Kuzy nin limon yiyişi.. :))
[/URL][/IMG]
göremeyenler için:
http://img59.imageshack.us/i/file6325z.mp4/
derya catlaklarım duzelmiş sade yanlarda var cizgiler ama karnımı kucultmeye cabalıom bende 1 kg almısım ama o buzusukluk azaldı.. 10gunum kaldı ozamana kadar hergun yapsam yol alırım sanırsam.. peelingide yapıcam cok saol ya
ne uyguluyorsunuz kızlar tam olarak ben kaçırdım heralde?? özellikle çatlaklar için?bütün vücuduna uygulayabilirsin kadife gibi cildin olur ..tüm vücut için 1 kaseye üç yemek kaşığı mısır unu ...ve kek hamuru kıvamında gelene kadar süt ..bunu yüzünede siyah noktalr için yumurta akı katarak uygulaybilirsin..banyoda duşa girmeden az vücudunu nemlendirip uygularsan etkisi tam olur göbişe yaparsan 1 kaşık yeter..cild yenileniyor ölü deri gidiyor..uyguladığın ürünlerin kalıntıları gidiyor yeni uygulayacağına daha etkin zemin hazırlıyor...çatlağı nemlendirdiğin sürce belli olmaz..gitmez ama fazla belli olmaz..yerimseniben
1 kg bende almışım yusuf bey düzlesin biraz başlayacağım ama ne ara düzlecek uyukusu yemesi belli değil...
günaydın kızlar
nasılsınız. biz daha kötü olduk. tüm gece öksürdü. cigerleri söküldü bebişiminbenim de içim parçalandı. ilacı ben veriyorum o çıkarıyor verdiğimin hepsini.. çok büyük problem yani..
esrako esracım söylediğin gibi oldu heralde arttı. demek şurupların mı etkisi.. ne de olsa sen tecrübelisin bilirsin. teşekkür ederim. rahatlattı cevabın canım.
nurdancım veriyorum bakalım şurupları. beş gün vereyim ne olacak. hırıldamaya da başladı çünkü.
bu arada ece nin ikinci dis de çıkmıs altta iki tane yanyanalar su an ve meme emerken ısırma denemelerine basladı odum kopuyorartık emzirirken
bayıldım bayıldım yerken yavrum nefes nefese kalmış nekadar çabalıoki bizim mustide böle yaa suratının şekli hiç değişmio vede çok sevio yanlız videoyu izlerken boynum ağrımş efrimi dinlicem diee sesini duyayım diee o negüsel gülüştü cigeriiimopuyorumnanaktanKuzy nin limon yiyişi.. :))
[/URL][/IMG]
göremeyenler için:
http://img59.imageshack.us/i/file6325z.mp4/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?