derya catlaklarım duzelmiş sade yanlarda var cizgiler ama karnımı kucultmeye cabalıom bende 1 kg almısım ama o buzusukluk azaldı.. 10gunum kaldı ozamana kadar hergun yapsam yol alırım sanırsam.. peelingide yapıcam cok saol ya
bana acil cvp kızlar musti 3gündür ishaldi sanırım ondan oldu daha önce olmamıştı yavrum beline kadar pişik olmuş resmen kanıo akşam sebamed sürdüm şimdide puduraladım kuru tutsun die blrde aventin var pişik kremi neyapsam ya çaresiz kaldım görseniz inanamazsınız yaa((
selam herkese,
tüm ağustos kuzularını ve güzel annelerini çooooook özledim.
devamsızlıktan kalmadıysam rapor vermeye geldim :kedi:
biliyorsunuz annem ve babam bendeydi ve 5 kişilik bir evde işlere koşturmaya çalışan,okulda da 26 saat derse giren bir taze anne olarak çok zorlanıyordum.bebeğe annemin bakması konusunda da hep tedirgindim.ekim ayında fıtık ameliyatı olmuş,ağır kaldırması yasaklanmış olduğu halde tüm ısrarlarıma rağmen "ben daha yaşını doldurmamış torunumu bakıcıya bıraktırmam." deyip gelmişti.annemden yana bir sorun çıkabilir diye tedirginken sürpriz babamdan geldi,17 mart günü kalp krizi geçirdi ki daha önce kalbiyle ilgili bir sorun yaşamadığından üzüntümüzün yanında bir de şok olduk.yoğun bakımda geçirdiği 4 gün bizim için de çok zor geçti.5. gün yoğun bakımdan servise çıkardılar,ben de evime döndüm ve oğlumun anneannesi tarafından bakılması defteri kapandı.babam şimdi iyi,taburcu oldu,evinde dinleniyor.
bize gelince,bakıcıya başlamamız acele ile oldu ama birden verilmiş bir karar değildi.ben önümüzdeki yıl için birini bulup anlaşmıştım.görüşüp işe erken başlamasını istedim,kabul etti.şimdilik bir hayli memnunum.ılımlı,anlayışlı,benden sadece 2 yaş büyük ama 12 yaşında bir kızı ve 9 yaşında bir oğlu var.gönlümden geçen, para verip iş yaptırdığım biri gibi değil de bir abla-kardeş,bir arkadaş gibi olabileceğim bir bakıcıydı;sanırım bu isteğim gerçekleşti.örneğin,önce "her gün yoğurt mayalamakla uğraşma.sen sütü getir,ben mayalarım." demişti,bugün de "yarın sütü fazla getir,hafta sonu da yoğurdu yapar,evinize getiririm." dedi. bu işi mesai günü,mesai saati kavramları olmaksızın yaptığını düşünüyorum,umarım yanılmıyorumdur.güvenimin bir sebebi de çocuklarının bizim okulda okuyor olması ve yıllardır bir öğrenci velisi olarak kendisini tanımamız.
çok uzattım,farkındayım ama sizinle konuşmayı,dertleşmeyi özlemişim.evdeki kişi sayısı üçe düşünce işlerde ve tabi ki yoğunluğumda bir azalma oldu,daha sık girebilirim diye düşünüyorum.
görüşmek üzere...
bebişine kuskus yedıren oldumu? dün biz yerken agzına vermıstım sevdı dıe bugun ikindi öğünü yogurdun yanında 2 -3corba kasıgı kadar kuskusta verdım.yedı sevdı.bıkac kez bogazına takılır gıbı oldu peşinden yogurt verdım hemen öyle böyle gıttı.hazmedebılır heralde dımı.fikriniz varmı bağyanlar
kesınlıkle katılıyorum,hem encok ALISverıs onlara yapılıyor hemde daha 1 yasında bıle degıller.... yınede alısverıse guıttıgımde öncelık hep kızıma oluyo nası iş anlamadım.ihtiyacı olan benım yıne ona alıp gelıyoruz kafamçokkarıştı bu işte bı terslık olmalı, dimi olmalı
mayon hayırlı olsunn kuzu,fıstık olmussundur yavru sen onun içinde nıe bişen olsun,yktıur bişeyın yoktur:1closedeyes:
EVRİM mayon hayırlı olsun demeyi unutmuşum..yakışmıştır bence ..
