bu topigin %90nindan fazlasi sezryan:))normalmi sezeryanmı doğum yapdın?normalde daha az sarkık olur diye biliyorum
sagol tatlim, burada bencede sen super gidiyorsun, bak bende diyetisyene gitmiyorum aylik, yada 15 gunde bir olcumlerimi yapiyorum, kendi listemle 8.5 kilo verdim..sende super vedin bencede 58 e kadar devam, sonrada dikkat edersin..Diyetisyen beni bozup gönderdi kızlar! Şöyle ki, adam başka bir merkezde artık ve ben de bana verdiği listeyi ve benim için aldğı notları alıp oraya gittim. Ama bana tekrar dahiliyeye görünmem gerektiğini, tekrar kan vermem ve o tahlillerin sonucunda diyetisyene görünebiliceğim söylendi. Adamla görüşmek istedim, görüştürdüler, adam da doğruladı. Ama dedim ben haftalardır size gelmek için fırsat kolluyorum, üstelik bebeğimi bırakıp geldim. Uzakta oturuyorum, zırt pırt gelemem ki, dedim. Üzgünüm, burası başka bir kurum ve eski tahlilleriniz olmaz, zaten yenilenmesi de gerekir, dedi. Ben de döt olmuş bir şekilde döndüm, adama da teessüflerimi bildirdim.
Ne yapıcam, aynı listeye devam edicem. 58'e indikten sonra da sürekli tartılarak 60'ı geçmemeye çalışıcam. Ya da yakında başka diyetisyen bulucam ki, bu çok zor. Şehir dışı burası çünkü.. Sinirlendim tabii bayağı. Oturup ağlayacaktım. Kaç haftadır diyetisyene kontrole gidicem ben! Allem edip kallem edip gidiyorum, onda da olmuyor. Neymiş, kurum değişmiş! Peh... Gıcık oldum.
NURDAN araban hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız böbüşüm! (dolmuş şoförü lugatı :))
GÜLİ Afik de aynı Doruk gibi babası yav!
DERYA 3. dişinizle güle güle ısırın, güzel güzel mamalar yiyin inş :)
Bu arada dün ölçülerim alındı spor. salonunda. Son 5 haftada 3.5 kg vermişim, artı kalça - göbek - basen - bacak hep 2-3 cm incelmiş bu 5 haftada. Güzel değil mi :)
aman bosver..türkiyeye gelipte yemeden durulurmu....ekmegi bile ayri lezzetli geliyor insana..ne yesem türkiyede ayri bir güzel..ben de izinde hic tuitamam bogazimi..tutmakta istemem zaten..memleketimin ekmegini,suyunu yemegini yemeyeceksem ne anlami varki izinin..
aman bosver..türkiyeye gelipte yemeden durulurmu....ekmegi bile ayri lezzetli geliyor insana..ne yesem türkiyede ayri bir güzel..ben de izinde hic tuitamam bogazimi..tutmakta istemem zaten..memleketimin ekmegini,suyunu yemegini yemeyeceksem ne anlami varki izinin..
bana acil cvp kızlar musti 3gündür ishaldi sanırım ondan oldu daha önce olmamıştı yavrum beline kadar pişik olmuş resmen kanıo akşam sebamed sürdüm şimdide puduraladım kuru tutsun die blrde aventin var pişik kremi neyapsam ya çaresiz kaldım görseniz inanamazsınız yaa((
2 gün sonra 8 ayları bitecek Ece lerin Esracım
ne güzel
bugun 1 Nisandi saka yapamadim, keske hamileyim falan yazsaydim topige(
ESRACIM öncelikle çok teşekker ederim hakikaten tecbübeli anne farkı....
çok güzel soru sormuşsun.... hazırı varken niye pişirilen mama alınır diye... selin iştahsız olduğu için bebelacın sitesine bakıyordum iştahsız bebekler için bu pişirilen lezzetleri öneriyorlar denemek için 1 kere aldım ama hiç beğenmedim yarısını ozaman yapmıştım ve döktüm işte 1 ayı geçkin süredirde kutu öylece duruyodu senin süt gibi benimde bu kutuyu atmak aklıma gelmedi annemde bugün almış pişirmiş yedirmiş seline yani olay bu..... yani insan yemeyen bi bebekle uğraşınca acaba yermi diye ne bulsa alıyor... uğraşmayı flan düşünmüyor yeterki yesin diyor ama yemeyincede yemiyor.... bugünde sıpanın o mamadan yiyesi tutmuş işte....
evet EBRUSKA bide AFTABRU söylemişti yine benim başıma gelmişti... ozaman o açıklamayı yapmışlardı.....çünkü ben hamileyken dikkat etmeyip tarihi geçmiş folik asit içmiştim o yüzden sağolsunlar ozaman yardımcı olmuşlardı....
ayyy nedir benim bu başıma gelenler....gülermisin ağlarmısın misali.....
