2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nurcum canım çok sevindrim maşalllah mustiye hakikaten topiğimizin en hızlısı o olacak..... ama bak herşeyde bi hayır vardır... sen şimdi 2. bebeğini bekliyorsun musti erken yürümese genellikle kucağında taşıyacaksın ve oda senin için zor olacak belkide böylesi daha iyi olacak.. mustinin erken yürümesi işi.... bizimki kucak delisi kollarımız kopuyor... pencere kenarına gidicek camdan bakacak kucağımızda onu istiyor... keşke bizimkilerde biraz olsun yürümeye başlasalarda kollarımızdaki yük azalsaopuyorumnanaktan

kıyamazım hiç ben ona.Gerçekten maşallahı var ayına göre büyük icraatlar bunlar.41 kere maşallah
öle valla elifcim geçen gün gökhanın amcasına gittik buda yine tv sehbasından tuttu yürüodu sanırım nazarda değdi sırt üstü düştü ama başını çok acayip vurdu ağlarken zor susturdum sonra bi baktım burnunda kan var böle küçük 2 damla kan geldi nasıl korktum amaa
canım benimm çok saol tabi bi yerde haklısınız en azından üztümde deil ama düşünce şartlar değişio:)

maşallah mustiye.. bizim tatlı kuzu hala popuş büyütüyor. hiç heves etmiyor öyle emeklemeye filan. yürüteçte yavaştan yürümeye başladı sadece..

kızlar yawfff kasım annelerinden yarısı bebeğini kaybetti bizde cuma günü kalp atışını duymak için gideceğiz inş duyarım yaa endişelenmeler başladı bende yinee pöff bugün 8 haftalık olduk son sat göre

evet gülistan yaptılar saolsunlar. süt verince anlayışlı karşılıyorlar. bir de sadece üç bayan öğretmeniz öyle olunca idare etmeleri kolay oluyor :) kendi eşleri de çalışmış yani biliyorlar çalışan bayanın halini. sabahki ders yüküm arttı ama olsun artık..
hafta sorum öksürük nedeniyle çok yorucu ve üzücü geçtiği için heralde bugün acayip midem bulanıyor yaa..

nur endişelenme.. duyarsın inş. hiç tedirgin olma da içerde bebişin de üzülmesin..

derya yaglara daha baslayamadım ya elim gitmio biturlu.. habire yemek istiorum
ozaman ye ama yarısını..isetdiğin zaman başalki devamını getirebilesin..isteksiz başalrsan yarım yamalak olur..
Aslında neden sen şu misafirliğin tadını çıkartmıyorsun ki evine dönünce kendinle ilgilenirsin..
genç kızken çılgındım saçlarım belimdeyken erkek gibi kısa kestirecek kadar cesurdum ve kestirdimde..sempatiksalakcinnibayanssulusmile
olumunekankayizsmile bugün yine ne yediğimi yazmayacağım bu aralar okadar sapıttım ki neler götürdüğümü söylesem ağzınız açık kalır :bbo:
mevsimi dönümü kendinizi vücudunuz hırpalamayın ..o gün canınız yemek istedi yediniz ..kendinize şunu deyin ben hala diyetteyim bu gün ara verdim akşama yada yarın devam edeceğim.. ozaman yediğiniz yiyeceklerden pişmanlık duymaz aman nasılsa diyeti bozdum diyede yemeye devam etmezsiniz..
hey gidi hey ..ama ben hala taşımaklinialirimsmile:lepi:
olmuş olmuş..olumunekankayizsmile
gözün aydın ozaman spor sadece zayıflamaya değil bahar yorgunluğu stresede katkısı var..artık daha dinamik vede mutlu katılacaksın aramıza...olumunekankayizsmile
k şurubu minik kaşıkla üç parçada az az vermeyi dene ve yemek arasında severk yediği birşeye tadını bozmayacak miktarda kat anlamasın..yok olmadı anladı..zorlama kaşığa karşı tepkili olur..yemek öncesi ver karnı açken yani 5 dk sonrada karnını doyur ..tok karnına verirsen yediğinide kusar yazık ..
bugünden itibaren ders programım değişti. saolsun idare istediğim gibi düzenlemiş..
salı ve perşembe öğleden sonram boş :)
senin adına sevindim..kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
kafamçokkarıştı:1shok:
maşallah mustiye adam abi olacağının farkında ya..HELAL....alkisalkisalkis

teşekkür ederim canım Şeniz..Yanlız hem genetik hemde bakım bakarsan bağ olur misali yerimsenibenyani..

