2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

GYPSESRA GYPSESRA GYPSESRA bende ortama uydum ve rüüyamda annenle yahoyu gördüm sende izmire kayınpedirnle buluşma gitmişsin annen yahoyu getirio bize amma elleri kınalı diorum esra nie böle bişi yaptı bide erkek çocuğu ben hiç sevmemde kınayı böle ellerine bakıyorum avuçlarının içi kavlamış derileri damarları filan çıkmış annen dioki biryerden duymuş bu yaralara ii gelirmişte ondan kına yaptı dedi hayır olur inş...

Ya NUR rüye dedin yeni aklıma geldi bak..
EVRİM VE NURDAN geçen gece sizleri rüyamda gördüm..rüyamda Yusf beye mama yedirmeye kalkmışım birden odaya ikiniz gülerek giriyorsunuz..Evrim'in üstünde beyaz güzel bir elbise var Nurdan'ın üstünde mavi bluz ve kot pantalon var..odanın ışığı açık Yusuf'ta yatağında Evrim elimden biberonu alıyor ver ben yedireyim diyor gülerek ..O arada Nurdan odaya bakıyor bende ya geceye yatak açık olduğu için oda biraz dağınık diyorum Nurdan hiç konuşmuyor tebessüm ediyor öylece uyandım..
Yusuf beyin mama yememesi nekadar etkilediyse ..

evet derya yaa.. kötü oluyorum yatırırken deneyeceğim inş elma ve ıhlamuru. yalnız ıhlamur bende bitki olarak yok yani sallama çay var olur mu ki?

50 kilo çok güzelmişsin inş eski kilona kavuşabilirsin.. bodrum ahhhh içim gitti. keşke gidebilseydik bu yaz bu arada kısa saç yakışmış. herkese yakıştırmam ama sana gitmiş..

derya şu peeling olayını ayrıntılı anlatırsan bi ara sevinirim canım.. şu beyaz çatlaklardan var benim de göbek çevresinde özellikle ne yazık ki

yiğit bugün hiç durmuyor. hepimizin de canını çıkardı. babasının sözü en iyi yiğit uyuyan yiğittir diyor.. sürekli biryerlere saldırma durumu. sürekli ıhı hı mızıl mızıl.. ne yaptıysak memnun edemedik. tatlı suratı bi karış..şimdi babannesi uyutmaya çalışıyor bakalım. uyusa da birazcık dinlensem..

cezvede elmayı kaynat önce 1 dilim yeter . sonrada sıcakken ıhlamuru salla içine işe yarar inşalah ..
50 kilo çok uzak artık bana yakışmazda en az 55-57 iyi olur..kısa saça bayılırım beğendiğin içinde teşekkürler..

Erenlere mi karıstık nedir.. konusmuyoruz etmıyorus felann :bbo: hayırlara cıksınn..

ben de kısa sacı cok severım.. ve sana da cok yakısmıs

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
dnzyildizi84
Klasik hafta sonu durumu eyvahedigeldismile

krem söylemişsin ya onu eczanelerden mi alıyoruz? fiyatı kaç? emzirirken kullanabiliyor muyuz? ne çok soru sordum di mi..

bakude kuaforum aldı bna burda ecz varmı bilmiorum ama nette gordum arastırırsan bulabilirsin. ben kullanıorum emziriorumda..

sen hala fıstık gibisin ama ozaman kemikler genişlememiş kucuk fıcıcıgıs hepimiss

Derya cidden çıtır çıtırsın kısa saç yakışmış :)) Ben hayatımda en son ilkokulda kısa saçlıydım hiç yakışmıyor bana cesaret işidir kısa saç :)
Bende bu aralar pek aktif değilim kayganalar geldiğinde 10 gün daha aktif olamam herhalde

Günaydıııınnnnn!!!!!!!

Açılışı ben yapacağım, çok heyecanlıyım lülülülülülü Özledim be sizi! Geçmişi okudum arada atlaya zıplaya. Hemen her şeyden haberdarım ama valla 50 saat alıntı yapamayacağım, affedin pls.

DERYA ne kadar taş hatunmuşsun! Hey gidi!

PERVİN - ÖZLEM haftasonu Gözde (kardeşim) buradaydı, ben de sapıttım ve bu sapıtmanın tartıya 800 gr kadar bir etkisi oldu. 64.2 idim 2 gün önce. Sabah 65 çıktım Bugünden itibaren gene kampa aldım kendimi.

Doruk 2. traşını oldu bu arada. Benim de alyansım oluyor artık. Pek mutluyum. Şimdilik benden haberler bu kadar!

Çatlak ve sarkmalardan bahsetmişsiniz, o da ne? diyorum. Ben zayıfladıkça cildim de toplanıyor, ne bir çatlak, ne bir sarkma mafoldumben (Evrim bu mesajı sana ithaf ettim böbüşüm, senin tarzın gibi yazdım, olmuş mu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…