yi beni efrim bak kiloda yapmamkaydirigubbakcemile3Ikınızın huzurunda hepınıze tesekkur ederyim arkadaslarım..
Nur.. cigerin yesin seni :)
Tesekkur ederım cıgerım.. beklıyorum.
evet derya yaa.. kötü oluyorumFATMA geçmiş olsun ıhlamur elmayı dene derim bak çok etkili özellikle gece yatırmadna önce ver ..ilaç içememsi kötü ama mutlaka azda olsa yutuyordur sen yine ver...öksürük çok gıcık birşey o öksürdükçe insan kötü oluyor ...
.
50 kilo çok güzelmişsin inş eski kilona kavuşabilirsin.. bodrum ahhhh içim gitti. keşke gidebilseydik bu yaz
yıl 2001 bodrum ve benim 50 kilo olduğum zamanlarrrrrrrrrrrr..saçlarım kısacık..o dönemde turizm işiylede uğraştığım için saçlarımı kısa kestirmiştim .ama burda ablam ve hala oğluyla tatildeydik ..
evet derya yaa.. kötü oluyorumyatırırken deneyeceğim inş elma ve ıhlamuru. yalnız ıhlamur bende bitki olarak yok yani sallama çay var olur mu ki?
50 kilo çok güzelmişsin inş eski kilona kavuşabilirsin.. bodrum ahhhh içim gitti. keşke gidebilseydik bu yazbu arada kısa saç yakışmış. herkese yakıştırmam ama sana gitmiş..
Ya NUR rüye dedin yeni aklıma geldi bak..
EVRİM VE NURDAN geçen gece sizleri rüyamda gördüm..rüyamda Yusf beye mama yedirmeye kalkmışım birden odaya ikiniz gülerek giriyorsunuz..Evrim'in üstünde beyaz güzel bir elbise var Nurdan'ın üstünde mavi bluz ve kot pantalon var..odanın ışığı açık Yusuf'ta yatağında Evrim elimden biberonu alıyor ver ben yedireyim diyor gülerek ..O arada Nurdan odaya bakıyor bende ya geceye yatak açık olduğu için oda biraz dağınık diyorum Nurdan hiç konuşmuyor tebessüm ediyor öylece uyandım..
Yusuf beyin mama yememesi nekadar etkilediyse ..
cezvede elmayı kaynat önce 1 dilim yeter . sonrada sıcakken ıhlamuru salla içine işe yarar inşalah ..
50 kilo çok uzak artık bana yakışmazda en az 55-57 iyi olur..kısa saça bayılırım beğendiğin içinde teşekkürler..
krem söylemişsin ya onu eczanelerden mi alıyoruz? fiyatı kaç? emzirirken kullanabiliyor muyuz? ne çok soru sordum di mi..
yıl 2001 bodrum ve benim 50 kilo olduğum zamanlarrrrrrrrrrrr..saçlarım kısacık..o dönemde turizm işiylede uğraştığım için saçlarımı kısa kestirmiştim .ama burda ablam ve hala oğluyla tatildeydik ..
derya yaglara daha baslayamadım ya elim gitmio biturlu.. habire yemek istiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?