2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım, ara ara bakıyorum sizin topiğe, ileride bizi neler bekliyo diye.
oğlunun yeme derdinden bahsediyosun hep.
kaka yaptı, altını değiştim hala yutmadı demişin ya, koptum. gülme komşuna gelir başına olayı olmayayım inşallah ama o nasıl bir inattır ya. şaştım valla.akannehir

cok şükür kuzumun hırıltısı dun itibarı ile gectı,zil takıp oynamak istiyorum :)) öksürük nadırde olsa arada gelıyo.ventilonlu havayı yarında verıcez bıtıyo cok şükür.dün gezdırdık bıraz aksam eve gelınce acaba dedım tekrarlarmı ,neysekı hala aksı bı durum olmadı.yannıs şu nebulizerle havayı evde vermek cok iyi oldu.hastanede + mıkrop alcaktı yok yere.evde enazından rahatca şebeklık yapıp maskeyı cıkarmadan 10 dakıka tutabılıyoruz.hastanede bu pekde mumkun olmuyodu.Allah ım bebişlerimizi korusun onlar hasta olmasın inşallah

Deryacım oğlun adam olmus resmen.sert baksılı erkekım benım.enteresan bugun profılıne gırıp bakıcaktım faket arkadasların yaptıgı alıntılarda gözüküyodu resımlerin bı kacı.nıye öle oluyo anlamıyorum ama onu bunu bılmem light erkek olmuycak senın kuzu, onu bılıyorum :))

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
minik_kelebek

yalnızım cook yalnızım,buymus benım alın yazım,ister uzak ister yakınn ,agustos annelerı siz hep benı yalnız bırakınnnn..................

haftasonu tabı herkez gezıyo,guya bızde gezıcektık sabah pırıl pırıl gunes vardı,11 de bı sis çöktü ve sıcaklık resmen 3-4 derece düştü. buz gıbı şimdi dışarısı hemde hava puslu.

ya bu veletlerin yanında elektrik süpürgesi açabiliyomsunuz???
benim antika ciyak ciyak bağırıp ağlıyor korkuyor off yine mamiyi bekleyeceğim gece gece temizlik pöfff

zaten dün gece arabada yaptıklarından sonra kendileri ile samimiyetimi kestim bide temizlik yaptırmıyor :umursamaz:

miniş bak bana ben evdeyim
böyle bir havada
hemde haftasonu
hatta temizlik yapma derdindeyim
mafoldumben

dandik bir kanguru almıştım bir zamanlar
pek kullanmadığım için iyisine gerek duymamıştım
ama şimdi almayı düşünüyorum
acaba değermi birde bu kanguruları ne kadarlık olana kadar kullanabiliyoruz??

Esra cnm ben mayıs ortası gibi geleceğim ama şimdiden bilet ayarlamaya başlamam lazım :))
Yaho dün gece ne yaptı merak ettim.. ohaoldumsmile Benimki süpürge sesini seviyor bende yarın temizlik yapıcam pazartesi kayganamlar geliyormuş eyvahedigeldismile
Minik bakalım hamile kalmadan önceki kilona dönmüşsün birde :umursamaz: Nerede o günler boshayallersmile Bakalım sana diyetisyen ne diyecek bana vermedi liste git emzirmen bitsin öyle gel dedi bilmiyorumkismile

fatma cok gecmiş olsun ins cabuk gecer oksurugu yıgıt kusunun.. ecenınde oksurugu tekrarladı sabahtan kustu yıne yedigini 2.kez kahvaltı yaptırmak zorunda kaldım

teşekkür ederim kızlar. evet keşke kullansaydım dedim bende kendi kendime ama iki çeşit şurup demiştim ya ikisinden de birer sefer verdim zorla. onunda hepsini geri çıkardı ağzından şimdi de ağzını kilitliyo.asla veremiyorum ilaç. ayva yaprağı iyi gelir dedi yeğenim onu aldım. ne yazık ki ona da açmadı ve işin kötüsü genelledi bunu hiçbirşeye açmıyor bugün ağzını.. biliyorsunuz bunu daha önce de iki ay yaşadım yine yaşamak istemiyorum. napcam ben yaaa ilaç içmiyor bişi yemiyor deli oldum...

