Pervin biberiye yağını fındık ve limon yağıyla sür hem kokusunu alır hemde sıkılaşma +incelme sağlarsın..
ben stres olmuyorum tatlim, gelicem ustesinden, allah yardim eder, su cocuk hasta olmazsa bi sorun olmaz olursada atlar giderim hastaneye doktora..napayim bi sekilde gecer 2 yil degil ya, sonrada atlayip havaalani ordan izmir:))))NUrdan iki hafat yanlız kalacakmışsın al işte yine diyecek sözümün olmadı bir nokta...
Perişanım acele yazıyorum.Yusuf gece hiç uyumadu sütüde içmiyor artık şimdide kucağımda mızırdanıyor..ama söz en taze fotolar gelecek..
buaralar bende bi asiri iyilik hali var, baharin etkisi mi acep, hayirdir..gunes camdan buroya vuruyor, bi cicek almam gerek, ben haftaya bi iki menekse alayim ofise:))
santafer demir damlası canım. ferro sanol, ferrum gibi.. ama tadı daha güzel..hadı gecmıs olsun ,fazla bıseyı yokmus kucuk beyın.birde bu santafer dedıgınız sey ne damlası.hep sorucam unutuyorum
nurdancım şu anda işteyim.eve gidince bakıp yazayım. ama ben dün içinden çıkan kağıt var ya ilaçların onu okudum da vermemeye karar verdim. çünkü beş günden fazla kullanılmamalı. üç yaşından önce doktor önerirse filan diyor. bir sürü de yan etki yazmış. o yüzden korktum vermeyeceğim. ama evde bulunsun bakalım..oo hayirli olsunnn...
hadi gecmis olsun, trdeki doktorlar oksuruk icin ne surubu veriyor, burda oksuruk surubu verilmiyor,ki bende oyle biliyorum, sadece balgam sokturucu veriliyor eger balgami varsa cigerlerde??
.
çok geçmiş olsun. yazmıştım daha önce. gerçi arkadaşlar da yazmışlar ama bana doktor nivea önerdi.bana acil cvp kızlar musti 3gündür ishaldi sanırım ondan oldu daha önce olmamıştı yavrum beline kadar pişik olmuş resmen kanıo akşam sebamed sürdüm şimdide puduraladım kuru tutsun die blrde aventin var pişik kremi neyapsam ya çaresiz kaldım görseniz inanamazsınız yaa((
hoşgeldin. babana çok geçmiş olsun.. bakıcınız için sevindim.selam herkese,
tüm ağustos kuzularını ve güzel annelerini çooooook özledim.
devamsızlıktan kalmadıysam rapor vermeye geldim :kedi:
biliyorsunuz annem ve babam bendeydi ve 5 kişilik bir evde işlere koşturmaya çalışan,okulda da 26 saat derse giren bir taze anne olarak çok zorlanıyordum.bebeğe annemin bakması konusunda da hep tedirgindim.ekim ayında fıtık ameliyatı olmuş,ağır kaldırması yasaklanmış olduğu halde tüm ısrarlarıma rağmen "ben daha yaşını doldurmamış torunumu bakıcıya bıraktırmam." deyip gelmişti.annemden yana bir sorun çıkabilir diye tedirginken sürpriz babamdan geldi,17 mart günü kalp krizi geçirdi ki daha önce kalbiyle ilgili bir sorun yaşamadığından üzüntümüzün yanında bir de şok olduk.yoğun bakımda geçirdiği 4 gün bizim için de çok zor geçti.5. gün yoğun bakımdan servise çıkardılar,ben de evime döndüm ve oğlumun anneannesi tarafından bakılması defteri kapandı.babam şimdi iyi,taburcu oldu,evinde dinleniyor.
bize gelince,bakıcıya başlamamız acele ile oldu ama birden verilmiş bir karar değildi.ben önümüzdeki yıl için birini bulup anlaşmıştım.görüşüp işe erken başlamasını istedim,kabul etti.şimdilik bir hayli memnunum.ılımlı,anlayışlı,benden sadece 2 yaş büyük ama 12 yaşında bir kızı ve 9 yaşında bir oğlu var.gönlümden geçen, para verip iş yaptırdığım biri gibi değil de bir abla-kardeş,bir arkadaş gibi olabileceğim bir bakıcıydı;sanırım bu isteğim gerçekleşti.örneğin,önce "her gün yoğurt mayalamakla uğraşma.sen sütü getir,ben mayalarım." demişti,bugün de "yarın sütü fazla getir,hafta sonu da yoğurdu yapar,evinize getiririm." dedi. bu işi mesai günü,mesai saati kavramları olmaksızın yaptığını düşünüyorum,umarım yanılmıyorumdur.güvenimin bir sebebi de çocuklarının bizim okulda okuyor olması ve yıllardır bir öğrenci velisi olarak kendisini tanımamız.
