ck gecmis olsun nevinim, ozledik seni..insallah baban duzelir biranonce, bakiciya cok sevindim..selam herkese,
tüm ağustos kuzularını ve güzel annelerini çooooook özledim.
devamsızlıktan kalmadıysam rapor vermeye geldim :kedi:
biliyorsunuz annem ve babam bendeydi ve 5 kişilik bir evde işlere koşturmaya çalışan,okulda da 26 saat derse giren bir taze anne olarak çok zorlanıyordum.bebeğe annemin bakması konusunda da hep tedirgindim.ekim ayında fıtık ameliyatı olmuş,ağır kaldırması yasaklanmış olduğu halde tüm ısrarlarıma rağmen "ben daha yaşını doldurmamış torunumu bakıcıya bıraktırmam." deyip gelmişti.annemden yana bir sorun çıkabilir diye tedirginken sürpriz babamdan geldi,17 mart günü kalp krizi geçirdi ki daha önce kalbiyle ilgili bir sorun yaşamadığından üzüntümüzün yanında bir de şok olduk.yoğun bakımda geçirdiği 4 gün bizim için de çok zor geçti.5. gün yoğun bakımdan servise çıkardılar,ben de evime döndüm ve oğlumun anneannesi tarafından bakılması defteri kapandı.babam şimdi iyi,taburcu oldu,evinde dinleniyor.
bize gelince,bakıcıya başlamamız acele ile oldu ama birden verilmiş bir karar değildi.ben önümüzdeki yıl için birini bulup anlaşmıştım.görüşüp işe erken başlamasını istedim,kabul etti.şimdilik bir hayli memnunum.ılımlı,anlayışlı,benden sadece 2 yaş büyük ama 12 yaşında bir kızı ve 9 yaşında bir oğlu var.gönlümden geçen, para verip iş yaptırdığım biri gibi değil de bir abla-kardeş,bir arkadaş gibi olabileceğim bir bakıcıydı;sanırım bu isteğim gerçekleşti.örneğin,önce "her gün yoğurt mayalamakla uğraşma.sen sütü getir,ben mayalarım." demişti,bugün de "yarın sütü fazla getir,hafta sonu da yoğurdu yapar,evinize getiririm." dedi. bu işi mesai günü,mesai saati kavramları olmaksızın yaptığını düşünüyorum,umarım yanılmıyorumdur.güvenimin bir sebebi de çocuklarının bizim okulda okuyor olması ve yıllardır bir öğrenci velisi olarak kendisini tanımamız.
çok uzattım,farkındayım ama sizinle konuşmayı,dertleşmeyi özlemişim.evdeki kişi sayısı üçe düşünce işlerde ve tabi ki yoğunluğumda bir azalma oldu,daha sık girebilirim diye düşünüyorum.
görüşmek üzere...
Nurdan araban ve gavur gelinin hayırlı olsun:)
ben de sezeryan oldum,,ama bende sezeryan gobek yerine kalca-basen ve kol yapti normal midir??:))
cidden gobejk gitti, tamam genckiz gibi degil ama eski haline donuyor, hemde hic sarmadim veya korse takmadim, hamileyken kullandigim kreme bagliyorum, hamilelik sonrasida kullanmistim 1 ay kadar, birde su meshur yaglar..catlak, sarkma, buzusme yok cok sukur, onun yerine kalcam ve kolum var bingil bingil, hatt kolumda sarkma yapti:)))
bir saat olduk doktordan geleli.. aklımdayken hemen yazayım kızlar söylediklerini.
boğazına baktı çubukla.. bu arada yiğit çok ağladı hiç sevmedi. kulaklarına baktı. burnuna baktı. kalbini ve ciğerlerini dinledi. bıngıldağına baktı. öksürük konusunda şurup yazdı. bi de nezle grip ilacı yazdım dedi. şu bahsettiğimiz süt vardı ya onu sordum önermiyorum dedi. hele anne sütü alıyorsa az çok hiç gerek yok bir yaşına kadar dedi. üst dişleri çıkacak, .......................
bizde dışarı çıktık parkta biraz gezdik ordan pazara uğradık görmelısınız karpuz çıkmış çilek, yenidünya, çağla.. tabi almadım.zamanı değil diye ama içimi bir heyeecan kapladı anlatamam 1-2 ay sonra sevdiğim herşey çıkmaya başlayacak tadı damağında.beklıyorum..birde canım çok fena kızartma cekıyor.karışık kızartma üstünede bol domaateslı sos.ohh yemede yanında yat.
sabah tam siteye girdim birşeyler yazdım gönderemeden internet gitmiş...