Gıtmeden once domates soslu sebzelı makarnadan yedırdım.. bekle bakalım, neler olacak kaydirigubbakcemile3 fazla yemedı ama.. yıne de yedırdım, pogaca da tıktım agzına,kaçmaz benden aklinialirimsmile
bir saat olduk doktordan geleli.. aklımdayken hemen yazayım kızlar söylediklerini.
boğazına baktı çubukla.. bu arada yiğit çok ağladı hiç sevmedi. kulaklarına baktı. burnuna baktı. kalbini ve ciğerlerini dinledi. bıngıldağına baktı. öksürük konusunda şurup yazdı. bi de nezle grip ilacı yazdım dedi. şu bahsettiğimiz süt vardı ya onu sordum önermiyorum dedi. hele anne sütü alıyorsa az çok hiç gerek yok bir yaşına kadar dedi. üst dişleri çıkacak, dişetlerine baksana beyazlamış kabarmış dedi. huysuzluğu ondan olabilir. ateşlenirse calpol ver, diş jeli de az az sürebilirsin eğer çok ağlarsa dedi. santafer 5+5 şeklinde devam. devit günde 3 damla devam dedi bir yaşına kadar. minadeks vereyim mi dedim bir yaşından sonra tavsiye ediyoruz multivitaminleri dedi. kasık ve popuşundaki pişikleri geçiremiyorum dedim. baktı. kullandığım üç çeşit krem var onları söyledim. o konuda nivea tavsiye ederim. hepsini kes bir de onu dene dedi. 300 gr almış iyi normal dedi. hiç almadığı zamanlar da olacak. çünkü ay içinde verecek sonra alacak. yani almamış gibi görünecek o zaman telaşlanma bu aylarda böyle olur dedi. artık sizin yediğiniz herşeyden yiyebilir dedi.
afikkime banziyor sizce?
hangisinn ben , hangsiinn aydın oldugunu yazmama gerek yok herhalde
[/URL][/IMG]
Diyetisyen beni bozup gönderdi kızlar! Şöyle ki, adam başka bir merkezde artık ve ben de bana verdiği listeyi ve benim için aldğı notları alıp oraya gittim. Ama bana tekrar dahiliyeye görünmem gerektiğini, tekrar kan vermem ve o tahlillerin sonucunda diyetisyene görünebiliceğim söylendi. Adamla görüşmek istedim, görüştürdüler, adam da doğruladı. Ama dedim ben haftalardır size gelmek için fırsat kolluyorum, üstelik bebeğimi bırakıp geldim. Uzakta oturuyorum, zırt pırt gelemem ki,
NURDAN araban hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız böbüşüm! (dolmuş şoförü lugatı :))
GÜLİ Afik de aynı Doruk gibi babası yav!
DERYA 3. dişinizle güle güle ısırın, güzel güzel mamalar yiyin inş :)
Bu arada dün ölçülerim alındı spor. salonunda. Son 5 haftada 3.5 kg vermişim, artı kalça - göbek - basen - bacak hep 2-3 cm incelmiş bu 5 haftada. Güzel değil mi :)
ya merak ettimde topikte normal dogum yapan var mi??:uhm:
:))) dogru .. aynen bi kızımmm deyişi var ecede hemen donuyo kameraaya boncugumm dio oda guluo.. hatta ben sabah acıorum uyanınca laptopu ecenin yanına koyuyorum onlar bakısırken ben gidip kahvalısını hazırlıorum oda bizi izlio .
bana acil cvp kızlar musti 3gündür ishaldi sanırım ondan oldu daha önce olmamıştı yavrum beline kadar pişik olmuş resmen kanıo akşam sebamed sürdüm şimdide puduraladım kuru tutsun die blrde aventin var pişik kremi neyapsam ya çaresiz kaldım görseniz inanamazsınız yaa((
selam herkese,
tüm ağustos kuzularını ve güzel annelerini çooooook özledim.
