2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayal kuruyorum..
yaho büyümüş odasında ders çalışıyor..
mami herzamanki gibi discovery izliyor..
bende burada takılıyor sizlerle muhabbet ediyorummmm..

hii evet o zamana 1 kullanici 0 misfir olarak dimi:)) bu gidisle kimse kalmiycak..

efrim cipsi kadar başına..

Valla Kuzey az once gıydı pıjamalarını uyudu.. ben senı anlayamıyor.. hmm sizde nası denir.. siz var yannıs olmakk kaydirigubbakcemile3

bugün resmen depresyona girecektim ancak depresyonda bile rahat vermiyor bu çocuk
şöyle ağız tadı ile bunalım bile yaşatmadı bana akannehir

kaydirigubbakcemile3 helal oğluma.. koy koy suyundan daaaaa olumunekankayizsmile

kocama giyerim, sicak havalarda ferahlamak icin giyerim, salona havlu serer uzanirim hatta bi meyve kokteyli alip alkolsuz, malum guneste carpar:))bayanssulusmile

kafamçokkarıştı dön artık sen dön.. ıyıye gıtmıyor ruh halın.. salon ortasında gunes carpmalar felann..

hayal kuruyorum..

kaydirigubbakcemile3 balkona cık, temıs hava al, gel gerceklere dönnn

nürtükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk laelaelaelaelae

efrim inşallah kuzy biran önce emekler bacım o zaman neden bu konuda yalnız olduğumu anlarsın mucuk
4 göz hatta 8 gözle bekliyorum muhahhhhooohohoooo

efrim inşallah kuzy biran önce emekler bacım o zaman neden bu konuda yalnız olduğumu anlarsın mucuk
4 göz hatta 8 gözle bekliyorum muhahhhhooohohoooo

dur.. çay yapiim ben de sana bu arada beklerkeeneee :)) yanında da tatlı bısıler getırıyımmm ... hihoohihooooo

bende yatiyiyorum belki bizede davetsiz misafir gelir cat kapi:)))
muckk..

Merhaba arkadaşlar benim 1 ağustosta doğması gereken ama 3 ay erken davranan bir bebeğim var. Bebekleriniz desteksiz ne kadar oturabiliyor? Benim bebeğim 10-15 dakika sonra sağa sola devriliyor.

mehtap selam
ne kadar erkenci imis senin bebegin ;( bizimki 10 gundur falan desteksiz oturabiliyor tam anlamı ile diyim sana arada yine devriliyor ama oyle bir suresi yok o andada dengeyi bozup devrilebiliyor yarım saat sonrada bu arada benim normal dogum tarihi 9 agustostu 4 unde sezaryan oldum kıyaslaman için yazıyorum tam 8 aylık yanı su an kızım

buyrun YUSUF BEY resimleri..
burdada uykudan uyanmıştık..
massallah yusuf pasa ya ya çok yakısıklı olacak bu kaslı gozlu kirpiklerde uzun massallah tekrardan

merhaba kizlar...sabahtan beri yazamadim..birazdan arkadaslarla kiz kiza yemege gidecegiz..uzun bir aradan sonra tekrar kacamaklara basliyorum..hihoyyytyusufa masallah..cokta tatli..tam pamuk.opuyorumnanaktan.öyle zayifta degil annesi..

ohh sefan olsun super geliyor ozgulcum iyi eglenceler

ecişimin videosu ..teyzesinin konusan bebegine deli oluyo :)

http://tinypic.com/player.php?v=wjgpck&s=5

ay pervin o nasıl bebek oyle katil bebek caki gibi gozler kapanıp acılıyor:) ece çok tatlı çıkmıss sık kullanılanlara ekledmi video linkini yarın berkeye izleteceğilm lakin senin kiza hasta oldu resimlere arada bakıyoruz bulusma resimlernie ece ne tatlı dimi deyip duruyor:)
bu arada su isaret parmaklarına hasta oluyorum bu ayların donemin ozelligi heralde hersey durtukleniyor o parmakla:))

