2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gypsesram bence kayınpederin seni izmire göndemek istio demekki benim gelin sıkılmış gitsin gezsin dio...
Canım yok birincilikten deil ama dediğin gibi yazmadığın için bende bilmediğim için öle dedim yoksa doruk ecoşlar kuzy yahoom ve dier bebişler gönlümüzün birincileri umarın yanılış anlaşılmamışımdır

helin hivda kullanıcısından alıntı

kızlar bi şeyi sizinle paylaşmak istiyorum
daha önce başka bi topikte yazışıyordum oğluma hamileyken başladım doğumdan sonra 4-5 ay kadar yani bi yıldan daha uzun bi zaman.ama topikten ayrılmayı kendim için daha uygun buldum.çünkü topikte insanların yazdıklarıyla dalga geçilmeye alay konusu yapılmaya başladı.üç beş kişi bunu yapar hale geldi.yazılanlara müdahale edilmeye başlanıldı.oğlum diş çıkarıyor dedim diye bunu kendine takıntı yapanlar böyle şeyler yazılmasın diye bana saydılarda saydılar.bi de öyle insanlar vardıki asla hiç bi şey anlamıyorlar.mesela bi arkadaşım kızını nasıl uyuttuğunu anlattı diye ertesi gün onu dillerine dolyıp dalga geçtiler alat ettiler.hani siz koçiş yazıyorsunuz ya bu kelime için yazanlarla çok alay edilmiş.tabii bazı arkadaşlarımız ayrıldılar.bunlardan biride ben oldum.inşalalh bu topikte bunlarla karşılaşmayız.kendini bilen bi insan bi yıldır yazıştığı arkadaşının yazdıklarıyla dalga geçmez

bize yazdıkları bende cvp yazdım:)

tamamiyle atmışsın başka bişi deil şuan çocuk gibi oturup yazmışsın ama o insanlar gelip sana gözün aydın dediler evet 1 senedir yazışmamnın verdiği samimiyetle şakalaşıo insan ama sen bunu kaldıramadın demekki buranında huzurunu bozma bence böle şeylere hiç bir topiğin ihtiyacı yok kızlar 2009 ağustos annelere gelip baka bilirsiniz ayrılan yok sadece helin hivda ayrıldı birde bir arkadaşımız ayrıldı ama o herkesle görüşüo sadece siteye gelmio abartma helin abartma

bende cvp virdimmm

arkadaşlık dostluk budurr canımsınn
inş deryacım terar başa döndüm valla

valla sülemesi ayıptır bizede 2 haftada bir kadın 2 haftada 1 de ütüye kadın geliyor ama gökhan temizliğe geleni artık istemio çünkü geçem kadn geldi gitti arkasından saymadığım kalmadı ona temizlikmi derim yaaa sinirden ağlıyacaktım yeniden ben sildim gökhanda böle sinir olacaksan alma didi geri sesimi çıkaramadımkaydirigubbakcemile3

biz banyo yapmaya gidioruzzzz musti uyusun burdayım

Son düzenleme:
Kuzy nin limon yiyişi.. :))

[/URL][/IMG]

göremeyenler için:

http://img59.imageshack.us/i/file6325z.mp4/
bebişler nıe limon yemeyı sever hıc yüz burusturmaz bılmem.Kuzyde onlardan bırı,şuna bak nasılda elını limonu agzına getırmeye calısıyo elını tutupta :)) Şevvalde aynen böle yıyo lımonu
vışşşşşşşş hatun daşşmışsın daşş.hoş hala ölesın 2 cocuklu olarak.kısa sacda hoş olmuş hanı
amann onumu takıyon boşverrr.bıde utanmadan bızımı kötüülüyomuş orda.cvp dahi verme kendı gelıp gelıp saymıstı zamanında,ne cabuk unutmus
normal kabul edıyo cogu doktor.eger sorun olsa omurilikten bellı olurmus sanırım,hanı dık oturmasından falan Özgülde yazmıs.tam face yazıyodum cevirimdısı oldun.bıde ablam şey yaptırmıslardı.hurafedır muhtemlen ama sanslarını denedıler.basık dıe bıse varmıs.onu yaptırdılar tesadüfmü bılmem bastı işte sonra 8 aylıkmıydı neydı yegenım
ecos dan son goruntuler :)

]
ooo Ece hanım genc kız olmus evde gezıntıye cıkmıs elbıselerını giyip.
bayılıyoruum yüzmeye.yazı iple cekıyorum kızımı yüzdürmek için.mayıstada bı tatıl planımız var gıdersek yüzdürecegım yavru kuşumu inşallah
ünlü olmuşuz kasım annelerindede ne güzel :dance:
reklamın iyisi kötüsü olmaz değilmi
delikafadulden bırak namımız yürüsün,taşıyan zorlanmıyo nede olsa sempatiksalakcinni
minişşşş naber şevval nasıl oldu??