Teyzeleri yusufun üçüncü dişi çıktı...alttan üstlerde felaket durumda..
afikkime banziyor sizce?
hangisinn ben , hangsiinn aydın oldugunu yazmama gerek yok herhalde]
minik tubaa nurdan ve özgül evet zaten eşimin küçüklüğünü bilen herkes tıpkı aydın diyorlar. bana sadec göz kapaklarındaki damarlı görunum ve kiprikleri benziyor..
Diyetisyen beni bozup gönderdi kızlar! Şöyle ki, adam başka bir merkezde değil mi :)
11 nisanda..sorma ya cok fena..her msn acısımda kız uyanıksa kamera actırıo yoksa bana pek meraklı deil :)) benle konusurken duz yazı devam edios:))
bana acil cvp kızlar musti 3gündür ishaldi sanırım ondan oldu daha önce olmamıştı yavrum beline kadar pişik olmuş resmen kanıo akşam sebamed sürdüm şimdide puduraladım kuru tutsun die blrde aventin var pişik kremi neyapsam ya çaresiz kaldım görseniz inanamazsınız yaa((
selam herkese,
tüm ağustos kuzularını ve güzel annelerini çooooook özledim.
devamsızlıktan kalmadıysam rapor vermeye geldim :kedi:
biliyorsunuz annem ve babam ..........................
nurdan nasıl zorladım şartları bilsen.zamanım yok yok yok
kızlar dün gökhan asgeriyeye gitmiş kocama 2 gün yol izni vermişler yani cumartesiye ertelendi 2 gün daha yanımızda birde tartmışlar ve 112 çıkmış ve 6 ay hava değişimi alabilirmiş kilodan dolayı
kızlar dün gökhan asgeriyeye gitmiş kocama 2 gün yol izni vermişler yani cumartesiye ertelendi 2 gün daha yanımızda birde tartmışlar ve 112 çıkmış ve 6 ay hava değişimi alabilirmiş kilodan dolayı
gecen gun gordum bizim hastanenin spor bolumu varmis, fizyoterapi departmaninda teee diger ucta oglen 12.30-13.30 spor saatleri vede aksam 18-19..ama subatta baslamis, mayista bitiyormus bahar kuru, step aerobik falan varmis, bilesm giderdim haftada 2, fiyatda cok indirimliymis bizenurdan nasıl zorladım şartları bilsen.zamanım yok yok yok
mustela diye bir markaydi hamile bayanlar kullaniyordu catlak onleyici, dogum sonrasida sikilastiricisi vardi..cok sukur hic catlagim yok; benim kalca catladi, oraya hic bisi surmuyordum salak gibi, yanlardan, ama ic camasiri icinde kaldigi icin gorunmuyor..trde varmi bilmiyorum birde weleda diye bir marka vardi..gözünü seveyim söyle bu krem nedir
emziriken sürebilirmiyim göbüşüme
eski kiloma döndüm göbek hariç bir sorunum yok benim
sen gidene kadar ne bulursan tik agzina bari..120 yi tamamla..kızlar dün gökhan asgeriyeye gitmiş kocama 2 gün yol izni vermişler yani cumartesiye ertelendi 2 gün daha yanımızda birde tartmışlar ve 112 çıkmış ve 6 ay hava değişimi alabilirmiş kilodan dolayı
Ben rejıme ara verdım dostlar..
