sorma tulin nolucak bu halimiz..buarada kayinvaliidemlerde bornovada oturuyor, geldigimde tanisabilmeyi cok isterim seninle musait olursan..
bir defa getirdik de galiba oydu canım.. bir ay sonra bir sonraki kontrol.tşkler arkadaşlar esrakom valla duyduğuma göre çok zayıf insanlarıda çok kilolularıda alamıyorlar mesela gökhanın bir arkadaşı bilkecikte ne olsa haber veri geçen biri gelmiş 30 kilo fazlası varmış göndermişler geçengünde birinin boyu 1.68 miş ama kilosu 43 müş oğlanın onuda göndermişler kilolularda eğtimde zorlanıolarmış
evrimim valla atladım ama nie atladım adam bana açık öğretimden bitirecem okulu dedi 5 sene sonra anca giderim dedi bende kandım ama şimdiki duruma bakarsak sanırım kandırıldım..kaydirigubbakcemile3
fatma canım aynen öle 2 gün daha yanımda bu arada soracağım unuttum yozgatta bebişini yimpaş hastanesindeki olcay beyemi getiriorsun..
Derya ben bunu yerım allah nazarlardan korusun.. Cok tatlı uyuyor..masallah..
merhaba kizlar...sabahtan beri yazamadim..birazdan arkadaslarla kiz kiza yemege gidecegiz..uzun bir aradan sonra tekrar kacamaklara basliyorum..hihoyyytyusufa masallah..cokta tatli..tam pamuk.opuyorumnanaktan.öyle zayifta degil annesi..
yusufun resimlere maşallah.. ne de tatlı uyuyor öyle..
anladım canım şöle bi test et adamı ya gökhan dio sadece çene var dio ben ii diom ama tabi çokta ii deil tamam çok konuşuo ama insanı çok rahatlatıcı konuşuo ama kaldık yaa şöle güsel bi çocuk dr si yokbir defa getirdik de galiba oydu canım.. bir ay sonra bir sonraki kontrol.
oo derya bunu ben bile hopurdetirim, anlatirken bile agzim sulandi, yani bunuda yemeseydi pes derdim, masallah ymis:))yusf bey bugün bir çorba yaptım..brokoli patates havuç az maydanoz bir iki tutam semiz otu bir parça tavuk eti irmik ve azcuk bulgur ..bunalrı kaynatıp iyice piştikten sonra keçi sütüne mayalanmış yoğurt limon ve unla terbiye yaptım indirmeden bu terbiyeyi katıp 5 dk daha kaynattım..blendirdan geçirdim ..şükür yedi...
Gerci Tulincim bu geldigimde cok kisa kalicam 1 hafta izmirdeyim, kayinvalidemlerde 1 gun belki kalicam..vaktim olmasa da bu sefer yaza kesin goruselim..AA SÜPER MUTLAKA GÖRÜŞELİM OZAMAN.BEN ZATEN BU GELDİĞİNDE İZMİR BULUŞMASINA KATILMAK İSTİYORDUM.İSTERSENİZ BENİM EVİMDE BİLE TOPLANABİLİRİZ.EVRİMLE BURCUYADA UYARSA kaydirigubbakcemile3
oo derya bunu ben bile hopurdetirim, anlatirken bile agzim sulandi, yani bunuda yemeseydi pes derdim, masallah ymis:))
Gerci Tulincim bu geldigimde cok kisa kalicam 1 hafta izmirdeyim, kayinvalidemlerde 1 gun belki kalicam..vaktim olmasa da bu sefer yaza kesin goruselim..
Burcu üzülme bencede uzman yardımı almadan yapabileceğine bende inanıyorum.. Spora devam o listeden devam et.. Süpersin ne güzel sonuçlar aldın darısı başıma.. Benimde yarın tam 1 ay oluyor ölçecekler spor salonunda bakalım durum nedir ?? guclubacismile Ayrıca tavsiye ettiğin kitabı daha yeni alabildim cidden güzelbir dille anlatılmış beğendim 2 güne ancak biter ama vakit buldukca okuyorum...