sevindim atlattığına canım. darısı bizim başımıza inşallah..

benim antika ciyak ciyak bağırıp ağlıyor korkuyor off yine mamiyi bekleyeceğim gece gece temizlik pöfff
Şevval pür dıkkat benı ve makınayı izliyo,hatta makınayı cekıyomya peşimden ellerını hızlı hızlı cırpıyo heycandan,artık ne anlıyosa :)) senın durumda gunden gune dahada vahımlesıyo sankı.inş.düzelır canım
miniş bak bana ben evdeyim
böyle bir havada
hemde haftasonu
hatta temizlik yapma derdindeyim
mafoldumben

ee okadar gezdıgıne sayacaksın kuzum.az aşındırmadın yolları :))

Minik bakalım hamile kalmadan önceki kilona dönmüşsün birde :umursamaz: Nerede o günler boshayallersmile Bakalım sana diyetisyen ne diyecek bana vermedi liste git emzirmen bitsin öyle gel dedi bilmiyorumkismile

bende zaten oyuzden gıtmıyodum.ama 8 aylık oplcak Şevval artık.oyüzden demez belkı öle.neyse bı gıdeyım bakem hayırlısıyla.hamıle kaldıgım kılodan 4 kılo eksıgım ama bi işe yaramıyo.dahada vermem lazım mafoldumben

püff temızlık demeyın bana,ev aldı basını kalk gıdelım dıo.bı girişsem temızlıge 1 haftada anca bıter gıbı duruyomafoldumben ertelıyom boyna.

bende açamıyorum basıyor yaygarayı evimi süpürmek hayal oldu ya babamız evde olacak ya kızcem yada minik şarzlı süpürgeyle devam ama nereye kadar...
bazı resmler banada öyle oluyor sadece bnimki değil yani..evet baya büyüdü sima değişti...yusufn dayılarının ve benim karışımım bu arada..zemuszemus
geçmiş olsun aman iyi olsun tek ..çocuk hasta olunca inan dışarıya çıkmaya korkuyor ya tekrarlarsa diye ama rahat ol ..hasta olacaksa evdeykende oluyor...
hemde ne inat..gülme kız çok zorrrrrrrrrrrrr..alsanaalsanasmile
yahom karamı kız ..
yanlız bizde babam tarafında sarışın mavi gözlü amca ve amca çocuğu çok ..birde esmer ela ve yeşil gözlü ..Ve hepimiz ya beyaz tenli yada buğdayız esmerimiz yok esram ..
yaho ile araba yolcuklarımız dün gece itibari ile sona ermiştir
arz ederimmm mafoldumben

iyi olmuş az gezer burayada takılırsın artık...Aferin YAHYA gel öpcem seni akıllı kuzu...Şeniz

bu sabah yusf bey kahvaltı yapmak istemedi öğürdü bende yeni birşey denedim aç kalmasın diye..daha doğrusu çorba yine...
ŞÖLE UYDURUK BİŞEY :
yarım patatesi az bir suda küp küp doğrayıp haşladım..sonra içine ev eriştesi attım azda irmik üçünü pişirdim sonrada indirmeye yakın içine 1 su bardağı keçi sütü katıp bir taşım kaynattım..sonrada blendırdan geçirdim ve sonuç yedi bu sıpa tatlı herşeye öğürüyor..gece yatmadanda bunu yedireceğim..tabi akşam yutarsa ..süt yoğurt yemediği gün yediği herşeye katıp öyle veriyorum ..yeni keşiflerim olursa ki bu gidişel olacaktır paylaşmaya devam..

bu gün sabhtan kahvaltıdan sonra hızımı alamadım ve iki tepsi poğaça ve cevizli tarçınlı kek yaptım..elmalı pastada yapacaktım ama yusuf uyumadı yazık kıyamadım onu yapmadım..Sonra annem aradı babanla size geleceğiz diye sevindirik oldum ..Peşinden abim aradı size geleceğiz diye eeeee onlarada sevindirik oldum hemen birde kısır yaptım ve öğleden sonra geldiler e hazır sunacak bişeylerim vardı ya rahattım ..yabıncı değiller ama insan yinede bişeyler sununca daha mutlu oluyor..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…