püff temızlık demeyın bana,ev aldı basını kalk gıdelım dıo.bı girişsem temızlıge 1 haftada anca bıter gıbı duruyomafoldumben ertelıyom boyna.
EVRİM keçi sütü gerçekten değişik ..yarım yağlı yemene gerek yok Evrim doktorlar yarım yağlı ürünleri önermiyorlar daha doğrusu diyet ürünblerinin hiç birisini...
hangi markanın keçi sütünü aldınız ?
cok şükür kuzumun hırıltısı dun itibarı ile gectı,zil takıp oynamak istiyorum :)) öksürük nadırde olsa arada gelıyo.ventilonlu havayı yarında verıcez bıtıyo cok şükür.dün gezdırdık bıraz aksam eve gelınce acaba dedım tekrarlarmı ,neysekı hala aksı bı durum .................inşallah
ya bu veletlerin yanında elektrik süpürgesi açabiliyomsunuz???
benim antika ciyak ciyak bağırıp ağlıyor korkuyor off yine mamiyi bekleyeceğim gece gece temizlik pöfff
bu sabah yusf bey kahvaltı yapmak istemedi öğürdü bende yeni birşey denedim aç kalmasın diye..daha doğrusu çorba yine...
ŞÖLE UYDURUK BİŞEY :
yarım patatesi az bir suda küp küp doğrayıp haşladım..sonra içine ev eriştesi attım azda irmik üçünü pişirdim sonrada indirmeye yakın içine 1 su bardağı keçi sütü katıp bir taşım kaynattım..sonrada blendırdan geçirdim ve sonuç yedi bu sıpa tatlı herşeye öğürüyor..gece yatmadanda bunu yedireceğim..tabi akşam yutarsa ..süt yoğurt yemediği gün yediği herşeye katıp öyle veriyorum ..yeni keşiflerim olursa ki bu gidişel olacaktır paylaşmaya devam..
bu gün sabhtan kahvaltıdan sonra hızımı alamadım ve iki tepsi poğaça ve cevizli tarçınlı kek yaptım..elmalı pastada yapacaktım ama yusuf uyumadı yazık kıyamadım onu yapmadım..Sonra annem aradı babanla size geleceğiz diye sevindirik oldum ..Peşinden abim aradı size geleceğiz diye eeeee onlarada sevindirik oldum hemen birde kısır yaptım ve öğleden sonra geldiler e hazır sunacak bişeylerim vardı ya rahattım ..yabıncı değiller ama insan yinede bişeyler sununca daha mutlu oluyor..
Dısarı cıkıyoruz;
Kuzey ın yogurdu,bezı, şeftali püreleri, ekmeği, kahvaltı yogurtları, devam sütü, suyu..
Evrim e bir peynir, ekmek
Ozy ye kola.
Bu adam çük kadar boyu ıle evde en cok esyasıyla yer kapladıgı gıbı, en cok alısverıste ona yapılıyor.. daha 7 aylık.. sonumuz hayır ola.
Bugun kendıme mayo aldım.. ben aldım... bır duzine bikinimin yanında.. ben.. kendime.. sahsen.. bizzat mayo aldım.. bir tane mayo.. 40 beden.. aldım, gitti.. zarifliğim,narinliğim de gitmiş.. ayna da gördüm ben kendimi.. mayoyu gıyınce gordum.
İyiyim iyiyimm.. daha ıyıyım simdi.. bişiyim yok.
birkere denedim şu hiç birşey yediremediğim dönemde yedimi yedi sıpanın önde gideniiiiiiiDeryacım bende sabah kahvaltısına muhlama denıycem.hanı mısır unla yapılan.oda tuzlu sever belkı Yusuf.denedıgın sey enteresan ama cokda faydalı görünüyo :) bırde patates püresı yapıcam süt ve kasar ekleyıp.hem doyurucu olur hem kalsiyum protein vs de vıtamınlı olur.
evet imirzalının karizma çizilecek ama bizde blendır sesinde korkuyoruz ..Yavrum O vardı, Kay markanın.. bır de Dımes ın varmıs, kayınvalıdem dedı. Ben zaten tam yaglı da olsa yarım yaglısını alırdım daha hafıf olsun dıye... kı bu da oldukca yogun bana gore.. nıe onermıolar?? benım ıcın oneremezler mı... ?? herseye tas koyuyorla bu doktorlar yaf
Haydın gozun aydın..
Kuzey de tırsıyor, blender sesıne tısrıyor.. ama kendısının oyuncagı yere atarken cıkardıgı bılmem kac desibel sesten nıyeyse tırsmıyor..
