2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Perişanım acele yazıyorum.Yusuf gece hiç uyumadu sütüde içmiyor artık şimdide kucağımda mızırdanıyor..ama söz en taze fotolar gelecek..

Pervin biberiye yağını fındık ve limon yağıyla sür hem kokusunu alır hemde sıkılaşma +incelme sağlarsın..

aa super bende ne yapsam diyordum bu yagi...
corekotu yagi icin ve uzum cekirdegi yagi icin bir fikrin varmi??evde onlarda var:))

NUrdan iki hafat yanlız kalacakmışsın al işte yine diyecek sözümün olmadı bir nokta...
ben stres olmuyorum tatlim, gelicem ustesinden, allah yardim eder, su cocuk hasta olmazsa bi sorun olmaz olursada atlar giderim hastaneye doktora..napayim bi sekilde gecer 2 yil degil ya, sonrada atlayip havaalani ordan izmir:))))

Perişanım acele yazıyorum.Yusuf gece hiç uyumadu sütüde içmiyor artık şimdide kucağımda mızırdanıyor..ama söz en taze fotolar gelecek..

kiyamam ben sana, dotor bi istah surubu bisey vermiyromu deryam ya..gerci kilosu boyu iyi bildigiim kadariyla cok sukur..

buaralar bende bi asiri iyilik hali var, baharin etkisi mi acep, hayirdir..gunes camdan buroya vuruyor, bi cicek almam gerek, ben haftaya bi iki menekse alayim ofise:))

buaralar bende bi asiri iyilik hali var, baharin etkisi mi acep, hayirdir..gunes camdan buroya vuruyor, bi cicek almam gerek, ben haftaya bi iki menekse alayim ofise:))

hep böyle kal... :Saruboceq:
Evrim rejime ara vermişsin zaten fazla göze batan bir kilon yok bencede en önemlisi Kuzy eski kilona er yada geç kavuşursun kaydirigubbakcemile5
Bende hamileyken her gün banyo yapıyordum sonra dizlerimden göğüslere kadar her yere bebek yağı ve badem kakao, fındık yağları falan sürdüm göbeğimde çatlak yok ama diğer her yerimde var genetik diyorlar anneminde göbeğinde çatlak yok ne yapmam gerekiyorsa yaptım ama oldu işte... Bu sezeryanda göbek kalma olayıda tamamen yapıyla alakalı bir arkadaşım var göbeği dümdüz sezeryanla doğum yapmış biri var normal doğurmuş ama kocaman göbeği var :bbo:
Nur iyi haberler alıyorsun bak...Adama yürümeyi bile yasakladın öyle mi? akannehir
Elif spora başlıyorsun demek ne güzel kaydirigubbakcemile5
Sabah kuşları nöbeti devretmiş :))
Hepinize gecikmeli bir günaydın yok sanırım tünaydın demeliyim a.s.

hadı gecmıs olsun ,fazla bıseyı yokmus kucuk beyın.birde bu santafer dedıgınız sey ne damlası.hep sorucam unutuyorum
santafer demir damlası canım. ferro sanol, ferrum gibi.. ama tadı daha güzel..

oo hayirli olsunnn...
hadi gecmis olsun, trdeki doktorlar oksuruk icin ne surubu veriyor, burda oksuruk surubu verilmiyor,ki bende oyle biliyorum, sadece balgam sokturucu veriliyor eger balgami varsa cigerlerde??
.
nurdancım şu anda işteyim.eve gidince bakıp yazayım. ama ben dün içinden çıkan kağıt var ya ilaçların onu okudum da vermemeye karar verdim. çünkü beş günden fazla kullanılmamalı. üç yaşından önce doktor önerirse filan diyor. bir sürü de yan etki yazmış. o yüzden korktum vermeyeceğim. ama evde bulunsun bakalım..

çok geçmiş olsun. yazmıştım daha önce. gerçi arkadaşlar da yazmışlar ama bana doktor nivea önerdi.

hoşgeldin. babana çok geçmiş olsun.. bakıcınız için sevindim.
esra sordum neden diye tabi.. anne sütü alıyorsa gerek yok dedi. sonuçta onlar da inek sütünden üretiliyor. bir yaşından önce önermem dedi. hatta dedim anne sütü bazen 500 ml altında oluyor dedim. yetersizse dedim. olsun geleni yeter ona dedi.

günaydın herkese.yazık yavruma ben penaten adlı krem kullanıyorum.çok etkili almanyadan geldi bana burda varmıdır bilmiyorum.ufak bir kızartı olsa bile sürüyorum yarım saatde gidiyo.
almanyada babannemler var. bize küçükken hep getirirlerdi penaten creme yazardı üstünde :) demek o pişik kremi miymiş??? biz onu kardeşimle yüzümüze sürerdik makyaj yapıyoruz diye. yüzümüzü bembeyaz yapardı çok hoşumuza giderdi :) o zamanlar ilkokul zamanımız tabi.. okuyunca çok güldümzemuszemus

bence de bitmez. bende sezeryan isteyip olanlardanım. ve şu ana kadar da hiç pişman olmadım. normal doğum yapıpta benden çok daha kocaman olan insanlar tanıyorum.
iki gün daha seninle oh ii o zaman. ama kilo cidden çok çıkmış. askerde verir bence..

