bende varım ben sizleri görüyorum..benden başka kimse yokmu yahuuuu
derya çok güzel hatunsun biliyünmüü
maşallah sana
ecoş yirim seni afferinnn yala tükür işe
canim bence üzerine almaya gerek yok..görmezden gelmek en dogrusu..cünkü sürekli bir sitem var..istenilen anlasilan gerginlik yaratmak..bu yüzden sürekli olayi taze tutmak bir sürtüsme yaratilmak isteniyor anlasilan..bence cevap vermek istenileni yapmak olur..kasım annalerine baktım şimdi helin yazmış onlarda öyle dengesiz insanlar oluyor biz öyle değiliz saygı sevgi çerçevesinde filan demişler şimdi oraya yazsak ayıp olur yazmasak bizi tanımadan dengesiz tabiri kullanılıyor iki ucu moklu değnek ..hamileliğine verip umursamasakmiki..
maşallah sizlere ya biz emeklemiyoruz daha ama acayip bi şekilde heryeri dolaşıyor sıpa..nurrr hadi ilk emekleyen ilk yürüyen beybii musti olsun senimi kıracağızz bebemmmm
ancak benim velet 2 ayı geçti emekliyor koltukları sıralayalıda 3 hafta oldu sadece burada yazmıyorum
öperimmm
aynen katılıyorum oarya bişeycik yazarsak onu haklı konumuna getiririz..derya hiçbirşey yazma kesinlikle
o kadının kişilik sorunu var bunu hepimiz biliyoruz arızalı yani boşver
dün lunaparka gittik yahoyu atlı karıncaya bindirdim birde şu tırtıl gibi zımbırtı varya çocuklar için olan ona bindik zorla sığdı koca bedenim koltuklara
adam hiç korkmadı yaa hatta sırıttı anası kılıklı çatlak olacak bu velet
biraz büyüsün gondola bindireceğim aklinialirimsmile
canim bence üzerine almaya gerek yok..görmezden gelmek en dogrusu..cünkü sürekli bir sitem var..istenilen anlasilan gerginlik yaratmak..bu yüzden sürekli olayi taze tutmak bir sürtüsme yaratilmak isteniyor anlasilan..bence cevap vermek istenileni yapmak olur..
burada var..böyle anneler birlikte yüzüyorsunuz..ama ben su dogumdan sonra herseye öyle isteksiz oldumki üseniyorum acikcasi..birde yaz geliyorya ailecekte gideriz dedim..varsa götürebilirsin..yaho icin cok iyi olur..fazla enerjisini buraya harcar..belki yorgunluktan bayilirda sende rahat edersinkaydirigubbakcemile3..gercekten yüzmek hem yorar hem sakinlestirir..a.say evet özgül kesinlikle ilk işim yüzme öğrenmesini sağlamak burada varmıdır acaba bebek yüzme grupları bir araştırayım ama sanmam
deryam unuttum ben onu bebemmm hemen cvp yazıyorum sonra cvp veririm didim sonra kaldııı özürr
baya sonra oldu yanlız...kaydirigubbakcemilesempatiksalakcinni
ünlü olmuşuz kasım annelerindede ne güzel :dance:
reklamın iyisi kötüsü olmaz değilmi
deryamm gel istanbula gezip tozalımmm
bir kadınla anlaştım iki haftada bir gelecek temizlik için
hiç tarzım değil kadın almak ama şu dönem farz oldu yahya durmuyo süpürgeyi açınca çığlık çığlığa
mamininde bir pazar günü var temizlik yapmak istemiyorum o günde
bakalım nasıl olacak
hoşgeldin canım. özledik tabi.. hastaymışsın geçmiş olsun. inşallah miniğine geçmez..Selaaam, bir haftadır (belki de daha fazla) topiğe giremiyorum canlarım beni öslediniz dimii? Ben de sizi ösledim opuyorumnanaktan Yeni arkadaşlar var galiba, farklı nickler görüyorum. Hoşgelmişler. Biz kızla uğraşıyoruz. Dün gene grip oldum kıza geçirmem inşallah. Helin bizim topiği kasım anneleri topiğinde şikayet ediyor kızlaar ohaoldumsmile neler yapmışız kıza. Neyse boşverin geçmiş gitmiş kapanmış konu. Sizler de iyisiniz inşallah. Geçmişe de bakamıcam, yemeğe gidip hemen kaçmam lazım. Ama akşama girer bakarım inşallah. Öptüm hepinizi. olumunekankayizsmile
oyyy esra yerim ben bu pamuk prensesi maşallah.. ne pozlar bu ne güzellik. elbisesi de pek yakışmış maşallah
veriyorum derya. söylediğin gibi çay kaşığıyla iki kaşık verdim daha iyi oldu böyle. ağzından geri çıkarmadı yani.. o da alıştı heralde kuzucum benim eskisi kadar ağlamıyor artık. ama babası ellerini tutuyor o şekilde. yoksa saldırıyor kaşığa. tatları ikisinin de kötü. ben hiç sevmedim çok haklı yani bebişcim. doktora alternatif ilaç adı sormak hiç aklıma gelmemişti doğrusu.. keşke sorsaydım en başından. ama bundan sonra aklımda bulunsun. aslında aynı hatayı ben ferro sanolda da yapmıştım. içmek istemedikçe üç kez zorladım sonunda ağzını kilitlemişti. doktora götürünce söyledim yerine santafer yazmıştı. bak ne güzel alternatifi varmış demiştim. baksana hala akıllanmamışım..olmaz ilacını almalı antibiyotik değil ..birde üstüne mutlaka iki kaşıkta olsa yiyecektir..Birde fatma ilacın tadına baktınmı hiç pedutus acıdır benicali bilmiyorumda eğer bebek içmekte zorlanırsa doktorunu ara alternatif başka ilaç adı söylesin...
ne ayıp..kasım annalerine baktım şimdi helin yazmış onlarda öyle dengesiz insanlar oluyor biz öyle değiliz saygı sevgi çerçevesinde filan demişler şimdi oraya yazsak ayıp olur yazmasak bizi tanımadan dengesiz tabiri kullanılıyor iki ucu moklu değnek ..hamileliğine verip umursamasakmiki..
bende çok istiyorum yüzmeyi erken öğrenmesini. daha bugün öğretmen arkadaşlarla bahsi geçmişti aşağıda. yabancılar hemen erkenden öğretiyorlarmış. iki yaşında diyor tatilde görmüş. yani o kadar bile yok belki diyor bir arkadaş. annesi bıraktı köpek yavrusu gibi öyle bir yüzüyordu ki diyor.. ben cesaret edemem o kadar küçükken sanki ya.ay evet özgül kesinlikle ilk işim yüzme öğrenmesini sağlamak burada varmıdır acaba bebek yüzme grupları bir araştırayım ama sanmam
bende önümüzdeki hafta sonu alacağım bi kadın inş. dediğin gibi tarzım değildi pek öncesinden ama şimdi şart oldu. hem vakit yok. hem de evimiz dördüncü kat düşeriz diye korkuyoruz..bir kadınla anlaştım iki haftada bir gelecek temizlik için
hiç tarzım değil kadın almak ama şu dönem farz oldu yahya durmuyo süpürgeyi açınca çığlık çığlığa
mamininde bir pazar günü var temizlik yapmak istemiyorum o günde
bakalım nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?