herkese günaydın..
mamaya geçtiğimizden beri sabahları dinamik kalkamıyorum musti beni emdiği zamanlarda gece yatmadan 1 de emzirirdim sabah 7 8 bir daha emerdi şimdi gece 3 kere uyanıor ve nasıl ağlıoyor yaa....
bu arada en kısa zamanda videosunu ekliyeceğim musti koltuktan tutup ayağa kalkıyorduya şimdide koltuktan tutup yan yan yürüryor sanırım topiğin ilk yürüyen sıpası musti olacak gerçi bu yürüme işinden memnun değilim çünkü dengeyi daha sağlıyamadığı için çok düşüo..
öle valla elifcim geçen gün gökhanın amcasına gittik buda yine tv sehbasından tuttu yürüodu sanırım nazarda değdi sırt üstü düştü ama başını çok acayip vurdu ağlarken zor susturdum sonra bi baktım burnunda kan var böle küçük 2 damla kan geldi nasıl korktum amaakıyamazım hiç ben ona.Gerçekten maşallahı var ayına göre büyük icraatlar bunlar.41 kere maşallah
canım benimm çok saol tabi bi yerde haklısınız en azından üztümde deil ama düşünce şartlar değişio:)nurcum canım çok sevindrim maşalllah mustiyehakikaten topiğimizin en hızlısı o olacak..... ama bak herşeyde bi hayır vardır... sen şimdi 2. bebeğini bekliyorsun musti erken yürümese genellikle kucağında taşıyacaksın ve oda senin için zor olacak belkide böylesi daha iyi olacak.. mustinin erken yürümesi işi.... bizimki kucak delisi kollarımız kopuyor... pencere kenarına gidicek camdan bakacak kucağımızda onu istiyor... keşke bizimkilerde biraz olsun yürümeye başlasalarda kollarımızdaki yük azalsaopuyorumnanaktan
ozaman ye ama yarısını..isetdiğin zaman başalki devamını getirebilesin..isteksiz başalrsan yarım yamalak olur..derya yaglara daha baslayamadım ya elim gitmio biturlu.. habire yemek istiorum
genç kızken çılgındım saçlarım belimdeyken erkek gibi kısa kestirecek kadar cesurdum ve kestirdimde..sempatiksalakcinnibayanssulusmileDerya cidden çıtır çıtırsın kısa saç yakışmış :)) Ben hayatımda en son ilkokulda kısa saçlıydım hiç yakışmıyor bana cesaret işidir kısa saç :)
Bende bu aralar pek aktif değilim kayganalar geldiğinde 10 gün daha aktif olamam herhalde
mevsimi dönümü kendinizi vücudunuz hırpalamayın ..o gün canınız yemek istedi yediniz ..kendinize şunu deyin ben hala diyetteyim bu gün ara verdim akşama yada yarın devam edeceğim.. ozaman yediğiniz yiyeceklerden pişmanlık duymaz aman nasılsa diyeti bozdum diyede yemeye devam etmezsiniz..olumunekankayizsmile bugün yine ne yediğimi yazmayacağım bu aralar okadar sapıttım ki neler götürdüğümü söylesem ağzınız açık kalır :bbo:
hey gidi hey ..ama ben hala taşımaklinialirimsmile:lepi:Günaydıııınnnnn!!!!!!!
Açılışı ben yapacağım, çok heyecanlıyım lülülülülülü Özledim be sizi! Geçmişi okudum arada atlaya zıplaya. Hemen her şeyden haberdarım ama valla 50 saat alıntı yapamayacağım, affedin pls.
DERYA ne kadar taş hatunmuşsun! Hey gidi!
PERVİN - ÖZLEM haftasonu Gözde (kardeşim) buradaydı, ben de sapıttım ve bu sapıtmanın tartıya 800 gr kadar bir etkisi oldu. 64.2 idim 2 gün önce. Sabah 65 çıktımBugünden itibaren gene kampa aldım kendimi.
Doruk 2. traşını oldu bu arada. Benim de alyansım oluyor artık. Pek mutluyum. Şimdilik benden haberler bu kadar!
olmuş olmuş..olumunekankayizsmileÇatlak ve sarkmalardan bahsetmişsiniz, o da ne? diyorum. Ben zayıfladıkça cildim de toplanıyor, ne bir çatlak, ne bir sarkma mafoldumben (Evrim bu mesajı sana ithaf ettim böbüşüm, senin tarzın gibi yazdım, olmuş mu :)))
gözün aydın ozaman spor sadece zayıflamaya değil bahar yorgunluğu stresede katkısı var..artık daha dinamik vede mutlu katılacaksın aramıza...olumunekankayizsmilegünaydınlar..
sabah kadrosu yok bugün.Damla hocam hazır ve nazır:)
bugün spora başlıyorum.çocuklar gibi şenim.Bir de bu sabah Neva bay bay yapmayı öğrendi iyice.el sallarken sırıtması cana can katıyor falla.
