2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

lahana yağı bendede var ama hiç sürmek nasip olmadı..uykusuzluk tavan yaptı Yusuf'ta kendimle uğraşacak zamanlar çok kızıtlı ..:gitme:
ecişimin videosu ..teyzesinin konusan bebegine deli oluyo :)

http://tinypic.com/player.php?v=wjgpck&s=5
maşallah ecişe senin bu kız çok sert yanlız pervin ciddi hatun yaniiiiiiiiiiiaklinialirimsmile
Allahım ne yakısıklılıkkk masallah ölürüm o kaslara ben .polat alemdar bakışlım
oy polat kurban olsun oğluşumaaaaaaaaaaaaaaa :roflol:

minik albümüme bakalb,liyorsan oğlumun cicileri albümündede aynı resimler var..

hiç birşey yapmamaktansa ayda 2 kiloda önemli bir kilo kaybı yani..vereliniortak

kacgundur rezene iciorum yatmadan ecede gece emdikten sonra 3-5 kez mızıklayarak uyanıo kucagıma alıorum zarttt zurttt cıkıo gazı uyumaya devam edio . şimdi acaba rezene onunda gazınımı cıkarıo yoksam su surdugum biberiye lahana yagımı gazz yapıo cocukta bilemedim ...

bugun ilkdefa halk otubusune bindi kızım .cok keyıflıydı arkasına bakıp duruo herkese guluo yanımdakı kadının basortusunu cekiştirio..millette sevdi durdu.. guluse guluse gittik gidecegimiz yere umarım ucaktada boyle olur

hmm tamam canım aklımda bulunsun. burda da onu övmüşlerdi o yüzden gelmiştik. ama söylediğin gibi çok konuşuyo. birde çok hasta olunca acele ettiriyor o yönünü hiç beğenmedik.

aynısı dün gece benim de başıma geldi. içip yatmıştım. yiğit kuşum da gece zırt bırt kaç kere uyandı. en iyisi bugün de içip yatayım bakalım gene öyle mi olacak..

nurdancım bize yazılan şuruplar şunlar :
benical öksürük şurubu
peditus şurup. grip ve soğuk algınlığı ve öksürük tedavisinde
ikisinin de içinde beş günden fazla kullanılmamalı yazıyordu vermeye korktum ama öksürük bugün daha bir arttı yani. yarın versem mi?

eşimin hayalidir ilerisi için altınoluk, edremit...

Cnm yazları çok hareketli güzel ama kışın çok ıssız kışı pek güzel değil ilerisinden kastınız 30 sene ise bence uyar kaydirigubbakcemile3
inşallah
bir de dondurma yeriz:icecream:

Vardar amcadan mı? kaydirigubbakcemile3
mesela gecen halilari yikatayim dedim adamin bana verdigi fiyat halilarin fiyatiyla ayni, yani canim SIKILDI deyip degistirsem daha iyi dusun:))

Bu ne ya herşeyne kadar pahalı oradan gelen arkadaşımın neden buradaki bütün mağazaları kaldırdığı belli :) Ayrıca sanırım para vermemk için bir ara kuaförlük okulumu nedir oraya gitti aklinialirimsmile
Merhaba arkadaşlar benim 1 ağustosta doğması gereken ama 3 ay erken davranan bir bebeğim var. Bebekleriniz desteksiz ne kadar oturabiliyor? Benim bebeğim 10-15 dakika sonra sağa sola devriliyor.

Benimki o kadar bile duramıyor :sinifsinif:

buyrun YUSUF BEY resimleri..
burdada uykudan uyanmıştık..

Ya Derya bende hiçbir resmini göremiyorum neden anlamadım bilmiyorumkismile
merhaba kizlar...sabahtan beri yazamadim..birazdan arkadaslarla kiz kiza yemege gidecegiz..uzun bir aradan sonra tekrar kacamaklara basliyorum..hihoyyytyusufa masallah..cokta tatli..tam pamuk.opuyorumnanaktan.öyle zayifta degil annesi..

Ohhh yarasın gez ne güzel

Cnm bencede ufaktan başla bende lcw den şu beli lastiklilerden 40 beden içine girdim nasıl sevindim bugünde tartıldım spora başlayalı 1 ay oldu 78.5 tan 75.4 e düşmüşü o bile nasıl farkediliyor inanamazsın :lepi: Bu gidişle Özdenin yaş gününde hamile kalmadan önceki kilomun altına bile inebilrim zemuszemus

Bayıldım bu pozuna.. cok guzel cıkmıs.. cok uzun zamandır foto koymadıgın ne kadar bellı Derya, resmen adam olmus Yusufum.

Valla ben bıle yerım.. nası guzel yapmıssın..

Bu arada kecı sutu demısken, bıze de kecı sutu aldım.. Ozgur ıle bana.. Ozgur ıle ben her sabah sut ıle kahvaltı yapıyoruz, ben lıght ıcıyorum o normal.. ama artık ıkımızde ortak sut ıcecegız, kecı sutunun yarım yaglısını.. gercekten tadı cok hoşmuş.

+1 Burcu da gozlerı ıle gordu.. Allah yardımcın olsun dedı kadın.. o kadar dıyeyım sana.. yorrr yorrr yorrrrrrrrrrr, resmen sınır sıstemım ıflas edıyor bazı zamanlar.

ecişimin videosu ..teyzesinin konusan bebegine deli oluyo :)

http://tinypic.com/player.php?v=wjgpck&s=5

Ben ılk kez Ece yı canlı gordum.. ne kadar farklı bır goruntusu var fotograflarından, bayıldım o hallerıne.

Bence doktorun verdıyse ıcır Fatma.. bak artmıs oksurugu, alıp neden ıcırmedın kı?? bence hemen ver. Ben olsam verırdım.

Ayyy bu çocuk beni deli ediyor yaayağımdan bırakıyorumçığlık çığlığa ağlıyor hep salla hep salla nereye kadar :bbo:

Evrim hani biz bu biberiyeyi içiyoruz ya yaşil çay falan diyetisyen ve çocuk doktorumuz bana dedi ki o çaylar çocukta da aynı etkiyi yaratabilir süt yoluyla geçtiğinden sen bu konu hakkında ne düşünüyorsun içiyorum ama aklımda karışık :sinifsinif:

Ama o çok ıcmıyoruz ki.. mesela ben yesıl cayı ıcıyorum, ama Kuzey uykusuz kalmıyor.. bıberıye desen, soguk algınlıgı gıderıcı, bagısıklık sıstemını guclendırıcı bır cay.. onu da gunde bır kere ıcıyorum... yag yakma moduna kadar gececegını sanmıyorum Kuzey de. Nacızane..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…