kaydirigubbakcemile3
zaten bu topikte bebisini kendine benzetenlerde nurdanin üzerine tanimam..iki numarada da ise biraz kivanc anneye benziyor...birazda kuzy...ama topigimizin gururu,kadinlarin gruru nurdannn!!bakinda örnek alin..kaydirigubbakcemile3
nurdan biberiye yagını gozkararı karnıma sarkık bolgeme suruyorum işte olculu deil.. buram buram kokuyo yaaa pöfff ...
ben de seni seviyum biliyun dimi:ozgul seni seviyorum biliyun muu:))ama teo da bazen babaya mi donucek acaba diyorum..buarada adam babasina asik resmen yaa, cok kiskaniyorum, hani erkekler anneye duskun olurdu(
ay ne salak seymis bunlar ya..herseyi ticarete dökmüsler resmen..sana sunu örnek vereyim:benim burada yaptigim program test ve tahlilleri ile sonuna kadar 300 euro..ablam istanbulda bunu yaptirmak istedi testler haric 750 euro ve 2 ay sonrada 1000 euro daha..Diyetisyen beni bozup gönderdi kızlar! Şöyle ki, adam başka bir merkezde artık ve ben de bana verdiği listeyi ve benim için aldğı notları alıp oraya gittim. Ama bana tekrar dahiliyeye görünmem gerektiğini, tekrar kan vermem ve o tahlillerin sonucunda diyetisyene görünebiliceğim söylendi. Adamla görüşmek istedim, görüştürdüler, adam da doğruladı. Ama dedim ben haftalardır size gelmek için fırsat kolluyorum, üstelik bebeğimi bırakıp geldim. Uzakta oturuyorum, zırt pırt gelemem ki, dedim. Üzgünüm, burası başka bir kurum ve eski tahlilleriniz olmaz, zaten yenilenmesi de gerekir, dedi. Ben de döt olmuş bir şekilde döndüm, adama da teessüflerimi bildirdim.
Ne yapıcam, aynı listeye devam edicem. 58'e indikten sonra da sürekli tartılarak 60'ı geçmemeye çalışıcam. Ya da yakında başka diyetisyen bulucam ki, bu çok zor. Şehir dışı burası çünkü.. Sinirlendim tabii bayağı. Oturup ağlayacaktım. Kaç haftadır diyetisyene kontrole gidicem ben! Allem edip kallem edip gidiyorum, onda da olmuyor. Neymiş, kurum değişmiş! Peh... Gıcık oldum.
NURDAN araban hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız böbüşüm! (dolmuş şoförü lugatı :))
GÜLİ Afik de aynı Doruk gibi babası yav!
DERYA 3. dişinizle güle güle ısırın, güzel güzel mamalar yiyin inş :)
Bu arada dün ölçülerim alındı spor. salonunda. Son 5 haftada 3.5 kg vermişim, artı kalça - göbek - basen - bacak hep 2-3 cm incelmiş bu 5 haftada. Güzel değil mi :)
ya yolla bir resim bakalim..a.sbenim oğlanda aynı bana benziyo.her kes öyle söylüyo.sadece bir farkla onun gözler mavi.gözler kime çekdi bilmiyorum.babasınında benimkilerde mavi değil
ya merak ettimde topikte normal dogum yapan var mi??:uhm:
pervin yolculuk ne zaman?? babasi özlemistir ecosu..
az kalmis..allah kavustursun diyelim..ayrica adam orada seni ne yapsin..sen orada lazimsin..kaydirigubbakcemile3 ayrica yeni gözdeleri oldu bu kizlar..bizimkide öyle..sen kiziyla bir cilvelesmeleri var gör..:umursamaz:11 nisanda..sorma ya cok fena..her msn acısımda kız uyanıksa kamera actırıo yoksa bana pek meraklı deil :)) benle konusurken duz yazı devam edios:))
aman bosver..türkiyeye gelipte yemeden durulurmu....ekmegi bile ayri lezzetli geliyor insana..ne yesem türkiyede ayri bir güzel..ben de izinde hic tuitamam bogazimi..tutmakta istemem zaten..memleketimin ekmegini,suyunu yemegini yemeyeceksem ne anlami varki izinin..dısarlardayım surekli .gecmişi okuyorum ama pek dahil olamıorum.. ondanda yazacak bisey bulamıorum.yarında arkadasa gitcem bugunde baska arkadastaydım mamalar superdi aksam yemegi yemeyerek dengelemeye calısıorum ama bakalım ..
az kalmis..allah kavustursun diyelim..ayrica adam orada seni ne yapsin..sen orada lazimsin..kaydirigubbakcemile3 ayrica yeni gözdeleri oldu bu kizlar..bizimkide öyle..sen kiziyla bir cilvelesmeleri var gör..:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?