devamsızlıktan kalmadıysam rapor vermeye geldim :kedi:
biliyorsunuz annem ve babam bendeydi ve 5 kişilik bir evde işlere koşturmaya çalışan,okulda da 26 saat derse giren bir taze anne olarak çok zorlanıyordum.bebeğe annemin bakması konusunda da hep tedirgindim.ekim ayında fıtık ameliyatı olmuş,ağır kaldırması yasaklanmış olduğu halde tüm ısrarlarıma rağmen "ben daha yaşını doldurmamış torunumu bakıcıya bıraktırmam." deyip gelmişti.annemden yana bir sorun çıkabilir diye tedirginken sürpriz babamdan geldi,17 mart günü kalp krizi geçirdi ki daha okuyor olması ve yıllardır bir öğrenci velisi olarak kendisini tanımamız.
çok uzattım,farkındayım ama sizinle konuşmayı,dertleşmeyi özlemişim.evdeki kişi sayısı üçe düşünce işlerde ve tabi ki yoğunluğumda bir azalma oldu,daha sık girebilirim diye düşünüyorum.
görüşmek üzere...
bizde dışarı çıktık parkta biraz gezdik ordan pazara uğradık görmelısınız karpuz çıkmış çilek, yenidünya, çağla.. tabi almadım.zamanı değil diye ama içimi bir heyeecan kapladı anlatamam 1-2 ay sonra sevdiğim herşey çıkmaya başlayacak tadı damağında.beklıyorum..birde canım çok fena kızartma cekıyor.karışık kızartma üstünede bol domaateslı sos.ohh yemede yanında yat.
afikkime banziyor sizce?
hangisinn ben , hangsiinn aydın oldugunu yazmama gerek yok herhalde
[/URL][/IMG]
ya merak ettimde topikte normal dogum yapan var mi??:uhm:
11 nisanda..sorma ya cok fena..her msn acısımda kız uyanıksa kamera actırıo yoksa bana pek meraklı deil :)) benle konusurken duz yazı devam edios:))
az kalmis..allah kavustursun diyelim..ayrica adam orada seni ne yapsin..sen orada lazimsin..kaydirigubbakcemile3 ayrica yeni gözdeleri oldu bu kizlar..bizimkide öyle..sen kiziyla bir cilvelesmeleri var gör..:umursamaz:
selam herkese,
biliyorsunuz annem ve babam bendeydi ve 5 kişilik bir evde işlere koşturmaya çalışan,okulda da 26 saat derse giren bir taze anne olarak çok zorlanıyordum.bebeğe annemin bakması konusunda da hep tedirgindim.ekim ayında fıtık ameliyatı olmuş,ağır kaldırması yasaklanmış olduğu halde tüm ısrarlarıma rağmen "ben daha yaşını doldurmamış torunumu bakıcıya bıraktırmam." deyip gelmişti.annemden yana bir sorun çıkabilir diye tedirginken sürpriz babamdan geldi,17 mart günü kalp krizi geçirdi ki daha önce kalbiyle ilgili bir sorun yaşamadığından üzüntümüzün yanında bir de şok olduk.yoğun bakımda geçirdiği 4 gün bizim için de çok zor geçti.5. gün yoğun bakımdan servise çıkardılar,ben de evime döndüm ve oğlumun anneannesi tarafından bakılması defteri kapandı.babam şimdi iyi,taburcu oldu,evinde dinleniyor.
bize gelince,bakıcıya başlamamız acele ile oldu ama birden verilmiş bir karar değildi.ben önümüzdeki yıl için birini bulup anlaşmıştım.görüşüp işe erken başlamasını istedim,kabul etti.şimdilik bir hayli memnunum.ılımlı,anlayışlı,benden sadece 2 yaş büyük ama 12 yaşında bir kızı ve 9 yaşında bir oğlu var.gönlümden geçen, para verip iş yaptırdığım biri gibi değil de bir abla-kardeş,bir arkadaş gibi olabileceğim bir bakıcıydı;sanırım bu isteğim gerçekleşti.örneğin,önce "her gün yoğurt mayalamakla uğraşma.sen sütü getir,ben mayalarım." demişti,bugün de "yarın sütü fazla getir,hafta sonu da yoğurdu yapar,evinize getiririm." dedi. bu işi mesai günü,mesai saati kavramları olmaksızın yaptığını düşünüyorum,umarım yanılmıyorumdur.güvenimin bir sebebi de çocuklarının bizim okulda okuyor olması ve yıllardır bir öğrenci velisi olarak kendisini tanımamız.
