arkadaşlık dostluk budurr canımsınnHay masallahhh Mustı ye..düşe kalka olacka bu iş..
çok uzuldum.. bızde bır kısı olmustu sanırım kaybeden, ya da ıkı ıdı. Yazık..
Çok üzüldüm.. hepınız hamılesınız, en hassas donemınızdesınız... kımse bır yerın horozu degıl kı dıslasın, yok içine alsın.. ne munasebet.. boyle dusunme.
çok takıyorsan bu konuyu, soyle bıze, bız de gelelım oraya, yazalım sana.. üzülme sen,kıyamam sana hıc.
inş deryacım terar başa döndüm vallabu kadar tepki göstercek bişey olduğunu düşünmüyorum ama sen boşverr..bende arada bakıyorum sana yazarım ordan ..üzülme hamileliğin tadını çıkart kafaya taktığına değmez..hem orda yeni arkadaşların olmuştru onlar yazar yeter oda kendi bilir..
çok hızlı büyüyorlar gerçekten..onun için diyorum hepinize her anın tadını çıkartın yarın kucağınıza almak isteyince canı isterse gelecek istemezse gelmeyecek..
saç yorumun için teşekküre kısa ve küt yakışıyor omuzu geçtimi pek yakışmıyor artıkın ama eşimde uzun istiyor bakalım birde hiafiften incelmiş ve saçlarımın uzamış haliyle resim eklerim bir ara...
olmaz ilacını almalı antibiyotik değil ..birde üstüne mutlaka iki kaşıkta olsa yiyecektir..Birde fatma ilacın tadına baktınmı hiç pedutus acıdır benicali bilmiyorumda eğer bebek içmekte zorlanırsa doktorunu ara alternatif başka ilaç adı söylesin...
oy oy canım benim duyarsın inşallah hep böyle değilmidir zaten bu üç ay sendromu tüm hamilelerin kabusudur..topikteki bebek kayıplarınada üzüldüm bu arada..
nurrr kimse kimseyi dışlayamazz sen onu ipleme görmezden gel bizim intkamımızı senden çıkarıyo aklınca,yarası varki hala bizim dedikomuzu yapıyormuş baksanaa boşver sen onu
belmaaa benim haritamı hala çıkartmadınn halbusee ben seni özlemiştim
valla sülemesi ayıptır bizede 2 haftada bir kadın 2 haftada 1 de ütüye kadın geliyor ama gökhan temizliğe geleni artık istemio çünkü geçem kadn geldi gitti arkasından saymadığım kalmadı ona temizlikmi derim yaaa sinirden ağlıyacaktım yeniden ben sildim gökhanda böle sinir olacaksan alma didi geri sesimi çıkaramadımkaydirigubbakcemile3bir kadınla anlaştım iki haftada bir gelecek temizlik için
hiç tarzım değil kadın almak ama şu dönem farz oldu yahya durmuyo süpürgeyi açınca çığlık çığlığa
mamininde bir pazar günü var temizlik yapmak istemiyorum o günde
bakalım nasıl olacak
bebişler nıe limon yemeyı sever hıc yüz burusturmaz bılmem.Kuzyde onlardan bırı,şuna bak nasılda elını limonu agzına getırmeye calısıyo elını tutupta :)) Şevvalde aynen böle yıyo lımonuKuzy nin limon yiyişi.. :))
[/URL][/IMG]
göremeyenler için:
http://img59.imageshack.us/i/file6325z.mp4/
vışşşşşşşş hatun daşşmışsın daşş.hoş hala ölesın 2 cocuklu olarak.kısa sacda hoş olmuş hanı
yıl 2001 bodrum ve benim 50 kilo olduğum zamanlarrrrrrrrrrrr..saçlarım kısacık..o dönemde turizm işiylede uğraştığım için saçlarımı kısa kestirmiştim .ama burda ablam ve hala oğluyla tatildeydik ..
amann onumu takıyon boşverrr.bıde utanmadan bızımı kötüülüyomuş orda.cvp dahi verme kendı gelıp gelıp saymıstı zamanında,ne cabuk unutmusbu arada size şikayette bulunayımmı helin hivda beni dışlıo yawff:umursamaz: o kadar yazdıklarına ramen kadına geçmiş olsun filan yadım cvp vermedisengözlerimebaksanab sonra günaydın diom hepsine altıyla cvp verio benimkene cvp yok ay nasıl üsülüom nasıl ne olduğunu ben biliom kadının çocuk gibi gelip buruya bi ton yazı yazdı pehhh
normal kabul edıyo cogu doktor.eger sorun olsa omurilikten bellı olurmus sanırım,hanı dık oturmasından falan Özgülde yazmıs.tam face yazıyodum cevirimdısı oldun.bıde ablam şey yaptırmıslardı.hurafedır muhtemlen ama sanslarını denedıler.basık dıe bıse varmıs.onu yaptırdılar tesadüfmü bılmem bastı işte sonra 8 aylıkmıydı neydı yegenımbebeğim basmıyor konulu başlıkları inceledim.neva henüz basmamakta direndiği ve bassa da totosunu taşıyamadığı için.endişelenecek birşey olmadığına kanaat getirdim.tekrar doktora soracağım bir de.
aynı durumda olan var mı?
ooo Ece hanım genc kız olmus evde gezıntıye cıkmıs elbıselerını giyip.
