2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

normalmi sezeryanmı doğum yapdın?normalde daha az sarkık olur diye biliyorum
bu topigin %90nindan fazlasi sezryan:))

sagol tatlim, burada bencede sen super gidiyorsun, bak bende diyetisyene gitmiyorum aylik, yada 15 gunde bir olcumlerimi yapiyorum, kendi listemle 8.5 kilo verdim..sende super vedin bencede 58 e kadar devam, sonrada dikkat edersin..

off dimii herseyi ayri guzel...

ya ben bu aksam sapittim annem gitmeden dipfrize lahana ve yaprak sarmisti, aksamda yemek yoktu cikardim pisirdim, off super lezzetliydi 1 tabak yedim bi tabak kadar da gittiùm geldim attim agzima( ama cok guzeldi yaaa...

Ki burcu sen arada kacamklarla bu kadar kilo verdin, yani asil listeye tam uymadin, spor sagolsun, o yuzden sporuna devam et sen bebegim, bak havalarda duzliyor, doruklada yuruyuslere cik..ben spor yapabilsem daha da cok verirdim, gerci Teo benim dogal sporum ama neyse:)))

aynen öyle walla .. gece yatmadan mekiklerimide yapıorum artık napayım hem yıyorum hemde yakmaya cabalıorum bisekilde.. hersey okadar lezzetliki burda.. demek ondan bakude ben cikiloplara dadanmısım :) heran heryerde lezzetliler

bana acil cvp kızlar musti 3gündür ishaldi sanırım ondan oldu daha önce olmamıştı yavrum beline kadar pişik olmuş resmen kanıo akşam sebamed sürdüm şimdide puduraladım kuru tutsun die blrde aventin var pişik kremi neyapsam ya çaresiz kaldım görseniz inanamazsınız yaa((

selam herkese,
tüm ağustos kuzularını ve güzel annelerini çooooook özledim.
devamsızlıktan kalmadıysam rapor vermeye geldim :kedi:
biliyorsunuz annem ve babam bendeydi ve 5 kişilik bir evde işlere koşturmaya çalışan,okulda da 26 saat derse giren bir taze anne olarak çok zorlanıyordum.bebeğe annemin bakması konusunda da hep tedirgindim.ekim ayında fıtık ameliyatı olmuş,ağır kaldırması yasaklanmış olduğu halde tüm ısrarlarıma rağmen "ben daha yaşını doldurmamış torunumu bakıcıya bıraktırmam." deyip gelmişti.annemden yana bir sorun çıkabilir diye tedirginken sürpriz babamdan geldi,17 mart günü kalp krizi geçirdi ki daha önce kalbiyle ilgili bir sorun yaşamadığından üzüntümüzün yanında bir de şok olduk.yoğun bakımda geçirdiği 4 gün bizim için de çok zor geçti.5. gün yoğun bakımdan servise çıkardılar,ben de evime döndüm ve oğlumun anneannesi tarafından bakılması defteri kapandı.babam şimdi iyi,taburcu oldu,evinde dinleniyor.
bize gelince,bakıcıya başlamamız acele ile oldu ama birden verilmiş bir karar değildi.ben önümüzdeki yıl için birini bulup anlaşmıştım.görüşüp işe erken başlamasını istedim,kabul etti.şimdilik bir hayli memnunum.ılımlı,anlayışlı,benden sadece 2 yaş büyük ama 12 yaşında bir kızı ve 9 yaşında bir oğlu var.gönlümden geçen, para verip iş yaptırdığım biri gibi değil de bir abla-kardeş,bir arkadaş gibi olabileceğim bir bakıcıydı;sanırım bu isteğim gerçekleşti.örneğin,önce "her gün yoğurt mayalamakla uğraşma.sen sütü getir,ben mayalarım." demişti,bugün de "yarın sütü fazla getir,hafta sonu da yoğurdu yapar,evinize getiririm." dedi. bu işi mesai günü,mesai saati kavramları olmaksızın yaptığını düşünüyorum,umarım yanılmıyorumdur.güvenimin bir sebebi de çocuklarının bizim okulda okuyor olması ve yıllardır bir öğrenci velisi olarak kendisini tanımamız.
çok uzattım,farkındayım ama sizinle konuşmayı,dertleşmeyi özlemişim.evdeki kişi sayısı üçe düşünce işlerde ve tabi ki yoğunluğumda bir azalma oldu,daha sık girebilirim diye düşünüyorum.
görüşmek üzere...

