2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

3 ayda bir kontrole gidiyorduk canım.ılk gittiğimde normal dediler ama 6 aydan sonra değişebiliyor 6.ayda yine görelim dediler. götürdüm 1,5 ay sonra tekrar bakalım sınırda gibi dediler.Geçen perşembe tekrar gittik cihaz kullnıcaz dediler.Perşembe takılacak biraz sıkıntı çekecek ama bunada şükür.

canım 6.aydan sonra değişebiliyormuş.ıyi görünen kötüleşebilirken,kötüde iyileşebiliyormuş.% 95 ORANINDA ıYıLEŞME GÖRÜLÜYORMUŞ.iNŞALLAH BıRAN ÖNE ıYıLEŞıR.HAREKETLERı KISITLANACAK BEN EN ÇOK ONA ÜZÜLÜYORUM.YERDE YATIP YUVARLANMAYI ÇOK SEVEN BıR BEBEK .BıRAZ HUYSUZLANACAK AMA NE YAPALIM ıYıLEŞSıNDE.

ahh kolay gelsinn

bende bakalım ya bu hafta sonuna doğru yada önümüzdeki hafta içi ilkeye diş bulguru HEDİK deriz biz yapıcam ertesi günede temizlikçileri çağırcam bahar temizliği için bi organizeyşın yapmam gerek..

ecos dan son goruntuler :)

anam anam anamm ne tatlı maşallahh.. çok sefimlisin sen yafrumm..Şeniz

merhaba arkadaşlar.Nasılsınız.Bebişler nasıl.Biz pek iyi değiliz kalçamızda problem çıktı.Çok moralim bozuldu.yavrum da tam da emeklemek üzere.Çok sıkıntı yaşayacak.

canım çok geçmiş olsun.. kalça çıkığımıymış ??

ama erken farketmeniz iyi olmuş tedaviyle düzelecektir biraz sıkıntı tabii ama bozma moralini..

bu arada ben ilk kez görüyorum msjını.. ben sık giremiyorumda bu ara.. Eda ben ..

Nazanda ayrıldı ama kımse helin gıbı yapmadı.Nazanında kendınce haklı gerekcelerı vardı hala kıme kırıldıgını bende bılmıyorum,neyse işte bışver sen onu ya.keyfıne bak hamıelelıgın tadını cıkar kasım annlerıylede paylasımı sırf onun yüzüne kesme.topikcek getırtmesın bızı oraya :))

gecmıs olsun,sizin anladıgınız bır durum oldumu pekı? bızım 2 aylıken bı cekıldı ultrason 4 aylıkken tekrar cekıldı bıse cıkmadı şükür.6.ayda degısebılıyomus yazmıssın ya ondan sordum sızın farkettıgınız bıse oldumu bebişinde

yaa 6.aydan sonra degısebılıyormuymus.ee tekrarmı kalca usg sı cektırmemız lazım kı ozaman?
neyse bozma sen moralını herzaman erken teshıs ve tedavı cok önemlı.kısa sürede düzelır inşalah yavruşunun kalcası.

humana still tea içen arkadaslar

biberon magazalarında 15,99 ve yanında iyi gecler cayı veriyor bebeklerde içebilir emzirenlerde
bilginize

süper fiyat artı bonus u var

çok güzeldir eminim mayosu
2. dişiniz hayırlı olsun

geçmiş olsun

merhaba arkadaşlar.Nasılsınız.Bebişler nasıl.Biz pek iyi değiliz kalçamızda problem çıktı.Çok moralim bozuldu.yavrum da tam da emeklemek üzere.Çok sıkıntı yaşayacak.

çok geçmis olsun. bize hastaneden cıkınca kalca usg çektiler sorna 8. ayda tekrar cektirin dediler ama gittigimiz dr umuz ozel muaynansi var her ay gidiyoruz gerek yok benher ay detaylı bakıyorum zaten dedi
simdi kafama takıldı acaba bende yinede usg çektirsemmi tekrardand iye.
o dr un bakmasınla yetinsemmi?
senin farkettigin gozlemledigin birsey olmusmuydu hiç ? gozle gorulur birseyler oluyormu yani bu kalca sorununda ??

birrde bir dr un yorumu ile alet falan takılmasına musade etme bence bird ra daha mutlaka goster derim

aa dogru ya senin izinli gunun pazartesi.