Kuzey cok ıstahsız.. bır yıyor bır yemıyor.. sutume az da olsa ıhtıyacım var.. en azından uc bes fırt cekse kar kardır dıye dusunuyorum.. o yuzden su ıstah duzelene kadar sütüme ıhtıyacım var. Yıne sapıtmıyorum, eskısı gıbı oranlı yıyorum ama gece muhakkak bısıler atıstırıp yatıyorum, o zaman sabaha kadar az cok bısıler bırıkebılıyor.
bir yerde çok haklısın gökhanda öle dio çok geriliosun die ama dediğin gibi evin düzeni bozulacak bi yerleşik yerimiz olmuyacak böle düşününce içinden çıkamıom ama tabiki hakkımızda hayırlısı bide sen demiştin ya bu adamın askerlik yapmadığını bilerek evlendin die:)) şimdi diorum ahh gökhan diom böle olacağını bilsem askere git gelde öle al beni derdim diomkaydirigubbakcemile3Hakkınızda herseyın hayırlısı olsun, bu kadar uzulmene değmeyecek, sukurler olsun adam sadece askere gıdıp gelecek.. saglıgınız sıhhatınız yerınızde olsun, bugunlerde gececek.. çok dert ettın sen bu konuyu.. bılıyorum evının duzenını alt ust olacak, cok da hassas donemdesın, ama herseyın hayırlısını dile, en kıymetlısı o. İlla ısrarla ıstenınce tum belalılarıyla adamın basına sarılıyor. Allah korusun..
sorma nurdan askeriyede boyuna göre 30 kilo fazlası olsunca tekrar gönderiolarmış gökhanın 34 fazlası var ha geyret diom ye ye die sürekli zorluom:))sen gidene kadar ne bulursan tik agzina bari..120 yi tamamla..
sorma nurdan askeriyede boyuna göre 30 kilo fazlası olsunca tekrar gönderiolarmış gökhanın 34 fazlası var ha geyret diom ye ye die sürekli zorluom:))
bir yerde çok haklısın gökhanda öle dio çok geriliosun die ama dediğin gibi evin düzeni bozulacak bi yerleşik yerimiz olmuyacak böle düşününce içinden çıkamıom ama tabiki hakkımızda hayırlısı bide sen demiştin ya bu adamın askerlik yapmadığını bilerek evlendin die:)) şimdi diorum ahh gökhan diom böle olacağını bilsem askere git gelde öle al beni derdim diomkaydirigubbakcemile3
yap baklavalari suruplu tatlilari borekleri yedir valla:))..ama uzulme bak izinleri olucak..bizde asker sonrasi ayri kalicaz tibetle ben trye donucem o burda kalicak belki 1 sene ve belki 3-4 ayda bir gorusucez..hayat bu ne getirdigi belli olmuyor..o askerdeykende ben 2 hafta burda tek basina kalicam kimsem olmiycak yanimda, sonra gelebilicem teoyla..
yap baklavalari suruplu tatlilari borekleri yedir valla:))..ama uzulme bak izinleri olucak..bizde asker sonrasi ayri kalicaz tibetle ben trye donucem o burda kalicak belki 1 sene ve belki 3-4 ayda bir gorusucez..hayat bu ne getirdigi belli olmuyor..o askerdeykende ben 2 hafta burda tek basina kalicam kimsem olmiycak yanimda, sonra gelebilicem teoyla..
Tibet 94 kilo, bende yaza kadar tikiyim diyoum agzina 110 olsun belki 21 gunu 11 gune indiririz:))de sonra o kilolari ben nasil indiririm bilemiyorum..
hakkımızda hayırlısı olsun canım valla gökhana acımıo deilim sabah amcasının oğlu gelecekti o gelene kadar yürüyüm dedii yok dedidim gider kilolar bak askerlik yaparsın dedimm boşver nurdanım alsınlar bikini giyip denize nasıl gidecekler derdi yokyaayap baklavalari suruplu tatlilari borekleri yedir valla:))..ama uzulme bak izinleri olucak..bizde asker sonrasi ayri kalicaz tibetle ben trye donucem o burda kalicak belki 1 sene ve belki 3-4 ayda bir gorusucez..hayat bu ne getirdigi belli olmuyor..o askerdeykende ben 2 hafta burda tek basina kalicam kimsem olmiycak yanimda, sonra gelebilicem teoyla..
:)))) kac kere bu soruyu sordum sana ama gecmısı donup okumuyorsun bacım sen :)
demek ıkı hafta orada tek basınıza kalacaksınız.. ıyı kı o araba ısını hallettın Nurdan hakıkaten..
Nur a dıyorum ya ıste.. herseyın hayırlısı olsun dıye.. en azından Nur un basında kac tane ınsan olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?