2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese.yazık yavruma ben penaten adlı krem kullanıyorum.çok etkili almanyadan geldi bana burda varmıdır bilmiyorum.ufak bir kızartı olsa bile sürüyorum yarım saatde gidiyo.

günaydın...normal doğumdan bahsedilmiş...bilmiyorum nekadr doğru yani..ben 7 aylık hamilyken yüzüklerimi takabikiyodum ki şuanki kilomdan 15 kg daha fazlaydım..lşimdi kesinlikle olmuyo...ve ben bunu normal doğuma bağlıyorum...o sancı esnasında kemkler daha bi genleğişyo heralde...genişliyor diye düşünüyorum...dikkat edilmedği sürece normal doğumdan sonrada göbek sarkar...farkaden bişi yok...

NUR çok geçmiş olsun kesinlikle niveanın pişk onarıcı kremini diyorum...sebamet kullanırken pişik olmuştu Eylül nivea sölediler anında geçti...çok işe yarıyo farkedeceksin..ben nivea pişik önleyici kullnıyorum hani seninki baya bi pişik olmuş ondan onarıcı dedim ikiside ii yani..

bugün çok yoğun görünüyor . rektörlükten daire başkanları gelecek.
alese başvurmuştum. 2 yılı geçtiği için başvuru merkezinden yani rektörlükten yapmam gerekiyormuş. off vede poff.

afik ne tatlı vede ne baba ya kopya direk.
gülü sende ne tatlı bi bebikmişsin.
denizde babasının kopyası hatta amcasının. ama onların bebeklik hatta çocukluk fotoğrafları bile yok. böyle karşılaştıramıyorum ama. sen git amcaya benze. taşı doğur amcaya benzesin cidden hoş diğil!!!!

ya evet meltem ben kimseyle iki laf edemedim kimsenin bebegini kucaklayıp sevemedim çok telaseli oldum annemi çok aradım bir dahakine insallah mutlaka yanımda biryardımcı ile katılacagım

bu sezaryan mı normal dogummu muhabeti hiç bitmez basladıgı yerde de mutlaka muhalif gorusler olur :)
ben sezaryancılardanım asla normali aklımdanibel geçirmedim hiç pisman degilim
gobek normalde olmaz sezaryanda olur kalır diye birsey asla yok inanmıyorum bilimsel bir acıklamasıda yok halk arasında dogru bilinen yanlıslardan biri bence
tıpkı 8 aylık çocuk yasamaz 7 aylık yasar mantıgı gibi sacma bir felsefe diye dusunuyorum ben..

meltem benim sut iyice azaldı yok olmaya yuz tuttu diyim sana gitti gider sanırım
simdiden hazırladım kendimi 8 ay emzirdim diyebilcem ilerde diye oglumu 4 ay kızımı 8 ay emzirdim hm nasıl geliyor kulaga falan diye dusunuyorum çunku yok gibi artık çok çok az çıkıyor bir anda noldu bilmiyorum ama oyle sabah kalkıtm aksam 10 gibi emzirmistim hatta 9 sanırım saat 6,30 da 50 cc çıktı çıkmadı yani oyel diyim sana

ya evet meltem ben kimseyle iki laf edemedim kimsenin bebegini kucaklayıp sevemedim çok telaseli oldum annemi çok aradım bir dahakine insallah mutlaka yanımda biryardımcı ile katılacagım

bende yanımda bundan sonra annemi ya da kayınvalidemi getireceğim 2 lafın belini kırayım diye

benim de azaldı ama seninki kadar değil şu an yetiyor hala Ece ye
ama 8 ay güzel süre
ben 7 ay emmişim öyle kolay kolay hasta olmam 8 ay Ece nin bağışıklığını bayağı güçlendirmiştir.
azaldıkça sütüm bak hiç emziremeyenler bile oluyor Meltem diye kendi kendime telkinde bulunuyorum ben

damla ales ne kuzum ?

ben yazayım
lisansüstü eğitim sınavı yani yüksek lisans yapmak isteyenler akademik kariyer isteyenler girerler bu sınava önceden adı les idi sonra adı ales oldu

DAMLA benim kızmda daha çok amcaya benziyo..hatta bebklik fotosyu var hiç bilmyene Eylül der okadar...görümcemin kızıda bencer ona...ne kuvvetli geni varmış...baba ,amca karışımı biş...benden esar yok...

