2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

zaten bu topikte bebisini kendine benzetenlerde nurdanin üzerine tanimam..iki numarada da ise biraz kivanc anneye benziyor...birazda kuzy...ama topigimizin gururu,kadinlarin gruru nurdannn!!bakinda örnek alin..kaydirigubbakcemile3

zaten bu topikte bebisini kendine benzetenlerde nurdanin üzerine tanimam..iki numarada da ise biraz kivanc anneye benziyor...birazda kuzy...ama topigimizin gururu,kadinlarin gruru nurdannn!!bakinda örnek alin..kaydirigubbakcemile3

vereliniortak katılıyorum sonuna kadar kaydirigubbakcemile3 Teo Nurdanın kopyası :jeyyar:

Gülistan bacakların dikkatimi çekti baldırlar tombikmiş o gülüş ne öyle çok şirin.. Afik aynı baba :bbo:
Nurdan bencede erkeklerle araba kullanmayı öğrenmek zor ben annemin aldığı düldülle daha iyi öğrendim annem ve ben iki acemi kazasız belasız denemeler yaptık o şimdi benden daha iyi durumda ben hamile kalınca çalışmalara ara verdim :sinifsinif:
Sibel ben mamayı topak topak olduğu halde vermiştim bilmeden ki o zaman bile bir şey olmadı bence olmaz...
Sedef benim robotla falan pek işim olmaz evde duruyor çok nadir kullanırım zaten markası arzum...
Tazem hala ortalarda yok diyetisyene gidecekti neler söyledi acaba??
Evrim tam diyetisyene gitmek üzere neler tıkıştırmışsın ağzına lmaz: Bende isterem aklinialirimsmile
Fatma kuzuya geçmiş olsun...
Esra neden buralara takılmadığın belli süslen püslen tabii bayanssulusmile
Damla verdiğin bilgiler için teşekkürler mantık iyi ama o ısı canını yakacaksa deneyemem yakmayacaksa caydırıcı olmaz fisfisfis
Esra, Eda, Derya kuzularımızın dişleri çıkmış ohhh maşallah
Aklımda başka bir şey kalmadı bilmiyorumkismile
Ayy bende buaralar giremiyorum ruh halimden kaynaklı sanırım kendimi saldım iyice (

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
dnzyildizi84

girmem girmem girdiğimde de durum budur ya :umursamaz:

ozgul seni seviyorum biliyun muu:))ama teo da bazen babaya mi donucek acaba diyorum..buarada adam babasina asik resmen yaa, cok kiskaniyorum, hani erkekler anneye duskun olurdu(

Diyetisyen beni bozup gönderdi kızlar! Şöyle ki, adam başka bir merkezde artık ve ben de bana verdiği listeyi ve benim için aldğı notları alıp oraya gittim. Ama bana tekrar dahiliyeye görünmem gerektiğini, tekrar kan vermem ve o tahlillerin sonucunda diyetisyene görünebiliceğim söylendi. Adamla görüşmek istedim, görüştürdüler, adam da doğruladı. Ama dedim ben haftalardır size gelmek için fırsat kolluyorum, üstelik bebeğimi bırakıp geldim. Uzakta oturuyorum, zırt pırt gelemem ki, dedim. Üzgünüm, burası başka bir kurum ve eski tahlilleriniz olmaz, zaten yenilenmesi de gerekir, dedi. Ben de döt olmuş bir şekilde döndüm, adama da teessüflerimi bildirdim.

Ne yapıcam, aynı listeye devam edicem. 58'e indikten sonra da sürekli tartılarak 60'ı geçmemeye çalışıcam. Ya da yakında başka diyetisyen bulucam ki, bu çok zor. Şehir dışı burası çünkü.. Sinirlendim tabii bayağı. Oturup ağlayacaktım. Kaç haftadır diyetisyene kontrole gidicem ben! Allem edip kallem edip gidiyorum, onda da olmuyor. Neymiş, kurum değişmiş! Peh... Gıcık oldum.

NURDAN araban hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız böbüşüm! (dolmuş şoförü lugatı :))

GÜLı Afik de aynı Doruk gibi babası yav!

