2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

SARMAŞIK ÖZGÜL'ün kızı HAYAT'ta basmıyordu öncelerde yazıyordu ama şimdi ne durumda bilmiyorum.... ama oda dr. una sormuştu normal demişti sanırım... en iyi cevabı kensidi verir mutlaka...

Selaaam, bir haftadır (belki de daha fazla) topiğe giremiyorum canlarım beni öslediniz dimii? Ben de sizi ösledim opuyorumnanaktan Yeni arkadaşlar var galiba, farklı nickler görüyorum. Hoşgelmişler. Biz kızla uğraşıyoruz. Dün gene grip oldum kıza geçirmem inşallah. Helin bizim topiği kasım anneleri topiğinde şikayet ediyor kızlaar ohaoldumsmile neler yapmışız kıza. Neyse boşverin geçmiş gitmiş kapanmış konu. Sizler de iyisiniz inşallah. Geçmişe de bakamıcam, yemeğe gidip hemen kaçmam lazım. Ama akşama girer bakarım inşallah. Öptüm hepinizi. olumunekankayizsmile

ne diyorsun nur ciddenmi o kadar çokmu bebegini dusuner ilk haftalarda
bizde vaalla allaha sukur çok az dı
bir tanesi çok iyi hatırlarım daha kan tahlili yapıldıgı donemdi kan degeri dustu ve bebek yok oldu
ondan sonada iste 4 aylıkken rahim agzı yetmezliginden erken dogum yapan a rkadas figen miydi adı ona çok uzulmustuk baskada olmadı alaha sukur ne çok erken zamansız dogum nede bu tarz kayıplar.
buyuk uzuntuler yasamadık çok sukur

bu arada kızımın yeni pislik hareketi parkelere tukurmek ve onlarla oynamak:)) alahım sinir oluyorum elliyor yalıyor parmagınla yayıyor yerler resmen islak islak oluyor.

bu kadar tepki göstercek bişey olduğunu düşünmüyorum ama sen boşverr..bende arada bakıyorum sana yazarım ordan ..üzülme hamileliğin tadını çıkart kafaya taktığına değmez..hem orda yeni arkadaşların olmuştru onlar yazar yeter oda kendi bilir..
çok hızlı büyüyorlar gerçekten..onun için diyorum hepinize her anın tadını çıkartın yarın kucağınıza almak isteyince canı isterse gelecek istemezse gelmeyecek..
saç yorumun için teşekküre kısa ve küt yakışıyor omuzu geçtimi pek yakışmıyor artıkın ama eşimde uzun istiyor bakalım birde hiafiften incelmiş ve saçlarımın uzamış haliyle resim eklerim bir ara...

olmaz ilacını almalı antibiyotik değil ..birde üstüne mutlaka iki kaşıkta olsa yiyecektir..Birde fatma ilacın tadına baktınmı hiç pedutus acıdır benicali bilmiyorumda eğer bebek içmekte zorlanırsa doktorunu ara alternatif başka ilaç adı söylesin...
inş canımm mustidede dr ye gideceğim gece hiç uyuyamazdım 3 ay geçse rahatlıyacağımdaa ilk 3 ay hep bişi olacak gibi gelio bana fatmacım ya

oy oy canım benim duyarsın inşallah hep böyle değilmidir zaten bu üç ay sendromu tüm hamilelerin kabusudur..topikteki bebek kayıplarınada üzüldüm bu arada..

evet canim benimkide basmiyordu..7 aydan sonra basladi basmaya..doktorada defalarca söyledim ve bu yüzden de azarti isittim resmen..adam dedi basip basmamak bebegin tercihi..belkide hic basmadan yürüyebilirmis..yani yürümek istedigi anda basmaya baslayabilirmis..önemli olan oturabilmesi ve boynunu tutabilmesi..simdi hayat baya basiyor..elini tutunca yürümek istiyor..ama bunu her seferinde yapmiyor..bence hic endiselenme bu cok normal..kendileri isteyince zamanla basmaya basliyorlar..hayatta bastirmak isteyince hemen ayagini topluyordu..

nurrr rüyanı hayırlara yormak gerek benim kaynpeder öleli 8 sene olmuş ölen adamı hortlatmışsın eferim sana eyvahedigeldismile

esra ece büyümüste serpilmis valla...opuyorumnanaktanyaza sahilde bikiniylede salinir senin kiz..kaydirigubbakcemile3masallah cok güzel.. sen tükürügünü ye onun tamam mi!!! kaydirigubbakcemile3

nurrr kimse kimseyi dışlayamazz sen onu ipleme görmezden gel bizim intkamımızı senden çıkarıyo aklınca,yarası varki hala bizim dedikomuzu yapıyormuş baksanaa boşver sen onu

belmaaa benim haritamı hala çıkartmadınn halbusee ben seni özlemiştim

dün lunaparka gittik yahoyu atlı karıncaya bindirdim birde şu tırtıl gibi zımbırtı varya çocuklar için olan ona bindik zorla sığdı koca bedenim koltuklara
adam hiç korkmadı yaa hatta sırıttı anası kılıklı çatlak olacak bu velet
biraz büyüsün gondola bindireceğim aklinialirimsmile

bugünde burada tatil..iyi hosta her yer kapali..nereye gidecegim..tabiki hicbir yere..cünkü hava cok soguk..of bunaldim valla evde oturmaktan..dünde bütün gün temizlik..-tatlicadiarzu-

kasım annalerine baktım şimdi helin yazmış onlarda öyle dengesiz insanlar oluyor biz öyle değiliz saygı sevgi çerçevesinde filan demişler şimdi oraya yazsak ayıp olur yazmasak bizi tanımadan dengesiz tabiri kullanılıyor iki ucu moklu değnek ..hamileliğine verip umursamasakmiki..

nurrr hadi ilk emekleyen ilk yürüyen beybii musti olsun senimi kıracağızz bebemmmm
ancak benim velet 2 ayı geçti emekliyor koltukları sıralayalıda 3 hafta oldu sadece burada yazmıyorum
öperimmm

bence de alistir canim..özelliklede yüzmeye alissinlar..bende oglumu bu tarz seylere kücük yasta bindirmeye basladim simdi hic kormaz..az havalar isinsin hayati hemen sulara atacagim..kücük yastan alissin..aslinda bebek yüzme gruplari var ama gitmek canim istemiyor..zaten yaz geldi..kendimizde götürürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…