nurcum ,
oncelikle nazan helin in dedigi gibi bu tarz saka yapılması yuzunden gitti. saka diyorum ama ben saka olarak algılarım misal nazan alındı. herkes her sakayı kaldıramayabilir. eski konuları tekrar tekrar acmıs olmak istemiyorum kounnun içinde de bizzat yokum. ama helin in de bu kadar yerden yere vurulmasına karsıyım acıkcası. nazanla halen gorusuyorum ve bu sebeplerden dolayı uzuldugunu kırıldgını ve buradan soguudugnu çok iyi biliyorum.
ha arkadasların amacı kotu degildir elbette saka yaptıklarını takıldıklarını dusunerek yaptılar ki ben sahsen alınmam hadi ordan siz kendinize bakın der geçerim ama alınan alınabilir yani ki bi ara çok dile dolanan laflar oluyordu. bu arada ustune alınan alındı.
hos seyler degil sonuçta ve artık kimse yapmıyor çunku kimin neye hassas davranıp alınacagı belli degil. yazılı ortamda mimik yok insanlar birbirinin yuz ifadelerini gormuyorlar yanlyıs anlasmaya daha çok acık olan bir ortamda sakalarada dikkat etmek gerek ki boyle olaylar yasanmasın.

helin dis konusu vs anlattıgında evet biraz atısmalar oldu . ama ozunde helin kırıldıgı için yazdı da yazdı biraz fazla uzattı olay çok buyudu onun uzun uzun yazması ile ve herkesin gozunde helin ortalık karıstırıcı olarak kaldı bana gore degil sadece biraz fazla uzattı konuyu. ve bu kadar takılmasına gerek yoktu belki fazla tepki gosterdi.

ben sahsen bu tarz yarı sanal yarı gercek bir ortamda ki bulusup gorusuyoruz yuz yuze
kimsenin kirilmasına alınmasına canının sıkılmasına neden olmak istemem. herseyden evel hepimiz yakın zamanda doum yaptık yazıktır gunahtır. kimse içinde lutfen çok agır laflar etmeyelim yakısmaz bize. haddini bilmez insanlar yok vs vs hos seyler degil yuzunu bile gormedigimiz kisilere bu hiddet çok sacma.

valla esracım ben nazanın nie gittiğini hiç bilmiyorum hatta bi sordum haberim olmadığı için nazan nerde bugünlerde girmio dedim arkadaşlarda topikten ayrıldığını sölediler nie bile demedim öle fark ediosan tartışma olduğu zmn filan girmem ama böle gidipte dier topikte bana böle yaptılar filan yazmış verilen cvpları okudunuzmu sonuçta topiktekilere yani bizlere dediler bende sinirlenip yazdım hiç yapmadım şeyi yaptım sanal ortamda:) ama neyse kapatalım bence boş verr

şu kalça usg olayına benimde kafam takıldı ben bi kere yaptırdım ilkeye tekrar gel falan demedilerr yarın kontrolümüz var bi sorayım bakalım vedatçım ne dicek..

nur bosver kim ne yazarsa yazsın kasım anneleri bizleri kotu bilse nolurr bilmese nolur allahaskına bosver, hamilesin sen bak takma en ufak seyi bile kafana sonra bir sekil olayın içinde bulursun kendini sinirin bozulur ne gerek var

yeni yerin hayırlı olsun esra. daha rahatım demişsin ne güzel.sevindim..

geçmiş olsun. mutlaka zor olacak ama onun iyiliği için.. sabret annesi..
bizde sadece bir aylıkken filan çektirmiştik usg.bidaha hiç tekrar etmedik ama..

erenefe çok geçmiş olsun gerçekten bizede bişey demediler tekrar falan diye acaba anlayabilecek bi belirtisi varmı ki illaki kalça usg si ilemi belli oluyor

bence helin arkadaşı boşverelim bu kadar konuştuğumuz bile hata..Nur sen kendini ve bebeğini düşün canım..ordaki arkadaşlıklarınıda bozma ..sana cevap yazma hakkı domuş çünkü orda yeni arkadaşalrın var ama bize yakışmaz kanımca..
Fatma bebek içmek istemezse zorlama ki sonucunu zaten kendin görmüşsün..en azından çay kaşığıyla içmiş yanlız iki elinide tutmayın oda yanlış tek eli yeter dikatini dağıtın çay kaşığı iyi olmuş..
eren efeydi sanırım geçmiş olsun..bence başka doktorlarada götür öyle çocuğu zora sok derim..tek doktorla kalma..çok çok geçmiş olsun düzelir inşallah

Son düzenleme:
kayra sitede hemen özelden msj attım amaa kaygarası gittmiki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…