bayılıyoruum yüzmeye.yazı iple cekıyorum kızımı yüzdürmek için.mayıstada bı tatıl planımız var gıdersek yüzdürecegım yavru kuşumu inşallahburada var..böyle anneler birlikte yüzüyorsunuz..ama ben su dogumdan sonra herseye öyle isteksiz oldumki üseniyorum acikcasi..birde yaz geliyorya ailecekte gideriz dedim..varsa götürebilirsin..yaho icin cok iyi olur..fazla enerjisini buraya harcar..belki yorgunluktan bayilirda sende rahat edersinkaydirigubbakcemile3..gercekten yüzmek hem yorar hem sakinlestirir..a.s
delikafadulden bırak namımız yürüsün,taşıyan zorlanmıyo nede olsa sempatiksalakcinniünlü olmuşuz kasım annelerindede ne güzel :dance:
reklamın iyisi kötüsü olmaz değilmi
minişşşş naber şevval nasıl oldu??
artık cvp vermicem dedim zaten sanırım artık o topikede yazmam yiter:)nur hiç muhatap bile olmasaydın bebemmm ama yinede ağzına sağlık demeden geçemeyeceğimmm zemuszemus
hoşgeldin canım. özledik tabi.. hastaymışsın geçmiş olsun. inşallah miniğine geçmez..
tatilde görmüş. yani o kadar bile yok belki diyor bir arkadaş. annesi bıraktı köpek yavrusu gibi öyle bir yüzüyordu ki diyor.. ben cesaret edemem o kadar küçükken sanki ya.
bende önümüzdeki hafta sonu alacağım bi kadın inş. dediğin gibi tarzım değildi pek öncesinden ama şimdi şart oldu. hem vakit yok. hem de evimiz dördüncü kat düşeriz diye korkuyoruz..
helin hivda kullanıcısından alıntı
kızlar bi şeyi sizinle paylaşmak istiyorum
daha önce başka bi topikte yazışıyordum oğluma hamileyken başladım doğumdan sonra 4-5 ay kadar yani bi yıldan daha uzun bi zaman.ama topikten ayrılmayı kendim için daha uygun buldum.çünkü topikte insanların yazdıklarıyla dalga geçilmeye alay konusu yapılmaya başladı.üç beş kişi bunu yapar hale geldi.yazılanlara müdahale edilmeye başlanıldı.oğlum diş çıkarıyor dedim diye bunu kendine takıntı yapanlar böyle şeyler yazılmasın diye bana saydılarda saydılar.bi de öyle insanlar vardıki asla hiç bi şey anlamıyorlar.mesela bi arkadaşım kızını nasıl uyuttuğunu anlattı diye ertesi gün onu dillerine dolyıp dalga geçtiler alat ettiler.hani siz koçiş yazıyorsunuz ya bu kelime için yazanlarla çok alay edilmiş.tabii bazı arkadaşlarımız ayrıldılar.bunlardan biride ben oldum.inşalalh bu topikte bunlarla karşılaşmayız.kendini bilen bi insan bi yıldır yazıştığı arkadaşının yazdıklarıyla dalga geçmez
bize yazdıkları bende cvp yazdım:)
kaydirigubbakcemile3 aman keske cvp vermeseydın şimdi sana cephe almasınlar orda.ortamı boş bulmus yazmıs takılma sen:içelim:tamamiyle atmışsın başka bişi deil şuan çocuk gibi oturup yazmışsın ama o insanlar gelip sana gözün aydın dediler evet 1 senedir yazışmamnın verdiği samimiyetle şakalaşıo insan ama sen bunu kaldıramadın demekki buranında huzurunu bozma bence böle şeylere hiç bir topiğin ihtiyacı yok kızlar 2009 ağustos annelere gelip baka bilirsiniz ayrılan yok sadece helin hivda ayrıldı birde bir arkadaşımız ayrıldı ama o herkesle görüşüo sadece siteye gelmio abartma helin abartma
bende cvp virdimmm
merhaba arkadaşlar.Nasılsınız.Bebişler nasıl.Biz pek iyi değiliz kalçamızda problem çıktı.Çok moralim bozuldu.yavrum da tam da emeklemek üzere.Çok sıkıntı yaşayacak.
dilek yazmıyor epeydir yok oldu anneme gidiyorummu ne demisti
meltem de yazmamıs sanırım bugun
esra yine kaçtı :) kendini kesin sokaklara vermistir otobus minibus tramvay seklinde kesin arabada durmuyor ya yaho illa gezecek kadın B:))
kaydirigubbakcemile3 aman keske cvp vermeseydın şimdi sana cephe almasınlar orda.ortamı boş bulmus yazmıs takılma sen:içelim:
ya arkadaşlar sanal filan fark etmio ama ben böle haksızlık oldumu olmadık bişeyi olmuş gibi gösterdikleri zmn çıldırıorum yaa düşünsenize oğlunun dişi çıktı demiş topikten biri öle şeyler yazmayın demiş bana dio ayrıldın sende topikten die ben ayrıldığımda 2 aylık hamileydim oda senin gibi bişiler yazıp çıkmadım kaynaşamadım die başka topik açtık onun gibi sene geçince tanıdığım insanlardan ayrılmadım nazanda hatıra ayrıldı dio nazan onun dediği sebeplerden dolayı ayrılmadıki yanlışmı hatırlıorum bide zaten sesiz kalamazdım benim bulunduğum topikte dierbi arkadaşlarıma laf söliecek bende susacağım heçç bana göre deil..ne gerek var eski tatsız konuları acmaya sende yazma bence nur o da yazmayı keser zaten. gerek yok.
ve neden girmiyorsun bir daha o topige bak but arz topikler ne kadar keyifli ne kadar guzel oluyor bizler bu sayede tanıstık paylasıyoruz bunca zamanndır çogu seyimizi bir kisi canını sıktı diye ki sana yonelik birseyde degil bence takıl keyfince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?