ÖZGÜL ,Hayat 'ın gözleri sana benziyo..avartdaki resimde çok güzel bu arda.

günaydınnn.. kısaca bi geçmişe göz attım...

burkoylan sibel var canım

BABYBİM ben sezeryan oldum canım.... normal değil... acil sezeryana alındım zaten açılmam vardı ve selin dönmemişti hala hepinizin bebeği doğum pozisyonunu almıştı bizimki almamıştı baştan beri oyüzden direkt sezeryon oldum....

katılıyorum sana canım... benim zaten tercih şansım yoktu selin dönmediği için direkt sezeryana alındım.... ama normal doğumu yapamazdım... sezeryandan önce bile kaç kere açılma varmı diye baktılar onu acısına dayanamadımki bırak doğum yapmayı düşünemiyorum bile... bende hiç pişman değilim hatta iyikide sezeryan oldum diyoum şükürler olsun ameliyat veamaletiyat sonrası gayet rahat geçti.... en önemli doğum şekli ne olursa olsun anneyle ve bebeğin sağlığı yerinde olsun gerisi boş....

evet esracım banada o saçma geliyor... neden 8 aylık yaşamasın 7 aylık bebeğe göre daha fazla anne karnında kalıyor aslında onun yaşama şansının daha fazlası olması lazım hatta mantıken düşündüğünde... rabbime kalmış birşey yiyecek ekmeği alacak nefesi yoksa bazı şeyler bahane oluyor... rabbim kimseyi evladından ayırmasın.... isteyen herkesede bu duyguyu sonuna kadar yaşamayı nasip etsin....

SELİN SELİN... çok korktum birşey olacak diye... ama şükür birşey olmadı mamadan ötürü.... kusması ishali falanda olmadı atlattık yani.. ama sabaha kadar canımıza okudu... habire uyandı mızıkladı durdu... mama yaptık yine yemedi döktük....dün biraz babaannemiz kapının önüne çıkartmış cadde üzerinde bizim ev ve karşımızda dükkanlardaki çalışanlar falan gelmiş selini sevmeye ve annem hemen eve çıkamamış onları bırakıp..... kapı önüde genelde rüzgarlı oluyor.... o yüzden sanırım gece fazlasıyla huysuzlaştı... genelde dışarı çıkalım selin o gece uyumuyor neden bilmiyorum nazarmı değiyor havamı etkiliyor çözemedim gittifisfisfis

herkese merhaba.şöyle kısaca bir göz attım.Kuzynin videosunu gördüm.çok tatlı gerçekten tombik yanaklı bal oğlan.

Sibel canım geçmiş olsun
Evroşun bir kaybı var galiba rastlayamadım.başı sağolsun

ESRAKO süt konusunda aynıyız seninle.ne yapayım artık herşeyi yiyor diye teselli oluyorum.günde bir kere kaşık maması (HERO BABY organik veriyorum,içinde soya yok) akşam birşeyler yiyor bizimle tırtık yapıyor.muhallebi yiyor falan.idare ediyoruz.

Burcucuk depresifmiş.Geçer umarım.

Pazartesi spora başlıyorum.çok güzel bir spor salonu var.hepsine baktım bunu beğendim.haftada 5 gün.inşallah devam edebilirim.artık süt de olmadığından pek Neva'ya bakmak daha kolay.ama zaman sorunum var.15:30 gibi evde olacağım salifo 17:30 da geliyor.saat 18:00 gibi sporda olacağım.artık arabayla gideceğim yeter artık.sağdan sağdan giderim

sibelciğim mevsim değişimi olabilir.neva da hiç uyanmaz gece uyansada su içer sızar.bugün sabaha kadar bir saat aralıkla uyandı neredeyse.enson saat 4'de zar zor uyuttum meme eşliğinde.

Cnm sık sık yıka kurut iyice havalandır bepantende işe yarayabilir.. Ama eğer çok çok kötüyse bence doktora götür...

NUR Nivea'nın pişik kremi, pişik önleyici değil ama!!, bepanthen ve hametan üçlüsü diyorum! Ve havalandırmak tabi ki.. Kıyamam kuzuma yaa...

günaydın herkese.yazık yavruma ben penaten adlı krem kullanıyorum.çok etkili almanyadan geldi bana burda varmıdır bilmiyorum.ufak bir kızartı olsa bile sürüyorum yarım saatde gidiyo.

tşk ederim arkadaşşlar çoğunu nıvea tavsiye etmişsiniz bugün kanaması durmuş belkindekilkerde hafiflemiş ama poposunun arasında var daha

bugün kremi alıp deniyeceğim canım tşk ederim tavsiyeleriniz için

ben de sezeryan oldum,,ama bende sezeryan gobek yerine kalca-basen ve kol yapti normal midir??:))
cidden gobejk gitti, tamam genckiz gibi degil ama eski haline donuyor, hemde hic sarmadim veya korse takmadim, hamileyken kullandigim kreme bagliyorum, hamilelik sonrasida kullanmistim 1 ay kadar, birde su meshur yaglar..catlak, sarkma, buzusme yok cok sukur, onun yerine kalcam ve kolum var bingil bingil, hatt kolumda sarkma yapti:)))

nur niveanın içeriğinde praben var nacizane hatırlatayım.hemateni dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…