çok uzattım,farkındayım ama sizinle konuşmayı,dertleşmeyi özlemişim.evdeki kişi sayısı üçe düşünce işlerde ve tabi ki yoğunluğumda bir azalma oldu,daha sık girebilirim diye düşünüyorum.
görüşmek üzere...
ay evet meltem yaaa ne guzel dimiii
bu ara her daim buyuttuk allahım ne guzel uyuyor aksam falan rahat keyifli gunlerimize geri donduk diye sukredip duruyorum
hele ikinci oldugu için benim bu birdaha bu sıkıntılarıda yasamama gerek yok ikit ane varne hos nehos diyip duruyorum:)
ya aynen unutmusum dalmısım berke serserisi aksam geldi montunun kolunu dısarda bırakmıs kırık gibi kolu sarıgılı gibi suratında bir acı ifade noldu oglum dedi ibo allahtan ben tabloyu gormedim arkasındaydım ibounn dustum çok kotu dedi aaglamaklı boyle ibo teldeydi biryandan annesi ile kapatıyorum dedi kapattı berke 1 nisan diye bagırdı
essek ya buyudu de bize 1 nisan falan yapıyor elim ayagım bosaldı bir anda :)
hoşgeldin tatlım . babana çok geçmiş olsun. bakıcıyada çok sevindim.selam herkese,
biliyorsunuz annem ve babam bendeydi ve 5 kişilik bir evde işlere koşturmaya çalışan,okulda da 26 saat derse giren bir taze anne olarak çok zorlanıyordum.bebeğe annemin bakması konusunda da hep tedirgindim.ekim ayında fıtık ameliyatı olmuş,ağır kaldırması yasaklanmış olduğu halde tüm ısrarlarıma rağmen "ben daha yaşını doldurmamış torunumu bakıcıya bıraktırmam." deyip gelmişti.annemden yana bir sorun çıkabilir diye tedirginken sürpriz babamdan geldi,17 mart günü kalp krizi geçirdi ki daha önce kalbiyle ilgili bir sorun yaşamadığından üzüntümüzün yanında bir de şok olduk.yoğun bakımda geçirdiği 4 gün bizim için de çok zor geçti.5. gün yoğun bakımdan servise çıkardılar,ben de evime döndüm ve oğlumun anneannesi tarafından bakılması defteri kapandı.babam şimdi iyi,taburcu oldu,evinde dinleniyor.
bize gelince,bakıcıya başlamamız acele ile oldu ama birden verilmiş bir karar değildi.ben önümüzdeki yıl için birini bulup anlaşmıştım.görüşüp işe erken başlamasını istedim,kabul etti.şimdilik bir hayli memnunum.ılımlı,anlayışlı,benden sadece 2 yaş büyük ama 12 yaşında bir kızı ve 9 yaşında bir oğlu var.gönlümden geçen, para verip iş yaptırdığım biri gibi değil de bir abla-kardeş,bir arkadaş gibi olabileceğim bir bakıcıydı;sanırım bu isteğim gerçekleşti.örneğin,önce "her gün yoğurt mayalamakla uğraşma.sen sütü getir,ben mayalarım." demişti,bugün de "yarın sütü fazla getir,hafta sonu da yoğurdu yapar,evinize getiririm." dedi. bu işi mesai günü,mesai saati kavramları olmaksızın yaptığını düşünüyorum,umarım yanılmıyorumdur.güvenimin bir sebebi de çocuklarının bizim okulda okuyor olması ve yıllardır bir öğrenci velisi olarak kendisini tanımamız.
görüşmek üzere...
Desteğinize çok teşekkürler. Ben de sizin gibi düşünüyorum.
ÖZLEM o yöntemi ben de çokça kullanırım, önümü alamadığım zamanlar tabii...
NUR Nivea'nın pişik kremi, pişik önleyici değil ama!!, bepanthen ve hametan üçlüsü diyorum! Ve havalandırmak tabi ki.. Kıyamam kuzuma yaa...
NEVİN ne iyi ettin de geldin, çok özledik seni. Bakıcı konusunda çok sevindim, inşallah böyle devam eder. Veli olunca daha rahat oluyor insan değil mi...
PERVİN kafana takma bence yeme olayını, her zaman burada olmuyorsun, her şeyin tadını çıkar. Dönünce kaldığın yerden devam edersin.
meltem gunaydın canım
basbasayız yine kimseler yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?