2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çıkıyorum Özlemim.. cok operım seni, Ozdemi de.. yarın gorusuruz ınsallahhh guzel annesıyle kızı..

geçmişi okuyordum..acayip yoğunum.annem ameliyat oldu 2 hafta önce menisküsten.gelen giden koşturmaca bi yandan Rüzgar..öldüm bitttim geberdim resmen.gün içersinde hiç oturamıyorum..neyse yoğunluk azaldı biraz..rahatlarım inşallahhhh.
geçmişe dönüyorum gene

günaydın... bir yor yor sabahına daha başladık..kahvaltı ağzında 1 saattir tutuyor hatta kaki yaptı altını bile değiştim yutmadı şimdide az az tükürerek ağzından bitiriyor yani yor yora başladık..netten alternatif başka yemek tarifi bakıyorum ...uykusuzluk yorgunluk en sonunda diyetiminde içine etti yusuf bey ve arada derede ne yediğim belli olmadan geçen günler 66 kilo olmuşum 1 kilo olarak geri dönmüş bulunuyor..
EVRıM sendemi yor yorlandın..yamacıma gel beraber sirilerimizi körleyelim..
PERVıN Lsahana yağı bol bol gaz yapıypor haberin ola ..ben birkere sürmüştüm ve balon gibi şişmiştim onun için kulanmadığımı hatırladım..ecoşada gaz yapabilir..
ÖZLEM tebrikler 3-5 kiloda bile çok şey fark ediyor yaza dal gibi olrusunuz inşallah...

Son düzenleme:

tekrar geçmiş olsun..şimdi iyiydir inşallah..Hasta bakmak +misafir bebekli birisi için zor olsa gerek ama geçti çok şükür bravo sanada..

EVRİM keçi sütü gerçekten değişik ..yarım yağlı yemene gerek yok Evrim doktorlar yarım yağlı ürünleri önermiyorlar daha doğrusu diyet ürünblerinin hiç birisini...
hangi markanın keçi sütünü aldınız ?

günaydın kızlar
moralim bozuk.. yiğit sürekli öksürüyor. iiyice arttı şu doktorun verdiği şuruplardan biri benical sabah içirdim bi defa. günde üç kez vereceğim bakalım. geçmezse üç gün diğerinden de vermeye başlayacağım. bebeği öksürük olan arkadaşlar olmuştu. onlar neler yapmıştı acaba?? tecrübelerinizi paylaşırsanız acil sevinirim..

anne sütünün en işe yarayacağı zaman da bebişim hasta olunca sütüm gelmedi. dün neredeyse yok denececek kadar az geldi

DERYA kay marka alıorum sanırım bitek o markada var keci sutu.. bakudede bi alman markasının buldum bio keci sutu buram buram kokuyo:) kay kokmuyo
bide lahana yagını surmesem olmazki cok işe yarıo... en iisi gece surmeyım cunku gece memeye yapısık vazıyette gunduz yuzune bakmayan kızım.. gunduz 1 kez emse sanslı hissediorum

fatma cok gecmiş olsun ins cabuk gecer oksurugu yıgıt kusunun.. ecenınde oksurugu tekrarladı sabahtan kustu yıne yedigini 2.kez kahvaltı yaptırmak zorunda kaldım

öksürk için gittiğinde keşek doktorun verdiği ilaçları kulansaydın fatma ..bizde aferin şurup kulandık 5 gün... birde ıhlamura 1 dilim elma at kaynat ver çok işe yarıyor...
sütün de gelir inşallah...

kay var birde bolona tam adını hatırlıyamadım o var..bize orcinal köy den geliyor ama her zamn taşıyamz babamız onun için mecburen uht keçi sütü alacağız.. gece sürme lahana yağını kesin gaz yapıyor ..pervin vücuduna sürdüğün yağlarda vücu t tarafından emilip karaciğerden böbrekten geçiyor yani sütünede karışır kullanırken dikka et derim..kaydirigubbakcemile3

harbi imirzalıoğlu ifadesi var bu çocukta yaaa
çok yakışıklı maşallah subhanallah ve her geçen gün rengi açılıyor deryam
yahonunda saçlaro arasında kumral sarı tonlar var acaba benim oğlanda sararmı hıı ne dersinn
ayy en sevmediğim bebek esmer kara bebektirr -tatlicadiarzu-

güliiii
bu ne yahuu sende kocaya benzetenlerden olmuşsun afik aynı babası ancak bebekliği benziyor diye ilerdede benzeyecek diye bir kural yok
ben sanada benzettim afiki

damlamda yazmış taşı büyüt gitsin amcaya benzesin diye koptum vallahi
yahoda bir halası var ona acayip benziyor babasından ziyade
bizim tarafa hiç benzememiş

kaydirigubbakcemile5
aynı durum bizdede gece emiyo gündüz de bazen canı ne zaman isterse.bende durum biraz daha farklı bol sütüm var ama gündüz emmiyo

gecmıs olsun,bızım öksürükle beraber hırıltıda vardı oyuzden antıbıyotık kullandık 4 gunde gectı.sende doktorun verdıklerını bı kullan bakalaım.ama şu ilaçlara olan fobı bendede var hıc ıcırmek istemıyorum ilaç.ama bazen mecbur kalıyoruz.
yaho ile araba yolcuklarımız dün gece itibari ile sona ermiştir
arz ederimmm mafoldumben
sempatiksalakcinni
pantalon yıne 42 falan oluyor düğmeyı kapatmassam :)) ama gögüslerım yüzünden alamadım trenckotu.kapanmadı düğmelerı,44 beden olmadı aglıycaktım sinirden.ama şu lastıklı pantalonlara bende bı bakım.bend ehamıle kaldıgım kılodan 4 kılo eksıgım ama hıc bı işe yaramıyo.5 kılo bıle versem cok farkedecek.sanada maşşalah kuzu 3 kılo cok iyi.bende bugun dıkkat etmeye basladım,hastaneyı arayıp dıyetısyen hangı gunler varmıs bı öğrenıyım.noktası virgülüne uymasamda bı yol gösterır bana enazından.bu ayı kacırdım mayıs ayınada stepe yazılcam inş.nısanı kacırdım doluymus almıyolar. bu aydada 1 saat yürüyüş bakalım 1 ayda nekadar farketcem
hiç birşey yapmamaktansa ayda 2 kiloda önemli bir kilo kaybı yani..vereliniortak
kesınlıkle. ama azmedip 2 ayda 5-6 kılo verebılsem boshayallersmile
gecmıs olsun annecıgıne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…