Burcu üzülme bencede uzman yardımı almadan yapabileceğine bende inanıyorum.. Spora devam o listeden devam et.. Süpersin ne güzel sonuçlar aldın darısı başıma.. Benimde yarın tam 1 ay oluyor ölçecekler spor salonunda bakalım durum nedir ?? guclubacismile Ayrıca tavsiye ettiğin kitabı daha yeni alabildim cidden güzelbir dille anlatılmış beğendim 2 güne ancak biter ama vakit buldukca okuyorum...
Pervin bende İst a gidince herhalde Deniz beni pek aramaz o da kızına aşık onun hasretine nasıl dayanacak bilmiyorum... boshayallersmile Çikilopları bir gün doldur eve bıkıncaya kadar ye sonra canın istemez kaydirigubbakcemile3 Bende bir ara luppolara dadanmıştım ama bu yöntemle çözdüm işi :))
Ayrıca sen hani bir krem demiştin ya çatlaklar için kullanıyor musun? İşe yaradı mı?? Tadını çıkar burada mamaların oraya gidince daha dikkatli olursun evde yalnız bir şey istemiyor canı insanın...

Cnm sık sık yıka kurut iyice havalandır bepantende işe yarayabilir.. Ama eğer çok çok kötüyse bence doktora götür...

Desteğinize çok teşekkürler. Ben de sizin gibi düşünüyorum.

ÖZLEM o yöntemi ben de çokça kullanırım, önümü alamadığım zamanlar tabii...

NUR Nivea'nın pişik kremi, pişik önleyici değil ama!!, bepanthen ve hametan üçlüsü diyorum! Ve havalandırmak tabi ki.. Kıyamam kuzuma yaa...

NEVİN ne iyi ettin de geldin, çok özledik seni. Bakıcı konusunda çok sevindim, inşallah böyle devam eder. Veli olunca daha rahat oluyor insan değil mi...

PERVİN kafana takma bence yeme olayını, her zaman burada olmuyorsun, her şeyin tadını çıkar. Dönünce kaldığın yerden devam edersin.

2 gün sonra 8 ayları bitecek Ece lerin Esracım
ne güzel

ay evet meltem yaaa ne guzel dimiii
bu ara her daim buyuttuk allahım ne guzel uyuyor aksam falan rahat keyifli gunlerimize geri donduk diye sukredip duruyorum
hele ikinci oldugu için benim bu birdaha bu sıkıntılarıda yasamama gerek yok ikit ane varne hos nehos diyip duruyorum:)

bugun 1 Nisandi saka yapamadim, keske hamileyim falan yazsaydim topige(

ya aynen unutmusum dalmısım berke serserisi aksam geldi montunun kolunu dısarda bırakmıs kırık gibi kolu sarıgılı gibi suratında bir acı ifade noldu oglum dedi ibo allahtan ben tabloyu gormedim arkasındaydım ibounn dustum çok kotu dedi aaglamaklı boyle ibo teldeydi biryandan annesi ile kapatıyorum dedi kapattı berke 1 nisan diye bagırdı
essek ya buyudu de bize 1 nisan falan yapıyor elim ayagım bosaldı bir anda :)

haklısın canım ya yemeyince tabi yokhayir baska bir esprisi falanmı var bu cesit pisirilenlerin diye merak etmistim yemedimi napcan her yola basvuracaksın bende biboron mamalarında o sekilim cesit cesit denemeye calısoyurm hiç farketmiyor milumil falanda sevmedi
yapıyoruz kadın içiryor biz aslaa
bugun kadında içirememis mesela kahvaltıyı vermis hemen içmeyince

Gıtmeden once domates soslu sebzelı makarnadan yedırdım.. bekle bakalım, neler olacak kaydirigubbakcemile3 fazla yemedı ama.. yıne de yedırdım, pogaca da tıktım agzına,kaçmaz benden aklinialirimsmile

sen çok kotu fenasın efrimmm niye tıkaladın pogacaları hain arkadas lülülülülülü

aaa tuh niye onermiyorum dedi
sen neden niye diye sormadın:) ben anında sorarım acıklamasını isterim hayır dedigi bir seyin ozellikle
minadex bizim dr veriyor 6 aylıktan beri her gun bir tatlı kasıgı .
nivea nın pisik onleyici degil acil pisik geçiren kremi var çok etkili bizim dr da hep nivea oneriyor dene bencede
altını mumkunse yıkayıp çok ince bir tabaka sur ama nefes alsın derisi

afikkime banziyor sizce?
hangisinn ben , hangsiinn aydın oldugunu yazmama gerek yok herhalde