çok uzattım,farkındayım ama sizinle konuşmayı,dertleşmeyi özlemişim.evdeki kişi sayısı üçe düşünce işlerde ve tabi ki yoğunluğumda bir azalma oldu,daha sık girebilirim diye düşünüyorum.
görüşmek üzere...
esra sordum neden diye tabi.. anne sütü alıyorsa gerek yok dedi. sonuçta onlar da inek sütünden üretiliyor. bir yaşından önce önermem dedi. hatta dedim anne sütü bazen 500 ml altında oluyor dedim. yetersizse dedim. olsun geleni yeter ona dedi.aaa tuh niye onermiyorum dedi
sen neden niye diye sormadın:) ben anında sorarım acıklamasını isterim hayır dedigi bir seyin ozellikle
minadex bizim dr veriyor 6 aylıktan beri her gun bir tatlı kasıgı .
nivea nın pisik onleyici degil acil pisik geçiren kremi var çok etkili bizim dr da hep nivea oneriyor dene bencede
altını mumkunse yıkayıp çok ince bir tabaka sur ama nefes alsın derisi
almanyada babannemler var. bize küçükken hep getirirlerdi penaten creme yazardı üstünde :) demek o pişik kremi miymiş??? biz onu kardeşimle yüzümüze sürerdik makyaj yapıyoruz diye. yüzümüzü bembeyaz yapardı çok hoşumuza giderdi :) o zamanlar ilkokul zamanımız tabi.. okuyunca çok güldümzemuszemusgünaydın herkese.yazık yavruma ben penaten adlı krem kullanıyorum.çok etkili almanyadan geldi bana burda varmıdır bilmiyorum.ufak bir kızartı olsa bile sürüyorum yarım saatde gidiyo.
bence de bitmez. bende sezeryan isteyip olanlardanım. ve şu ana kadar da hiç pişman olmadım. normal doğum yapıpta benden çok daha kocaman olan insanlar tanıyorum.bu sezaryan mı normal dogummu muhabeti hiç bitmez basladıgı yerde de mutlaka muhalif gorusler olur :)
ben sezaryancılardanım asla normali aklımdanibel geçirmedim hiç pisman degilim
gobek normalde olmaz sezaryanda olur kalır diye birsey asla yok inanmıyorum bilimsel bir acıklamasıda yok halk arasında dogru bilinen yanlıslardan biri bence
tıpkı 8 aylık çocuk yasamaz 7 aylık yasar mantıgı gibi sacma bir felsefe diye dusunuyorum ben..
iki gün daha seninle oh ii o zaman. ama kilo cidden çok çıkmış. askerde verir bence..kızlar dün gökhan asgeriyeye gitmiş kocama 2 gün yol izni vermişler yani cumartesiye ertelendi 2 gün daha yanımızda birde tartmışlar ve 112 çıkmış ve 6 ay hava değişimi alabilirmiş kilodan dolayı
kesin bu veletin eziyeti bana, dun gece 4 te bizi ayaga dikti 7 ye kadar en son aramizda uyudu kaldi, sabah kiza biraktim, 9.30 da uyanmis pasa 12.30 a kadar oyun oynamis mamalarini yemis oglen uykusuna yatmis kizin kollarinda..hayirdir insallah..krestede var boyle bi aski, sadece o kadina super iyi davraniyor aynen boyle, ounlayken cok mulayimmis..ban yapiyor bana sadece...(
keske bu kiz gibi biri olsa bakici olarak ne guzelmis..kiza sordum ozeldede gelirmisin diye, gelirim saati 10 euro dedi, yuhh dedim..gecen gelen kadin 7 euro demisti, ona bile yuhh demistim..hani sole kari koca sinemaya gitmek icin cagirirdim yoksa bikac saatligine, ama pahali yaw..allahtan bu 3 gunu sigorta karsiliyor...