nur endişelenme.. duyarsın inş. hiç tedirgin olma da içerde bebişin de üzülmesin..
inş canımm mustidede dr ye gideceğim gece hiç uyuyamazdım 3 ay geçse rahatlıyacağımdaa ilk 3 ay hep bişi olacak gibi gelio bana fatmacım ya

deryacım saol ya bilgiler için.. yemeklerinin içine katmak aklıma geldi ama olmazsa diye yapmadım.. zaten iştahı da kesildi. aç verip doyurmak ama zararı olmaz di mi? kaşığa tepki çok çektim ve yine olacak diye çok korkuyorum evet. biraz başladı bile.

maşallah mustiye adam abi olacağının farkında ya..HELAL....alkisalkisalkis
sorma deryacımkendini hemen abi yaptı geçen gökhan dioki bazen oğlana bakıorum hiç bebek gibi gelmio diokaydirigubbakcemile3 nie bukadar çabuk büyüdü dio kaydirigubbakcemile3 ...
bu arada kısa saçlı halini beğenenlerden biride benimmm hatırlatıyım didimm:asigim:

haklısın nur ben de öyle olmuştum ilk üç ay canım. ama endişelenmemeye çalış. şu anda herşey yolunda bak. zaten üç ayının dolmasına da az kalmış.

bu arada size şikayette bulunayımmı helin hivda beni dışlıo yawff:umursamaz: o kadar yazdıklarına ramen kadına geçmiş olsun filan yadım cvp vermedisengözlerimebaksanab sonra günaydın diom hepsine altıyla cvp verio benimkene cvp yok ay nasıl üsülüom nasıl ne olduğunu ben biliom kadının çocuk gibi gelip buruya bi ton yazı yazdı pehhh

haklısın nur ben de öyle olmuştum ilk üç ay canım. ama endişelenmemeye çalış. şu anda herşey yolunda bak. zaten üç ayının dolmasına da az kalmış.
valla öle canımm az kaldı ben bu gizdişle gökhan gitmeden doğrurum adamın gideceği gün sürekli ertelenio:)))))

o ayrıldı canım topikten oda ağustos annesiydi şimdi oda hamile oda benim gibi kasım annesi neden ayrıldı bilmiorum ama birgün topike bir sürü yazı yazıp çıktı

resim yorumlarıma teşekkkür ederim..8 kilo daha verince aynı çıtırlığı yakalarım ..minyon tipli olmanın faydaları..bu resimde 28 yaşındayım bağyanlarrr
ben neden göremedim.bir daha bakayım
asla aklına getirme böyle şeyleri.hiç birşey olmayacak.herşey güzel olacak.doğurup yine çıtır olacaksın

Ayrıca kimse kimseyi dışlayamaz.kimin ne haddine.boşver yav.çok mu önemli

tenefüste öğretmenler odasında konu bebeklerle çocuklarla tatil yapmaydı.. yarısı diyor ki git bu yaz tatile sonra daha zor oluyor. kimisi de diyor ki gitme bebek daha mikrop kapar. kararsız kaldım.

asla aklına getirme böyle şeyleri.hiç birşey olmayacak.herşey güzel olacak.doğurup yine çıtır olacaksın

Ayrıca kimse kimseyi dışlayamaz.kimin ne haddine.boşver yav.çok mu önemli
yok canım öneminden deil kendi haline bıraktım:))
saol canım o senin çıtırlığın:)inş canım ama şu karnım şişmeden bende resim eklemek istiorumm

Hay masallahhh Mustı ye..düşe kalka olacka bu iş..

çok uzuldum.. bızde bır kısı olmustu sanırım kaybeden, ya da ıkı ıdı. Yazık..

Çok üzüldüm.. hepınız hamılesınız, en hassas donemınızdesınız... kımse bır yerın horozu degıl kı dıslasın, yok içine alsın.. ne munasebet.. boyle dusunme.

çok takıyorsan bu konuyu, soyle bıze, bız de gelelım oraya, yazalım sana.. üzülme sen,kıyamam sana hıc.

bebeğim basmıyor konulu başlıkları inceledim.neva henüz basmamakta direndiği ve bassa da totosunu taşıyamadığı için.endişelenecek birşey olmadığına kanaat getirdim.tekrar doktora soracağım bir de.
aynı durumda olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…