şurubu veriyorum ağzından yutmuyor bile canım ya. şurubu geri çıkartıyor yani. artık gittiği kadarıyla yetineceğiz napalımmummy ben catlaklar icin pythomer seatonic kullanıorum gobusun sıklasması icin lahana biberiye limon fındık yagı kullanıorum. deryanın tavsiyesiyle mısırunundanda peeling yapıcam inss
ayrıca ecede yigit gibiydi surubu iciriodum herseyi kusuodu surubuda mukuslu kusuodu balgamlar oyle sokuluo sanırım.. seni okadar ii anlıorumki zaten zor bela yediriodum hepsini kusuodu 1 hfta o kustu ben yedirdim tekrar her ogunu 2ser yedi oyle oyle topladı ama ilacları aksatma gerekirse antibiyotik ver 2 gun hemen kurutuo
teşekkürler canım. evet üst dişlerde çıkacak gibi dedi doktor. o da birleşti yani kötü oldu..canım ya çok geçmiş olsun.. inşallahh çabucak atladır bebeğim yaa.. diş falanda çıkarıyosa böyle üst üste gelince daha çok sıkıntı oluomuş...
Pervin şimdi başka topikte okudum bağyanın bir tanesi biberiye yağıyla 1.5 haftada 5 cm incelmiş..hadi bakalım darısı sana..derya catlaklarım duzelmiş sade yanlarda var cizgiler ama karnımı kucultmeye cabalıom bende 1 kg almısım ama o buzusukluk azaldı.. 10gunum kaldı ozamana kadar hergun yapsam yol alırım sanırsam.. peelingide yapıcam cok saol ya
delikafaduldenbüzüşük göbekler nerenize bikini alıp giyeceksiniz
ben en gergin halimle giydim son olarak hevesimi aldım sempatiksalakcinni
çatlaksız gergin kocamannnn bir göbüşleeee
:lepi:Şenizkocama giyerim, sicak havalarda ferahlamak icin giyerim, salona havlu serer uzanirim hatta bi meyve kokteyli alip alkolsuz, malum guneste carpar:))bayanssulusmile
5 yıl sonra yok 6-7 yıl sonra gerçek olur ama şimdi :1no2:uyan artıkhayal kuruyorum..
yaho büyümüş odasında ders çalışıyor..
mami herzamanki gibi discovery izliyor..
bende burada takılıyor sizlerle muhabbet ediyorummmm..
gezz gezebildiğin yere kadarrrrrrrrrrrrre gidiyorum ben o zaman
yarın yokum bi arkadaşımıza kahvaltıya gideceğiz
2 yaşında veleti var bakalım yaho ile ne yapacaklar
pztsi sabahıda ben bi arkadaşıma kahvaltıya gideceğim ammaa otoboslaaaa
bakalım ilk toplu taşıma deneyimimiz olacak yaho ile
eğer sorun çıkarmazsaa tutabilene aşkolsun beniiiii
deryacim fistik gibiymissin..gerci hala oylesin 2 cocuk annesi olarak..
merhaba kizlar..iki gündür pek yazamadim..sadece okumakla yetindim..:1no2: bugünde bir bahar temizligi yapalim dedik..camlar dolaplar yerler ...vs.temizleyelim derken bende bittim..gerci yapsak ne fayda..cocuklar olunca iki günde yine ayni..oooo yukarida bir fistik bagyan gördüm.. yakiyormus yani..opuyorumnanaktangerci simdi de öyleya neyse...gecmisi tam okuyamadim ama kuzy nin limon yeyisine bayildim..ben de bir gün hayata vereyim bakalim ne yapacak..
bayıldım bayıldım yerken yavrum nefes nefese kalmış nekadar çabalıoki bizim mustide böle yaa suratının şekli hiç değişmio vede çok sevio yanlız videoyu izlerken boynum ağrımş efrimi dinlicem diee sesini duyayım diee o negüsel gülüştü cigeriiimopuyorumnanaktan
alıntılarımm uçtu gittii poffff diee..
anam KUZEYE BAYILDIM EVRİMM onasıl bi limon yiyiş öyle hep veriyosun galiba hiç buruşturmamış yüzünü maşallahh tombik tombik kollarıda..
derya ve pervin göbek sarkmasi ve vücut catlaklarindan söz etmisler..valla catlaklarin cözümünü bilen varsa bana da söylesin..ben oglumda öyle bir catlamisimki görmeyin..bacak göbek boydan boya..mafoldumbenee o kadar catlak olunca kizimda ekstra catlamadim..ama görüntüsü cok kötü..acaba ne yapabilirim..:uhm: tam cözümü yokmus diye biliyorum ama..:1no2:
peling nasil oluyorki??yani evde mi karisim hazirlaniyor yoksa hazir bir ürünmü??ayrica o yag karisimlarini burada nerede bulabilirimki..benim ayaklardakiler hala kirmizi...demekki gecebilir ama iste ugrasmak var..o peiling ve karisimi yazarmisin bana canim..:Saruboceq:yapabilirsen var en azından tabir hoşuna gitmeyebilir ama iğrenç görüntüsü yok oluyor..
ilkin her hafta pelig yapacaksın ve hergün düzenli yağ karışımı kullanacaksın sabır ve süüreklilik gerektiriyor..çatlakra yok olmuyor ama ince gümüşi renk alıyor varla yok arası gibi...ÇATLAKLARINZ HALA MOR OLARAK DURUYORSA KESİNLİKLE DÜZELİYOR...
peling nasil oluyorki??yani evde mi karisim hazirlaniyor yoksa hazir bir ürünmü??ayrica o yag karisimlarini burada nerede bulabilirimki..benim ayaklardakiler hala kirmizi...demekki gecebilir ama iste ugrasmak var..o peiling ve karisimi yazarmisin bana canim..:Saruboceq:
yapabilirsen var en azından tabir hoşuna gitmeyebilir ama iğrenç görüntüsü yok oluyor..
ilkin her hafta pelig yapacaksın ve hergün düzenli yağ karışımı kullanacaksın sabır ve süüreklilik gerektiriyor..çatlakra yok olmuyor ama ince gümüşi renk alıyor varla yok arası gibi...ÇATLAKLARINZ HALA MOR OLARAK DURUYORSA KESİNLİKLE DÜZELİYOR...
pelig evde uyguluyorsun kendin yani ..pelingide kagol canim ya..sen hele bir yazda ben bakayim bulabilecekmiyim..uygulama konusunda da cok tembelim ama olsun..bu sefer yapacagim kesin..birde kozmetik ürünlerden ise yarayan varsa belki onlari daha rahat bulabilirim..
öfff...herkeste ayni sorun..mafoldumbenkaydirigubbakcemile5Derya bu formullerı habıre yaz baba.. mıllet goruyor goremıyor.. habıre copy paste yap dur sana zahmet.. :)) benımkıler hala forr rengınde.. ne yapacagım sımdı? dıycem cıldıracaksın ama.. ne yapacagımm Deryaa??sös bi daa sormuycam sahsım adına ben sana
Derya bu formullerı habıre yaz baba.. mıllet goruyor goremıyor.. habıre copy paste yap dur sana zahmet.. :)) benımkıler hala forr rengınde.. ne yapacagım sımdı? dıycem cıldıracaksın ama.. ne yapacagımm Deryaa??sös bi daa sormuycam sahsım adına ben sana
bu tür bilgileri sormanız beni rahatsız etmez hatta elimden geldiğince yardımcı olurum Evrim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?