2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

derya catlaklarım duzelmiş sade yanlarda var cizgiler ama karnımı kucultmeye cabalıom bende 1 kg almısım ama o buzusukluk azaldı.. 10gunum kaldı ozamana kadar hergun yapsam yol alırım sanırsam.. peelingide yapıcam cok saol ya

bütün vücuduna uygulayabilirsin kadife gibi cildin olur ..tüm vücut için 1 kaseye üç yemek kaşığı mısır unu ...ve kek hamuru kıvamında gelene kadar süt ..bunu yüzünede siyah noktalr için yumurta akı katarak uygulaybilirsin..banyoda duşa girmeden az vücudunu nemlendirip uygularsan etkisi tam olur göbişe yaparsan 1 kaşık yeter..cild yenileniyor ölü deri gidiyor..uyguladığın ürünlerin kalıntıları gidiyor yeni uygulayacağına daha etkin zemin hazırlıyor...çatlağı nemlendirdiğin sürce belli olmaz..gitmez ama fazla belli olmaz..yerimseniben
1 kg bende almışım yusuf bey düzlesin biraz başlayacağım ama ne ara düzlecek uyukusu yemesi belli değil...

atlaya atlaya bi geçmiş yaptım.. ne çok ilerlemiş hemen maşallah..

çok geçmiş olsun arkadaşlar cevaplamışlar bende söylim havalandırmak çok işe yarıyo pişiği geçtikden sonrada altını değiştirirken 10dk falan havalandırıyorum ben kızarıklık olmuyo hiç tavsiye ederim.. ama şimdi ilaç kullanmak gerekir sanırım oldukça ilerlemiş söylediğine göre bi doktorunuza danış bence

çok geçmiş olsun babana.. bakıcında hayırlı olsun tanıdığın biri olması büyük avantaj herkese güveniilmiyo bu zamanda.. umarım her şey istediğn gibi devam eder...

bizde salı akşamı doktora gidicez ilkenin kontrolüne geciktirdik bu ay birazz.. bakalım ne dicek yazarım burdan gelince...

uykum var ama bi tur çiz bakalım oynayım yatcam .. haydi iyi geceler..

Kuskusu yedırdım ammmaaaaa Kuzey efendizade parca makarnayı daha cok sevıyor, bır de cubuk makarnayı,hüpleterek yıyor.. kuskusu sevmedi.. demiştim di mi cinsiz diye.. demişimdir.

Yok di mi, bence de yok mafoldumben kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni

EVRİM mayon hayırlı olsun demeyi unutmuşum..yakışmıştır bence ..
MİNİK sizin 1 tane bizde iki tane ve ben hep avcumu yalıyorum çünkü onların ihtiyacı isteği hiç bitmiyorki...:1no2:

Yala yala bitmez.. tubacık muck muck.. deryacık muck muck.. :)))

Yaw bı aglıo, bı aglamıo.. ben ona cız bız desem.. dötuyle guler bana eminim.. türünün örneği oldu bu velet baasıma!!

Aaaa efet anneyis bis... neneee nneee ne neee evrimmm.. nee nee neee neeee,uyusun da büyüsünn evvvrrriimmmmmm

derya limonla fındık yagıda aldım yarın sabaha surcem kısmetse:) gerci dun gece hicbisi surmedim yıne zırıl zırıl gece 10 poz degistirios ama az kaldı 10gun sonra herkes yatagına yallah

heyttt yavrumm benım.. yallah haaaa kaydirigubbakcemile3

canım surekli deli gibi bisiler yemek istio ozelliklede ç ile baslayan cinslerden ...sacımın icindede yaralar cıkmıs ufak ufak sanırım gizli depresyondayım emrahı cok ozledim yaa ...

O canınla arkadaslıgımız cok samimi.. duygularımız hep aynı..

Artiss... foto ısterıs dıye bı terbıyesızlık.. bir cipsilik yapmayacagım.. asla.. aslaaa :umursamaz:

Genetik babacım genetik.. ben 1. aydan berıdır sürdüm hamılelıgımde, bır gun atlamadım desem yalan olmaz.. ama gel fiziki harıtayı benim göbeğim üstünden Tuba ya calıstırabılırsın.