Pervin bende İst a gidince herhalde Deniz beni pek aramaz o da kızına aşık onun hasretine nasıl dayanacak bilmiyorum... boshayallersmile Çikilopları bir gün doldur eve bıkıncaya kadar ye sonra canın istemez kaydirigubbakcemile3 Bende bir ara luppolara dadanmıştım ama bu yöntemle çözdüm işi :))
Ayrıca sen hani bir krem demiştin ya çatlaklar için kullanıyor musun? İşe yaradı mı?? Tadını çıkar burada mamaların oraya gidince daha dikkatli olursun evde yalnız bir şey istemiyor canı insanın...
neyseki az kalmış.1.5 yıldan sonra bizde mayısda gitmeyi düşünüyoruz.bebişle uçak yolculuğu nasıl.
dişimizi tebik eden herkese teşekkür ederiz..
Nur pişiğe en iyi nivea herks yazmış ama nbende yazayım..eşinin askerlik işşini okuyorum ama inan ne yazacağımaı bilemiyorum..
dide spora başlayacakmışsın alıntıdan gördüm çok güzel sporsuz olmuyor..
Nurdan mustela var burda alşınabilir fiyatlarıda uygun..Ayrıca sezeryandan göbek kalmıyor bu fikri kim atmışsa kendi fiziğiyle alakalıdır bence...
Evrim boşver diyeti önemli olan şu an için sütüm diyorsan öyledir..bu kiloar seneye istesenizde kalmaz onun için bukadar kasmayın ..
Tabi nasılsa gider diye yerseniz oda başka..
Pervin biberiye yağını fındık ve limon yağıyla sür hem kokusunu alır hemde sıkılaşma +incelme sağlarsın..
buyrun YUSUF BEY resimleri..
burdada uykudan uyanmıştık..
buyuk gecmiş olsun babacıgına.bakıcıyla iyi bı iletiim kurmanızada cxok sevındım.hayat hep güzellıkler sunsun inş hepimize böyleselam herkese,
tüm ağustos kuzularını ve güzel annelerini çooooook özledim.
devamsızlıktan kalmadıysam rapor vermeye geldim :kedi:
biliyorsunuz annem ve babam bendeydi ve 5 kişilik bir evde işlere koşturmaya çalışan,okulda da 26 saat derse giren bir taze anne olarak çok zorlanıyordum.bebeğe annemin bakması konusunda da hep tedirgindim.ekim ayında fıtık ameliyatı olmuş,ağır kaldırması yasaklanmış olduğu halde tüm ısrarlarıma rağmen "ben daha yaşını doldurmamış torunumu bakıcıya bıraktırmam." deyip gelmişti.annemden yana bir sorun çıkabilir diye tedirginken sürpriz babamdan geldi,17 mart günü kalp krizi geçirdi ki daha önce kalbiyle ilgili bir sorun yaşamadığından üzüntümüzün yanında bir de şok olduk.yoğun bakımda geçirdiği 4 gün bizim için de çok zor geçti.5. gün yoğun bakımdan servise çıkardılar,ben de evime döndüm ve oğlumun anneannesi tarafından bakılması defteri kapandı.babam şimdi iyi,taburcu oldu,evinde dinleniyor.
bize gelince,bakıcıya başlamamız acele ile oldu ama birden verilmiş bir karar değildi.ben önümüzdeki yıl için birini bulup anlaşmıştım.görüşüp işe erken başlamasını istedim,kabul etti.şimdilik bir hayli memnunum.ılımlı,anlayışlı,benden sadece 2 yaş büyük ama 12 yaşında bir kızı ve 9 yaşında bir oğlu var.gönlümden geçen, para verip iş yaptırdığım biri gibi değil de bir abla-kardeş,bir arkadaş gibi olabileceğim bir bakıcıydı;sanırım bu isteğim gerçekleşti.örneğin,önce "her gün yoğurt mayalamakla uğraşma.sen sütü getir,ben mayalarım." demişti,bugün de "yarın sütü fazla getir,hafta sonu da yoğurdu yapar,evinize getiririm." dedi. bu işi mesai günü,mesai saati kavramları olmaksızın yaptığını düşünüyorum,umarım yanılmıyorumdur.güvenimin bir sebebi de çocuklarının bizim okulda okuyor olması ve yıllardır bir öğrenci velisi olarak kendisini tanımamız.
çok uzattım,farkındayım ama sizinle konuşmayı,dertleşmeyi özlemişim.evdeki kişi sayısı üçe düşünce işlerde ve tabi ki yoğunluğumda bir azalma oldu,daha sık girebilirim diye düşünüyorum.
görüşmek üzere...
ecişimin videosu ..teyzesinin konusan bebegine deli oluyo :)
http://tinypic.com/player.php?v=wjgpck&s=5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?