saol canım iyi oldu.gecen gun hırıltı tamamen gecmıstı buhar verme işide dün bıttı.öksürük burun tıkanıklıgı vs kalmadı.hemen attık kendımızı sokaklara cuma gunu sokaklarazemuszemus

nur hiç muhatap bile olmasaydın bebemmm ama yinede ağzına sağlık demeden geçemeyeceğimmm zemuszemus

ben ilk böle aranıza girmedimde başka bi topik açmıştım sonra tekrar buraya gelmiştim yaa hatta gypsesram sen demiştin bu topikte toplandık sizde gelin diee bana dioki sende cvp alamadım die başka topik açmıştın dio:)) evet dedim açtım araya giremeyince sonra çabaladım aralarına girdim bilsem topik açmazdım çabalardım ne biliim anam bende direk aranıza girriim demiştim:)

yok canım mavis dilek talip olduydu bir kaç ay evel kızıma kıvança sozumuz var yani:)))
ay berke duymasın uyuz oluyor bumuhabetlere sacma geliyormus 10 yasındaki çocugua:)))

ne gerek var eski tatsız konuları acmaya sende yazma bence nur o da yazmayı keser zaten. gerek yok.
ve neden girmiyorsun bir daha o topige bak but arz topikler ne kadar keyifli ne kadar guzel oluyor bizler bu sayede tanıstık paylasıyoruz bunca zamanndır çogu seyimizi bir kisi canını sıktı diye ki sana yonelik birseyde degil bence takıl keyfince

hatıranın nicki eylem 07 mi neydi eylem ama 007 mi emin degilim
yok o james bond du sanırım :)))

dilek yazmıyor epeydir yok oldu anneme gidiyorummu ne demisti

meltem de yazmamıs sanırım bugun

esra yine kaçtı :) kendini kesin sokaklara vermistir otobus minibus tramvay seklinde kesin arabada durmuyor ya yaho illa gezecek kadın B:))

is yerined masam tasındı yıllardır birlikte oturdgum arkadaslarımdan ayrıldım aynı katta baska ofise geçtim ama burasıda ev gibi sessiz etrafımda ne mudur ne amir kimseler yok tabi aarada canım sıkılıyor ama çok daha rahatım burda ama sessizlikten birazdan uyuyabilirim :))

merhaba arkadaşlar.Nasılsınız.Bebişler nasıl.Biz pek iyi değiliz kalçamızda problem çıktı.Çok moralim bozuldu.yavrum da tam da emeklemek üzere.Çok sıkıntı yaşayacak.

kaydirigubbakcemile3 aman keske cvp vermeseydın şimdi sana cephe almasınlar orda.ortamı boş bulmus yazmıs takılma sen:içelim:
merhaba arkadaşlar.Nasılsınız.Bebişler nasıl.Biz pek iyi değiliz kalçamızda problem çıktı.Çok moralim bozuldu.yavrum da tam da emeklemek üzere.Çok sıkıntı yaşayacak.

gecmıs olsun , inş tedavıye hemencecık cvp verır kuzun,üzülme.arkadasım normal dogum yaptıgından dolayı dogumda kalca cıkığı olmustu oğlunda.3 ay felan bacak ayracı gıbı bıse kullandı şimdi oğlu 2 yasında yasıtlarıyla aynı sekılde yürüyo.sızın yenımı farkedıldı

selam
bugün aslında izinli günüm pazartesi ama işteyim çünkü süt iznimi yarın kullancağım ece nin aylık kontrolü var
bayağı birşeyler kaçırmışım sanırım ama okuyacak hiç vaktim yok işyerinde çok yoğunum sür sağmaya zor vakit buldum bugün

ece nin fotolar süper bu arada

ben burdayım gitmedim bir yere yane

kaydirigubbakcemile3 aman keske cvp vermeseydın şimdi sana cephe almasınlar orda.ortamı boş bulmus yazmıs takılma sen:içelim:

ya arkadaşlar sanal filan fark etmio ama ben böle haksızlık oldumu olmadık bişeyi olmuş gibi gösterdikleri zmn çıldırıorum yaa düşünsenize oğlunun dişi çıktı demiş topikten biri öle şeyler yazmayın demiş bana dio ayrıldın sende topikten die ben ayrıldığımda 2 aylık hamileydim oda senin gibi bişiler yazıp çıkmadım kaynaşamadım die başka topik açtık onun gibi sene geçince tanıdığım insanlardan ayrılmadım nazanda hatıra ayrıldı dio nazan onun dediği sebeplerden dolayı ayrılmadıki yanlışmı hatırlıorum bide zaten sesiz kalamazdım benim bulunduğum topikte dierbi arkadaşlarıma laf söliecek bende susacağım heçç bana göre deil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…