lahana yağı bendede var ama hiç sürmek nasip olmadı..uykusuzluk tavan yaptı Yusuf'ta kendimle uğraşacak zamanlar çok kızıtlı ..:gitme:o krem ii geldimi bilmiorum ama su lahana biberiye karısımı ii geldi ama onuda kullanıorum
simdi daha zor mamasıydı suyuydu vssiydi kuukken daha kolaydı emzirme onlugunu takıp emziriodum ama simdi teferruatlı
lahana yagıyla karıstırıorum limon ve fındıkta alıp hepsini corba yapayım
maşallah ecişe senin bu kız çok sert yanlız pervin ciddi hatun yaniiiiiiiiiiiaklinialirimsmileecişimin videosu ..teyzesinin konusan bebegine deli oluyo :)
http://tinypic.com/player.php?v=wjgpck&s=5
oy polat kurban olsun oğluşumaaaaaaaaaaaaaaa :roflol:Allahım ne yakısıklılıkkk masallah ölürüm o kaslara ben .polat alemdar bakışlım
buyuk gecmiş olsun babacıgına.bakıcıyla iyi bı iletiim kurmanızada cxok sevındım.hayat hep güzellıkler sunsun inş hepimize böyle
ayy yerım bunu ya.keske sesınıde duyabılseydım.
Deryacım buzamana kadar ekledıgın hiçbi resmi göremedım. hala neden oldugunu bılmıyorum.facede eklede barı ordan görim yakısıklı oğlunu
Burcum bebemmm , cok sınır oldum dıyetısyenıne ama senın azmini ayakta alkışlıyorum.süpersın!!!!!!! cok güzel kılo verdın.bende bugunden ıtıbaren baslıyorum haftaiçide dıyetısyene gıdıcem,kılo vermeye kesın karalıyım.çünküüü bugun istedıgım trençkotu alamadım :gitme: olmadı,44 beden olmadıı mafoldumben yannıs ben sız gıbı hızlı kılo verebılcemmı orası mechul.malüm dogumdan buyana 18 kılo kadar verdım, burdan sonrası zor gıder gıbı.hayırlısı bakalım
bugun hava guzeldı gezdık kahvaltıya gıttık, bırazda alısverıs... ama moralım bozuldu begendıgım hıcbıse ıstedıgım gıbı olmadı zayıflamak farz oldu bana.zaten istiyodum ama sütüm etkılenmesın dıe ertelıyodum.yıne cok sıkı olmaz belkı ama ayda 2 kıloda olsa vermem lazım
hmm tamam canım aklımda bulunsun. burda da onu övmüşlerdi o yüzden gelmiştik. ama söylediğin gibi çok konuşuyo. birde çok hasta olunca acele ettiriyor o yönünü hiç beğenmedik.anladım canım şöle bi test et adamı ya gökhan dio sadece çene var dio ben ii diom ama tabi çokta ii deil tamam çok konuşuo ama insanı çok rahatlatıcı konuşuo ama kaldık yaa şöle güsel bi çocuk dr si yok
aynısı dün gece benim de başıma geldi. içip yatmıştım. yiğit kuşum da gece zırt bırt kaç kere uyandı. en iyisi bugün de içip yatayım bakalım gene öyle mi olacak..kacgundur rezene iciorum yatmadan ecede gece emdikten sonra 3-5 kez mızıklayarak uyanıo kucagıma alıorum zarttt zurttt cıkıo gazı uyumaya devam edio . şimdi acaba rezene onunda gazınımı cıkarıo yoksam su surdugum biberiye lahana yagımı gazz yapıo cocukta bilemedim ...
eşimin hayalidir ilerisi için altınoluk, edremit...
inşallah
bir de dondurma yeriz:icecream:
mesela gecen halilari yikatayim dedim adamin bana verdigi fiyat halilarin fiyatiyla ayni, yani canim SIKILDI deyip degistirsem daha iyi dusun:))
Merhaba arkadaşlar benim 1 ağustosta doğması gereken ama 3 ay erken davranan bir bebeğim var. Bebekleriniz desteksiz ne kadar oturabiliyor? Benim bebeğim 10-15 dakika sonra sağa sola devriliyor.
buyrun YUSUF BEY resimleri..
burdada uykudan uyanmıştık..
merhaba kizlar...sabahtan beri yazamadim..birazdan arkadaslarla kiz kiza yemege gidecegiz..uzun bir aradan sonra tekrar kacamaklara basliyorum..hihoyyytyusufa masallah..cokta tatli..tam pamuk.opuyorumnanaktan.öyle zayifta degil annesi..
bugun hava guzeldı gezdık kahvaltıya gıttık, bırazda alısverıs... ama moralım bozuldu begendıgım hıcbıse ıstedıgım gıbı olmadı zayıflamak farz oldu bana.zaten istiyodum ama sütüm etkılenmesın dıe ertelıyodum.yıne cok sıkı olmaz belkı ama ayda 2 kıloda olsa vermem lazım
yusf bey bugün bir çorba yaptım..brokoli patates havuç az maydanoz bir iki tutam semiz otu bir parça tavuk eti irmik ve azcuk bulgur ..bunalrı kaynatıp iyice piştikten sonra keçi sütüne mayalanmış yoğurt limon ve unla terbiye yaptım indirmeden bu terbiyeyi katıp 5 dk daha kaynattım..blendirdan geçirdim ..şükür yedi...
bende yaparken aynen böyle dedim..bu gün 100 ml sütle akşamı ettik yazık ya ne yapacaksam ..çorbalar filan eyvallah kahvaltıyıda yapmadı yoğurdu tek yemiyor...süt içimiyor mama yemiyor yor yor yorrrrrrrrrrrrrrrrr ...bitmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr:1no2::1shok:
ecişimin videosu ..teyzesinin konusan bebegine deli oluyo :)
http://tinypic.com/player.php?v=wjgpck&s=5
nurdancım bize yazılan şuruplar şunlar :
benical öksürük şurubu
peditus şurup. grip ve soğuk algınlığı ve öksürük tedavisinde
ikisinin de içinde beş günden fazla kullanılmamalı yazıyordu vermeye korktum ama öksürük bugün daha bir arttı yani. yarın versem mi?
Ayyy bu çocuk beni deli ediyor yaayağımdan bırakıyorumçığlık çığlığa ağlıyor hep salla hep salla nereye kadar :bbo:
Dadından yenmeyen bir KK gecesi daha.. ne güzel.. ne güzel.
kaydirigubbakcemile3 Ben şimdiden uçak bileti bakmaya başladım kuzum ona daldım buraya yarım saat uzaklıkta bir havaalanı faaliyete geçiyormuş hihoyyyt
hayırdır, nereee yolculuk?
İstanbuladaha 1 aydan fazla var ama olsun :kedi:
İzmir e de gelirim bir açılsında
çeçil artık nie yazmıyorsun bizi beğenmiyor musun? aklinialirimsmile
Başşşşımmm gözüm üstüne cigerimmm... gelmeyen gyps olsun..
Evrim hani biz bu biberiyeyi içiyoruz ya yaşil çay falan diyetisyen ve çocuk doktorumuz bana dedi ki o çaylar çocukta da aynı etkiyi yaratabilir süt yoluyla geçtiğinden sen bu konu hakkında ne düşünüyorsun içiyorum ama aklımda karışık :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?