fatmacım bu ilaclar hep verilen ilaclar yıllardır kullanıyoruz bizde berke de tabi.
oksuruk suruplarının genel ozelligidir once artıtıt oksugu sonra geçirir artırdı diye sakın bırakma tipik boyledir sokturur ve yok eder
onun haricinde içinde yazan gunlere bakma sen 5 gun falandiyorlar ama dr lar o sureyi uzatabiliyor birde dusuk doz verdi ise ondanda uzatabiliyorlar dr un dedigini uygula içinde yazanı degil

biz berke de hatmi çiçegi falan sute katıp içiriyorduk oksuruk olunca ama bu kadar kuçukken degil o nedenle pek birsey diyemem kuçuk bizim bebekler daha çunku
çok geçmis olsun

secilcim geçmis olsun annecigine , ozletme kendini

yaho ile araba yolcuklarımız dün gece itibari ile sona ermiştir
arz ederimmm mafoldumben

noldu adas anlatsana yahu çok mu kotu aglıyormu ?
dikkat ettim bizimki terlerse çokbagyıro arabada tabi ruzgar olcak ona diye rahat cam da acamiyoruz artık montunu falna çıkarıp oyle oturtuyorum koltuguna

canım selambende burdayımm nasıl gidiyor iki çocuklu hayat ??

ya bu veletlerin yanında elektrik süpürgesi açabiliyomsunuz???
benim antika ciyak ciyak bağırıp ağlıyor korkuyor off yine mamiyi bekleyeceğim gece gece temizlik pöfff

bizimki pur dikkat izliyor supurgenin ucunu yakalamay çalısıyor:)

bence artık çok geç sakıncalı olablir ozellikle erkek bebeklerde yaho nun kilosuda az buz degil gayet yerinde ondan tavsiye etmem dr a sor tabi sen yinede onunda onaylayacagını sanmıyorum

gule gule giyy
daralacagız hepimiz hic birsey yapmasakta her yas gununde biraz daha ben 2, sene devrilisinde bile acayip fark sezmistim bir anda
zorlu bir surec her yas gunu diyoum ama oyle maalesef her guzel seyin bir bedeli var bizde o hesap ,gule gule giy mayonu da

humana still tea içen arkadaslar

biberon magazalarında 15,99 ve yanında iyi gecler cayı veriyor bebeklerde içebilir emzirenlerde
bilginize

hayal kuruyorum..

odada ders calısan halini hiç hayal etmemeni tavsiye ediyorum adasım
o kısım da en az su anki kadar sıkıcı hatta daha buyuk bir dert insanın beyninde ama pesinde dolanarak ki enerji ye tabi gerek yok ama beynin mahvoluyor
sen en iyisi 5yasına kadar olan kısmıhayal et en guzel dnem bence 3-5 arası hemlaftan anlıyor aglamalar bitiyor azalıyor vs hem okul muhabeti yok ohh mis al çık gez sekli bu yaslar

Kuzy nin limon yiyişi.. :))

[/URL][/IMG]

göremeyenler için:

http://img59.imageshack.us/i/file6325z.mp4/

evrim çok takıldı yarısını izledim dondu basa dondu durdu image sc sapıttı ama yuzunu eksitmiyor kuzy limonyerkenizlediigim kadar ıile surat ifadesi degismiyor eksiyi çok seviyor sanırım

[

mayo bikini konusu olsum
catlaklarıma ragmen ve bu kiloma ragmen yazını bikini giyeceğim
mayo daha iri kıyım gostriyor
ha zayıfken çatlaklarım yine vardı berkeden hatıra olanlar yine giydim yanında çocugnla gidince birsey olmuyorben rahatsız olmuyorum
mayo ile anında karnım agrır duraamam hiç sevmem yapıs yapıs
keyifim nasıl isterse onu giyerim kim nederse desin obez 150 kilo degiliz ya canım takılmayın bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…