2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yanlız toipğin en sessiz saatini nasılda bulmuşum yani...
birazdan kızımı okuldan almaya gideceğim..ben giderim sizler gelirmisiniz acaba...

Derya ben bunu yerım allah nazarlardan korusun.. Cok tatlı uyuyor..masallah..

merhaba kizlar...sabahtan beri yazamadim..birazdan arkadaslarla kiz kiza yemege gidecegiz..uzun bir aradan sonra tekrar kacamaklara basliyorum..hihoyyytyusufa masallah..cokta tatli..tam pamuk.opuyorumnanaktan.öyle zayifta degil annesi..

sorma tulin nolucak bu halimiz..buarada kayinvaliidemlerde bornovada oturuyor, geldigimde tanisabilmeyi cok isterim seninle musait olursan..

AA SÜPER MUTLAKA GÖRÜŞELİM OZAMAN.BEN ZATEN BU GELDİĞİNDE İZMİR BULUŞMASINA KATILMAK İSTİYORDUM.İSTERSENİZ BENİM EVİMDE BİLE TOPLANABİLİRİZ.EVRİMLE BURCUYADA UYARSA kaydirigubbakcemile3

bir defa getirdik de galiba oydu canım.. bir ay sonra bir sonraki kontrol.

Derya ben bunu yerım allah nazarlardan korusun.. Cok tatlı uyuyor..masallah..

merhaba kizlar...sabahtan beri yazamadim..birazdan arkadaslarla kiz kiza yemege gidecegiz..uzun bir aradan sonra tekrar kacamaklara basliyorum..hihoyyytyusufa masallah..cokta tatli..tam pamuk.opuyorumnanaktan.öyle zayifta degil annesi..

yusufun resimlere maşallah.. ne de tatlı uyuyor öyle..

teşekkür ederiz teyzeleri.
özgül zaten Yusuf zayıf değil ayına göre iyi.ama kiloda almıyor...fisfisfis

yusf bey bugün bir çorba yaptım..brokoli patates havuç az maydanoz bir iki tutam semiz otu bir parça tavuk eti irmik ve azcuk bulgur ..bunalrı kaynatıp iyice piştikten sonra keçi sütüne mayalanmış yoğurt limon ve unla terbiye yaptım indirmeden bu terbiyeyi katıp 5 dk daha kaynattım..blendirdan geçirdim ..şükür yedi...

BURCU diyetisyene gıcık oldum bune ya..ama yılmak yok..canını sıkma 3.5 kilo süper bencede ..en azimlimis sen çıktın maşallah sana diyorum..

bir defa getirdik de galiba oydu canım.. bir ay sonra bir sonraki kontrol.
anladım canım şöle bi test et adamı ya gökhan dio sadece çene var dio ben ii diom ama tabi çokta ii deil tamam çok konuşuo ama insanı çok rahatlatıcı konuşuo ama kaldık yaa şöle güsel bi çocuk dr si yok

oo derya bunu ben bile hopurdetirim, anlatirken bile agzim sulandi, yani bunuda yemeseydi pes derdim, masallah ymis:))
Gerci Tulincim bu geldigimde cok kisa kalicam 1 hafta izmirdeyim, kayinvalidemlerde 1 gun belki kalicam..vaktim olmasa da bu sefer yaza kesin goruselim..

güli duanda kzımın ana sınıfı yemek duası ama aklşımda kalmamıştı sağol sayende hatırlamış olduk..bizde okuyalım artık..

bende yaparken aynen böyle dedim..bu gün 100 ml sütle akşamı ettik yazık ya ne yapacaksam ..çorbalar filan eyvallah kahvaltıyıda yapmadı yoğurdu tek yemiyor...süt içimiyor mama yemiyor yor yor yorrrrrrrrrrrrrrrrr ...bitmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr:1no2::1shok:

o krem ii geldimi bilmiorum ama su lahana biberiye karısımı ii geldi ama onuda kullanıorum

neyseki az kalmış.1.5 yıldan sonra bizde mayısda gitmeyi düşünüyoruz.bebişle uçak yolculuğu nasıl.

simdi daha zor mamasıydı suyuydu vssiydi kuukken daha kolaydı emzirme onlugunu takıp emziriodum ama simdi teferruatlı

lahana yagıyla karıstırıorum limon ve fındıkta alıp hepsini corba yapayım

buyuk gecmiş olsun babacıgına.bakıcıyla iyi bı iletiim kurmanızada cxok sevındım.hayat hep güzellıkler sunsun inş hepimize böyle
ecişimin videosu ..teyzesinin konusan bebegine deli oluyo :)

http://tinypic.com/player.php?v=wjgpck&s=5

ayy yerım bunu ya.keske sesınıde duyabılseydım.

Deryacım buzamana kadar ekledıgın hiçbi resmi göremedım. hala neden oldugunu bılmıyorum.facede eklede barı ordan görim yakısıklı oğlunu

Burcum bebemmm , cok sınır oldum dıyetısyenıne ama senın azmini ayakta alkışlıyorum.süpersın!!!!!!! cok güzel kılo verdın.bende bugunden ıtıbaren baslıyorum haftaiçide dıyetısyene gıdıcem,kılo vermeye kesın karalıyım.çünküüü bugun istedıgım trençkotu alamadım :gitme: olmadı,44 beden olmadıı mafoldumben yannıs ben sız gıbı hızlı kılo verebılcemmı orası mechul.malüm dogumdan buyana 18 kılo kadar verdım, burdan sonrası zor gıder gıbı.hayırlısı bakalım

bugun hava guzeldı gezdık kahvaltıya gıttık, bırazda alısverıs... ama moralım bozuldu begendıgım hıcbıse ıstedıgım gıbı olmadı zayıflamak farz oldu bana.zaten istiyodum ama sütüm etkılenmesın dıe ertelıyodum.yıne cok sıkı olmaz belkı ama ayda 2 kıloda olsa vermem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…