milupanın web sitesinden üye olmuştum oraya. cebe mesaj filan da geliyor bilgilendirici. belelacta aynı şekilde. milupa ev adresime kargo ile bir kutu göndermiş. içinde iki çeşit kaşık maması şu numune olanlardan, niveanın numune pişik kremi ve ıslak mendili de vardı. ve bilgilendirici kitapçık. onun içinden çıkan nivea kremi dün kullanmaya başladım. aynı arkadaşın bahsettiği gibi şu penaten kreme çok benziyor. dünden beri sürüyorum bakalım bugün sonucu göreceğim. doktor kasıklarındaki pişikler içinde niveanın pudrasını önerdi bu arada. bende dalinin vardı kullanmıyordum.

gece bi uyandım ki boynum tutulmuş ya off çok fena. hareket ettirebiliyorum ama çok acı veriyor.

bu arada benim uyku fena oldu yaa. yan komşunun bebeği ağlasın uyanıyorum. üst komşunun bebeği ağlasın uyanıyorum. iyice şartlanıp yatıyorum ya.. yiğit battaniyesini tepsin uyanıyorum... paranoyak oldum iice.

kesin bu veletin eziyeti bana, dun gece 4 te bizi ayaga dikti 7 ye kadar en son aramizda uyudu kaldi, sabah kiza biraktim, 9.30 da uyanmis pasa 12.30 a kadar oyun oynamis mamalarini yemis oglen uykusuna yatmis kizin kollarinda..hayirdir insallah..krestede var boyle bi aski, sadece o kadina super iyi davraniyor aynen boyle, ounlayken cok mulayimmis..ban yapiyor bana sadece...(
keske bu kiz gibi biri olsa bakici olarak ne guzelmis..kiza sordum ozeldede gelirmisin diye, gelirim saati 10 euro dedi, yuhh dedim..gecen gelen kadin 7 euro demisti, ona bile yuhh demistim..hani sole kari koca sinemaya gitmek icin cagirirdim yoksa bikac saatligine, ama pahali yaw..allahtan bu 3 gunu sigorta karsiliyor...

bugün iş çıkışı bi kuaföre gideyim de kaş bıyık aldırayım bari.. hava da pek güzel. hiç evde oturasım yok. keşke buralarda da gidilebilecek biryerler olsaydı. gidilir de masrafı çok oluyor.en az bir iki saat gitmek gerekiyor. o da yiğitle çok zor

tüm gün işde oluyosunya sana kızıyodur o ondan yapıyo.bir arkadaşımız vardı onun bebeğide öğleydi.

bende milupaya üye oldum bana hediye felan gelmedi.zaten benimki hazır mama yemiyo

ya hiç kimsede susmasaydı bir de böyle düşünmek lazım

bende bu fiyata yuh dedim

ağlasanda üzülsen de başa gelen çekiliyor üzülmemek bebeklere yansıtmamak en güzeli

en güzel sıkılaşma bilgileri sende canım

nurdan ben oraya gelip bakıcı olayım bari yafff :) burda bize devlet ek ders olarak 6 lira veriyor saatine. ki o da heralde 3 euro yapıyor. traji komik bir durum..

özlem
şimdi Altınoluk ta olmak vardı
şöyle sahile karşı oturmak
denizin hışırtısını dinlemek

Evet cnm şuan bulutlu ama dün güzeldi Denizin kafasına saksı mı düştü neyse dün geldi hadi hava güzel çıkalım dedi bir turladık limanı sonra döndük köprüye kadar bir tur atıp sonra çay bahçesine gittik o birasını ben kolamı yudumladım denize karşı Özde de eksik kalmadı o da meyve püresini hüpletti denizi izleyip güldü sıpam aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
Gelirsen beraber çıkarırız keyfini aklinialirimsmile

tüm gün işde oluyosunya sana kızıyodur o ondan yapıyo.bir arkadaşımız vardı onun bebeğide öğleydi.
kesin cunku oyle normal degil resmen biyikalti agliyor, kucagima alincada pis pis siritiyor:))kapris yapiyor resmen beraberken el ele dizdize yanak yanaga olalim istiyor, gece yanimda uyuyorsa bi el yuzumde yada babasinin yuzunde..bi elde ya elimi ya gogsumu tutuyor..

ya hiç kimsede susmasaydı bir de böyle düşünmek lazım

bende bu fiyata yuh dedim

yilda 12 gun hakkimiz varmis, hastalik basinada 3 gun boyle eve birini ayarliyorlar, sigorta bunlara gunluk 45 euro oduyormus sanirim ama sabah 8 aksam 6 kaliyor..dedim isi birakip bakicilikmi yapsam, teonun yanina alir bakarim bikac cocuk:))ama cidden cok pahali ya, yani saat ucreti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…