Evet cnm şuan bulutlu ama dün güzeldi Denizin kafasına saksı mı düştü neyse dün geldi hadi hava güzel çıkalım dedi bir turladık limanı sonra döndük köprüye kadar bir tur atıp sonra çay bahçesine gittik o birasını ben kolamı yudumladım denize karşı Özde de eksik kalmadı o da meyve püresini hüpletti denizi izleyip güldü sıpam aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
Gelirsen beraber çıkarırız keyfini aklinialirimsmile
nurdan ben oraya gelip bakıcı olayım bari yafff :) burda bize devlet ek ders olarak 6 lira veriyor saatine. ki o da heralde 3 euro yapıyor. traji komik bir durum..
hmm anladım canım.. burda hani diplomadır önemli olan orda el emeği demek..
bende yanımda bundan sonra annemi ya da kayınvalidemi getireceğim 2 lafın belini kırayım diye
benim de azaldı ama seninki kadar değil şu an yetiyor hala Ece ye
ama 8 ay güzel süre
ben 7 ay emmişim öyle kolay kolay hasta olmam 8 ay Ece nin bağışıklığını bayağı güçlendirmiştir.
azaldıkça sütüm bak hiç emziremeyenler bile oluyor Meltem diye kendi kendime telkinde bulunuyorum ben
ben yazayım
lisansüstü eğitim sınavı yani yüksek lisans yapmak isteyenler akademik kariyer isteyenler girerler bu sınava önceden adı les idi sonra adı ales oldu
kızlar dün gökhan asgeriyeye gitmiş kocama 2 gün yol izni vermişler yani cumartesiye ertelendi 2 gün daha yanımızda birde tartmışlar ve 112 çıkmış ve 6 ay hava değişimi alabilirmiş kilodan dolayı
ay kilonun faydalı bir seye etkisini ilk ke z duydum e iste ne guzel nur
da ne alaka acaba kilolu insana hava degisimi hakkı mı varmıs ki ? hani uzumu ye bagını sorma sen tabi ama ben soruyorum merak ettim:)
iki gün daha seninle oh ii o zaman. ama kilo cidden çok çıkmış. askerde verir bence..
Nur iyi haberler alıyorsun bak...Adama yürümeyi bile yasakladın öyle mi? akannehir
tşkler arkadaşlar esrakom valla duyduğuma göre çok zayıf insanlarıda çok kilolularıda alamıyorlar mesela gökhanın bir arkadaşı bilkecikte ne olsa haber veri geçen biri gelmiş 30 kilo fazlası varmış göndermişler geçengünde birinin boyu 1.68 miş ama kilosu 43 müş oğlanın onuda göndermişler kilolularda eğtimde zorlanıolarmış:)))) atladın dı mı hemen... hey gıdı genclık heyy :)
Nur a dıyorum ya ıste.. herseyın hayırlısı olsun dıye.. en azından Nur un basında kac tane ınsan olacak..
kesin bu veletin eziyeti bana, dun gece 4 te bizi ayaga dikti 7 ye kadar en son aramizda uyudu kaldi, sabah kiza biraktim, 9.30 da uyanmis pasa 12.30 a kadar oyun oynamis mamalarini yemis oglen uykusuna yatmis kizin kollarinda..hayirdir insallah..krestede var boyle bi aski, sadece o kadina super iyi davraniyor aynen boyle, ounlayken cok mulayimmis..ban yapiyor bana sadece...(
keske bu kiz gibi biri olsa bakici olarak ne guzelmis..kiza sordum ozeldede gelirmisin diye, gelirim saati 10 euro dedi, yuhh dedim..gecen gelen kadin 7 euro demisti, ona bile yuhh demistim..hani sole kari koca sinemaya gitmek icin cagirirdim yoksa bikac saatligine, ama pahali yaw..allahtan bu 3 gunu sigorta karsiliyor...
herkes spora verdi kendini ne guzel bende kendimde o enerjiyi birbulsam
sirkette sporsalonu var hatta sauna bile var isteyene bedava ama ben ogle tatilinde keyifle yemek yiyip kahve içmeyi arkadaslarla sohbet etmiy çok seviyorum sporla ugrasmak istemiyorum ama yapmak lazım birseyler
Merhaba arkadaşlar benim 1 ağustosta doğması gereken ama 3 ay erken davranan bir bebeğim var. Bebekleriniz desteksiz ne kadar oturabiliyor? Benim bebeğim 10-15 dakika sonra sağa sola devriliyor.
feridunD Eskişehir..güzel şehir..yaşanası ölünesi şehir ayrıca odunpazarına aşık oldum yazmış vay behh
feridun düzağaç yazmış bunu da gerçekten güzel şehirdir ya göresim geldi
nurdancım aynısını çınarda bana yapıyor.bütün gün annemle maşşalah çok iyiler fakat akşamları ben eve geldiğimde bana yapmadığını bırakmıyor.2 dakika oturamıyorumvee bütün gece yarım saatte bir uyanıp emiyor.sonuç uykusuz ve yorgun işe gidiyorum.
aynısını hafta sonlarıda yapıyor.
maşallah kuzuma yaa nasılda masum bakmış bebikim
buyrun YUSUF BEY resimleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?