DERYA 3. dişinizle güle güle ısırın, güzel güzel mamalar yiyin inş :)

Bu arada dün ölçülerim alındı spor. salonunda. Son 5 haftada 3.5 kg vermişim, artı kalça - göbek - basen - bacak hep 2-3 cm incelmiş bu 5 haftada. Güzel değil mi :)

tazem guzelde lafmı super gidiosun masallahh ...

druna bende uyuz oldum ama el adamı işte napcan . istedigin gibi diyetisyen bulman dilegiyle canım

nurdan biberiye yagını gozkararı karnıma sarkık bolgeme suruyorum işte olculu deil.. buram buram kokuyo yaaa pöfff ...

benim oğlanda aynı bana benziyo.her kes öyle söylüyo.sadece bir farkla onun gözler mavi.gözler kime çekdi bilmiyorum.babasınında benimkilerde mavi değil

ozgul seni seviyorum biliyun muu:))ama teo da bazen babaya mi donucek acaba diyorum..buarada adam babasina asik resmen yaa, cok kiskaniyorum, hani erkekler anneye duskun olurdu(
ben de seni seviyum biliyun dimi:puyorumnanaktanevet canim zamanla degisiyorlar..esinide andiriyor ama gülüsü yüzü hep sen..cok tatli ya...opuyorumnanaktan
ay ne salak seymis bunlar ya..herseyi ticarete dökmüsler resmen..sana sunu örnek vereyim:benim burada yaptigim program test ve tahlilleri ile sonuna kadar 300 euro..ablam istanbulda bunu yaptirmak istedi testler haric 750 euro ve 2 ay sonrada 1000 euro daha..nasil sinir oldum bilsen..ablam demis benim kardesim su kadara yaptirmis.. burada böyle demis kestirmis atmis kadin..yani insanlarin gözünü para bürümüs artik..bosver ayrica sen..bak cok güzel kilo verdin..spor ve diyete devam ederek daha da verirsin..hic gerek yok bence gitmene..a.s
benim oğlanda aynı bana benziyo.her kes öyle söylüyo.sadece bir farkla onun gözler mavi.gözler kime çekdi bilmiyorum.babasınında benimkilerde mavi değil
ya yolla bir resim bakalim..a.s

dısarlardayım surekli .gecmişi okuyorum ama pek dahil olamıorum.. ondanda yazacak bisey bulamıorum.yarında arkadasa gitcem bugunde baska arkadastaydım mamalar superdi aksam yemegi yemeyerek dengelemeye calısıorum ama bakalım ..

11 nisanda..sorma ya cok fena..her msn acısımda kız uyanıksa kamera actırıo yoksa bana pek meraklı deil :)) benle konusurken duz yazı devam edios:))
az kalmis..allah kavustursun diyelim..ayrica adam orada seni ne yapsin..sen orada lazimsin..kaydirigubbakcemile3 ayrica yeni gözdeleri oldu bu kizlar..bizimkide öyle..sen kiziyla bir cilvelesmeleri var gör..:umursamaz:

aman bosver..türkiyeye gelipte yemeden durulurmu....ekmegi bile ayri lezzetli geliyor insana..ne yesem türkiyede ayri bir güzel..ben de izinde hic tuitamam bogazimi..tutmakta istemem zaten..memleketimin ekmegini,suyunu yemegini yemeyeceksem ne anlami varki izinin..

az kalmis..allah kavustursun diyelim..ayrica adam orada seni ne yapsin..sen orada lazimsin..kaydirigubbakcemile3 ayrica yeni gözdeleri oldu bu kizlar..bizimkide öyle..sen kiziyla bir cilvelesmeleri var gör..:umursamaz:

:))) dogru .. aynen bi kızımmm deyişi var ecede hemen donuyo kameraaya boncugumm dio oda guluo.. hatta ben sabah acıorum uyanınca laptopu ecenin yanına koyuyorum onlar bakısırken ben gidip kahvalısını hazırlıorum oda bizi izlio .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…