Aşacaksın kendını az kaldı... bizde ise bı karsısında soyunmadıgımız kaldı adamın yesin diye.. bu eşekliğiyle yakındır..
GEL GEL ne güzel olur sizlere yakın olmayı çok isterdim yada sizin bana..Dur senı daha da sevındıreyım.. ben de gelıyorumm kaydirigubbakcemile3
Oh iyiymişsin toparlanmışsın iyi aman iyi artıkın çıtırlık devri bitti dost acı söyler ama ...duyda inanma Evrim az sabır diyorum sizlere kendinize zaman tanıyın topalryacaksınız yine 38 beden olabileceksiniz ama zaman gerek..Dısarı cıkıyoruz;
Kuzey ın yogurdu,bezı, şeftali püreleri, ekmeği, kahvaltı yogurtları, devam sütü, suyu..
Ozy ye kola.
Bu adam çük kadar boyu ıle evde en cok esyasıyla yer kapladıgı gıbı, en cok alısverıste ona yapılıyor.. daha 7 aylık.. sonumuz hayır ola.
Bugun kendıme mayo aldım.. ben aldım... bır duzine bikinimin yanında.. ben.. kendime.. sahsen.. bizzat mayo aldım.. bir tane mayo.. 40 beden.. aldım, gitti.. zarifliğim,narinliğim de gitmiş.. ayna da gördüm ben kendimi.. mayoyu gıyınce gordum.
ıyiyim iyiyimm.. daha ıyıyım simdi.. bişiyim yok.
bebişine kuskus yedıren oldumu? dün biz yerken agzına vermıstım sevdı dıe bugun ikindi öğünü yogurdun yanında 2 -3corba kasıgı kadar kuskusta verdım.yedı sevdı.bıkac kez bogazına takılır gıbı oldu peşinden yogurt verdım hemen öyle böyle gıttı.hazmedebılır heralde dımı.fikriniz varmı bağyanlar
yaho ile araba yolcuklarımız dün gece itibari ile sona ermiştir
arz ederimmm mafoldumben
ya bu veletlerin yanında elektrik süpürgesi açabiliyomsunuz???
benim antika ciyak ciyak bağırıp ağlıyor korkuyor off yine mamiyi bekleyeceğim gece gece temizlik pöfff
bu gün sabhtan kahvaltıdan sonra hızımı alamadım ve iki tepsi poğaça ve cevizli tarçınlı kek yaptım..elmalı pastada yapacaktım ama yusuf uyumadı yazık kıyamadım onu yapmadım..Sonra annem aradı babanla size geleceğiz diye sevindirik oldum ..Peşinden abim aradı size geleceğiz diye eeeee onlarada sevindirik oldum hemen birde kısır yaptım ve öğleden sonra geldiler e hazır sunacak bişeylerim vardı ya rahattım ..yabıncı değiller ama insan yinede bişeyler sununca daha mutlu oluyor..
Dısarı cıkıyoruz;
Ozy ye kola.
İyiyim iyiyimm.. daha ıyıyım simdi.. bişiyim yok.
derya tarifin hosuma gitti bende gecen patates havuc bal kabagı haslamıstım icine annemin yaptıgı yesil mercimek- eristeli corbadan bi kepce kattım blenderdan gecirdim ecede yedi..
bide sanırım benim blenderim yoktu ya, rondodan puturlu oluyodu ve sebze tadları ayrı ayrı agzına geliodu ondan yemıodu simdi blenderdan gecirince nispeten yiyo ama mesela dun arkadas pirinc corbası yapmıstı kıymalı cok azz yedi sevmedi.. belli olmuo
bende bakuye gidince besleyici kekler yapıp birer dilim yogurduna yada ıhlamurla karıstırıp ikindide vs yedirmeyi dusunmustum aklımdan.. sen baslamıssın bile kan olsun can olsun yusuf beyımıze..tuba hanımada tabi..
derya limonla fındık yagıda aldım yarın sabaha surcem kısmetse:) gerci dun gece hicbisi surmedim yıne zırıl zırıl gece 10 poz degistirios ama az kaldı 10gun sonra herkes yatagına yallah
evrim sürtmeye gitti ..nerdesiniz heyhattt
canım surekli deli gibi bisiler yemek istio ozelliklede ç ile baslayan cinslerden ...sacımın icindede yaralar cıkmıs ufak ufak sanırım gizli depresyondayım emrahı cok ozledim yaa ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?