2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

derya hiçbirşey yazma kesinlikle
o kadının kişilik sorunu var bunu hepimiz biliyoruz arızalı yani boşver

ay evet özgül kesinlikle ilk işim yüzme öğrenmesini sağlamak burada varmıdır acaba bebek yüzme grupları bir araştırayım ama sanmam

canim bence üzerine almaya gerek yok..görmezden gelmek en dogrusu..cünkü sürekli bir sitem var..istenilen anlasilan gerginlik yaratmak..bu yüzden sürekli olayi taze tutmak bir sürtüsme yaratilmak isteniyor anlasilan..bence cevap vermek istenileni yapmak olur..

nurrr hadi ilk emekleyen ilk yürüyen beybii musti olsun senimi kıracağızz bebemmmm
ancak benim velet 2 ayı geçti emekliyor koltukları sıralayalıda 3 hafta oldu sadece burada yazmıyorum
öperimmm
maşallah sizlere ya biz emeklemiyoruz daha ama acayip bi şekilde heryeri dolaşıyor sıpa..
derya hiçbirşey yazma kesinlikle
o kadının kişilik sorunu var bunu hepimiz biliyoruz arızalı yani boşver
aynen katılıyorum oarya bişeycik yazarsak onu haklı konumuna getiririz..

gez anam gez ..len benide al..beraber gezelim..kaydirigubbakcemilealsanaalsanasmile
HESRA sana özelden mesac atmıştım bebem niye dönmedin bana...ha istemiyorsan dönmede yinede bi sorayım dedim..:kedi:

+++1 kaşınıyor ancak biz kaşımayacağız deryammm

ay evet özgül kesinlikle ilk işim yüzme öğrenmesini sağlamak burada varmıdır acaba bebek yüzme grupları bir araştırayım ama sanmam
burada var..böyle anneler birlikte yüzüyorsunuz..ama ben su dogumdan sonra herseye öyle isteksiz oldumki üseniyorum acikcasi..birde yaz geliyorya ailecekte gideriz dedim..varsa götürebilirsin..yaho icin cok iyi olur..fazla enerjisini buraya harcar..belki yorgunluktan bayilirda sende rahat edersinkaydirigubbakcemile3..gercekten yüzmek hem yorar hem sakinlestirir..a.s

ÖZGÜL sen daha geçen gezmedinmi anam ne sıkılması ..ne doyumsuzsunuz len giden var gidemeyen var .

bir kadınla anlaştım iki haftada bir gelecek temizlik için
hiç tarzım değil kadın almak ama şu dönem farz oldu yahya durmuyo süpürgeyi açınca çığlık çığlığa
mamininde bir pazar günü var temizlik yapmak istemiyorum o günde
bakalım nasıl olacak

temizlik ve süpürge ikilsi bizdede aynı durmdadır..ama bizim abalmız sağolsun o oynatıyor ben temizliyorum..

seni yakalamışken iki lafın belin kıralım dedik Yusuf bey kalktı....ben kaçar..babamız görevden geldi yattı birazdan onuda kadıracağım dışarı çıkacağız ...

hoşgeldin canım. özledik tabi.. hastaymışsın geçmiş olsun. inşallah miniğine geçmez..

ecos dan son goruntuler :)

oyyy esra yerim ben bu pamuk prensesi maşallah.. ne pozlar bu ne güzellik. elbisesi de pek yakışmış maşallah aklıma geldi de senin kızın taliplisi var mıydı ki buralardan?? yoksa ben olayım yakışıklı yiğitime hihoyyyt

veriyorum derya. söylediğin gibi çay kaşığıyla iki kaşık verdim daha iyi oldu böyle. ağzından geri çıkarmadı yani.. o da alıştı heralde kuzucum benim eskisi kadar ağlamıyor artık. ama babası ellerini tutuyor o şekilde. yoksa saldırıyor kaşığa. tatları ikisinin de kötü. ben hiç sevmedim çok haklı yani bebişcim. doktora alternatif ilaç adı sormak hiç aklıma gelmemişti doğrusu.. keşke sorsaydım en başından. ama bundan sonra aklımda bulunsun. aslında aynı hatayı ben ferro sanolda da yapmıştım. içmek istemedikçe üç kez zorladım sonunda ağzını kilitlemişti. doktora götürünce söyledim yerine santafer yazmıştı. bak ne güzel alternatifi varmış demiştim. baksana hala akıllanmamışım.. ya üzüntüden aklıma gelmiyor ki..

ne ayıp..

bende çok istiyorum yüzmeyi erken öğrenmesini. daha bugün öğretmen arkadaşlarla bahsi geçmişti aşağıda. yabancılar hemen erkenden öğretiyorlarmış. iki yaşında diyor tatilde görmüş. yani o kadar bile yok belki diyor bir arkadaş. annesi bıraktı köpek yavrusu gibi öyle bir yüzüyordu ki diyor.. ben cesaret edemem o kadar küçükken sanki ya.

bende önümüzdeki hafta sonu alacağım bi kadın inş. dediğin gibi tarzım değildi pek öncesinden ama şimdi şart oldu. hem vakit yok. hem de evimiz dördüncü kat düşeriz diye korkuyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…