Heyytt beaa.. yapıcamm ben de.. bir gün ama.. Kuzey ın uyudugu, o uyuduktan sonra benim halimin kaldıgı o gün... insallahh.. ınanıyorum.. gelir di mi Derya..

bizde salı akşamı doktora gidicez ilkenin kontrolüne geciktirdik bu ay birazz.. bakalım ne dicek yazarım burdan gelince...

uykum var ama bi tur çiz bakalım oynayım yatcam .. haydi iyi geceler..

Güzel haberlerle gelesınız ınsallah. ıyi geceler.

canim ben doktorunun isine karisamam, etik olmaz..sadece bize oksurk surubu vermediler ve bikacgunede gecti, bu oksuruk surubu verme hikayesi tartismali bi durum, 2 yasina kadar bebeklee balgam sokturucu disinda normal oksuruk surubu vermiyorlar..ama sonucta verende bir pediatrist ben birsey diyemem..

cok gecmis olsun canim..
ya bu veletlerin yanında elektrik süpürgesi açabiliyomsunuz???
benim antika ciyak ciyak bağırıp ağlıyor korkuyor off yine mamiyi bekleyeceğim gece gece temizlik pöfff
inanirmisin elektrik supurgesi tutarken pur dikkat beni isliyor ve tek viyaklamadigi an..kac kere denedim ve cok mutluyum..
ben hala ara rara kullaniyorum ama sonunda cok belim agriyor, dana oldular artik normalde 1-1.5 yasina kadar kullaniliyor..

ee deryam bileydim numarani bende arardim geliyorum diye..
bende bugun bikini baktim hemde ustu straplez olanindan, diger modellerede baktim, cok ciciler, 5 killo sonra alicam bi dene:)) tibet artik anne oldun mayo giy desede alicam bidene, ben alicam kendim, kendime, giymeye cesaretim olmazsa evde giyerim:))

büzüşük göbekler nerenize bikini alıp giyeceksiniz
ben en gergin halimle giydim son olarak hevesimi aldım sempatiksalakcinni
çatlaksız gergin kocamannnn bir göbüşleeee

ya hatunlar
benden başka bu kadar şikayeti olan yok sanırım yaramazlık konusunda??
birtek nurdan var ama yaho teoyu maalesef double solladı
hadii artık emeklesinlerrr derdime ortak arıyorummm
benim gibi sıyırmışş anne figürleri istiyorumm
hadii hadiii

bugün resmen depresyona girecektim ancak depresyonda bile rahat vermiyor bu çocuk
şöyle ağız tadı ile bunalım bile yaşatmadı bana akannehir

kaydirigubbakcemile3 Duş alırken mi gıyeceksın Nurdan.. ay ilahii... cok güldümm..

kocama giyerim, sicak havalarda ferahlamak icin giyerim, salona havlu serer uzanirim hatta bi meyve kokteyli alip alkolsuz, malum guneste carpar:))bayanssulusmile

hayal kuruyorum..
yaho büyümüş odasında ders çalışıyor..
mami herzamanki gibi discovery izliyor..
bende burada takılıyor sizlerle muhabbet ediyorummmm..

nurdan senin hayal dünyan benimkinide aşmış bacım
salona güneş vuracak öyle bir güneşki alkol dahi almayacaksın seni çarpar diye
hemide brükselde kaydirigubbakcemile3

e gidiyorum ben o zaman
yarın yokum bi arkadaşımıza kahvaltıya gideceğiz
2 yaşında veleti var bakalım yaho ile ne yapacaklar
pztsi sabahıda ben bi arkadaşıma kahvaltıya gideceğim ammaa otoboslaaaa
bakalım ilk toplu taşıma deneyimimiz olacak yaho ile
eğer sorun çıkarmazsaa tutabilene aşkolsun beniiiii

bende emekledikten sonrasindan cok krkuyorum, tibetle hep onu dusunuyoruz vay halimize diye( az kaldi geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…