günaydın... bir yor yor sabahına daha başladık..kahvaltı ağzında 1 saattir tutuyor hatta kaki yaptı altını bile değiştim yutmadı şimdide az az tükürerek ağzından bitiriyor yani yor yora başladık..netten alternatif başka yemek tarifi bakıyorum ...uykusuzluk yorgunluk en sonunda diyetiminde içine etti yusuf bey ve arada derede ne yediğim belli olmadan geçen günler 66 kilo olmuşum 1 kilo olarak geri dönmüş bulunuyor..
...
fatma cok gecmiş olsun ins cabuk gecer oksurugu yıgıt kusunun.. ecenınde oksurugu tekrarladı sabahtan kustu yıne yedigini 2.kez kahvaltı yaptırmak zorunda kaldım
öksürk için gittiğinde keşek doktorun verdiği ilaçları kulansaydın fatma ..bizde aferin şurup kulandık 5 gün... birde ıhlamura 1 dilim elma at kaynat ver çok işe yarıyor...
sütün de gelir inşallah...
teşekkür ederim kızlar. evet keşke kullansaydım dedim bende kendi kendimegecmıs olsun,bızım öksürükle beraber hırıltıda vardı oyuzden antıbıyotık kullandık 4 gunde gectı.sende doktorun verdıklerını bı kullan bakalaım.ama şu ilaçlara olan fobı bendede var hıc ıcırmek istemıyorum ilaç.ama bazen mecbur kalıyoruz.
.
cok şükür kuzumun hırıltısı dun itibarı ile gectı,zil takıp oynamak istiyorum :)) öksürük nadırde olsa arada gelıyo.ventilonlu havayı yarında verıcez bıtıyo cok şükür.dün gezdırdık bıraz aksam eve gelınce acaba dedım tekrarlarmı ,neysekı hala aksı bı durum olmadı.yannıs şu nebulizerle havayı evde vermek cok iyi oldu.hastanede + mıkrop alcaktı yok yere.evde enazından rahatca şebeklık yapıp maskeyı cıkarmadan 10 dakıka tutabılıyoruz.hastanede bu pekde mumkun olmuyodu.Allah ım bebişlerimizi korusun onlar hasta olmasın inşallah
Şevval pür dıkkat benı ve makınayı izliyo,hatta makınayı cekıyomya peşimden ellerını hızlı hızlı cırpıyo heycandan,artık ne anlıyosa :)) senın durumda gunden gune dahada vahımlesıyo sankı.inş.düzelır canımya bu veletlerin yanında elektrik süpürgesi açabiliyomsunuz???
benim antika ciyak ciyak bağırıp ağlıyor korkuyor off yine mamiyi bekleyeceğim gece gece temizlik pöfff
miniş bak bana ben evdeyim
böyle bir havada
hemde haftasonu
hatta temizlik yapma derdindeyim
mafoldumben
Minik bakalım hamile kalmadan önceki kilona dönmüşsün birde :umursamaz: Nerede o günler boshayallersmile Bakalım sana diyetisyen ne diyecek bana vermedi liste git emzirmen bitsin öyle gel dedi bilmiyorumkismile
bende açamıyorum basıyor yaygarayı evimi süpürmek hayal oldu ya babamız evde olacak ya kızcem yada minik şarzlı süpürgeyle devam ama nereye kadar...ya bu veletlerin yanında elektrik süpürgesi açabiliyomsunuz???
benim antika ciyak ciyak bağırıp ağlıyor korkuyor off yine mamiyi bekleyeceğim gece gece temizlik pöfff
bazı resmler banada öyle oluyor sadece bnimki değil yani..evet baya büyüdü sima değişti...yusufn dayılarının ve benim karışımım bu arada..zemuszemusDeryacım oğlun adam olmus resmen.sert baksılı erkekım benım.enteresan bugun profılıne gırıp bakıcaktım faket arkadasların yaptıgı alıntılarda gözüküyodu resımlerin bı kacı.nıye öle oluyo anlamıyorum ama onu bunu bılmem light erkek olmuycak senın kuzu, onu bılıyorum :))
geçmiş olsun aman iyi olsun tek ..çocuk hasta olunca inan dışarıya çıkmaya korkuyor ya tekrarlarsa diye ama rahat ol ..hasta olacaksa evdeykende oluyor...cok şükür kuzumun hırıltısı dun itibarı ile gectı,zil takıp oynamak istiyorum :)) öksürük nadırde olsa arada gelıyo.ventilonlu havayı yarında verıcez bıtıyo cok şükür.dün gezdırdık bıraz aksam eve gelınce acaba dedım tekrarlarmı ,neysekı hala aksı bı durum olmadı.yannıs şu nebulizerle havayı evde vermek cok iyi oldu.hastanede + mıkrop alcaktı yok yere.evde enazından rahatca şebeklık yapıp maskeyı cıkarmadan 10 dakıka tutabılıyoruz.hastanede bu pekde mumkun olmuyodu.Allah ım bebişlerimizi korusun onlar hasta olmasın inşallah
hemde ne inat..gülme kız çok zorrrrrrrrrrrrr..alsanaalsanasmilecanım, ara ara bakıyorum sizin topiğe, ileride bizi neler bekliyo diye.
oğlunun yeme derdinden bahsediyosun hep.
kaka yaptı, altını değiştim hala yutmadı demişin ya, koptum. gülme komşuna gelir başına olayı olmayayım inşallah ama o nasıl bir inattır ya. şaştım valla.akannehir
yahom karamı kız ..harbi imirzalıoğlu ifadesi var bu çocukta yaaa
çok yakışıklı maşallah subhanallah ve her geçen gün rengi açılıyor deryam
yahonunda saçlaro arasında kumral sarı tonlar var acaba benim oğlanda sararmı hıı ne dersinn
ayy en sevmediğim bebek esmer kara bebektirr -tatlicadiarzu-
yaho ile araba yolcuklarımız dün gece itibari ile sona ermiştir
arz ederimmm mafoldumben
geçmiş olsun aman iyi olsun tek ..çocuk hasta olunca inan dışarıya çıkmaya korkuyor ya tekrarlarsa diye ama rahat ol ..hasta olacaksa evdeykende oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?