[/URL][/IMG]

tabiki babasına benziyor aynı valla :) usgunum guli:)

ay dr un yapıtgı hiç etik degil ayıp yaa.
neyse senlisteye devam et zaten spola falan birlesik super gidiyorsun 5 hafta 3,5 kilo mis yaniii daha nolsunn

ya merak ettimde topikte normal dogum yapan var mi??:uhm:

benim bildigim tuana yani melek var birde

a y ne hos yaaa
su teknoloji nasıl harika birsey eskiden kamera internet vs yokken nasıl hasret giderirmis uzaktakiler acaba

canım yukarda da yazdım nivea nın pisik onleyici degil acil pisik geçiren bizim dr nivea sos demisti ama uzernide ben sos yazısını goremedim neyse ondan almanı tavsiye ederim ve yıka acıkta bırakkurusun iyice onndansurk çokg eçmis olsun

nevincim çokg eçmis olsun oncelikle babana
bu arar o kadar çok kalp krizi vakası duyuyorumki ne yazıkkı

bakıcı diye de dusunme sayet allah iyi birini karsına çıkarırsa anneden daha iyi olabiliyor emin ol . nitekim bizim bakıcıda bu sekilde benim için insallah bende yanılmıyorumdur
ayrıca çocukları sizin okulda diyorsun emin ol yanlıs birsey yapmaz yapamaz onunda etksi vardır belik bu kadar iyimser olmasınad tabi normaldeed boyle iyi biridir belk i ama sonuçta çocuklarının okudgu okulda ogretmensin bu onemli birsey buna çok sevindim valla pat diye ortada falanda bırakmaz bu sartlarda anlasılan
evleriniz yakın herahde yogurdu falan yapıp getireyim dedigine gore o da super hayırlı olsun canım
daha çok bekleriz ama topige olmuyor boyle uzun uzun aralar

hemen yapıp yeseydin canım aklın kalmasın

afikkime banziyor sizce?
hangisinn ben , hangsiinn aydın oldugunu yazmama gerek yok herhalde

[/URL][/IMG]

açıklıyorum Babasına benziyor
biz kadınların kaderimidir bu ya taşı doğur babasının kopyaları olsunlar

ya merak ettimde topikte normal dogum yapan var mi??:uhm:

var Melek

11 nisanda..sorma ya cok fena..her msn acısımda kız uyanıksa kamera actırıo yoksa bana pek meraklı deil :)) benle konusurken duz yazı devam edios:))

tüm babalar aynı desene kapıdan giriyor hemen yanına damlıyor ecenin 1 dk uzaktan seviyor sonra gidip elini yıkıyor alıyor kucağına

az kalmis..allah kavustursun diyelim..ayrica adam orada seni ne yapsin..sen orada lazimsin..kaydirigubbakcemile3 ayrica yeni gözdeleri oldu bu kizlar..bizimkide öyle..sen kiziyla bir cilvelesmeleri var gör..:umursamaz:

biz bu kız bebişleri babalara doğurduk sanırım

Popolin kullan canım süper etkili

hoşgeldin
çok geçmiş olsun
bakıcınız da hayırlı olsun

Berke vallahi büyümüş de 1 nisan şakası yapmış bu arada amacına da ulaşmış yani

evet 8 ay bitti bundan sonrası daha kolay olur inşallah büyütme açısından

Ece geçen haftadan beri geç yatıyor geçen hafta kına ve düğün vardı orda 12 yi 1 i gördü mecburen gürültüden uyuyamadı
kaç gecedir 8,5 da yatırıyorum yatağına koyarken gözünü açıyor sonra 12 de yatıyor mahvoldum kaç gecedir

bu işin çözümü vafr mıdır Esra

GÜNAYDIN

tatlım geçmiş olsun bu durumda pişik kremleri yetersiz kalır bencede . travacort kullanmıştım ben birkaç kere . etkili olduğu için hemen geçirir. pudra sürme, hava alması gerek. yıka kurula, havalandır, kremle. tazem yazmış zaten.

bu arada sütten doktor tavsiyesiylemi kestin mustiyi???

hoşgeldin tatlım . babana çok geçmiş olsun. bakıcıyada çok sevindim.
hem annenin rahatsızlığı dolayısı ile onun için iyide olmuş.
bizdede aynı durum oldu. artık denizin kıyafetlerini ütülemeye bile vakit bulabiliyorum:))))

terruk ederim tazem. sen yoluna yalnızda devam edersin!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…