2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ck gecmis olsun nevinim, ozledik seni..insallah baban duzelir biranonce, bakiciya cok sevindim..

Nurdan araban ve gavur gelinin hayırlı olsun:)

sagol tatlim..sorma ya kizla buyuk ask yasiyorlar, dun gittim yine ayni, cok fena olucak bizim oglan, anlasildi..
Spora basliycakmissin super, keske bende gidebilsem..

nurdan nasıl zorladım şartları bilsen.zamanım yok yok yok

gözünü seveyim söyle bu krem nedir
emziriken sürebilirmiyim göbüşüme

eski kiloma döndüm göbek hariç bir sorunum yok benim

kızlar dün gökhan asgeriyeye gitmiş kocama 2 gün yol izni vermişler yani cumartesiye ertelendi 2 gün daha yanımızda birde tartmışlar ve 112 çıkmış ve 6 ay hava değişimi alabilirmiş kilodan dolayı

Hadi gozun aydın..

Anammmmm kaydirigubbakcemile3 sayende hamıllelık hortladı yıne belleklerde kaydirigubbakcemile3

sabah tam siteye girdim birşeyler yazdım gönderemeden internet gitmiş...
Teyzeleri yusufun üçüncü dişi çıktı...alttan üstlerde felaket durumda..

OoOoo yakısıklıma masallahhh...

afikkime banziyor sizce?
hangisinn ben , hangsiinn aydın oldugunu yazmama gerek yok herhalde]

Tabikiii Aydın... hık.. mık.

minik tubaa nurdan ve özgül evet zaten eşimin küçüklüğünü bilen herkes tıpkı aydın diyorlar. bana sadec göz kapaklarındaki damarlı görunum ve kiprikleri benziyor..

Demek kirpik haa.. buna da şükür kaydirigubbakcemile3

Diyetisyen beni bozup gönderdi kızlar! Şöyle ki, adam başka bir merkezde değil mi :)

Haydaaa... sen ne zorluklarla gıt.. hıc profesyonelce degıl ama adamın yaptgıı... salak!! en ıyı reklam, en kotu olanıdır dıye bosuna demezler. Çok kafasızmıs.

11 nisanda..sorma ya cok fena..her msn acısımda kız uyanıksa kamera actırıo yoksa bana pek meraklı deil :)) benle konusurken duz yazı devam edios:))

kaydirigubbakcemile3

Herkes yazmıs gerekenı.. çok gecmıs olsun kuzum,kıyamam Mustı me.. daha ıyı olmus okudum asagılarda.. ama ben de hep Nıvea nın pişik kremi ile gecirdim.. daha bebekken hametan ıle gecırmıstım..

selam herkese,
tüm ağustos kuzularını ve güzel annelerini çooooook özledim.
devamsızlıktan kalmadıysam rapor vermeye geldim :kedi:
biliyorsunuz annem ve babam ..........................

Pişmiş tavuk, baş.. hesabı yani... Cok gecmıs olsun Nevinim.. ozledık senı, gercekten.

Ohhhhhh, Batman kebabı senii... bır ben ve Nurdan kaldık galıba gıdemeyen ( ne gusel, ne mutlu sana, psıkolojık olarak da ıyı gelecek sana emınım.

Hakkınızda herseyın hayırlısı olsun, bu kadar uzulmene değmeyecek, sukurler olsun adam sadece askere gıdıp gelecek.. saglıgınız sıhhatınız yerınızde olsun, bugunlerde gececek.. çok dert ettın sen bu konuyu.. bılıyorum evının duzenını alt ust olacak, cok da hassas donemdesın, ama herseyın hayırlısını dile, en kıymetlısı o. İlla ısrarla ıstenınce tum belalılarıyla adamın basına sarılıyor. Allah korusun..

Ben rejıme ara verdım dostlar..

Kuzey cok ıstahsız.. bır yıyor bır yemıyor.. sutume az da olsa ıhtıyacım var.. en azından uc bes fırt cekse kar kardır dıye dusunuyorum.. o yuzden su ıstah duzelene kadar sütüme ıhtıyacım var. Yıne sapıtmıyorum, eskısı gıbı oranlı yıyorum ama gece muhakkak bısıler atıstırıp yatıyorum, o zaman sabaha kadar az cok bısıler bırıkebılıyor.

gecen gun gordum bizim hastanenin spor bolumu varmis, fizyoterapi departmaninda teee diger ucta oglen 12.30-13.30 spor saatleri vede aksam 18-19..ama subatta baslamis, mayista bitiyormus bahar kuru, step aerobik falan varmis, bilesm giderdim haftada 2, fiyatda cok indirimliymis bize( gerci bu sefle cok zordu ama, napsam bilmiyorum, tibete guvenebilsem haftasonlari havuza gidicem..bu kalanlar sporsuz gitmez cunku cok abuk bolgelerde..evde desen bisiklete binmeye halim yok direk yayiyorum..
gözünü seveyim söyle bu krem nedir
emziriken sürebilirmiyim göbüşüme

eski kiloma döndüm göbek hariç bir sorunum yok benim
mustela diye bir markaydi hamile bayanlar kullaniyordu catlak onleyici, dogum sonrasida sikilastiricisi vardi..cok sukur hic catlagim yok; benim kalca catladi, oraya hic bisi surmuyordum salak gibi, yanlardan, ama ic camasiri icinde kaldigi icin gorunmuyor..trde varmi bilmiyorum birde weleda diye bir marka vardi..

sen gidene kadar ne bulursan tik agzina bari..120 yi tamamla..

saglik olsun kuzum, yeterki kuzy iyi olsun..sen azimli kadinsin, yazdan sonra kaybedersin birden..

