bebeğim basmıyor konulu başlıkları inceledim.neva henüz basmamakta direndiği ve bassa da totosunu taşıyamadığı için.endişelenecek birşey olmadığına kanaat getirdim.tekrar doktora soracağım bir de.
aynı durumda olan var mı?
kızlar yawfff kasım annelerinden yarısı bebeğini kaybetti bizde cuma günü kalp atışını duymak için gideceğiz inş duyarım yaa endişelenmeler başladı bende yinee pöff bugün 8 haftalık olduk son sat göre
bu kadar tepki göstercek bişey olduğunu düşünmüyorum ama sen boşverr..bende arada bakıyorum sana yazarım ordan ..üzülme hamileliğin tadını çıkart kafaya taktığına değmez..hem orda yeni arkadaşların olmuştru onlar yazar yeter oda kendi bilir..bu arada size şikayette bulunayımmı helin hivda beni dışlıo yawff:umursamaz: o kadar yazdıklarına ramen kadına geçmiş olsun filan yadım cvp vermedisengözlerimebaksanab sonra günaydın diom hepsine altıyla cvp verio benimkene cvp yok ay nasıl üsülüom nasıl ne olduğunu ben biliom kadının çocuk gibi gelip buruya bi ton yazı yazdı pehhh
çok hızlı büyüyorlar gerçekten..onun için diyorum hepinize her anın tadını çıkartın yarın kucağınıza almak isteyince canı isterse gelecek istemezse gelmeyecek..sorma deryacımkendini hemen abi yaptı geçen gökhan dioki bazen oğlana bakıorum hiç bebek gibi gelmio diokaydirigubbakcemile3 nie bukadar çabuk büyüdü dio kaydirigubbakcemile3 ...
bu arada kısa saçlı halini beğenenlerden biride benimmm hatırlatıyım didimm:asigim:
olmaz ilacını almalı antibiyotik değil ..birde üstüne mutlaka iki kaşıkta olsa yiyecektir..Birde fatma ilacın tadına baktınmı hiç pedutus acıdır benicali bilmiyorumda eğer bebek içmekte zorlanırsa doktorunu ara alternatif başka ilaç adı söylesin...deryacım saol ya bilgiler için.. yemeklerinin içine katmak aklıma geldi ama olmazsa diye yapmadım.. zaten iştahı da kesildi. aç verip doyurmak ama zararı olmaz di mi? kaşığa tepki çok çektim ve yine olacak diye çok korkuyorum evet. biraz başladı bile.
inş canımm mustidede dr ye gideceğim gece hiç uyuyamazdım 3 ay geçse rahatlıyacağımdaa ilk 3 ay hep bişi olacak gibi gelio bana fatmacım ya
evet canim benimkide basmiyordu..7 aydan sonra basladi basmaya..doktorada defalarca söyledim ve bu yüzden de azarti isittim resmen..adam dedi basip basmamak bebegin tercihi..belkide hic basmadan yürüyebilirmis..yani yürümek istedigi anda basmaya baslayabilirmis..önemli olan oturabilmesi ve boynunu tutabilmesi..simdi hayat baya basiyor..elini tutunca yürümek istiyor..ama bunu her seferinde yapmiyor..bence hic endiselenme bu cok normal..kendileri isteyince zamanla basmaya basliyorlar..hayatta bastirmak isteyince hemen ayagini topluyordu..bebeğim basmıyor konulu başlıkları inceledim.neva henüz basmamakta direndiği ve bassa da totosunu taşıyamadığı için.endişelenecek birşey olmadığına kanaat getirdim.tekrar doktora soracağım bir de.
aynı durumda olan var mı?
ee ben neci oluyum..esek basimi???benden başka kimse yokmu yahuuuu
bence de alistir canim..özelliklede yüzmeye alissinlar..bende oglumu bu tarz seylere kücük yasta bindirmeye basladim simdi hic kormaz..az havalar isinsin hayati hemen sulara atacagim..kücük yastan alissin..aslinda bebek yüzme gruplari var ama gitmek canim istemiyor..zaten yaz geldi..kendimizde götürürüz..dün lunaparka gittik yahoyu atlı karıncaya bindirdim birde şu tırtıl gibi zımbırtı varya çocuklar için olan ona bindik zorla sığdı koca bedenim koltuklara
adam hiç korkmadı yaa hatta sırıttı anası kılıklı çatlak olacak bu velet
biraz büyüsün gondola bindireceğim aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?