2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlar..

sabah kadrosu yok bugün.Damla hocam hazır ve nazır:)

bugün spora başlıyorum.çocuklar gibi şenim.Bir de bu sabah Neva bay bay yapmayı öğrendi iyice.el sallarken sırıtması cana can katıyor falla.
şimdi accık geçmişe seyrüsefer edeyim

dün yaptım canım ama içiremedim bugün tekrar deneyeceğim bakalım. her verdiğimi şurup sanıyor. şuruptan sonra da kusmaya devam sabah yumurta vermiştim çıkmadan. sonra şurup. ağlayınca azcık hoplattım. kustu içindekileri yavrukuşum

bugünden itibaren ders programım değişti. saolsun idare istediğim gibi düzenlemiş..
salı ve perşembe öğleden sonram boş :)

günaydınnn güzel bi haftanın ilk günü inşallah bu hafta hepimiz için güzel geçer.....

geçmişe bakamadım çok fazla kaynatmışsınız... inşallah herkes iyidir.. özledim sizleri...

bugün işlerim çok yoğun...bide akşama işyerinin kutlama yemeği var.... oraya gideceğiz eşimle... geç saate kalırız büyük ihtimal ve yarın nasıl işe geliriz bilmiyorum artık... öğlen kuaföre gidip fön falan çektirmem lazım... hafta sonunun uykusuzluğunu hala atlatamadım üstünede bu gecede uykusuz kalacağız... dün sınavım vardı sabahın köründe kalkıp sınava gittim geldim kayınvalidem sürprizi verdi misafir gelecek dedi... paldır kültür daha dinlemeden misafirler için tatlı tuzlu birşeyler yaptım yorğun bi halde işe geldim... sevmiorum ben bu hafta sonlarını ya... hafta içinden daha çok yoruluyorum valla.. gelen giden bitmiyor...

herkese günaydın..
mamaya geçtiğimizden beri sabahları dinamik kalkamıyorum musti beni emdiği zamanlarda gece yatmadan 1 de emzirirdim sabah 7 8 bir daha emerdi şimdi gece 3 kere uyanıor ve nasıl ağlıoyor yaa....
bu arada en kısa zamanda videosunu ekliyeceğim musti koltuktan tutup ayağa kalkıyorduya şimdide koltuktan tutup yan yan yürüryor sanırım topiğin ilk yürüyen sıpası musti olacak gerçi bu yürüme işinden memnun değilim çünkü dengeyi daha sağlıyamadığı için çok düşüo..

maşallah mustiye o zaman annesi
maşallahta elifcim bi görsen halini düşüo basıo yaygarayı sonra kalkıo o sinirle hızlı hızlı yürümeye çalışıoişte oturda oynasana be adam düşüosun ya yok.. birde yeni huyumuz ellerinden tutup bunu yürüteceksin hadi diorum yapııım istio diorum ama yoruluorum oturuorum gelip ağlıo yürüt diee bu mustideki enerji bende olsaa daha ii olurdu:))

günaydıın:)

tazemburcumdan bir mj ne güzelmiş yaff sabah sabah.
doruk saatler olsun hey maşallah adam 2.ci tarşını oldu biz hala saç buyutmeye çalışıyoruz 1.ci traşı bu yaz olabilirmiyiz diye düşünüyorum açıkcası.

evrrim evriim o limon yiyen tombalak bilekli oglunu yerim yamaşallah buyudukçe yakışıklı oluyor bu çocuk. çokfena olacak

derya alıntılardan gördum resmini
kısa saç ne kadar yakışmış
zayıf halinde çok süpermiş.
ama sen şimdide çok güzelsin kızın sana çok benziyor bunu anladım bi kere daha
ayrıca sizin genlede var bi güzellik ablanın resmini hatırladımda bi an ablan o yaşında bile fıstık gibi

ohh maşallah mustiye
yahodan sonra 2.ci atak bebiş desene
tutnarak yürümesi ne hoş ya.
çok sev,mli oluyorlR.r
Nur farkındaysan Rabbim sana yardım ediyor
musti ayaklandımı kendini biraz kurtardı demkdir..

bu arada bizde çok fazla yani doruk taki kadar olmasada olan saçımızı babası amerikan traşı yaptırdı... şimdi uzadı amaa ..

Son düzenleme:
fatma gözun aydın boş gunlere kavuşmuşsun.

idare ne kadaranlayışlıymış valla darısı tum örtmenlrrin başına

bu arada bizde çok fazla yani doruşumun ki kadar olmasada olan saçımızı babası amerikan traşı yaptırdı... şimdi uzadı amaa ..
ilahi nur ilk okudugumda anlamadım taze duymasın o ne kız öyle DORUŞ hahaaa

bugün çok tuaf rüya gördüm çok sıkıcıydı ama komik yanı annemde hamileymiş nasıl kızıom kadına sen naptın diee bir artık annem hastalanmıyor 37 yaşında girdi menepoza ve diom nasıl oldu doğracakmısın diorum ne yapıyım bu yaşta günahamı giriim dii ohh diorum beraber doğralım ozmn die nasıl kızdım kadına bi arayım bakıyım var mı bişiler evde yanlız oldukarı için herşey beklenebilir yaneeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ohh maşallah mustiye
yahodan sonra 2.ci atak bebiş desene
tutnarak yürümesi ne hoş ya.
çok sev,mli oluyorlR.r
Nur farkındaysan Rabbim sana yardım ediyor
musti ayaklandımı kendini biraz kurtardı demkdir..
bizimki ilk emekleyen gülim sen kaçımışsın 2 ci deil:))
ama gülimm hep böle olunca gözün üstünde oluyor düşicek diee önceden bırakıp çıkıodum odandan şimdi çıkıorum bi yaygara kopuo geliom ki yerde yatıo sen düşün halimizi yanii

kıyamazım hiç ben ona.Gerçekten maşallahı var ayına göre büyük icraatlar bunlar.41 kere maşallah

güanydın..doktorumda kilo vermeyle ilgili konuşuyorlar..bi dinleyyeyim bakalım ..aklımda kalanları paylaşırım..

resim yorumlarıma teşekkkür ederim..8 kilo daha verince aynı çıtırlığı yakalarım ..minyon tipli olmanın faydaları..bu resimde 28 yaşındayım bağyanlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…