dün yaptım canım ama içiremedimcezvede elmayı kaynat önce 1 dilim yeter . sonrada sıcakken ıhlamuru salla içine işe yarar inşalah ..
50 kilo çok uzak artık bana yakışmazda en az 55-57 iyi olur..kısa saça bayılırım beğendiğin içinde teşekkürler..
maşallahta elifcim bi görsen halini düşüo basıo yaygarayı sonra kalkıo o sinirle hızlı hızlı yürümeye çalışıoişte oturda oynasana be adam düşüosun ya yok.. birde yeni huyumuz ellerinden tutup bunu yürüteceksin hadi diorum yapııım istio diorum ama yoruluorum oturuorum gelip ağlıo yürüt diee bu mustideki enerji bende olsaa daha ii olurdu:))maşallah mustiye o zaman annesi
ilahi nur ilk okudugumda anlamadım taze duymasın o ne kız öyle DORUŞ hahaaabu arada bizde çok fazla yani doruşumun ki kadar olmasada olan saçımızı babası amerikan traşı yaptırdı... şimdi uzadı amaa ..
kızacağını düşünmediğim için söledimmm samimiyetine güvadiğim için ama yinede düzeltiyimilahi nur ilk okudugumda anlamadım taze duymasın o ne kız öyle DORUŞ hahaaa
bizimki ilk emekleyen gülim sen kaçımışsın 2 ci deil:))ohh maşallah mustiye
yahodan sonra 2.ci atak bebiş desene
tutnarak yürümesi ne hoş ya.
çok sev,mli oluyorlR.r
Nur farkındaysan Rabbim sana yardım ediyor
musti ayaklandımı kendini biraz kurtardı demkdir..
kıyamazım hiç ben ona.Gerçekten maşallahı var ayına göre büyük icraatlar bunlar.41 kere maşallahmaşallahta elifcim bi görsen halini düşüo basıo yaygarayı sonra kalkıo o sinirle hızlı hızlı yürümeye çalışıoişte oturda oynasana be adam düşüosun ya yok.. birde yeni huyumuz ellerinden tutup bunu yürüteceksin hadi diorum yapııım istio diorum ama yoruluorum oturuorum gelip ağlıo yürüt diee bu mustideki enerji bende olsaa daha ii olurdu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?