milupanın web sitesinden üye olmuştum oraya. cebe mesaj filan da geliyor bilgilendirici. belelacta aynı şekilde. milupa ev adresime kargo ile bir kutu göndermiş. içinde iki çeşit kaşık maması şu numune olanlardan, niveanın numune pişik kremi ve ıslak mendili de vardı. ve bilgilendirici kitapçık. onun içinden çıkan nivea kremi dün kullanmaya başladım. aynı arkadaşın bahsettiği gibi şu penaten kreme çok benziyor. dünden beri sürüyorum bakalım bugün sonucu göreceğim. doktor kasıklarındaki pişikler içinde niveanın pudrasını önerdi bu arada. bende dalinin vardı kullanmıyordum.
kesin bu veletin eziyeti bana, dun gece 4 te bizi ayaga dikti 7 ye kadar en son aramizda uyudu kaldi, sabah kiza biraktim, 9.30 da uyanmis pasa 12.30 a kadar oyun oynamis mamalarini yemis oglen uykusuna yatmis kizin kollarinda..hayirdir insallah..krestede var boyle bi aski, sadece o kadina super iyi davraniyor aynen boyle, ounlayken cok mulayimmis..ban yapiyor bana sadece...(
keske bu kiz gibi biri olsa bakici olarak ne guzelmis..kiza sordum ozeldede gelirmisin diye, gelirim saati 10 euro dedi, yuhh dedim..gecen gelen kadin 7 euro demisti, ona bile yuhh demistim..hani sole kari koca sinemaya gitmek icin cagirirdim yoksa bikac saatligine, ama pahali yaw..allahtan bu 3 gunu sigorta karsiliyor...
yap baklavalari suruplu tatlilari borekleri yedir valla:))..ama uzulme bak izinleri olucak..bizde asker sonrasi ayri kalicaz tibetle ben trye donucem o burda kalicak belki 1 sene ve belki 3-4 ayda bir gorusucez..hayat bu ne getirdigi belli olmuyor..o askerdeykende ben 2 hafta burda tek basina kalicam kimsem olmiycak yanimda, sonra gelebilicem teoyla..
dişimizi tebik eden herkese teşekkür ederiz..
Nur pişiğe en iyi nivea herks yazmış ama nbende yazayım..eşinin askerlik işşini okuyorum ama inan ne yazacağımaı bilemiyorum..
dide spora başlayacakmışsın alıntıdan gördüm çok güzel sporsuz olmuyor..
Nurdan mustela var burda alşınabilir fiyatlarıda uygun..Ayrıca sezeryandan göbek kalmıyor bu fikri kim atmışsa kendi fiziğiyle alakalıdır bence...
Evrim boşver diyeti önemli olan şu an için sütüm diyorsan öyledir..bu kiloar seneye istesenizde kalmaz onun için bukadar kasmayın ..
Tabi nasılsa gider diye yerseniz oda başka..
Pervin biberiye yağını fındık ve limon yağıyla sür hem kokusunu alır hemde sıkılaşma +incelme sağlarsın..
nurdan ben oraya gelip bakıcı olayım bari yafff :) burda bize devlet ek ders olarak 6 lira veriyor saatine. ki o da heralde 3 euro yapıyor. traji komik bir durum..kesin bu veletin eziyeti bana, dun gece 4 te bizi ayaga dikti 7 ye kadar en son aramizda uyudu kaldi, sabah kiza biraktim, 9.30 da uyanmis pasa 12.30 a kadar oyun oynamis mamalarini yemis oglen uykusuna yatmis kizin kollarinda..hayirdir insallah..krestede var boyle bi aski, sadece o kadina super iyi davraniyor aynen boyle, ounlayken cok mulayimmis..ban yapiyor bana sadece...(
özlem
şimdi Altınoluk ta olmak vardı
şöyle sahile karşı oturmak
denizin hışırtısını dinlemek
kesin cunku oyle normal degil resmen biyikalti agliyor, kucagima alincada pis pis siritiyor:))kapris yapiyor resmen beraberken el ele dizdize yanak yanaga olalim istiyor, gece yanimda uyuyorsa bi el yuzumde yada babasinin yuzunde..bi elde ya elimi ya gogsumu tutuyor..tüm gün işde oluyosunya sana kızıyodur o ondan yapıyo.bir arkadaşımız vardı onun bebeğide öğleydi.
ya hiç kimsede susmasaydı bir de böyle düşünmek lazım
bende bu fiyata yuh dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?