şimdi accık geçmişe seyrüsefer edeyim
k şurubu minik kaşıkla üç parçada az az vermeyi dene ve yemek arasında severk yediği birşeye tadını bozmayacak miktarda kat anlamasın..yok olmadı anladı..zorlama kaşığa karşı tepkili olur..yemek öncesi ver karnı açken yani 5 dk sonrada karnını doyur ..tok karnına verirsen yediğinide kusar yazık ..dün yaptım canım ama içiremedimbugün tekrar deneyeceğim bakalım. her verdiğimi şurup sanıyor. şuruptan sonra da kusmaya devam sabah yumurta vermiştim çıkmadan. sonra şurup. ağlayınca azcık hoplattım. kustu içindekileri yavrukuşum
senin adına sevindim..kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanbugünden itibaren ders programım değişti. saolsun idare istediğim gibi düzenlemiş..
salı ve perşembe öğleden sonram boş :)
kafamçokkarıştı:1shok:günaydınnn güzel bi haftanın ilk günü inşallah bu hafta hepimiz için güzel geçer.....
geçmişe bakamadım çok fazla kaynatmışsınız... inşallah herkes iyidir.. özledim sizleri...
bugün işlerim çok yoğun...bide akşama işyerinin kutlama yemeği var.... oraya gideceğiz eşimle... geç saate kalırız büyük ihtimal ve yarın nasıl işe geliriz bilmiyorum artık... öğlen kuaföre gidip fön falan çektirmem lazım... hafta sonunun uykusuzluğunu hala atlatamadım üstünede bu gecede uykusuz kalacağız... dün sınavım vardı sabahın köründe kalkıp sınava gittim geldim kayınvalidem sürprizi verdi misafir gelecek dedi... paldır kültür daha dinlemeden misafirler için tatlı tuzlu birşeyler yaptım yorğun bi halde işe geldim... sevmiorum ben bu hafta sonlarını ya... hafta içinden daha çok yoruluyorum valla.. gelen giden bitmiyor...
maşallahherkese günaydın..
mamaya geçtiğimizden beri sabahları dinamik kalkamıyorum musti beni emdiği zamanlarda gece yatmadan 1 de emzirirdim sabah 7 8 bir daha emerdi şimdi gece 3 kere uyanıor ve nasıl ağlıoyor yaa....
bu arada en kısa zamanda videosunu ekliyeceğim musti koltuktan tutup ayağa kalkıyorduya şimdide koltuktan tutup yan yan yürüryor sanırım topiğin ilk yürüyen sıpası musti olacak gerçi bu yürüme işinden memnun değilim çünkü dengeyi daha sağlıyamadığı için çok düşüo..
günaydıın:)
tazemburcumdan bir mj ne güzelmiş yaff sabah sabah.
doruk saatler olsun hey maşallah adam 2.ci tarşını oldu biz hala saç buyutmeye çalışıyoruz 1.ci traşı bu yaz olabilirmiyiz diye düşünüyorum açıkcası.
evrrim evriim o limon yiyen tombalak bilekli oglunu yerim yamaşallah buyudukçe yakışıklı oluyor bu çocuk. çokfena olacak
derya alıntılardan gördum resmini
kısa saç ne kadar yakışmış
zayıf halinde çok süpermiş.
ama sen şimdide çok güzelsin kızın sana çok benziyor bunu anladım bi kere daha
ayrıca sizin genlede var bi güzellik ablanın resmini hatırladımda bi an ablan o yaşında bile fıstık gibi
inş canımm mustidede dr ye gideceğim gece hiç uyuyamazdım 3 ay geçse rahatlıyacağımdaa ilk 3 ay hep bişi olacak gibi gelio bana fatmacım yanur endişelenme.. duyarsın inş. hiç tedirgin olma da içerde bebişin de üzülmesin..
sorma deryacımkendini hemen abi yaptı geçen gökhan dioki bazen oğlana bakıorum hiç bebek gibi gelmio diokaydirigubbakcemile3 nie bukadar çabuk büyüdü dio kaydirigubbakcemile3 ...maşallahmustiye adam abi olacağının farkında ya..HELAL....alkisalkisalkis
valla öle canımm az kaldı ben bu gizdişle gökhan gitmeden doğrurum adamın gideceği gün sürekli ertelenio:)))))haklısın nur ben de öyle olmuştum ilk üç ay canım. ama endişelenmemeye çalış. şu anda herşey yolunda bak. zaten üç ayının dolmasına da az kalmış.
ben neden göremedim.bir daha bakayımresim yorumlarıma teşekkkür ederim..8 kilo daha verince aynı çıtırlığı yakalarım ..minyon tipli olmanın faydaları..bu resimde 28 yaşındayım bağyanlarrr
asla aklına getirme böyle şeyleri.hiç birşey olmayacak.herşey güzel olacak.doğurup yine çıtır olacaksınkızlar yawfff kasım annelerinden yarısı bebeğini kaybetti bizde cuma günü kalp atışını duymak için gideceğiz inş duyarım yaa endişelenmeler başladı bende yinee pöff bugün 8 haftalık olduk son sat göre
yok canım öneminden deil kendi haline bıraktım:))asla aklına getirme böyle şeyleri.hiç birşey olmayacak.herşey güzel olacak.doğurup yine çıtır olacaksın
Ayrıca kimse kimseyi dışlayamaz.kimin ne haddine.boşver yav.çok mu önemli
herkese günaydın..
kızlar yawfff kasım annelerinden yarısı bebeğini kaybetti bizde cuma günü kalp atışını duymak için gideceğiz inş duyarım yaa endişelenmeler başladı bende yinee pöff bugün 8 haftalık olduk son sat göre
bu arada size şikayette bulunayımmı helin hivda beni dışlıo yawff:umursamaz: o kadar yazdıklarına ramen kadına geçmiş olsun filan yadım cvp vermedisengözlerimebaksanab sonra günaydın diom hepsine altıyla cvp verio benimkene cvp yok ay nasıl üsülüom nasıl ne olduğunu ben biliom kadının çocuk gibi gelip buruya bi ton yazı yazdı pehhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?