MİNİK sizin 1 tane bizde iki tane ve ben hep avcumu yalıyorum çünkü onların ihtiyacı isteği hiç bitmiyorki...:1no2:
naptı yıne cırladımı ogunku gibi...
ecede aglıodu ama ben onu kucagıma aldım oyuna cevrip supurdum bikackez sonra her actıgımda yuuzume bakmaya basladı bende annesi bışşşzz yapıo dedim simdi o bızzzz a alıstı rondoda acsam blenderdA acmadan once annesi bışşzz yapacak diorum anlıo korkmuo aynı sabahat paktuna cıss a duyarlı olsunlar demiş ya onu bilmeden yapmısım ben meger.
ohhh sezon acıldı demek way wayyy yakısır .. olsun varsın gitsin diorum kimi zaman kucagımda bebeim var diorum bir yanım karsı koyuyo bir yanım istio seni anlıorum canım mayoluda guzel olmasını beceririz napalım anneyiz biz.. anneler bikini giymes dielim kendimizi avutalım :)
derya limonla fındık yagıda aldım yarın sabaha surcem kısmetse:) gerci dun gece hicbisi surmedim yıne zırıl zırıl gece 10 poz degistirios ama az kaldı 10gun sonra herkes yatagına yallah
canım surekli deli gibi bisiler yemek istio ozelliklede ç ile baslayan cinslerden ...sacımın icindede yaralar cıkmıs ufak ufak sanırım gizli depresyondayım emrahı cok ozledim yaa ...
limon yağı sıkılaştırıyor ve inceltiyor ..fındıkta sıkılaştırıyor..bu yağların etkisini artırman için mısır unu ile peling yap banyoda haftada bir bak çatlak sarkıklık kalıyormu..böyle devam edersen dümdüz karnın olur... olumunekankayizsmile
PERVİN 1 kilo almışım ama göbeğim okadar çıkmıyor birde senin ilgilendiğin kadar ilgilenebilsem çoktan göbek sorununu çözerdim..bende çatlak yok çok şükür kızımda göbeğim hiç çatlamadı oğlumdada sadece iki çiziktiriğim var ama çok iyi baktım desem yalan olmaz son haftalrda saat başı yağladığımı bilirim..çok şükür çatlaksız iki gebelik ama basenimde ve kasıklarımda tubadan kalan çatlağım var..ondada acemilik bilemedim..yoksa sıfır çatlakla atlatırdım..annemde çatlak yok genetikte tabi.........
bütün vücuduna uygulayabilirsin kadife gibi cildin olur ..tüm vücut için 1 kaseye üç yemek kaşığı mısır unu ...ve kek hamuru kıvamında gelene kadar süt ..bunu yüzünede siyah noktalr için yumurta akı katarak uygulaybilirsin..banyoda duşa girmeden az vücudunu nemlendirip uygularsan etkisi tam olur göbişe yaparsan 1 kaşık yeter..cild yenileniyor ölü deri gidiyor..uyguladığın ürünlerin kalıntıları gidiyor yeni uygulayacağına daha etkin zemin hazırlıyor...çatlağı nemlendirdiğin sürce belli olmaz..gitmez ama fazla belli olmaz..yerimseniben
1 kg bende almışım yusuf bey düzlesin biraz başlayacağım ama ne ara düzlecek uyukusu yemesi belli değil...
bizde salı akşamı doktora gidicez ilkenin kontrolüne geciktirdik bu ay birazz.. bakalım ne dicek yazarım burdan gelince...
uykum var ama bi tur çiz bakalım oynayım yatcam .. haydi iyi geceler..
