2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iki gunluk alısveris sefamda 44 beden aldıgım bir pantalon vardı ca dan,
beli lastikli tarz olanlardan lakin waikiki de ki o pantalonlara bir suru subesini gezdim rastlayamadım,
neyse acele ile44 u buyuk almısım bel sorunu varbende backalar daraldı zaten bugun gittim 44u verip 40 alıdım karın tamam lastıklı ama bacakların 40 a sıgıyor olması çok hosuma gitti
bu arada kilo 79 yani garip degilmi bedenlerimi genis nedir bu pantalonların acaba)

aynı zamanda geçen gun ecos a mothercare den içi havlu kumaslı bir mayo aldım hos çis yaparsa havlu kumas tutacak degil ama oyle yapmısalr indirimdeydi ustelik eski sezon sanırım aldım pembe puantiyeli firfirli oyle tatlikiii bakıp duruyoruz arada nasıl olur bunun içinde diye

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
gypsyesra, mercimekim+, esrako+, jenny_sh+, mermaid09

hey yavrum bu saatte topiğe bak

adasım diyetten olamaz lakin iki haftadır diyeti salladım biraz aynı kilada kaldım o nedenle sıkca kacamak yaptım diyet yaptım denemez yani
ve ben 3 aydır diyetteyim simdilerde azaldı bilmiyorum ki niye

yarın sabah nobet sirası bende amabugun 11 e kadar uyudugum için hiç uykum yokk
ve allahtan saatler alındıgında beri 6 da kalkan ece 7 de kalkıyor yaz tarifesi en çok bize yaradı sanırım :)

bu arada ece nin ikinci dis de çıkmıs altta iki tane yanyanalar su an ve meme emerken ısırma denemelerine basladı odum kopuyorartık emzirirken

ben uyurkene geyıgın dıbıne vurmussunus nalcaklar...eceyı uyuturken sızmısım.. demin zırıltısına uyandım anca uyuttum ama uykum acıldı bu seferde :)

esrako o bebek tvde reklamı cıkan baby alive .. sanırım eceye bi et bebek almam gerek deli oluyo ona onu alamam cok psahalı anlamaz bıse cunku altına yapıo kaka ciş soyluo çok kotu koktu hadi oynayalım susadım acıktım annecim seni seviorum benzimi degiş vs..geyirio ozur dilio vs vs :)

ticker 58 ben 59larda yuzuom bendemi bikini alsam ne evde giyilebilen cinsten :) suan ıcın ne mayo ne bikini hayalim yok yaw... sezon acılsın belki gaza gelırım anca pazarları havuza gidioduk taa hamile kalmadan onceki yaz..2 sene oldu nerdeyse

günaydın kızlar
nasılsınız. biz daha kötü olduk. tüm gece öksürdü. cigerleri söküldü bebişimin benim de içim parçalandı. ilacı ben veriyorum o çıkarıyor verdiğimin hepsini.. çok büyük problem yani..
esrako esracım söylediğin gibi oldu heralde arttı. demek şurupların mı etkisi.. ne de olsa sen tecrübelisin bilirsin. teşekkür ederim. rahatlattı cevabın canım.
nurdancım veriyorum bakalım şurupları. beş gün vereyim ne olacak. hırıldamaya da başladı çünkü.

ne uyguluyorsunuz kızlar tam olarak ben kaçırdım heralde?? özellikle çatlaklar için?

mummy ben catlaklar icin pythomer seatonic kullanıorum gobusun sıklasması icin lahana biberiye limon fındık yagı kullanıorum. deryanın tavsiyesiyle mısırunundanda peeling yapıcam inss

ayrıca ecede yigit gibiydi surubu iciriodum herseyi kusuodu surubuda mukuslu kusuodu balgamlar oyle sokuluo sanırım.. seni okadar ii anlıorumki zaten zor bela yediriodum hepsini kusuodu 1 hfta o kustu ben yedirdim tekrar her ogunu 2ser yedi oyle oyle topladı ama ilacları aksatma gerekirse antibiyotik ver 2 gun hemen kurutuo

alıntılarımm uçtu gittii poffff diee..

anam KUZEYE BAYILDIM EVRİMM onasıl bi limon yiyiş öyle hep veriyosun galiba hiç buruşturmamış yüzünü maşallahh tombik tombik kollarıda..

canım ya çok geçmiş olsun.. inşallahh çabucak atladır bebeğim yaa.. diş falanda çıkarıyosa böyle üst üste gelince daha çok sıkıntı oluomuş...

bu arada ece nin ikinci dis de çıkmıs altta iki tane yanyanalar su an ve meme emerken ısırma denemelerine basladı odum kopuyorartık emzirirken

ilkeninde çıktı oda farkında olmadan uyurken memeyi ilk tutacağı zaman ısırıyo hafiften acıyoda ama yavrum bilmeden yapıyo gözler falan kapalıyken.. bide karnı tokken ben memeyi ağzına tıkıştırırsam ısırıyo gülüyo bide sonra oyun oynuyo tok olursa..bende hiç ısrar etmiyorum doyunca vermiyorum...

Kuzy nin limon yiyişi.. :))

[/URL][/IMG]

göremeyenler için:

http://img59.imageshack.us/i/file6325z.mp4/
bayıldım bayıldım yerken yavrum nefes nefese kalmış nekadar çabalıoki bizim mustide böle yaa suratının şekli hiç değişmio vede çok sevio yanlız videoyu izlerken boynum ağrımş efrimi dinlicem diee sesini duyayım diee o negüsel gülüştü cigeriiimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…