Çıkıyorum Özlemim.. cok operım seni, Ozdemi de.. yarın gorusuruz ınsallahhh guzel annesıyle kızı..
geçmişi okuyordum..acayip yoğunum.annem ameliyat oldu 2 hafta önce menisküsten.gelen giden koşturmaca bi yandan Rüzgar..öldüm bitttim geberdim resmen.gün içersinde hiç oturamıyorum..neyse yoğunluk azaldı biraz..rahatlarım inşallahhhh.
geçmişe dönüyorum gene
öksürk için gittiğinde keşek doktorun verdiği ilaçları kulansaydın fatma ..bizde aferin şurup kulandık 5 gün... birde ıhlamura 1 dilim elma at kaynat ver çok işe yarıyor...günaydın kızlar
moralim bozuk.. yiğit sürekli öksürüyor. iiyice arttışu doktorun verdiği şuruplardan biri benical sabah içirdim bi defa. günde üç kez vereceğim bakalım. geçmezse üç gün diğerinden de vermeye başlayacağım. bebeği öksürük olan arkadaşlar olmuştu. onlar neler yapmıştı acaba?? tecrübelerinizi paylaşırsanız acil sevinirim..
DERYA kay marka alıorum sanırım bitek o markada var keci sutu.. bakudede bi alman markasının buldum bio keci sutu buram buram kokuyo:) kay kokmuyo
bide lahana yagını surmesem olmazki cok işe yarıo... en iisi gece surmeyım cunku gece memeye yapısık vazıyette gunduz yuzune bakmayan kızım.. gunduz 1 kez emse sanslı hissediorum
yaho uyudu bende kaçar bissürü işim var pöfff
DERYA kay marka alıorum sanırım bitek o markada var keci sutu.. bakudede bi alman markasının buldum bio keci sutu buram buram kokuyo:) kay kokmuyo
bide lahana yagını surmesem olmazki cok işe yarıo... en iisi gece surmeyım cunku gece memeye yapısık vazıyette gunduz yuzune bakmayan kızım.. gunduz 1 kez emse sanslı hissediorum
gecmıs olsun,bızım öksürükle beraber hırıltıda vardı oyuzden antıbıyotık kullandık 4 gunde gectı.sende doktorun verdıklerını bı kullan bakalaım.ama şu ilaçlara olan fobı bendede var hıc ıcırmek istemıyorum ilaç.ama bazen mecbur kalıyoruz.günaydın kızlar
moralim bozuk.. yiğit sürekli öksürüyor. iiyice arttışu doktorun verdiği şuruplardan biri benical sabah içirdim bi defa. günde üç kez vereceğim bakalım. geçmezse üç gün diğerinden de vermeye başlayacağım. bebeği öksürük olan arkadaşlar olmuştu. onlar neler yapmıştı acaba?? tecrübelerinizi paylaşırsanız acil sevinirim..
sempatiksalakcinniyaho ile araba yolcuklarımız dün gece itibari ile sona ermiştir
arz ederimmm mafoldumben
pantalon yıne 42 falan oluyor düğmeyı kapatmassam :)) ama gögüslerım yüzünden alamadım trenckotu.kapanmadı düğmelerı,44 beden olmadı aglıycaktım sinirden.ama şu lastıklı pantalonlara bende bı bakım.bend ehamıle kaldıgım kılodan 4 kılo eksıgım ama hıc bı işe yaramıyo.5 kılo bıle versem cok farkedecek.sanada maşşalah kuzu 3 kılo cok iyi.bende bugun dıkkat etmeye basladım,hastaneyı arayıp dıyetısyen hangı gunler varmıs bı öğrenıyım.noktası virgülüne uymasamda bı yol gösterır bana enazından.bu ayı kacırdım mayıs ayınada stepe yazılcam inş.nısanı kacırdım doluymus almıyolar. bu aydada 1 saat yürüyüş bakalım 1 ayda nekadar farketcemCnm bencede ufaktan başla bende lcw den şu beli lastiklilerden 40 beden içine girdim nasıl sevindim bugünde tartıldım spora başlayalı 1 ay oldu 78.5 tan 75.4 e düşmüşü o bile nasıl farkediliyor inanamazsın :lepi: Bu gidişle Özdenin yaş gününde hamile kalmadan önceki kilomun altına bile inebilrim zemuszemus
kesınlıkle. ama azmedip 2 ayda 5-6 kılo verebılsem boshayallersmilehiç birşey yapmamaktansa ayda 2 kiloda önemli bir kilo kaybı yani..vereliniortak
gecmıs olsun annecıgıne.geçmişi okuyordum..acayip yoğunum.annem ameliyat oldu 2 hafta önce menisküsten.gelen giden koşturmaca bi yandan Rüzgar..öldüm bitttim geberdim resmen.gün içersinde hiç oturamıyorum..neyse yoğunluk azaldı biraz..rahatlarım inşallahhhh.
geçmişe dönüyorum gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?