Güzel haberlerle gelesınız ınsallah. İyi geceler.
canim ben doktorunun isine karisamam, etik olmaz..sadece bize oksurk surubu vermediler ve bikacgunede gecti, bu oksuruk surubu verme hikayesi tartismali bi durum, 2 yasina kadar bebeklee balgam sokturucu disinda normal oksuruk surubu vermiyorlar..ama sonucta verende bir pediatrist ben birsey diyemem..nurdancım bize yazılan şuruplar şunlar :
benical öksürük şurubu
peditus şurup. grip ve soğuk algınlığı ve öksürük tedavisinde
ikisinin de içinde beş günden fazla kullanılmamalı yazıyordu vermeye korktum ama öksürük bugün daha bir arttı yani. yarın versem mi?
cok gecmis olsun canim..geçmişi okuyordum..acayip yoğunum.annem ameliyat oldu 2 hafta önce menisküsten.gelen giden koşturmaca bi yandan Rüzgar..öldüm bitttim geberdim resmen.gün içersinde hiç oturamıyorum..neyse yoğunluk azaldı biraz..rahatlarım inşallahhhh.
geçmişe dönüyorum gene
inanirmisin elektrik supurgesi tutarken pur dikkat beni isliyor ve tek viyaklamadigi an..kac kere denedim ve cok mutluyum..ya bu veletlerin yanında elektrik süpürgesi açabiliyomsunuz???
benim antika ciyak ciyak bağırıp ağlıyor korkuyor off yine mamiyi bekleyeceğim gece gece temizlik pöfff
ben hala ara rara kullaniyorum ama sonunda cok belim agriyor, dana oldular artik normalde 1-1.5 yasina kadar kullaniliyor..dandik bir kanguru almıştım bir zamanlar
pek kullanmadığım için iyisine gerek duymamıştım
ama şimdi almayı düşünüyorum
acaba değermi birde bu kanguruları ne kadarlık olana kadar kullanabiliyoruz??
bu gün sabhtan kahvaltıdan sonra hızımı alamadım ve iki tepsi poğaça ve cevizli tarçınlı kek yaptım..elmalı pastada yapacaktım ama yusuf uyumadı yazık kıyamadım onu yapmadım..Sonra annem aradı babanla size geleceğiz diye sevindirik oldum ..Peşinden abim aradı size geleceğiz diye eeeee onlarada sevindirik oldum hemen birde kısır yaptım ve öğleden sonra geldiler e hazır sunacak bişeylerim vardı ya rahattım ..yabıncı değiller ama insan yinede bişeyler sununca daha mutlu oluyor..
bende bugun bikini baktim hemde ustu straplez olanindan, diger modellerede baktim, cok ciciler, 5 killo sonra alicam bi dene:)) tibet artik anne oldun mayo giy desede alicam bidene, ben alicam kendim, kendime, giymeye cesaretim olmazsa evde giyerim:))Dısarı cıkıyoruz;
Kuzey ın yogurdu,bezı, şeftali püreleri, ekmeği, kahvaltı yogurtları, devam sütü, suyu..
Evrim e bir peynir, ekmek
Ozy ye kola.
Bu adam çük kadar boyu ıle evde en cok esyasıyla yer kapladıgı gıbı, en cok alısverıste ona yapılıyor.. daha 7 aylık.. sonumuz hayır ola.
Bugun kendıme mayo aldım.. ben aldım... bır duzine bikinimin yanında.. ben.. kendime.. sahsen.. bizzat mayo aldım.. bir tane mayo.. 40 beden.. aldım, gitti.. zarifliğim,narinliğim de gitmiş.. ayna da gördüm ben kendimi.. mayoyu gıyınce gordum.
İyiyim iyiyimm.. daha ıyıyım simdi.. bişiyim yok.
kaydirigubbakcemile3 Duş alırken mi gıyeceksın Nurdan.. ay ilahii... cok güldümm..
ya hatunlar
benden başka bu kadar şikayeti olan yok sanırım yaramazlık konusunda??
birtek nurdan var ama yaho teoyu maalesef double solladı
hadii artık emeklesinlerrr derdime ortak arıyorummm
benim gibi sıyırmışş anne figürleri istiyorumm
hadii hadiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?