Tibet 94 kilo, bende yaza kadar tikiyim diyoum agzina 110 olsun belki 21 gunu 11 gune indiririz:))de sonra o kilolari ben nasil indiririm bilemiyorum..

bir yerde çok haklısın gökhanda öle dio çok geriliosun die ama dediğin gibi evin düzeni bozulacak bi yerleşik yerimiz olmuyacak böle düşününce içinden çıkamıom ama tabiki hakkımızda hayırlısı bide sen demiştin ya bu adamın askerlik yapmadığını bilerek evlendin die:)) şimdi diorum ahh gökhan diom böle olacağını bilsem askere git gelde öle al beni derdim diomkaydirigubbakcemile3

sen gidene kadar ne bulursan tik agzina bari..120 yi tamamla..
sorma nurdan askeriyede boyuna göre 30 kilo fazlası olsunca tekrar gönderiolarmış gökhanın 34 fazlası var ha geyret diom ye ye die sürekli zorluom:))

sorma nurdan askeriyede boyuna göre 30 kilo fazlası olsunca tekrar gönderiolarmış gökhanın 34 fazlası var ha geyret diom ye ye die sürekli zorluom:))

yap baklavalari suruplu tatlilari borekleri yedir valla:))..ama uzulme bak izinleri olucak..bizde asker sonrasi ayri kalicaz tibetle ben trye donucem o burda kalicak belki 1 sene ve belki 3-4 ayda bir gorusucez..hayat bu ne getirdigi belli olmuyor..o askerdeykende ben 2 hafta burda tek basina kalicam kimsem olmiycak yanimda, sonra gelebilicem teoyla..

:)))) atladın dı mı hemen... hey gıdı genclık heyy :)

kac kere bu soruyu sordum sana ama gecmısı donup okumuyorsun bacım sen :)

demek ıkı hafta orada tek basınıza kalacaksınız.. ıyı kı o araba ısını hallettın Nurdan hakıkaten..

Nur a dıyorum ya ıste.. herseyın hayırlısı olsun dıye.. en azından Nur un basında kac tane ınsan olacak..

ben de mı askere gıtsem ne?? kaydirigubbakcemile3

Tibet 94 kilo, bende yaza kadar tikiyim diyoum agzina 110 olsun belki 21 gunu 11 gune indiririz:))de sonra o kilolari ben nasil indiririm bilemiyorum..

hakkımızda hayırlısı olsun canım valla gökhana acımıo deilim sabah amcasının oğlu gelecekti o gelene kadar yürüyüm dedii yok dedidim gider kilolar bak askerlik yaparsın dedimm boşver nurdanım alsınlar bikini giyip denize nasıl gidecekler derdi yokyaa

okumustum ama kac kere yazicam unutuyorum artik bendeki beyin beyincik oldu, kalmiyo bisi icinde..
evet zaten o yuzdende hallettim biraz , birde bu cocuk zirt pirt hastalaniyor tibetin is yeri buraya 80 km hergun gitgel yapiyor 160km, ha dedigimde elimin altinda degil, acil bi durum olsa yok..bana kalsa yine almazdim trye donucem diye, ama tibet donene kadar bile olsa bulunsun dedi..iyide oldu..
tibet temmuz basi teslim oluyor 1-2si..ama ben 17 sinde gelicem temmuzun ancak..2 hafta idare ederim insallah, bi aksilik olmazsa..kres ev, bakalim, hayirlisi..ya temelli gelicem yada donup ekimde kontratimin bitmesini bekliycem oyle gelicem temelli...

dişimizi tebik eden herkese teşekkür ederiz..
Nur pişiğe en iyi nivea herks yazmış ama nbende yazayım..eşinin askerlik işşini okuyorum ama inan ne yazacağımaı bilemiyorum..
dide spora başlayacakmışsın alıntıdan gördüm çok güzel sporsuz olmuyor..
Nurdan mustela var burda alşınabilir fiyatlarıda uygun..Ayrıca sezeryandan göbek kalmıyor bu fikri kim atmışsa kendi fiziğiyle alakalıdır bence...
Evrim boşver diyeti önemli olan şu an için sütüm diyorsan öyledir..bu kiloar seneye istesenizde kalmaz onun için bukadar kasmayın ..
Tabi nasılsa gider diye yerseniz oda başka..
Pervin biberiye yağını fındık ve limon yağıyla sür hem kokusunu alır hemde sıkılaşma +incelme sağlarsın..

Deryaaaa nasilsin kusum, hani resim koycaktin imirzalioglunun resmini:))

NUrdan iki hafat yanlız kalacakmışsın al işte yine diyecek sözümün olmadı bir nokta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…