2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah
bir de dondurma yeriz:icecream:

nurdan ben oraya gelip bakıcı olayım bari yafff :) burda bize devlet ek ders olarak 6 lira veriyor saatine. ki o da heralde 3 euro yapıyor. traji komik bir durum..

ya sorma fatma, burda belirli isler, boyle el emegi falan gerektiren acayip pahali, ben mesela burda kuafore terziye gitmiyorum..terzide bir pantolon pacasini 7ila 10 euroya kisaltiyorlar,ki ben %50-70 indirimden o pantolonu 10 euroya aldiysam pacasini kisalttirmak bu fiyata komik geliyor:)) toptann turkiyeye getiriyorum ben..kuafor trnin 2-3 kati fiyati..nerde kasbiyik aldirmak, yoksa aylik maasinimin hepsi bunlara gider..ne biliyim kuru temizleme v.s. boyle el emegi isleri cok pahali..

mesela gecen halilari yikatayim dedim adamin bana verdigi fiyat halilarin fiyatiyla ayni, yani canim SIKILDI deyip degistirsem daha iyi dusun:))

hmm anladım canım.. burda hani diplomadır önemli olan orda el emeği demek..

hmm anladım canım.. burda hani diplomadır önemli olan orda el emeği demek..

aynen oyle canim, yani adamlar benden fazla kazaniyor , ben kac sene okudum birde doktora yapiyorum ustune, birakip terzilik, bakicilik yapsam 2 kati para kazanirim..

handeyenner BODRUM A DA GıTTıK BERABER ıSTANBUL DADA YAŞADIK,SORUN ŞEHıRLERDE DEĞıLDı BıZ TAM YALANDIK SENLE BEN EN ..OKTAN ZAMANDIK

hande yener bunu twitterına yazmış. çok hoşuma gitti yaa :)

feridunD Eskişehir..güzel şehir..yaşanası ölünesi şehir ayrıca odunpazarına aşık oldum yazmış vay behh
feridun düzağaç yazmış bunu da gerçekten güzel şehirdir ya göresim geldi

hah tamam les i biliyordum da ales i cıkaramadımdı:)

ay kilonun faydalı bir seye etkisini ilk ke z duydum e iste ne guzel nur
da ne alaka acaba kilolu insana hava degisimi hakkı mı varmıs ki ? hani uzumu ye bagını sorma sen tabi ama ben soruyorum merak ettim:)

herkes spora verdi kendini ne guzel bende kendimde o enerjiyi birbulsam
sirkette sporsalonu var hatta sauna bile var isteyene bedava ama ben ogle tatilinde keyifle yemek yiyip kahve içmeyi arkadaslarla sohbet etmiy çok seviyorum sporla ugrasmak istemiyorum ama yapmak lazım birseyler

ay kilonun faydalı bir seye etkisini ilk ke z duydum e iste ne guzel nur
da ne alaka acaba kilolu insana hava degisimi hakkı mı varmıs ki ? hani uzumu ye bagını sorma sen tabi ama ben soruyorum merak ettim:)

iki gün daha seninle oh ii o zaman. ama kilo cidden çok çıkmış. askerde verir bence..

Nur iyi haberler alıyorsun bak...Adama yürümeyi bile yasakladın öyle mi? akannehir

:)))) atladın dı mı hemen... hey gıdı genclık heyy :)
Nur a dıyorum ya ıste.. herseyın hayırlısı olsun dıye.. en azından Nur un basında kac tane ınsan olacak..
tşkler arkadaşlar esrakom valla duyduğuma göre çok zayıf insanlarıda çok kilolularıda alamıyorlar mesela gökhanın bir arkadaşı bilkecikte ne olsa haber veri geçen biri gelmiş 30 kilo fazlası varmış göndermişler geçengünde birinin boyu 1.68 miş ama kilosu 43 müş oğlanın onuda göndermişler kilolularda eğtimde zorlanıolarmış

evrimim valla atladım ama nie atladım adam bana açık öğretimden bitirecem okulu dedi 5 sene sonra anca giderim dedi bende kandım ama şimdiki duruma bakarsak sanırım kandırıldım..kaydirigubbakcemile3

fatma canım aynen öle 2 gün daha yanımda bu arada soracağım unuttum yozgatta bebişini yimpaş hastanesindeki olcay beyemi getiriorsun..

nurdancım aynısını çınarda bana yapıyor.bütün gün annemle maşşalah çok iyiler fakat akşamları ben eve geldiğimde bana yapmadığını bırakmıyor.2 dakika oturamıyorum vee bütün gece yarım saatte bir uyanıp emiyor.sonuç uykusuz ve yorgun işe gidiyorum.
aynısını hafta sonlarıda yapıyor.

Merhaba arkadaşlar benim 1 ağustosta doğması gereken ama 3 ay erken davranan bir bebeğim var. Bebekleriniz desteksiz ne kadar oturabiliyor? Benim bebeğim 10-15 dakika sonra sağa sola devriliyor.

bende vericem kendimi spora bizim sitenin sosyal tesisi ve spor salonu tamamlandı bir sürü aidat ödüyoruz bari değsin göbeğim sıkılaşsın
kapalı havuz da açılıyor dün baktım pilates topları kondisyon aletleri hepsi alınmış hazır pazartesi açılacak sonra akşamları sporda olucam hem de evimin dibinde

Merhaba arkadaşlar benim 1 ağustosta doğması gereken ama 3 ay erken davranan bir bebeğim var. Bebekleriniz desteksiz ne kadar oturabiliyor? Benim bebeğim 10-15 dakika sonra sağa sola devriliyor.

daha 10-15 dk duramıyor canım benim kızım 3 ağustos doğumlu

feridunD Eskişehir..güzel şehir..yaşanası ölünesi şehir ayrıca odunpazarına aşık oldum yazmış vay behh
feridun düzağaç yazmış bunu da gerçekten güzel şehirdir ya göresim geldi

hiç görmedim eskişehir i

ESKıŞEHıR ahh eskişyehir ahhh. gelin götüreyim arkadaşlar hepinizi... gerçekten çok güzel biryer.... eskişehir bize 30 dk. uzaklıkta mesafede hatta yarın ve pazar günü sınava gidicem 2 gün eskişehirdeyim...

ben gittim eskişehire abimler ilk orda oturmuşlardı ama ben sevmedim yaa sadece odun pazarı evlerine bayıldım ama ben sıkılmıştım

sorma tulin nolucak bu halimiz..buarada kayinvaliidemlerde bornovada oturuyor, geldigimde tanisabilmeyi cok isterim seninle musait olursan..

buda bugün öğlen uykumuzdan en taze resmimiz ..
aslında öğlen uykusu öncesi bir resim çektim tam çekerken ağzından çorbasını tüpürmüş çok komik ama eklemeyeceğim..tüpürmekte değilde şelale gibi akıyor sankidelikafadulden-tatlicadiarzu-

sarışın yusuf ..ama burdaki saç rengi orcinali...
önceki resimde kumral Yusuf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…